robertptrs 18.02.06, 12:20 po skończonym przemówieniu swego pana Gosiewski klaskał jak foczka po dobrym stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave_duce Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:48 blanka_lock napisała: > Tzw. psia wierność panu. > > Mam psa, ale on - w przeciwieństwie do Edgara - ma "swój" rozum i to jaki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menthos1 Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:27 eh, sztabowcy, a może by tak nie obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:28 po wypowiedziach Edgara o Łętowskiej krztyna szacunku się mu nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:51 Racja. Trzeba lać w mordę i patrzeć czy równo puchnie. Chyba tylko taki język dociera do Edgara. elfhelm napisał: > po wypowiedziach Edgara o Łętowskiej krztyna szacunku się mu nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:54 elfhelm napisał: > po wypowiedziach Edgara o Łętowskiej krztyna szacunku się mu nie należy Zgadzam sie. To jest wierny aparatczyk i do tego prostak. Nie mam oporow przed drwieniem z tego goscia. Sam sie o to prosi. Chodza pogloski o tym, jakoby byl przymierzany do MON. Zgroza ... Odpowiedz Link Zgłoś
kot_jaroslawa Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 13:13 To, że jest on kaleką, nie znaczy że nie można go uważać za prostaka i śmiać się z jego głupotliwych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
menthos1 Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 13:08 uważasz, że jej się należy? To wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
edgar-the-best Re: gosiewski - oklaski 18.02.06, 12:51 nie tylko klaskał, kuperek też mu wibrował jak po /lub w trakcie/ szczytowaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo on ma lordoze,dlatego jest taki powyginany 18.02.06, 12:54 Jednak Dany de Vito jest sympatyczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pisuarro Alboś nie oglądał alboś naiwny... 18.02.06, 13:29 ...Edgar z całą swoją trzódką dostali prikaz aby swoją klaką nie pozwolić dokończyć Panu Prezesowi ani jednego zdania ;-) Nie wiem tylko po cholerę Pan Prezes wystapił akurat w Sejmie - i tak mówił tylko do swoich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś