gurru 19.03.06, 18:28 Oni sa jedyna szansa na uzdrowienie Polski, dlatego sa stale atakowani przez krajowych i zakranicznych wrogow Polski. Chrystus tez byl atakowany za idee sprawiedliwosci, ktore zagrazaly ukladom owczesnych mafii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ra_v2 Re: Bronimy Kaczynskich !!! 19.03.06, 18:29 gurru napisał: > Oni sa jedyna szansa na uzdrowienie Polski, dlatego sa stale atakowani przez > krajowych i zakranicznych wrogow Polski. Chrystus tez byl atakowany za idee > sprawiedliwosci, ktore zagrazaly ukladom owczesnych mafii. brońcie go przed samym sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Bronimy Kaczynskich !!! 19.03.06, 18:31 Najlepiej będzie go głęboko zakopać, wtedy zło go nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Bronimy Kaczynskich !!! 19.03.06, 18:32 może tak H5N1? szybko czysto niestety nie bezbolesne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Jednak wolę porównanie Jarka do Chruszczowa 19.03.06, 18:34 Niż do Chrystusa. Ale dzięki za cenną opinię. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Bronimy Kaczynskich !!! 19.03.06, 18:35 spokojnie. wyśle się z dwa bataliony moher-swoleżerów i bedzie klawo jak cholera. -- www.antyradio.pl/warszawa/img_upload/files2/BIG_CYC_Moherowe_Berety.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Gdzie tam Chrystusowi do Kaczyńskich... 19.03.06, 18:35 Ptasia grypa? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
dandelion Re: Gdzie tam Chrystusowi do Kaczyńskich... 19.03.06, 18:39 Jarkowi to wy możecie skoczyć na tego no....... Nawet jakbyście się przegieli do tyłu i głowa wam spamerzy wyjdzie pomiedzy nogami i zaszczekacie i zamiałczycie... to i tak przysłowiowe z tego wyjdzie.Tylko szkoda,że nie zobacze waszych głupich min. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Gdzież byśmy śmieli skakać na Chrystusa? 19.03.06, 18:43 Ptasia grypa, na pewno :-> Odpowiedz Link Zgłoś
gurru kazdy odwazny i wielki ma wrogow wsrod mafii 19.03.06, 18:37 Kaczynscy sa wielcy za odwage, choc nie sa suwerenni, bo dzis zaden kraj nie jest suwerenny. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: kazdy odwazny i wielki ma wrogow wsrod mafii 19.03.06, 18:39 gurru napisał: > Kaczynscy sa wielcy za odwage, choc nie sa suwerenni, bo dzis zaden kraj nie > jest suwerenny. taaa www.joemonster.org/i/k/prezydent.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mandrake3 Bronimy Kaczynskich i Polski przed mafiami 19.03.06, 18:55 ktore chca go zniszczyc, zeby moc dalej bezkarnie okradac Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Bronimy Kaczynskich i Polski przed mafiami 19.03.06, 18:56 mandrake3 napisała: > ktore chca go zniszczyc, zeby moc dalej bezkarnie okradac Polakow. Zgubiłem się ale opis pasuje do Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Chorych nie powinno się atakować! Leczyć! 19.03.06, 19:02 Nie mają serdecznych przyjaciół co widać było wielokrotnie. Nikt nie zainteresuje się koniecznością skierowania ich do psychiatry? To trzeba leczyć, trzeba im pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Kaczynskich= Gomułka Pis= PZPR !!! 19.03.06, 19:28 Debilom i kłamiącym jak bura suka mówimy stanowczo NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
zawleczka3 Re: Kaczynskich= Gomułka Pis= PZPR !!! 19.03.06, 19:43 Odezwał się sekretarz zakładowej organizacji partyjnej - cimoszenka.Cos ci się jednak myli po tych wszystkich ogłupiających zebraniach kiedy to cała sala debili podnosiła ręce w akcie głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszko 19.03.06, 19:46 W życiu nie brałem udziału w żadnym zgromadzeniu zakładowej organizacji partyjnej. Tiwarzyszko Wy tego nie zrozumiecie bo potraficie kraść, kłamać i oszukiwać. Na dodatek zapamiętajcie sobie towarzyszko, że tampony to się wymienia a nie wciska jeden za drugim bo później na zdjęciu rentgenowskim macie dwa kręgosłupy. A co do podnoszenia rąk to zgadzam się. Wczoraj w pałacu im. Stalina cała sala debili podnosiła ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
zawleczka3 Re: Towarzyszko 19.03.06, 19:54 cimoszenka....ja facet jestem, więc skończ z tymi idiotycznymi tamponami.A swoja drogą nie popieram twojego chamstwa równiez w stosunku do kobiet.Tym bardziej,że urodziła cię jakas tam matka i to powinieneś uszanowac. A ty pieprzysz o zdjęciach rentgenowskich i kregosłupie....jak zwykle zresztą. Ale ciesze się,że zepsułem ci dzień.I jak będziesz spamował, to kazdy twój dzien będzie zepsuty.Myśl trochę od czasu do czasu i spamuj kulturalnie...chyba jakies kulturalne słowa znasz.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszko 19.03.06, 19:56 Tak wiem, że lubicie przebierać się w damskie ubranka..A spieprzyć to sobie możecie cerę jak będziecie przykładać waciki z rydzolowym wywarem. Odpowiedz Link Zgłoś