Gość: HWDP IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.11.02, 19:18 Dzisiaj znowu k**** napadli studenta ale teraz juz nie kolo akademikow ale kolo AOSu. pytanie gdzie jest POLICJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnRil Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.11.02, 20:18 Szkoda że w piątek, bo duża część zainteresowanych osób pojedzie sobie do domu na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 20:29 nie ma polici policja ma wazniejsze sprawy na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresiarz Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 21:26 ludzie przeciez w akademikach we wrzeszczu mieszka kilka tys ludzi czy wy ludzie nei mozece sie zebrac nawet w 100 - 150 zrobic obchod po okolicy ale nie przekazywac dresow policji tylko polamac im nogi, moze wogole najlepiej list otwarty wyslecie do nich z prosba zeby was nei zaczepiali i nei zabierali pieniedzy , ?????? przeciez was jest 100 razy wiecej a pozatym ci kolesie z tych okolic to dupki i nei maja zadnych plecow w gdansku , a jak jezdza furami to typu -tata dali . ps lac ich po pyskach, jak dostana parerazy to sie iuspokoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.11.02, 21:31 Małe sprostowanie. Nie ukradli portfela, tylko telefon. Dziś miałem też sytuację. Wracałem z policji właśnie (koło 19:30 - 20:00). Podchodząc, krzykneli "k..a chodź tu", ja powiedziałem "że już mi w czwartek ukradli telefon" i nie czekając dałem noge (chyba nawet na czerwonym). Jeszcze słyszałem "Co ty k..a nie powiesz". Na szczescie mnie nie gonili. Myśle, że nie chcieli zapytać o godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baleś Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:45 Napewno cię pytali o godzinę ;-) Mnie jak zapytali o pieniądze to, niedaleko kwadratu, 5 dni w szpitalu przeleżałem, tak im chciałem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.11.02, 21:36 Właśnie pojeździłem sobie w radiowozie szukając 3 osobników. Co oni mają zrobic jak mają na ten rejon podobno tylko jeden radiowóz. Taki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.ok.ok.cox.net 21.11.02, 05:59 Filipie, ochrona studentow nalezy do wladz Politechniki. Dziwne, ze jeszcze nikt ich nie podal do sadu. Na calym swiecie kazdy campus ma solidna ochrone i security pracuje 24 godziny. Gdyby zdazyla sie napasc na terenie campusu uniwersytet zaplacilby solidne odszkodowanie. Moze nalezy zdecydowanie zazadac ochrony od Politechniki, bo to obowiazek uczelni, a nie laska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiazywacz problem Gdańscy studenci sami bronią się przed napadami IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 21:56 Co wy studenci nie potraficie sie zebrac i dać sobie radę. Dresiarz miał racje. Złepcie trzech typów, weżcie jednego z nich, połamcie mu nogi tak zeby kosci wyszly na wierzch, a niech ci dwaj na to patrza i niech srają pod siebie ze strachu. To sa zwykle buraki. Zróbcie z nimi porządek.Pare takich akcji a sami beda przynosic wam swoje portwele i komórki. Powodzenia. P.s. Milego Łamania (po stawach, pamietajcie, po stawach!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 23:30 kazdy jest dresiarzem swojego dresu. trzymam za was kciuki w walce z dresami, tez mialem z nimi przygode. dobry dres to dres w gipsie. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmieciu Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: 158.75.66.* 21.11.02, 02:17 Ludzie !!! Po co wy ich odprowadzacie na policję? Policja ich nie może zamknąć, bo nic im nie udowodni a dresy tylko czują się bardziej bezkarne. Jak was jest więcej i już ich macie to im porządnie wpier*** Na drugi raz się zastanowią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktoja Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.proxy.aol.com 21.11.02, 04:59 Z zasady jestem przeciwnikiem samosadow ale w niektorych wypadkach lincz jest najlepszym rozwiazaniem opisanych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokauchatka Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: *.wbp.wroc.pl 21.11.02, 10:13 Gość portalu: Taktoja napisał(a): > > Z zasady jestem przeciwnikiem samosadow ale w niektorych > wypadkach lincz jest najlepszym rozwiazaniem opisanych > problemow. Chyba lincz jest rzeczywiście jedynym wyjściem. Do dresiarzy przemawia goła siła, tylko to są w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: 213.155.190.* 21.11.02, 11:34 Generalnie jestem przeciwnikiem samosądów. Ale w kraju, gdzie prawo jest do dupy, skuteczność policji poraża śmiechem a dresiarze czują się bezkarni, lincz jest chyba jedynym, może nie rozsądnym, ale skutecznym wyjściem. Z jakiej paki ktoś, kto łyknął trochę koxu i nosi ubranko w paski, ma zabierać bezkarnie to, na co ciężko pracowaliście Wy lub Wasi rodzice... Po prostu 3majcie się razem. W stadzie raźniej... Rozp... karkogłowych. W razie czego, Szczecin się dołącza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTOR Re: Gdańscy studenci sami bronią się przed napada IP: ISAWS* / *.abb.ca 21.11.02, 13:19 moze ktorys z moich mlodszych kolegow z wydzialu mechanicznego wydalby skrypt uczelniany nt mechaniki kosci. Popieram w 100% taka metode walki z chamami. Kochani robcie to inteligentnie. Indeks studenta do czegos zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś