Dodaj do ulubionych

Jestem przeciwnikiem PiS, ale...

23.02.06, 21:52
poglądy Ziobry na temat funkcjonowania wymiaru sprawiedliwości mnie
przekonują.
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:53
      oooo, proszę jaki otwarty umysł - mówię serio
      • alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:54
        Jesteś psychiatrą czy raczej jego pacjentem? (sicccc)
        • loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:55
          jestem psychologiem!
          • alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:56
            A więc to ja mam większe podstway merytoryczne do oceny Ziobry (sic)
            • loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:56
              aha, czekamy na pogłębioną analizę
              początek bardzo zachęcający:)
              • alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:58
                wybacz, ale nie znam się na psychoanalizie (sic)
                • loppe Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 21:59
                  ale chodzi o to o czym przed chwilą rzekłeś/laś (nie o psychoanalizę)

sic
                  • alex200 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 22:03
                    A, o to chodzi. (sic)
                    • 1normalnyczlowiek Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:34
                      alex200 napisał:
                      > A, o to chodzi. (sic)

Czy to są właśnie te twoje "większe podstawy merytoryczne"(!)
                      Znakomite. A jakie trafne.
        • buffalo_bill To Hannibal Lecter 23.02.06, 21:56
          ...serio
        • 1normalnyczlowiek A ty wykułeś tylko to jedno zdanie? Czyżbyś z SLD? 23.02.06, 23:31
          alex200 napisał:
          > Jesteś psychiatrą czy raczej jego pacjentem? (sicccc)
    • elfhelm a jakie są te poglądy? 23.02.06, 21:55
      i co z nich wynika?
      • goral11 Re: a jakie są te poglądy? 23.02.06, 21:59
        jasne jak słonce
        trzeba wsadzac ,budowac nowe wiezienia
        kara smierci dla kazdego itd
    • alex200 I jak się okazuje, nie tylko mnie 23.02.06, 23:03
      bo aż 57 procent widzów Lisa
    • hamlet1111 Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:24
      Tu nie chodzi o poglądy tylko o styl. Ziobro zachowuje się jak pies który chce
      dostać kiełbasy od pana ale zamiast się z nim ułożyć to go tylko kąsa. Ale taki
      jest styl tego młokosa - Ziobry. Barkuje mu stylu i ogłady. No cóż mówi się,
      że frak dobrze leży dopiero w trzecim pokoleniu.
      • leszab [...] 23.02.06, 23:28
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • hamlet1111 Re: Po prostu Ziobro nie ma duszy pachołka jak ty 23.02.06, 23:49
          To jest troche inaczej. Hipotetyczna sytuacja: TY jako "bezkompromisowy burak"
          trafiasz na, jak Nikodem Dyzma, na spotkanie kulturalnych ludzi(niekoniecznie
          bogatych aferzystów). Jest jakaś dyskusja na dowolny temat. TY popisujesz się
          swoim chamstwem "nie wchodząc nikomu w d.." udawadniasz swoje racje. Nikt nie
          chce z Tobą dyskutować, więc wychodzisz przeświadczony o swojej nieomylności i,
          że wszystkich przekonałeś. Ludzie po Twoim wyjściu śmieją się z ciebie jak z
          "wioskowego kmiota". Oczywiście nikogo do niczego nie przekonałeś... Mam
          nadzieje, że zrozumiałeś przypowieść. Z buraków nie zrobisz sałatki z krewetek.
      • moon_nick Otwórzcie oczy obywatele! :) 23.02.06, 23:34
        W całej aferze z rzekomą reformą wymiaru sprawiedliwości nie chodzi o żadne
        zmiany, tylko o podtrzymanie wizerunku konfliktu: my, ci dobrzy, którzy chcemy
        dobra i sprawiedliwości i oni, ci źli, którzy nam przeszkadzają - przestępcy,
        sprzedajni adwokaci, profesorowie, którzy zarabiają wielokrotnośc pensji
        robotnika, nie wiadomo właściwie za co. Taki konflikt służy notowaniom PiS-u.
        Gdyby chcieli faktycznej reformy, staraliby się zjedać sobie takie prawne
        autorytety prawicy jak prof.Strzembosz, no i ważne organa w rodzaju NRA.
        Reforma jest w gruncie rzeczy wbrew interesom PiS, ponieważ w proponowanym
        kształcie nie przyniesie spadku przestępczości. Która nota bene nie przekracza
        standardów europejskich, ale dobrze jest twierdzić odwrotnie, skoro obywatele
        dziś po zmroku bardziej sie boją wyjść niż z PRL.
      • 1normalnyczlowiek Re: Jestem przeciwnikiem PiS, ale... 23.02.06, 23:38
        hamlet1111 napisał:
        > Tu nie chodzi o poglądy tylko o styl. Ziobro zachowuje się jak pies który chce
        > dostać kiełbasy od pana ale zamiast się z nim ułożyć to go tylko kąsa.

Aha a przeciwnicy Ziobry, to ci panowie, co tą kiełbasą dysponują?
        To nie oni właśnie warczą i szczekają w obronie swojej budy?
    • po_godzinach a gdzie prewencja? 23.02.06, 23:51
      bardziej mnie ineteresuje jak zapobiegać przestępczości, jak przestepca może
      zadośćuczynić ofierze, niz na ile lat zostanie skazany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka