alex200 23.02.06, 21:52 poglądy Ziobry na temat funkcjonowania wymiaru sprawiedliwości mnie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:53 oooo, proszę jaki otwarty umysł - mówię serio Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:54 Jesteś psychiatrą czy raczej jego pacjentem? (sicccc) Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:56 A więc to ja mam większe podstway merytoryczne do oceny Ziobry (sic) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:56 aha, czekamy na pogłębioną analizę początek bardzo zachęcający:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:58 wybacz, ale nie znam się na psychoanalizie (sic) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:59 ale chodzi o to o czym przed chwilą rzekłeś/laś (nie o psychoanalizę) sic Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 22:03 A, o to chodzi. (sic) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:34 alex200 napisał: > A, o to chodzi. (sic) Czy to są właśnie te twoje "większe podstawy merytoryczne"(!) Znakomite. A jakie trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A ty wykułeś tylko to jedno zdanie? Czyżbyś z SLD? 23.02.06, 23:31 alex200 napisał: > Jesteś psychiatrą czy raczej jego pacjentem? (sicccc) Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: a jakie są te poglądy? 23.02.06, 21:59 jasne jak słonce trzeba wsadzac ,budowac nowe wiezienia kara smierci dla kazdego itd Odpowiedz Link Zgłoś
alex200 I jak się okazuje, nie tylko mnie 23.02.06, 23:03 bo aż 57 procent widzów Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:24 Tu nie chodzi o poglądy tylko o styl. Ziobro zachowuje się jak pies który chce dostać kiełbasy od pana ale zamiast się z nim ułożyć to go tylko kąsa. Ale taki jest styl tego młokosa - Ziobry. Barkuje mu stylu i ogłady. No cóż mówi się, że frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab [...] 23.02.06, 23:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Po prostu Ziobro nie ma duszy pachołka jak ty 23.02.06, 23:49 To jest troche inaczej. Hipotetyczna sytuacja: TY jako "bezkompromisowy burak" trafiasz na, jak Nikodem Dyzma, na spotkanie kulturalnych ludzi(niekoniecznie bogatych aferzystów). Jest jakaś dyskusja na dowolny temat. TY popisujesz się swoim chamstwem "nie wchodząc nikomu w d.." udawadniasz swoje racje. Nikt nie chce z Tobą dyskutować, więc wychodzisz przeświadczony o swojej nieomylności i, że wszystkich przekonałeś. Ludzie po Twoim wyjściu śmieją się z ciebie jak z "wioskowego kmiota". Oczywiście nikogo do niczego nie przekonałeś... Mam nadzieje, że zrozumiałeś przypowieść. Z buraków nie zrobisz sałatki z krewetek. Odpowiedz Link Zgłoś
moon_nick Otwórzcie oczy obywatele! :) 23.02.06, 23:34 W całej aferze z rzekomą reformą wymiaru sprawiedliwości nie chodzi o żadne zmiany, tylko o podtrzymanie wizerunku konfliktu: my, ci dobrzy, którzy chcemy dobra i sprawiedliwości i oni, ci źli, którzy nam przeszkadzają - przestępcy, sprzedajni adwokaci, profesorowie, którzy zarabiają wielokrotnośc pensji robotnika, nie wiadomo właściwie za co. Taki konflikt służy notowaniom PiS-u. Gdyby chcieli faktycznej reformy, staraliby się zjedać sobie takie prawne autorytety prawicy jak prof.Strzembosz, no i ważne organa w rodzaju NRA. Reforma jest w gruncie rzeczy wbrew interesom PiS, ponieważ w proponowanym kształcie nie przyniesie spadku przestępczości. Która nota bene nie przekracza standardów europejskich, ale dobrze jest twierdzić odwrotnie, skoro obywatele dziś po zmroku bardziej sie boją wyjść niż z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:38 hamlet1111 napisał: > Tu nie chodzi o poglądy tylko o styl. Ziobro zachowuje się jak pies który chce > dostać kiełbasy od pana ale zamiast się z nim ułożyć to go tylko kąsa. Aha a przeciwnicy Ziobry, to ci panowie, co tą kiełbasą dysponują? To nie oni właśnie warczą i szczekają w obronie swojej budy? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach a gdzie prewencja? 23.02.06, 23:51 bardziej mnie ineteresuje jak zapobiegać przestępczości, jak przestepca może zadośćuczynić ofierze, niz na ile lat zostanie skazany. Odpowiedz Link Zgłoś