Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski swietnie sie zaprezentowal

28.02.06, 10:08
Czytalam z nim jeden wywiad (dosc dziwacznie go prezentujacy w Polityce) i
jakos nie poczulam sympatii do tego Pana. Wczoraj zaprezentowal sie
rewelacyjnie w RM.
Wyjasnil sprawe dziadka Tuska i jesli prawda jest, ze w rodzinie Tuska wszyscy
ze starszego pokolenia o tym wiedzieli, to pan Tusk klamal, ze nie wiedzial
nic o tej sprawie.Ciekawie polemizowal z Michalkiewiczem o koniecznosci
utrzymania publicznej telewizji i utworzeniu instytucji monitorujacej media.
Naprawde bylam mile zaskoczona sluchajac tego pana.
:)
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Jacek Kurski swietnie sie zaprezentowal 28.02.06, 10:19
      Siostra stryjeczna Kandydata wiedziała także i powiedziała to do kamery
      telewizyjnej - wierchuszka TVP nie puściła materiału, trafił jednak do
      internetu (to umilowanie wolności słowa....) - ja tez widziałem. Tusk klamał.
    • wild_stein Re: Jacek Kurski swietnie sie zaprezentowal 28.02.06, 10:23
      Ja, ja Herr Kursky. Gott mit Uns!
    • krystian71 Re: Jacek Kurski swietnie sie zaprezentowal 28.02.06, 10:30
      oczywiscie,ze klamal i tak wlasciwie nawet nie wiadomo po co.
      Na Pomorzu przymusowe wcielenie do Wermachtu to byla regula, wiec zaden wielki
      wstyd.
      Wiedzieli o tym wszyscy
      Gdyby dziadek poszedl do lasu, walczyl np w Gryfie Pomorskim, mozna by sie bylo
      pochwalic, jesli juz pozazdroscil kontrkandydatowi ojca-powstanca warszawskiego
    • les.vacances "ciemny lud to kupil" hehehe 28.02.06, 10:32
      • m.rycho Re: "ciemny lud to kupil" hehehe 28.02.06, 10:36
        Chamstwo Kurskiego polegało na tym,że poruszał temat przodków Tuska.
        • les.vacances oczywiscie 28.02.06, 10:37
        • skin.polski Re: "ciemny lud to kupil" hehehe 28.02.06, 10:40
          no jasna..dla lewaków pochodzenie to temat TABU
          • deltalima Re: "ciemny lud to kupil" hehehe 28.02.06, 10:47
            za to dla stalinistów i hitlerowców nie był to temat tabu, prawda?
            • frau_blada Polacy wybierali swojego Prezydenta,a nie prezesa 28.02.06, 18:43
              klubu sportowego Poziomka.Maja prawowiedzieckto zjakiego domupochodzi,jakie ma
              pochodzenie, korzenie tradycje rodzinne i patriotyczne.
              Dlal ewactwa to mozep rzymioty niesistotne,ale dal wiekszosci ludzi ma to
              znaczenie o czym swiadczy wynik wyborow.
              • atropa_belladonna Re: Polacy wybierali swojego Prezydenta,a nie pre 28.02.06, 21:02
                Tylko lewactwo z PiSu i z LPR uważa, że człowiek powinien pokutować za grzechy
                swoich przodków. Zresztą jest tu stosowana podwójna moralność - Benedykt XVI w
                Hitlerjugend owemu lewactwu nie przeszkadza, dziadek Kurskiego w Wermachcie już
                tak.
                • atropa_belladonna Dziadek Tuska oczywiście, przepraszam za błąd 28.02.06, 21:18

• indris Jacek Kurski swietnie się zaprezentował... 28.02.06, 10:36
      ...dla tych, którzy nie znaja jego innych wyczynów. W szczególności, tych,
      którzy nie słyszeli jego "wyrazów żalu", gdy sąd PiS ekspresowo wyrzucił go z
      partii po wiadomym skandalu. A także nie słyszeli relacji o tym, jak powiedział
      poza mikrofonem o swoim wyczynie: "ciemny lud to kupi". Kurski chciał nawet
      oddawac sprawe do sądu, ale czterech bardzo róznych świadków zadeklarowało, że
      w sądzie to poświadcza, więc zrezygnował.
      Osobiście uważam Jacka Kurskiego za medialnie zdolną do wszystkiego kanalię.
      • krystian71 Re: Jacek Kurski swietnie się zaprezentował... 28.02.06, 10:44
        tylko,ze skandalu nie bylo.
        Rownie w expresowym tempie okazalo sie , ze Kurski powiedzial zwyczajnie prawde
        i to wcale nie z wlasnej inicjatywy , ale mocno pociagany za jezyk przez
        redaktorka z Angory, ktory doskonale wiedzial to, co na Pomorzu bylo tajemnica
        poliszynela.
        Prawdopodobnie rowniez, temat zupelnie nie bylby ruszany, gdyby TUSKOWI nie
        zechcialo sie dorabiac martyrologii w zyciorysie przodkow.
        Gdybys nie byl zaslepiony nazwalbys raczej kanalia posla Spiewaka z PO , ktory
        pierwszy w kampanii wyborczej argumentem przeszlosci ojca zagral przeciwko
        Cimoszewiczowi, czy calej GW , ktora duzo wczesniej lubowala sie w grzebaniu w
        przeszlosci rodziny Giertychow zreszta z calkim marnym skutkiem.
        Mowiac "ciemny lud to kupi" mial zapewne na mysli ludzi takich jak ty
        • indris Wątek był o Kurskim... 28.02.06, 11:07
          ...a nie o Śpiewaku, czy innych osobnikach wyciągających przodków do celów
          walki politycznej z potomkami. Dla jasności KAZDEGO, kto tak robi uważam za
          kanalię, a więc zarówno Śpiewaka, jak J. R. Nowaka, który całe elaboraty
          wypisywał o przodkach tych, których zwalcza.
          A co do Kurskiego, to nie tylko "wspomniał" o dziadku w Wehrmachcie, ale
          jeszcze twierdził, że zgłosił się tam na ochotnika.
          Kurski przedstawiał się wczoraj w RM jako ktoś absolutnie uczciwy. Nie zauważył
          tylko, ze niezbyt chlubne świadectwo wystawił tym samym swojej własnej partii.
          Bo przecież ta partia głośno i wyraźnie sie od niego odcięła, chociaż to
          wszystko co mówił wczoraj mógł chyba powiedzic przed sądem partyjnym. A nawet w
          odwołaniu, które przywróciło mu członkostwo w partii, NIE został przecież
          uniewinniony. Ale o ty już tak samo zapomniał, jak o swoich "wyrazach skruchy"
          i zapowiedziach "wyciszenia", które osobiście w w radiu (nie tym i dawniej)
          słyszałem.
          Wątpię, czy w swojej słynnej wypowiedzi korytarzowej myslał o takich jak ja, bo
          jest jednak na tyle inteligentny, by wiedzieć, że JEGO tacy jak ja nie kupią.
          • krystian71 Re: Wątek był o Kurskim... 28.02.06, 11:30
            watek byl o KUrskim, dla tych ktorzy byli ciekawi jego pogladow w RM, a
            zapewniam cie,ze sa ciekawe.
            To ty natomiast zszedlas na JEGO prace w czasie kampanii i jak"ciemny lud"
            uwazasz, ze powiedzenie prawdy go kompromituje.
            Bardzo nie lubie,gdy mnie ktos na nagonke bierze, a taka rozpetala sie w
            mediach przychylnych Tuskowi, czyli 99% polskojezycznych i musialo sporo czasu
            minac, nim "ciemny lud" dowiedzial sie, co tak NAPRAWDE powiedzial Kurski.I
            dlaczego przywrocono mu legitymacje partyjna
      • frau_blada Historyjke o ,,ciemnym ludzie'' znamy od LIsa 28.02.06, 11:46
        ktory powiedzmy sobie szczerze jest tak samo wiarygodny jak reszta
        rozowo-d****ratycznego towarzystwa.
        • indris Historię o ,,ciemnym ludzie'' znamy... 28.02.06, 12:25
          ...NIE tylko od Lisa. świadkami tej wypowiedzi byli: Kolenda-Zaleska, Władyka,
          i Wołek (ten sam, który jeździł do Pinocheta z wyrazami solidarności) i
          Żakowski, czyli czworo ludzi o dość róznych poglądach.
          • frau_blada Re: Historię o ,,ciemnym ludzie'' znamy... 28.02.06, 13:22
            indris napisał:

> czyli czworo ludzi o dość róznych poglądach.

:)))))))))))))
          • krystian71 he,he a wiec to oni puscili to w eter??nie wiedzia 28.02.06, 13:46
            wiec teraz juz wiadomo o co chodzi...
    • skin.polski był tam nawet spór między Kurskim aMichalkiewiczem 28.02.06, 10:37
      poszło o to czy powinny istnieć media publiczne państwowe..Kurski był za
      Michalkiewicz przeciw...
      • indris Michalkiewicz sobie przypomniał... 28.02.06, 10:46
        ...że polityczno-dziennikarską karierę zaczynał jako liberał, zresztą do
        dzisiaj pisuje w "Najwyższym Czasie". Jego pojawienie się jako felietonisty w
        Radiu Maryja było dla mnie kiedyś swoistą ciekawostką, jako że to radio jest
        raczej liberalizmowi niechętne. Łączą go z RM chyba antysemityzm (który obecnie
        wyładowuje w innych miejscach) i wrogość do Unii Europejskiej.
        • krystian71 Re: Michalkiewicz sobie przypomniał... 28.02.06, 10:53
          oczywiscie TO, ze ktos obserwujac cale aferalne bagno dotychczasowych rzadow
          ZWYCZAJNIE czuje do tego wstret, bo kocha swoja Ojczyzne, nawet do glowy ci nie
          przyjdzie
          Jak rowniez TO, ze RM byla JEDYNYM medium, ktore pozwolilo Michalkiewiczowi
          dojsc do glosu, bo do innych nie byl zapraszany.
          Strasznie prymitywne poglady glosisz
    • loppe Gdyby kandydat na prezydenta USA skłamal że 28.02.06, 10:39
      nie wie że jego dziadek słuzył w Wehrmachcie...byłby skończony. U nas jakoś tak
      połowicznie:)
      • les.vacances udowodnisz to klamstwo, czy tylko umiesz sciemniac 28.02.06, 10:40
        • loppe Re: udowodnisz to klamstwo, czy tylko umiesz scie 28.02.06, 10:41
          a co tu jest do dowodzenia? cała rodzina wiedziała, a jeden historyk w rodzinie
          nie wiedział? bujać to nie nas
          • loppe Re: udowodnisz to klamstwo, czy tylko umiesz scie 28.02.06, 10:42
            Najsztub go kilka tygodni przed Kurskim pytał o dziadka w Wehrmachcie w
            wywiadzie z kandydatem (żeby mógł to z siebie zrzucić). Nieeee, panie. A nie
            było to - historykowi - zajrzec do tego archiwum w Berlinie co to od reki
            ustalono potem, albo z siostrą porozmawiać:)
          • les.vacances pisiackie "myslenie" hehehe 28.02.06, 10:43
            • loppe Re: pisiackie "myslenie" hehehe 28.02.06, 10:43
              logiczne myślenie
              to twoje myślenie jest partyjniackie
              • les.vacances jakie partyjniackie? bzdura 28.02.06, 10:44
                to pisiaki "mysla", ze wystarczy kogos pomowic, a staje sie to prawda hehehe
                • loppe Re: jakie partyjniackie? 28.02.06, 10:45
                  nie to Tusk lata i pomawia a ty za nim
                  • les.vacances Re: jakie partyjniackie? 28.02.06, 10:46
                    o co ja pomawiam?
                    • loppe Re: jakie partyjniackie? 28.02.06, 10:47
                      Otóż pomawiasz ludzi którzy wykazali (on balance of probabilities) że Tusk
                      klamie o to że urządzają polowanie na czarownice. To bardzo niekorzystne dla
                      prawdy, taka postawa jak twoja - partyjniacka.
                      • les.vacances bredzisz 28.02.06, 10:53
                        grzebanie w cudzym zyciorysie dla osiagniecia partyjnej korzysci to ostatnie
                        lajdactwo
                        • loppe głupiś 28.02.06, 10:54
                          skoro uważasz że w wyborach prezydenckich życiorysy sie nie liczą, a tylko jak
                          kandydat wygląda dziś:))
                          • les.vacances niemoralnys 28.02.06, 10:55
                            jesli mowisz, ze Kurski dobrze zrobil
                            • loppe zboczonyś 28.02.06, 10:59
                              jesli uważasz że jest bez znaczenia że kandydat klamał
                              • les.vacances jednak jestes bezrozumny 28.02.06, 11:04
                                nie masz dowodu na to, ze klamal, tak kaze ci wierzyc twoj guru
                                • loppe Re: jednak jestes partyjniakiem 28.02.06, 11:09
                                  który projektuje swoje podporządkowanie wodzom na innych - którzy jednak,
                                  inaczej niż ty, wnioski wyciagają w oparciu o własny proces myślowy i
                                  zamiłowanie do obiektywnej oceny informacji
                              • krystian71 on tego nie zrozumie, ze TUSK po prostu sam tego 28.02.06, 11:04
                                dziadka wyciagnal i sam sie na riposte nadstawil
                                W rozumieniu tego indywiduum nie bylo by nic zdroznego, zeby z dziadka zrobil
                                Powstanca Slaskiego, i tez nikt nie mialby prawa mu zaprzeczyc.
                                I konsekwentnie, skoro wyciaganie w kampanii wyborczej zyciorysu przodkow ,aby
                                zaszkodzic kandydatowi jest niemoralne, to rowniez niemoralne jest CHWALENIE
                                sie takim przodkiem.
                                • loppe Re: on tego nie zrozumie, ze TUSK po prostu sam t 28.02.06, 11:06
                                  Tak, nie warto już dyskutować - z partyjniakami o prawdzie sie obiektywnie nie
                                  porozmawia (interesujące też że niektórych bardziej interesuje czy jakiś Kurski
                                  jest nieskazitelny, tak jakby Kurski kandydował na Najwyższy Urząd RP!).
                        • krystian71 a coz powiesz o prof.Spiewaku,ktory zrobil to 28.02.06, 10:58
                          PIERWSZY w tej kampanii
                          Poza tem , lewacka bzdura do potegi.
                          Kazdy wyborca glosujac ma PRAWO wiedziec, kim jest kandydat, kto go wychowal, z
                          jakiego domu wyszedl.
                          • les.vacances Tuska wychowywal dziadek? 28.02.06, 11:02
                            wyszlo na to, ze Tusk wyszedl z patriotycznego domu hehe
                • krystian71 jestes zalosny 28.02.06, 10:46
                  o dziadku w wermachcie wiedzieli wszyscy na pomorzu i to od dawna,co tu
                  udowadniac
                  • les.vacances oj pisiaki, pisiaki, kto was wychowywal hehehe 28.02.06, 10:48
                    • krystian71 Dom i szkola, gdzie nie brakowalo patriotycznych 28.02.06, 10:56
                      nauczycieli.
                      Na pewno nie Czerwone Harcerstwo Kuronia ani dziadek zasluzony emerytowany ubek
                      • les.vacances ohoho! poleciales troche hehehe 28.02.06, 10:57
                        • krystian71 o tobie nie mozna tego powiedziec,pingwinie 28.02.06, 11:00
                          raczej nielotny z ciebie gosc,
                      • deltalima Re: Dom i szkola, gdzie nie brakowalo patriotyczn 28.02.06, 11:11
                        sądząc po twoich wpisach, krystianie, to raczej wychowały cię pochody
                        pirwszomajowe, akademie ku czci kolejnych rocznic rewolucji bolszewickiej i
                        walka klas.
        • skin.polski tu nie trzeba nic udowadniać 28.02.06, 10:42
          materiały same napłyneły z Niemiec. Jedynym błedem Kurskiego było że wpierw
          powiedział a potem zaczął szukać na to co powiedział dowodów..a powinno być na
          odwrót
          • krystian71 niekoniecznie-Kurski wyrazil sie scisle 28.02.06, 10:49
            nie powiedzial,ze dziadek sluzyl w Wehrmachcie.
            Na parokrotne zapytanie redaktorka powiedziel,ze tak wszyscy twierdza w
            rodzinnej Tuska okolicy.
            Burze rozpetali specjalisci od przekrecania cudzych slow
    • yaddo "Ciemna blada TO kupiła" - Jacek Kurski 28.02.06, 11:21
    • mariner4 W którą stronę się panna Mańcia 28.02.06, 11:50
      nie obróci to i tak d.... z tyłu. Co kolwiek pan Kurski teraz nie powie to i tak
      jest kanalią.
      M.
    • ave_duce Re: Do Frau... 28.02.06, 11:51
      Mogę ci coś napisać n/t do skrzynki, but off the record?
      Twoje słowo, że to zostanie między nami, wystarczy mi.

;)
      • frau_blada Re: Do Frau... 28.02.06, 13:01
        Od kiedy to trzeba pytac kogos czy mozna do niego napisac. Napisac mozesz zawsze.
        NIe pokazuje nikomu swojej korespondencji.
        Mam nadzieje, ze nie jest to cos obelzywaego, chamskiego lub niestosownego
        • ave_duce Re: Do Frau... b/o 28.02.06, 14:52
          frau_blada napisała:

> Od kiedy to trzeba pytac kogos czy mozna do niego napisac. Napisac mozesz
          zawsz
          > e.
          > NIe pokazuje nikomu swojej korespondencji.
          > Mam nadzieje, ze nie jest to cos obelzywaego, chamskiego lub niestosownego

Nie, nie jest.
          Przepraszam za kłopot, ale wycofuję się po takim poście...
    • artsg Re: Jacek Kurski swietnie sie zaprezentowal 28.02.06, 12:32
      Odniosłem wrażenie że J Kurski jest stałym czytelnikiem FK. Niektóre jego
      sformułowania były jakby żywcem cytowane z tego forum.
      • cimoszenka [...] 28.02.06, 13:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • artsg [...] 28.02.06, 13:14
    • freemason Czy mówił coś o Koniuchach? n/t 28.02.06, 12:33

• frau_blada Koniuchami zajmuje sie IPN nie Kurski 28.02.06, 13:20

• dr.krisk Świetnie prezentująca się kanalia. 28.02.06, 12:45
      > Wczoraj zaprezentowal sie
      > rewelacyjnie w RM.
      On w ogóle jest rewelacyjny. U Drozdy gra na gitarze, w RM objaśnia "ciemny
      lud" jak to z Tuskiem było naprawdę.... Milusi facet.
      Tylko dlaczego jak patrzę na to uśmiechniete oblicze, to mam wrażenie jakbym
      jego d..ę oglądał? Przepraszam za niewybredne skojarzenie ale w przypadku
      Kurskiego Jacka tak mam. Powinien byc zameldowany w głównym kolektorze
      ściekowym miasta stołecznego Warszawy.
      • w11mil cienko! 28.02.06, 12:47
        dr.krisk napisał:

> jego d..ę oglądał?
        > Powinien byc zameldowany w głównym kolektorze
        > ściekowym miasta stołecznego Warszawy.
        • po_godzinach przeciwnie, celnie i dosadnie 28.02.06, 12:49
          • w11mil a to rzecz gustu 28.02.06, 12:54
            moim zdaniem użycie określeń w rodzaju "d..a" i silne zaangażowanie emocjonalne
            źle świadczy o autorze
            • dr.krisk Wiem, i nad tym boleję. 28.02.06, 12:58
              w11mil napisała:

> moim zdaniem użycie określeń w rodzaju "d..a" i silne zaangażowanie
              emocjonalne
              > źle świadczy o autorze
              Niestety, nie mam w sobie nic ze św. Franciszka z Asyżu, i jak widzę kanalię
              (niezależnie od jej orientacji politycznej), to jestem niedobry. Wiem, że ty
              masz inaczej, przyjmiesz Kurskiego w dom, nakarmisz, napoisz i ostatnią koszulą
              się podzielisz.....
              Ja jakoś kanalii nie lubię.
              • w11mil nie znam na tyle Kurskiego 28.02.06, 13:09
                dr.krisk napisał:
                > Ja jakoś kanalii nie lubię.

w tym przypadku dla mnie wazne jest tylko to kto kłamał w konforntacji Tusk-
                Kurski
                • dr.krisk Rozumiem. 28.02.06, 13:18
                  w11mil napisała:

> w tym przypadku dla mnie wazne jest tylko to kto kłamał w konforntacji Tusk-
                  > Kurski
                  Rozumiem - fakt używania biografii przodków w kampanii wyborczej ciebie nie
                  razi. No tak.
                  Wszystko jasne.
                  Żegnam.
                  • w11mil poseł PO nieładnie Cimoszewicza załatwił 28.02.06, 13:33
                    ale taka jest polityka

dr.krisk napisał:
                    > Rozumiem - fakt używania biografii przodków w kampanii wyborczej
                  • krystian71 a ciebie razi?przeciez to Tusk w kampani wlasnym 28.02.06, 13:49
                    dziadkiem chcial zagrac?
                    • dr.krisk Pomieszanie z poplątaniem. 28.02.06, 13:54
                      Jednak wam odpowiem, choć trochę głupio objaśniać oczywiste z punktu moralnego
                      sprawy.
                      Moja ocena pana Miodowicza, a takze pana Tuska to inna sprawa.
                      Usprawiedliwianie kanalnego zachowania Kurskiego tym że Tusk miał Miodowicza
                      uważam za bezsensowne.
                      Nie można usprawiedliwiać swojej podłości zachowaniem innych ludzi.
                      • krystian71 Re: Pomieszanie z poplątaniem. 28.02.06, 14:13
                        nie rozumiesz prostej zaleznosci.
                        Jezeli uznamy,ze niemoralne jest granie w kampanii wyborczej przodkami ( i z
                        tym moznaby sie zgodzic , bo co wnika z faktu,ze ktos mial takiego a nie innego
                        dziadka, sam moze byc zupelnie inna postacia ) -to dotyczy to kazdej strony.
                        Zarowno chwalenie sie osobistymi zaslugami przodkow , jak i krytykowanie ich
                        przez druga strone , bedzie rownie podejrzane.
                        O Miodowiczu nic nie pisalem, natomiast wiele o Spiewaku, ktory w tej kampanii
                        byl PIEREWSZY co z takiego argumentu skorzystal, wyciagajac cimoszkowi
                        przeszlosc ubecka ojca.
                        Jakos nie slyszalem wowczas ZADNYCH atakow na przyszlego posla PO.
                      • w11mil jakie wrażenia na widok np. posła Spiewaka 28.02.06, 14:58
                        na temat Kurskiego napisales "mam wrażenie jakbym
                        jego d..ę oglądał"
                        • dr.krisk Przykro mi, nie wiem jak wygląda. 28.02.06, 15:02
                          Przyślij fotkę to pogadamy.
                          • w11mil a wiec to tylko kwestie estetyczne? 28.02.06, 15:04
                            dr.krisk napisał:
                            > Przyślij fotkę to pogadamy.
                            Byc moze spodoba Ci się Kurski w radio i prasie.
                            • dr.krisk Dobra, dobra... 28.02.06, 15:10
                              w11mil napisała:

> dr.krisk napisał:
                              > > Przyślij fotkę to pogadamy.
                              > Byc moze spodoba Ci się Kurski w radio i prasie.
                              Nie odwracaj uwagi tylko dawaj fotke tego tam śpiewaka. Co to, myślisz że
                              prowadzę zeszyty ze zdjęciami VIP-ów jak jakaś pensjonarka?????
                              • krystian71 Re: Dobra, dobra... 28.02.06, 19:18
                                chyba tak, skoro tym sie kierujesz w swoich sympatiach.
                                Fizjonomii posla spiewaka i estetyki jego ubioru nie nalezy opisywac ,gdy
                                czytelnik jest w trakcie posilku, wiec napisz,czys juz po kolacji
        • dr.krisk Chcesz grubiej? 28.02.06, 12:52
          Nie da rady - wszak grubijaninem nie jestem!
    • cimoszenka [...] 28.02.06, 12:58
      • w11mil mocno i po robociarsku! 28.02.06, 13:14
        tak trzymać towarzyszu!
        Czarnej reakcji nasze stanowcze nie!
        • cimoszenka Towarzysz komisarz dalej uwielbia Bieruta 28.02.06, 20:08
          wieć możesz mnie cmoknąć w dupala.
      • artsg [...] 28.02.06, 13:14
    • cimoszenka Spieprzaj dziadu :) i zmien nick na stary 28.02.06, 20:08
      i nie rozsyłaj wirusów...
    • andrze_n juz nastepnego dnia mozna bylo sciagnac 2 min TVN 28.02.06, 20:31
      na nastepny dzien juz byl dostepny link z niewyemitowanym programem TVN (okolo
      2min), gdzie pokazano "nieznane nikomu z rodziny" fotografie WYJETE przy
      kamerze z rodzinnego ALBUMU (fotki dziadka T. prezacego sie z zadowolenia
      w "mundurku")...Bylo to ewidentne KLAMSTWO Tuska/Mandaryny przemilczane
      przez "wolne" media....))
    • frau_blada Jest juz nagranie audycji 28.02.06, 20:34
      Strasznie dluguuuuuuuuuugie.
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1268
      www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1269
      Kurski po polnocy sie rozkrecil.
      :)
      • nurni Re: Jest juz nagranie audycji 28.02.06, 20:47
        Zapewne jak zwykle sciagniecie tego to robota na 2 dni.

Nie wiesz przypadkiem czy bedzie jakas powtorka w TV Trwam?
        • frau_blada Re: Jest juz nagranie audycji 28.02.06, 20:49
          NIe wiem, bo ja nie mam Tv Trwam.
          • hrabia.m.c Re: Jest juz nagranie audycji 28.02.06, 20:51
            frau_blada napisała:

> NIe wiem, bo ja nie mam Tv Trwam.
            >

I jeszcze nie strzeliłaś sobie w lepetyne ,ż tego powodu?
            • frau_blada Re: Jest juz nagranie audycji 28.02.06, 20:54
              hrabia.m.c napisał:

> I jeszcze nie strzeliłaś sobie w lepetyne ,ż tego powodu?

Strzelam sobie jak czytam takie kolkowate teksty.
        • w11mil idzie dobrze 28.02.06, 20:50
          słucham tego teraz, pobieranie szybsze od płynnego odtwarzania (siec LAN)
          • nurni Re: idzie dobrze 28.02.06, 20:58
            w11mil napisała:

> słucham tego teraz, pobieranie szybsze od płynnego odtwarzania (siec LAN)

No to juz wiem dlaczego mi prawie nie idzie.... :)
          • nurni Re: idzie dobrze....... PS 28.02.06, 21:01
            Jak juz skonczysz daj znac.

"Nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem"
            • w11mil próbuj! 28.02.06, 21:09
              nurni napisał:

> "Nie mozna ustanowic polaczenia z serwerem"
              to dziwne - czyżby atak Denial of Service ze strony sił Tolerancji i Postepu
    • smok5 Jacek Kurski to najlepszy poseł PISu 28.02.06, 20:58
      specjalista od podnoszenia adrenaliny komuchom i POpłuczynom po UWolach.
    • dr.krisk Ale cie wzięło.... 28.02.06, 22:06
      .. fiu, fiu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka