Dodaj do ulubionych

Bo regulamin jest za ostry

19.02.06, 22:31
Może prof. Gaberle napisze w tym kontekscie
coś o państwie respresyjnym
i straszliwym Zibro
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3172311.html
Obserwuj wątek
    • euglena_bardzo_zielona Re: Bo regulamin jest za ostry 19.02.06, 23:00
      Ten kraj to syf i malaria! Stawka dzienna na utrzymanie więźnia jest wyższa niż
      na chorego w szpitalu, a te fiuty się jeszcze buntują. Stąd trzeba uciekać, a
      nie próbować naprawiać - tego chorego narodu i kraju nie da się już naprawić.
      Nic mu nie pomoże! Ani Rydzyk, ani Lepper, ani prawi, ani lewi, ani kaczory,
      nikt i nic! :(
    • karlin Sygnatariuszy kilku listów umieścił bym 19.02.06, 23:07
      w jednym pomieszczeniu z tymi "zagubionymi dziećmi" na dwie, trzy doby.

W celach ekumenicznych.
      • lortea Dobre, he, he. Po paru dniach takiej "kuracji", 19.02.06, 23:19
        Zolle i inne Patafiany, na kolanach prosiłyby Ziobera o maksymalne kary dla młodocianych bandytów.
        • gieroy_asfalta Re: Dobre, he, he. Po paru dniach takiej "kuracji 19.02.06, 23:24
          tych 100 prosfesorków moznaby tam wysłać;-P
          • kropek_oxford Gdzie sa granice polskiej glupoty? n/t 19.02.06, 23:29

• premier_pacynka Nie ma granic, jest wszechogarniajaca...:( 20.02.06, 00:05
              ;(
            • elfhelm A gdzie są granice przyzwoitości i granice 20.02.06, 00:17
              samoograniczania własnego forumowego plucia przez takie osoby jak paru przedmówców?
              • piotr7777 Re: mylicie się 20.02.06, 01:25
                Polecam wizytę w zakładzie poprawczym w Pszczynie. To zupełnie inny świat.
                • elfhelm Re: mylicie się 20.02.06, 01:26
                  A coś więcej w temacie?
                  Kompletnie mi nic nie mówi - i nie wiem, czy to ironia czy też nie.
                  • piotr7777 Re: mylicie się 20.02.06, 01:29
                    elfhelm napisał:

> A coś więcej w temacie?
                    > Kompletnie mi nic nie mówi - i nie wiem, czy to ironia czy też nie.
                    Nie - zupełnie serio. Tam resocjalizacja przynosi efekty. W pewnym momencie
                    zerwano z PRL-owskim założeniem, że nieletni to wrogi element i stworzono coś w
                    rodzaju zakładowej wspólnoty. Są sprawnie działające warsztaty, drużyna
                    piłkarska, gimnazjum itp. Praktycznie nie ma ucieczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka