Dodaj do ulubionych

Pan Tomasz w "szkle"

08.03.06, 22:17
wymyslił;dzisiejsze swięto ma tylu zwolennikow co przeciwniczek.Ciekawe z
którego księżyca to wytrzasnął.żaden z polityków nie popsuł nam tego dnia to
musiał zrobic to ten dziennikarzyna.
Obserwuj wątek
    • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:20
      Lubie szkło ale jedynie w wykonaniu pana Grzegorza.
    • camille_pissarro Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:23
      po prostu powiedział prawdę,np. moja zona zadeklarowana antyfeministka tego
      świeta nie uznaje.
      • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:28
        Dzis na ulicach Warszawy panowie z samoobrony rozdawali kwiaty kobietom , jakos
        nie widziałam żeby którakolwiek protestowała.
        • wesoly3333 Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:35
          bos slepa lewaczka
          • henryk.log Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:37
            albo "Stara Komunistka" ! ..hehe..
          • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:55
            Ani lewaczka ,ani komunistka, ani stara.Ale ulzyjcie sobie .
            skoro was to bawi .
    • deltalima Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:29
      zwrócił moją uwagę jeden z sms'ów:

kaczki grają w okręty
      lech: H5
      jarosław: N1
      • henryk.log Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:30
        ..hehe.. dobre było ! :-)
    • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 08.03.06, 22:53
      Ja nie wiem jak pan Tomasz prowadzi ten program to juz pomijając fakt ze nie
      dopuszcza tych co dzwonia do głosu jak chca sie wypowiedziec krytycznie na
      temat rządu i ze wręcz przerywa gdy ktos chce cos powiedziec o RM.Odnosze
      wrazenie ze on sie dobrze bawi i jego goscie nie widzowie, poza tym jak
      krytykuje opozycje jest poprostu cyniczny a nie zabawny.
      Przyznaje ze jest to moja subiektywna ocena .Nie darze go sympatia a program w
      jego wykonaniu dla mnie jest albo nudny albo załosny , moze po za jednym
      odcinkiem , ktory byl zabawny jakis czas temu.
      • kropek_oxford Montoya to wariat. Wielce utalentowany. Ale emocje 09.03.06, 00:27
        go ponosza. I przegrywa. Szkoda - najbardziej utalentowany kierowca F1.
        • piaf.e Re: Montoya to wariat. Wielce utalentowany. Ale e 09.03.06, 09:49
          kropek_oxford napisał:

> go ponosza. I przegrywa. Szkoda - najbardziej utalentowany kierowca F1.

Bardzo sympatyczny i i nteligentny młody człowiek(kumpel mojego szwagra, razem
          chodzili do jednej z najlepszych szkół w całej Ameryce Poludniowej - Cervantesa)

PS. szkolnicwo w krajach trzeciego swiata jest na naprawde na wysokim poziomie -
          to prywatne oczywiście.
      • joannabarska Re: Pan Tomasz w "szkle" 09.03.06, 00:57
        Zmien "spiewająca artystko" albo nick, albo umiejętnosci wypowiadania
        się. "Szkło" jest znakomite, choc wolę, gdy jest Miecugow. Dzis nie oglądałam,
        ale powtórka jest o 02.30, wiec nadrobię - nagram i rano spokojnie obejrzę.
        A "po prostu" pisze się osobno. I sama nie bądż żałosna...
        • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 09.03.06, 07:30
          ZABRONISZ MI PRAWA DO WŁASNEGO ZDANIA?.NAPISALAM ZE TO MOJA SUBIEKTYWNA OCENA.
          dLA MNIE TEN PROGRAM W WYKONANIU TEGO PANA JEST BEZNADZIEJNY.a JUZ NAPEWNO NIE
          ZABAWNY.zreszta cala polska talewizja to dno.
          • piaf.e Re: Pan Tomasz w "szkle" 09.03.06, 07:33
            ZAPOMNIAŁAM ZE JESTEM W Polsce .Tu trzeba myslec i wypowiadac sie tak jak
            ogół ,inaczej jest sie narazonym na tego typu wypowiedzi.Sama sobie zmian nick
            artystko barska i odczep sie odemnie "tolerancja" czy wolnośc słowa to dlacie
            bie za trudne.?Tylko ty masz racje?
            • joannabarska Czep się płota lepiej 09.03.06, 11:12

Obejrzałam rano, czep się , krytykantko ("francuska"), płota albo słuchaj
              odgrzewanych kawałów Pietrzaka. Masz pełną wolnosc! I pouczaj siebie, za krótko
              chyba zyjesz, więc masz zapewne jeszcze nieco czasu na podciągniecie się.
              A "odemnie" pisze się osobno! I nie "dlaciebie",ale "dla Ciebie"! Kultury
              trochę, jak nawołuje nawet Lepper. Także nie "ty", ale "Ty". Trafia do główki?
              "ŚMIEJMY SIĘ Z GŁUPICH, CHOĆ I PRZEWIELEBNYCH" - Ignacy Krasicki
              • piaf.e Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 11:18
                To ty sie do mnie przyczepiłas glupia kobieto.Obrazasz zawsze wszystkich i
                atakujesz personalnie tych którzy maja na jakis temat inne zdanie niz ty?
                • bracia_zbrojek Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 13:02
                  Zakazane juz są polemiki? Znalazła sie Pani Obrażalska ,prosto z Paryża!
                  • piaf.e Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 13:06
                    Polemika otwarta.Kazdy ma prawo wpisac swoja opinię.Przypominam jednak ze to
                    nie ja prowadze ten program.
                    • bracia_zbrojek Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 13:44
                      Piaf.e - wishful thinking!
                      • piaf.e Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 14:12
                        Mi unico deseo era que en este pais el nivel de todo lo bueno que tenemos seria
                        cada dia mas alto , pero eso no es posible, no en este pais donde domina
                        soberbia i estupidez...(sobre todo la burla de cualquiera que se atreve a
                        pensar)

To tam na zakończenie tematu.
                        • bracia_zbrojek Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 14:20
                          Mit der Dummheit koempfen Goetter selbst vergebens (nie chce nam sie uruchamiac
                          czionek niem.)!
              • piaf.e Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 17:30
                joannabarska napisała:

>
                > Obejrzałam rano, czep się , krytykantko ("francuska"), płota albo słuchaj
                > odgrzewanych kawałów Pietrzaka. Masz pełną wolnosc! I pouczaj siebie, za
                krótko
                >
                > chyba zyjesz, więc masz zapewne jeszcze nieco czasu na podciągniecie się.
                > A "odemnie" pisze się osobno! I nie "dlaciebie",ale "dla Ciebie"! Kultury
                > trochę, jak nawołuje nawet Lepper. Także nie "ty", ale "Ty". Trafia do główki?
                > "ŚMIEJMY SIĘ Z GŁUPICH, CHOĆ I PRZEWIELEBNYCH" - Ignacy Krasicki

--------------------------------------------------------------------------------
                Ucz swoje dzieci i wnuki kobieto .Nie wiem ile ty masz lat , ale nie lubie
                ludzi agresywnych i arogandzkich a tak sie własnie zachowujesz.
                Gdybys miała w sobie odrobine kultury , której to chcesz uczyc innych ,
                wpisalabyś swoja pozytywną opinię zamiast mnie chisterycznie atakowac.Wiem jak
                sie pisze , ale nie mam ochoty zwracac się w formie grzecznościowej do kogoś
                kto mnie obraża.Nie jestem francuską (choć od ponad 60 lat mam tam rodzinę,
                która pamieta Polaków jako ludzi życzliwych i kulturalnych- ty najwyrazniej sie
                do nich nie zaliczasz)
                • keller1 Re:Nie czepiaj się płota lepiej..bo spruchnialy. 09.03.06, 18:05
                  napisz w swojej sygnaturce,że z gramatyką u Ciebie nienajlepiej i będzie ,ok.
                  Oprócz tego jeszcze stylistyka,no ale to już darujmy sobie..
                  /w tej odpowiedzi popełniłaś aż trzy błędy/
                  Ale najgorsze,to że zaraz się indyczysz.
                  • piaf.e Re:Nie czepiaj się płota lepiej..bo spruchnialy 09.03.06, 18:07
                    i co z tego?
                • joannabarska Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 19:07
                  Nie "chisterycznie",ale "histerycznie". Gdzie u mnie widzisz obrazę? Za prawdę
                  nie nalezy sie obrazac ,"piaf.e"!
                  • piaf.e Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 20:05
                    To nie ja się obrażam tylko Ty mnie obrażasz.
                    A to ze robie blędy wiem , ma to nawet swoją nazwę.
                    Co do prawdy.. .To jest to twoja opinia.Tak jak ja napisałam swoją.
                    • piaf.e Z braku laku dobry kit 09.03.06, 23:14
                      dzisiejsze "szklo kontaktowe"

PS. Jakos sie nie doczekalam pozytywnych opini na temat tego programu.
                      Za wyjatkiem atakow na moja osobe i skrytykowaniem mojej orografi ,NIC na temat
                      programu.
                      Dla tych , którzy znaja hiszpański polecam hiszpańskaj edynkę i program:Cruz y
                      raya.to tak dla porównania.

a twn24 i tak robie reklame za darmo.(nie ma za co .)
                      • joannabarska Re: Z braku laku dobry kit 10.03.06, 00:47
                        "piaf.e" - po polsku nie mówi się "za wyjątkiem", ale "z wyjątkiem". "Za
                        wyjątkiem" to rusycyzm. Pięknie, ze znasz hiszpański, ale języka polskiego nie
                        traktuj w ten sposób. W mojej kablówce Multimedia skasowały włoskie kanały( i
                        nie tylko włoskie). Trzeba chyba pomysleć o TV satelitarnej. Pozdrawiam
                        przyjażnie.(JB)
                • henryk.log Re: Czep się płota lepiej 09.03.06, 23:18
                  >Gdybys miała w sobie odrobine kultury< p. piaf ??????????????
                  • piaf.e OK. zmieniam tytul watku na :ataki forumowiczów na 10.03.06, 00:52
                    piaf.e
                    W zwiazku z faktem ze jak widac, ciesze sie wieksza popularnoscia niz szkło
                    kontaktowe, zatem zmieniamy watek.Przyjmuje wszelkie uwagi krytyczne na moj
                    temat.
                    PROSZE O WPISY.
                    • janbezziemi Re: OK. zmieniam tytul watku na :ataki forumowicz 10.03.06, 15:32
                      Lubie samokrytykę. Brawo,Hiszpanko! (Nie jest to zapewne Hiszpanka-grypa).Ale o
                      czym chcesz dyskutowac? Zaproponuj nowy wątek i połóż przed sobą słownik
                      ortograficzny zeby Cię Barska nie gnębiła.
    • kostka.s Przeciwnicy maja juz jakas matke boska w to miejsc 10.03.06, 06:36
      miejsce.

Podobno ma to byc matka boska gozdzikowa :) Oni wrecz nienawidza wszystko co nie
      jest kobiecoscia szarej myszy, ktora w dodatku jest pod miotla.

W przypadku mezatki natomiast: zima w trepach a latem ma byc w ciazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka