douglasmclloyd 28.11.02, 15:40 Dopiero teraz przekonamy się, jaka jest z Rydzyka kanalia. Bestia nie pokazała jeszcze na co ją stać. Jestem przekonany, że swoją parszywością jeszcze nas zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Sprawa rozwojowa IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 16:24 douglasmclloyd napisał: > Dopiero teraz przekonamy się, jaka jest z Rydzyka kanalia. Bestia nie > pokazała jeszcze na co ją stać. Jestem przekonany, że swoją parszywością > jeszcze nas zaskoczy. Ta żarliwa wypowiedż wskazuje, że towarzysza już przekonywać nie trzeba. Niemniej jednak są w naszym kraju szrokie rzesze nieprzekonanych. W naszej partyjnej działalności mieliśmy wielokrotnie do czynienia z przypadkami, że bity potrafił pokąsać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Sprawa rozwojowa 28.11.02, 19:04 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak von Czajen napisał(a): > Ta żarliwa wypowiedż wskazuje, że towarzysza już przekonywać nie trzeba. > Niemniej jednak są w naszym kraju szrokie rzesze nieprzekonanych. W naszej > partyjnej działalności mieliśmy wielokrotnie do czynienia z przypadkami, że > bity potrafił pokąsać. A Wy, towarzyszu Szmatziak jesteście zrzeszeni w jakiejś sekcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Sprawa rozwojowa IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 20:20 Jestem zatwardziałym członkiem PZPR z czterdziestoletnim stażem. Obecnie jestem członkiem Biura Politycznego SLD odpowiedzialnym za propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sprawa rozwojowa 28.11.02, 20:26 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Jestem zatwardziałym członkiem PZPR z czterdziestoletnim stażem. Obecnie jestem > > członkiem Biura Politycznego SLD odpowiedzialnym za propagandę. Świetnie. Rydzk takich właśnie potrzebuje. Przed chwilą miałem nieprzyjemność wysłuchać jego wypowidzi z Brazylii. Ojciec dyrektor z oddali niewiele może zdziałać. Potrzebuje partyjnych, doświadczonych ochotników, którzy postarają się zaszczekać prawdę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Sprawa rozwojowa 28.11.02, 20:41 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Jestem zatwardziałym członkiem Chcieliście, towarzyszu, napisać: "zapartym"? Odpowiedz Link Zgłoś