Dodaj do ulubionych

Czy film nakręcony przez pijaka może być wiarygodn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:22
Autorem zdjęć do filmu jest bliski współpracownik Andrzeja Fidyka, Mikołaj
Nestorowicz. Między zapewnieniami, że nie wypada mu mówić o filmie, udało nam
się dowiedzieć, że Kola Nestorowicz rzeczywiście kręcił w czerwcu br.
materiał w Polsce, ale w Radiu Maryja, jak sam mówi, nigdy nie był. - Gdzieś
tam były jakieś rozmowy, ja pamiętam, że to było dłuższy czas robione -
wyjaśnia. Ale z kim wywiady były przeprowadzane, "nie pamięta". - Zrobiłem,
co do mnie należy i nic więcej nie mogę pani powiedzieć. Dlaczego mam pani
tłumaczyć, tego nie było jeszcze na emisji. Nie bardzo wypada mi mówić -
powtarza Nestorowicz. - Proszę zadzwonić do reżysera - dodaje. Mikołaj
Nestorowicz w latach 70., za czasów Edwarda Gierka był korespondentem z
Moskwy. Jak mówią koledzy z telewizji, ostatnio nie najlepiej szło mu w
pracy. - Zaczął pić i ręce mu się trzęsą, często jeździ z drugim operatorem -
wyjaśnia jeden z pracowników telewizji.

- postępowcy bronią ochleja!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ** A ty jestes rydzykowy pedal i co ? IP: *.ipt.aol.com 25.11.02, 13:25
      jestes jeszcze mniej wiarygodny niz operator, bo pedalstwo zacmilo ci mozg.
      • Gość: Oszołom z RM Re: A ty jestes .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:37
        Gość portalu: ** napisał:

> jestes jeszcze mniej wiarygodny niz operator, bo pedalstwo zacmilo ci mozg.

-mogę prosić o twoje dane personalne? mam ochotę pozwać cie do sądu za
        publiczne pomówienie ojca dyretora oraz mojej osoby!!!
        skończyłem się z pami patyczkować dalszego pobłażania dla waszych ekscesów nie
        będzie!
        • Gość: ** Re: A ty jestes .... IP: *.ipt.aol.com 25.11.02, 13:54
          Nie odgrazaj sie,cipo.Ty i rydzyk powinniscie dawno siedziec za wasze
          oszczerstwa.
        • elojka Re: A ty jestes .... 25.11.02, 13:55
          ja poproszę o twoje bo też kilka razy mnie pomówiłeś...
        • Gość: Xionc Re: A ty jestes .... IP: proxy / 213.77.7.* 25.11.02, 15:49
          A ja chciałbym zapytać co stało się ze świadectwami udziałowymi, które ukradł
          Rydzyk.... Może jakis prokurator by się tym zajął?
        • Gość: jurek ogorek Potrzymaj mi czlonka, pedzio oszolom IP: *.dtcc.cc.nc.us 25.11.02, 17:03
          pozwij mnie, szmato pedalska
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał:

> Gość portalu: ** napisał:
          >
          > > jestes jeszcze mniej wiarygodny niz operator, bo pedalstwo zacmilo ci mozg
          > .
          >
          > -mogę prosić o twoje dane personalne? mam ochotę pozwać cie do sądu za
          > publiczne pomówienie ojca dyretora oraz mojej osoby!!!
          > skończyłem się z pami patyczkować dalszego pobłażania dla waszych ekscesów
          nie
          > będzie!
    • Gość: Jo Oszołom, nie kompromituj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:25
      A co to ma do rzeczy? To już nie macie żadnego argumentu, że tak z bezsilności
      szczacie autorowi zdjęć po nogawkach?
      • Gość: Palnick O'szalom w śmiertelnej panice. Kąsa na oślep. IP: *.stenaline.com 25.11.02, 13:28
        MATKO BOSKA ALEŻ WY MACIE NIECZYSTE SUMIENIE!!!!
      • Gość: ** Re: Oszołom, nie kompromituj się! IP: *.ipt.aol.com 25.11.02, 13:29
        Inteligenciki z RM tylko to potrafia. Wypisz, wymaluj PZPR.
        • Gość: Oszołomz RM Re: Oszołom, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:40
          Gość portalu: ** napisał:

> Inteligenciki z RM tylko to potrafia. Wypisz, wymaluj PZPR.

- za to wy chamskie prymitywy nawet nie umiecie nakrecić dobrego filmu
          dokumentalnego..sami sie kompromitujecie...dowód? to LPR zyskuje owych wyborców
          w SLD i UW tracą!
          • Gość: Jo Nie, nie mogę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:44
            > - za to wy chamskie prymitywy nawet nie umiecie nakrecić dobrego filmu
            > dokumentalnego..sami sie kompromitujecie...

Jestem zapłakana ze smiechu, ludzie dajcie spokój... to już nie jest nawet
            beton... Co jest twardsze od betonu?
            Czasem podejrzewam Oszołka, że on sobie po prostu jaja robi!
    • elojka Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar 25.11.02, 13:30
      beznadzieja, beznadzieja... nie masz argumentów Oszołomie to uciekasz się do
      wycieczek osobistych... a to poniża Ciebie a nie tego o kim piszesz... 'nie mów
      fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu'... jak to łatwo u kogoś źbło
      zobaczyć a u siebie belki jakoś nie...
      • Gość: Jo Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:34
        elojka napisała:

> beznadzieja, beznadzieja... nie masz argumentów Oszołomie to uciekasz się do
        > wycieczek osobistych... a to poniża Ciebie a nie tego o kim piszesz...

Przecież to nie on pisze! On tylko kopiuje "Nasz Dziennik"!!
      • Gość: Oszołomxz RM Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:42
        elojka napisała:

> wycieczek osobistych... a to poniża Ciebie a nie tego o kim piszesz... 'nie
        mów
        >
        > fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu'... jak to łatwo u kogoś źbło
        > zobaczyć a u siebie belki jakoś nie...

- w ND są podane argumenty kawę na ławę..zajrzyj tam i zapoznaj sie z nimi a
        potem zabieraj glos! a to że ten gościu pije to fakt!! pracownicy tej telewizji
        (szeregoowi to potwierdzaja!
        • Gość: Palnick O'szalom, a jeżeli to będzie laurka ????!!!! IP: *.stenaline.com 25.11.02, 13:44
          Poczekaj trochę. Głupio ci bedzie jak się okaże, że to film łagodnie
          sympatyzujący?
          • Gość: Macza Re: O'szalom, a jeżeli to będzie laurka ????!!!! IP: *.stenaline.com 25.11.02, 16:22
            Gość portalu: Palnick napisał:

> Poczekaj trochę. Głupio ci bedzie jak się okaże, że to film łagodnie
            > sympatyzujący?

Oszołom wie, że to niemożliwe bo zna rydzykowych i ich ciemne sprawy. Dlatego
            tak szaleje.
        • Gość: Jo Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:46
          > a to że ten gościu pije to fakt!!

Myślisz że on jeden? I pytam po raz kolejny: co to ma do rzeczy?
        • Gość: wojbus Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.11.02, 22:16
          Każdy wybitny i szanującu się fachowiec lubi sobie wypić , więc nie
          pierdol cioto ze film nie ma wartości.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:43
        elojka napisała:

> wycieczek osobistych... a to poniża Ciebie a nie tego o kim piszesz... 'nie
        mów
        >
        > fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu'... jak to łatwo u kogoś źbło
        > zobaczyć a u siebie belki jakoś nie...
        jesteś ostatnią osobą która ma prawo na to przykazanie się powoływać to TVP w
        ewidentnuy sposób je naruszyła a raczej ma zamiar to zrobić klecąc naprędce
        fałszywkę o RM!!
        • elojka Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar 25.11.02, 13:52

> elojka napisała:
          >
          > > beznadzieja, beznadzieja... nie masz argumentów Oszołomie to uciekasz się
          > do
          > > wycieczek osobistych... a to poniża Ciebie a nie tego o kim piszesz... 'ni
          > e
          > mów
          > >
          > > fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu'... jak to łatwo u kogoś źbł
          > o
          > > zobaczyć a u siebie belki jakoś nie...
          > jesteś ostatnią osobą która ma prawo na to przykazanie się powoływać to TVP
          w
          > ewidentnuy sposób je naruszyła a raczej ma zamiar to zrobić klecąc naprędce
          > fałszywkę o RM!!

SŁUCHAJ NO KOLEŻKO - KIM TY JESTEŚ ŻEBY MI TU TAKIE TEKSTY PUSZCZAĆ???!!! OD
          JAKIEGO CZASU JEDNI MAJĄ PRAWO DO PRZYKAZAŃ A INNI NIE??!!! TO JAKAŚ NOWA
          ODMIANA KATOLICYZMU???!! WIELKIM PROBLEMEM POLSKICH KATOLIKÓW JEST RELIGIJNA
          HIPOKRYZJA!!! Z BOGIEM NA USTACH I KOSĄ NA DRUGIEGO CZŁOWIEKA W RĘKU. NIE
          POTRAFISZ PRZEŁOŻYĆ TEGO CZEGO UCZYŁ JEZUS, CO GŁOSZĄ KSIĘŻA W KOŚCIELE NA
          SWOJE ZYCIE. NIC O MNIE NIE WIESZ A JUŻ SĄDY WYGŁASZASZ. 'NIE SĄDŹCIE A NIE
          BĘDZIECIE SĄDZENI'...
          • Gość: Ryszard Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.abo.wanadoo.fr 25.11.02, 15:42
            Nowa omiana katolicyzmu to jest schizma rydzykowa i ty popaprancu, katofilcu
            jestes jej tuba. Papa jest stary i schorowany ale machina rzymska juz nie za
            dlugo oglosi ryzola schizmatykiem i wtey dopiero bedziesz mial problem. Poki co
            mozesz spokojnie prawa raczka dawac sobie robic dobrze w ramach "aseksualnosci"
            i opowiadac bzdury. Jedna twoja wielka zasluga to to , ze przyczynisz sie do
            upadku wiary w PL. Brawo za to. R.
            • elojka Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar 25.11.02, 15:57
              yyyyyyyyyyyyyyy... to było do mnie?
    • Gość: sw. Rydzyk Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 25.11.02, 13:35
      To ocenimy dzisiaj wieczorem!
      • Gość: Jo Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:38
        Gość portalu: sw. Rydzyk napisał:

> To ocenimy dzisiaj wieczorem!

Ta... całą aferę rozpętało samo Radio, protestując przeciwko emisji tego
        filmu. Jakby zignorowali, 3/4 Polski nawet by nie wiedziało o tym filmie. A
        tak - już się wszyscy szykują. Maryjko ma problem - na własne życzenie.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 13:45
          Gość portalu: Jo napisał:

> Gość portalu: sw. Rydzyk napisał:
          >
          > > To ocenimy dzisiaj wieczorem!
          >
          > Ta... całą aferę rozpętało samo Radio, protestując przeciwko emisji tego
          > filmu. Jakby zignorowali, 3/4 Polski nawet by nie wiedziało o tym filmie. A
          > tak - już się wszyscy szykują. Maryjko ma problem - na własne życzenie.

Podobnie jak problem mieli mieć bracia Kaczyńscy..precz z komuną z zTVP!!!!!!!!
          • Gość: Rob Do Oszoloma! IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 25.11.02, 14:05
            Prosilem cie wypal mi ten program na DVD,lub CD,
            a ty nie odpowiadasz!
            Zagranica tez chce znac prawde!!!! Inaczej zapomnij o datkach na prywatne
            konta ojczulka!

Konta bankowe Radia Maryja

Konta złotówkowe PLN
            PKO BP SA II/O Torun nr 10205011-16577-270-1 z dopiskiem: "Dar dla Radia
            Maryja w Toruniu" (oraz numer kodu w przypadku ofiarodawcy stałego tzn. trzy
            pierwsze litery nazwiska i cztery cyfry)
            Bank Pocztowy S.A. I/O Toruń nr 13201263-61580-27006-100-0/0 z dopiskiem: dar
            dla Radia Maryja w Toruniu oraz w przypadku ofiarodawcy stałego, koniecznie
            numer swojego kodu z Radia Maryja. Przy wpłatach na to konto wszelkie opłaty
            związane z przekazem pokrywa Radio Maryja.

Dla Słuchaczy w Niemczech
            Marianische Pilger Gem - nr 105300339 BLZ 793630 16 Reiffeisen - Volksbank
            Rhon - Grabfeld

Dla Słuchaczy w USA
            (najlepiej czeki bankowe lub personalne albo "Money orders") P.O.Box 39565,
            Chicago, IL 60639-0565

Dla Słuchaczy w Kanadzie
            Czeki personalne, bankowe albo Money Orders
            St. Stanislaus - St. Casimirs Polish Parishes credit Union Limited
            40 John St.
            Oakville, Ont. L6K 1G8
            Nr. konta: 84920

• Gość: Oszołom z RM Re: Do Oszoloma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 14:37
              To jest legalne fundacje czerpią dochody z datków
              • Gość: Rob Re: Do Oszoloma! IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 25.11.02, 15:31

> To jest legalne fundacje czerpią dochody z datków

Wyslesz to DVD, czy nie?
              • Gość: Rob Re: Do Oszoloma! IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 25.11.02, 15:55

> To jest legalne fundacje czerpią dochody z datków

Zapomnialem zapytac.
                O tych nielegalnych to bedzie dzisiaj w TV?
    • Gość: Ed Re: Hmm...., na razie to niewiarygodność pijaka... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 15:05
      A później zgodnie z tradycją...

Papiez LeonXIII(1878-1903) pisal:
      "Kosciol wstrzymuje sie na razie od przesladowania heretykow tylko dlatego,
      azeby nie pogarszac stosunkow w dzisiejszych okolicznosciach wyjatkowych, ale
      bynajmniej nie wyrzeka sie prawa do tych przesladowan, skoro to tylko stanie
      sie mozliwe.Bo Kosciol ma prawo i ma obowiazek tlumienia bledow dowiedzionych
      i karanie winnych."
      • Gość: ** Re: Hmm...., na razie to niewiarygodność pijaka.. IP: *.ipt.aol.com 25.11.02, 16:01
        KK nie da sie z pewnoscia tak latwo rozlozyc jak PZPR. 2000 lat tradycji w las
        nie pojda.
    • Gość: oleg Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: debian:* / 192.168.1.* 25.11.02, 16:02

> Autorem zdjęć do filmu jest [...], Mikołaj
      > Nestorowicz w latach 70., za czasów Edwarda Gierka był korespondentem z
      > Moskwy. Jak mówią koledzy z telewizji, ostatnio nie najlepiej szło mu w
      > pracy. - Zaczął pić i ręce mu się trzęsą, często jeździ z drugim operatorem -
      > wyjaśnia jeden z pracowników telewizji.

==================================================
      Dzieło odrywa się o swojego twórcy. Nie interesuje mnie czy stół zrobił stolarz
      na bani czy na haju. Ważne by stół był prosty. Jeżeli "Zaczął pić i ręce mu
      się trzęsą" to zdjęcia będą do kitu.
      • Gość: babariba Czy Oszołom RM może być wiarygodny??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 16:20
        Gość portalu: oleg napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał:
        >
        > > Autorem zdjęć do filmu jest [...], Mikołaj Nestorowicz w latach 70., za
        czasów Edwarda Gierka był korespondentem z Moskwy. Jak mówią koledzy z
        telewizji, ostatnio nie najlepiej szło mu w pracy. - Zaczął pić i ręce mu się
        trzęsą, często jeździ z drugim operatorem - wyjaśnia jeden z pracowników
        telewizji.
        >
        > ==================================================
        > Dzieło odrywa się o swojego twórcy. Nie interesuje mnie czy stół zrobił
        stolarz na bani czy na haju. Ważne by stół był prosty. Jeżeli "Zaczął pić i
        ręce mu się trzęsą" to zdjęcia będą do kitu.

Oleg, jak na razie (od soboty) jesteśmy wyłącznie PRZEDMIOTEM poważnej agresji
        medialnej Oszołomopodobnych.
        Nie dano nam na razie obejrzeć filmu, ale mamy już wiedzieć, co o nim mamy
        sądzić.
        Czegoś to jest bez sensu... Żeby "słów" nie używać...
        • Gość: oleg Re: Czy Oszołom RM może być wiarygodny??? IP: debian:* / 192.168.1.* 25.11.02, 17:27
          Sądzę, że należy się spodziewać spokojnego i rzeczowo udokumentowanego
          materiału, coś w rodzaju Państwo daje na tacę z Polityki. Oczywiście klientela
          o.R. nie zrozumie prawie nic z tego programu. Sprawa musi mieć drugie dno. Może
          polski kościół hierarhiczny dał do zrozumienia, że nie ma nic przeciwko
          sprawdzeniu przez skarbówkę finansów rm. I Rydzyk pokazuje swoją siłę?
    • Gość: babariba OSIOŁEK jedynie jest w pełni wiarygodny IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 16:08
      albowiem, trzeźwy jest zazwyczaj, z wyjątkami codziennymi, kiedy to ochla się
      mszalnym
      kilka dni już trwa

> Autorem zdjęć do filmu jest bliski współpracownik Andrzeja Fidyka, Mikołaj
      Nestorowicz. Między zapewnieniami, że nie wypada mu mówić o filmie, udało nam
      się dowiedzieć, że Kola Nestorowicz rzeczywiście kręcił w czerwcu br.
      materiał w Polsce, ale w Radiu Maryja, jak sam mówi, nigdy nie był. - Gdzieś
      tam były jakieś rozmowy, ja pamiętam, że to było dłuższy czas robione -
      wyjaśnia. Ale z kim wywiady były przeprowadzane, "nie pamięta". - Zrobiłem,
      co do mnie należy i nic więcej nie mogę pani powiedzieć. Dlaczego mam pani
      tłumaczyć, tego nie było jeszcze na emisji. Nie bardzo wypada mi mówić -
      powtarza Nestorowicz. - Proszę zadzwonić do reżysera - dodaje. Mikołaj
      Nestorowicz w latach 70., za czasów Edwarda Gierka był korespondentem z
      Moskwy. Jak mówią koledzy z telewizji, ostatnio nie najlepiej szło mu w
      pracy. - Zaczął pić i ręce mu się trzęsą, często jeździ z drugim operatorem -
      wyjaśnia jeden z pracowników telewizji.
      >
      > - postępowcy bronią ochleja!!!

czego ONO boi się zatem, jak się "ochlejowi" trzęsły ręce, to żadnych przewałow
      paby Grzyba widać nie będzie.

A poza tym Osiołek RM funkcjonuje na tym forum pod nick'iem. Tak, że nawet w
      mordę nie ma komu dać. Mikołaja Nestorowicza zatem Osiołek może się nie bać, bo
      schować się raczył za nick'iem.
      Alleluja i od tyłu
    • Gość: Por. mgr. UB Jajec Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: 62.199.8.* 25.11.02, 17:50

> Nestorowicz. Między zapewnieniami, że nie wypada mu mówić o filmie, udało
      nam
      > się dowiedzieć, że Kola Nestorowicz rzeczywiście kręcił w czerwcu br.
      > materiał w Polsce, ale w Radiu Maryja, jak sam mówi, nigdy nie był. - Gdzieś
      > tam były jakieś rozmowy, ja pamiętam, że to było dłuższy czas robione -
      > wyjaśnia. Ale z kim wywiady były przeprowadzane, "nie pamięta". - Zrobiłem,
      > co do mnie należy i nic więcej nie mogę pani powiedzieć. Dlaczego mam pani
      > tłumaczyć, tego nie było jeszcze na emisji. Nie bardzo wypada mi mówić -
      > powtarza Nestorowicz. - Proszę zadzwonić do reżysera - dodaje. Mikołaj

>

Rece mu sie trzesly i O. Rydzyk wyjdzie n afilmie jakby wpadl w rece katolika
      Millera.
      • Gość: Kafar Dyskusja o czymś czego nikt nie widział. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.02, 19:49
        Kochani,
        Przykro mi ale ( w różnym stopniu ) macie pierdolca. Poczekajcie. Potem
        dyskutujcie. Nie bieżcie udziału u opętaniu Oszołomka.
        • Gość: Marian Re: Dyskusja o czymś czego nikt nie widział. IP: *.ksk.net.pl / 192.168.3.* 25.11.02, 21:21
          A jak zobaczyli to wszyscy zamilkli!
    • Gość: Oszołom z RM Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 21:26
      Odpowiedź już znamy... TVP będzie miała wytoczony proces o zniesławienie
      • Gość: Jo Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 21:30

> Odpowiedź już znamy... TVP będzie miała wytoczony proces o zniesławienie

Racja, ośmieszajcie się dalej.
        • Gość: Oszołomz RM Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 21:58
          Gość portalu: Jo napisał:

>
          > > Odpowiedź już znamy... TVP będzie miała wytoczony proces o zniesławienie
          >
          > Racja, ośmieszajcie się dalej.

jeśli się ktoś tu ośmieszył to TVP i ten redemptorysta który został przez tą TV
          kupiony.... podtekst tego filmu jest jasny...nalezy zlikwidować RM tak jak to
          zrobione zostało w Augsburgu..bo było niewygodne no to spreparowano pewne
          zpapiery sztucznie spowodowano pewne fakty i po sprawie!!! Przynajmniej wiemy
          czego się możemy po was spodziewać!!! Wyłożyliście się jak nigdy!! Owsiak Ma
          Tiry z czego? z WOSPu!!! a on bierze do siebie 7% ...przy 25 mln zebranych
          ostatnio to daje razem.....
        • Gość: Ed Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 04:26
          "Świat został wprowadzony w błąd przez trzech oszustów,
          Mojżesza, Jezusa Chrystusa i Mahometa.
          Jezus Chrystus jest jednak najgorszy z nich,
          gdyż tamci żyli pełni chwały, a on był człowiekiem z
          najniższego motłochu, który głosił kazania do podobnych sobie."
          (słowa, które miał powiedzieć cesarz niemiecki Fryderyk II
          w XIII w., potwierdzone powagą Stolicy Apostolskiej.
          W rzeczywistości spreparował je papież Grzegorz IX,
          aby mieć powód do ekskomuniki Fryderyka,
          w czasie wielkiego sporu papiesko-cesarskiego)

Oryginał: www.racjonalista.pl/kk.php/d,22

>
          > > Odpowiedź już znamy... TVP będzie miała wytoczony proces o zniesławienie
          >
          > Racja, ośmieszajcie się dalej.

Tak tzrymać oszołku!
      • douglasmclloyd Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar 26.11.02, 04:35

> Odpowiedź już znamy... TVP będzie miała wytoczony proces o zniesławienie

Proces skończy się wcześniej niż się rozpocznie, ponieważ oskarżenie jest
        bezprzedmiotowe.
    • douglasmclloyd Re: Czy film nakręcony przez pijaka może być wiar 26.11.02, 04:42

> Nestorowicz. Między zapewnieniami, że nie wypada mu mówić o filmie, udało nam
      > się dowiedzieć, że Kola Nestorowicz rzeczywiście kręcił w czerwcu br.
      > materiał w Polsce, ale w Radiu Maryja, jak sam mówi, nigdy nie był. - Gdzieś
      > tam były jakieś rozmowy, ja pamiętam, że to było dłuższy czas robione -
      > wyjaśnia. Ale z kim wywiady były przeprowadzane, "nie pamięta". - Zrobiłem,
      > co do mnie należy i nic więcej nie mogę pani powiedzieć. Dlaczego mam pani
      > tłumaczyć, tego nie było jeszcze na emisji. Nie bardzo wypada mi mówić -
      > powtarza Nestorowicz. - Proszę zadzwonić do reżysera - dodaje. Mikołaj
      >

Ten film po prostu zwala z nóg. Nie doceniałem ojca boksera. Inni mafiozi leżą
      dwa metry pod ziemią albo siedzą w pierdlu, a ten oszkał państwo, ukradł kasę
      na stocznię, wystrychnął na dudka masę ludzi i żyje w luksusie. Nie dziwmy się
      ojcu bokserowi i jego wyznawcom - to prawdziwy cud.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka