Dodaj do ulubionych

Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow

22.03.06, 12:12
W Lodzi kandydatem na prezydenta zacnego miasta jest Leszek Miller, a w
Bialymstoku Wlodzio Cimoszewicz.
Wczorajsza Rzepa podala.
:)))
Obserwuj wątek
    • no.mercy Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:14
      Choc na sie wolasz Frau,to kazdy by cie chcial.Usunac z tego milego forum
      • krystian71 naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty podaje 22.03.06, 12:17
        to chyba do Rzepy powinnas miec pretensje.
        Albo uzasadnic ze Miller i Cimoszko to bardzo dobrzy kandydaci
        Co to za intelektualna mizeria zapanowala wsrod calej PO-postkomuny, co by
        napisac,potrafia sie tylko autora czepnac,zadnych sladow wlasnych pogladow
        • venus99 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 13:29
          Jurgiel lepszy?
          albo ten orzeł z Suwałk - wiceminister oświaty?
          • krystian71 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 13:32
            dalej nie rozumiesz.
            Ci dwaj panowie, nie wazne co o nich sadzisz,nie kandyduja na te stanowiska.
            Kandyduja inni, i ty o tych wlasnie kandydaturach powinnas powiedziec, co o
            nich myslisz.
            • venus99 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 14:52
              właśnie powiedziałem.wolę każdego z nich od taksówkarza ojca malwersanta.
              • krystian71 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 15:19
                teraz ja nie rozumiem, bo nie wiem,kto tam byl taksowkarzem z ojcem
                malwersanta,czy jakos tak.
                Rzecz w tym,ze jakos nisko poprzeczke ustawiasz.Z jednej strony np.Millera , i
                aby uzasadnic jego wybor, po drugiej stronie wymyslasz jakiegos kandydata ,
                ktorego nie ma.
                Zawsze przeciez mozna powiedziec, ze "wole Millera niz sanitariusza z lodzkiego
                pgotowia".
                Kumasz?
                Tylko,ze ten sanitariusz, to twoj wymysl, bo jemu ani w glowie kandydowac.
                A tu chodzi o to, jeszcze raz, co TY wlasnie o TYCH kandydaturach sadzisz, a
                nie od kogo je wolisz
                Kumasz?
                • james_bond007 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 22:33
                  Zaraz, przecież Jurgiel to właśnie były prezydent Białegostoku...
      • frau_blada Re: Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:17
        Mow za siebie. Sporo osob mnie tu lubi. :)))
        Chcialbys, zeby Ciebie tez tak lubili zazdrosna gabrysko!
        • no.mercy nie musze cie lubic.Jednak cenie twoj poziom inte- 22.03.06, 12:21
          lektualny,do ktorego wiekszosc tu obecnych nie dorasta.jednak szkoda,bo stoisz
          po zlej stronie.I niedlugo sie o tym przekonasz.
          • frau_blada Gabryska, nie kadz mi tu.... Ja swoj poziom znam 22.03.06, 12:25
            bez oceniania go na FK.
            Zupelnie jednak nie rozumiem dlaczego buraqi, wartburgi i inne indywidua chca
            tak bardzo mnie z FK wykurzyc...
            :)
            To pomysl raczej bez szans.
            Jak mi sie znudzi, a powoli mi sie nudzi, to sobie sama pojde.
        • pampolion Re: Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:24
          W myśl zasady "kumo chwalą nas, wy mnie a ja was". ha kwa ha kwa
    • mariner4 Rozumiem, że uważasz to za spisek "Rzepy" 22.03.06, 12:19
      Ale kandydować kazdy może. Nawet Ty!!!!!!!
      M.
    • mariner4 Zapomniałem dodać 22.03.06, 12:21
      Potrenuj język Polski.
      M.
      • frau_blada A co znowu nie tak napisalam? 22.03.06, 12:26
        Oswiec mnie.:)
        • mariner4 Nie taki się odmienia nazwę 22.03.06, 14:57
          Białystok
          M.
          • frau_blada Nowosc! A jak to sie NIBY odmienia, mariner4? 22.03.06, 20:26

• frau_blada To jak sie TAKI odmienia te nazwe? 24.03.06, 20:23
            Mowe Ci odjelo?
          • frau_blada Doczekam sie odpowiedzi czy nie? 28.03.06, 13:20

• lech2000 Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:22
      My tzn kto?
      • frau_blada Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:27
        lech2000 napisał:

> My tzn kto?

Ludzie z Zywca?
        • frau_blada Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:37
          www.omnidruk.pl/obrazki/naklejki/zdjecia/polakom_gratulujemy_zywca.jpg
          www.polsus.pl/graph/a2949.jpg
          :))))))))))))))
      • babariba-babariba frau und blada und twarz 22.03.06, 12:27
        lech2000 napisał:
        > My tzn kto?
        • frau_blada Nawet kultowych hasel nie znacie 22.03.06, 12:30
          Nic tylko monitor, praca i spanie....

A zyc trzeba:))))))))))))

Kampania reklamowa sprzed roku czy dwoch sie klania. :))))
    • indris Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:31
      Tytuł jest więc równie logiczny, jakby przy okazji wyborów prezydenckich ktoś
      napisał: "Polsce gratulujemy kandydatów" i wymienił Leszka Bubla.
      • frau_blada Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:32
        Ale byl kandydatem....
        Jacy z Was nudziarze....
        • joannabarska Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:36
          Kropiwnicki i Miller? Wybrałabym Millera. O Cimoszewiczu nie mowię. Wiadomo, ze
          Białystok na lepszego nie moze liczyc. Co nie zmienia postaci rzeczy: w
          Białymstoku nie brakuje frustratów.
          • hrabia.mileyski Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:51
            joannabarska napisała:

> Kropiwnicki i Miller? Wybrałabym Millera.

O ile się orientuję (a może się mylę) to jesteś mieszkanką Łodzi i jednocześnie
            aktywnym zapleczem formacji, którą zbiorczo mozna okreslić, jako postkomuna.
            Nie dziwi wybór.
            • bracia_zbrojek Panie hrabio! 22.03.06, 13:19
              Hrabio, p.Barska jest z Lublina. Pozdrowienia. My Łodzi nie lubimy, ale
              zyczymy jej dobrze, jak wszystkim miastom. A nas mozna nazwac
              jako "neokomunę" - jestesmy na lewo od Olejniczaka!
              • hrabia.mileyski Re: Panie hrabio! 22.03.06, 13:28
                bracia_zbrojek napisał:

> Hrabio, p.Barska jest z Lublina.

Dziekuję za informację, nie miałem pewności (co zaznaczyłem), ale chyba p.
                Barska przewijała mi się na Forum Łódź. Rozumiem, że się znacie, jakkolwiek
                dobrze byłoby, gdyby odezwała się sama zainteresowana (czy może raczej wywołana).
                Dziękuję za pozdrowienia, odwzajemniam się. Ja osobiście do Lublina nic nie mam.
            • venus99 Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 13:32
              gdyby była od pisuarków to musiałaby się wstydzic.
          • indris Kropiwnicki vs Miller 22.03.06, 12:55
            Kropiwnicki jest szczerym prawicowcem. Miller był fałszywym lewicowcem, bo jak
            się określa teraz to nie wiem.
            • po_godzinach Re: Kropiwnicki vs Miller 22.03.06, 13:11
              Tak samo.
              Kropiwnicki jest całkiem niezłym prezydentem, jak sie okazało.

Na szacunek oponentów zasłuzył sobie choćby pomysłem i ogranizacją 60. rocznicy
              likwidacji Litzmannstadt Getto.
    • frau_blada A nam gratuluja Firka :)))))))))) 22.03.06, 12:42
      www.mitsumaniaki.com/grafika/firek.jpg
    • tadeuszx Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 13:09
      ..."gratulować" możemy, ale nieciekawie wygląda ...oni mają szansę.
      • no.mercy jeszcze troche i kazdy bedzie lepszy od ludzi /?/ 22.03.06, 13:22
        z PiS
    • babariba-babariba frau und blada und dzidzia und piernik... 22.03.06, 15:57
      ...daj nam tu jakiś konkretny namiar na tekst z 'Rzepy'.
      Bo to co pokazałaś, to jest z cyklu: 'jak blada dzidzia piernik' zrozumiała
      pisany tekst.
      Do Roboty didzia piernik
    • smok5 To bolszewickie tałatajstwo niczego się nie nauczy 22.03.06, 18:06
      wyłazic z puszczy gdy się nie pokazało kwitów?
      • frau_blada Re: To bolszewickie tałatajstwo niczego się nie n 22.03.06, 20:12
        • kwakwa11 ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc pracy 22.03.06, 20:30
          macie talent do rzadzenia, Polacy. Emigracja zarobkowwa rosnie, bezrobocie tez.
          Samochodow wiecej produkujecie, mniej mozecie nowych kupic.
          Zdezelowane wraki z niemeickiego szrotu za nowe samochody dostajecie. i
          nielegalna robote za niskie stawki w Heimacie.
          • tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 20:37
            Diagnoza prawie trafna. A spadek to po czyich rządach? Za pół roku można coś
            zaorać, odbudować się nie da.
            • frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 20:42
              Przeciez to bzdury.
              Szkoda czasu Panie Tadeuszu.
              • tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:13
                My to wiemy i świadomie głosujemy. Niestety nie wpłynę na głosy tych w Łodzi czy
                Białymstoku...i mam obawy. Ot co...
                • frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:15
                  Pozyjemy, zobaczymy.
                  Swiata zbawic sie nie da.
                  A jak ktos glosuje na Millera i WC-eta to sam sobie robi krzywde.
                  • tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:37
                    frau_blada napisała:
                    > Pozyjemy, zobaczymy.
                    > Swiata zbawic sie nie da.
                    > A jak ktos glosuje na Millera i WC-eta to sam sobie robi krzywde.
                    - z trudem dociera do ludzi, że z polityką jak z prawem - nieznajomość szkodzi.
                    Dzisiaj sklepowa w mięsnym: a ja się tam na polityce nie znam...cały wykład.
                    Swój biznesik prowadzi i ...nie znam.
                    Pytam: a na wybory pani chodzi? Tak! OBYWATELSKI OBOWIĄZEK. No i co z takimi?
                    Głosują! Na kogo? Nie wiedzą! Sęk w tym, że tak głosując, szkodzą nie tylko sobie...
                    • frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 10:21
                      Na tym polega demokracja. NIedoskonala jest, ale kazdy wybiera tego, kogo chce.
                      Nad pania ze sklepiku trzeba popracowac. :)
                      • tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 11:18
                        frau_blada napisała:
                        > Nad pania ze sklepiku trzeba popracowac. :)
                        - ona haruje ciężko, walczy o przetrwanie 16h/dobę. Nie jej zawracać d...;)))
                        - Podałem jako realny przykład...każdy "na swoim podwórku - pod nosem" to ma,
                        tylko niektórzy udają ślepych :))) , a taaakimi brykami jeżdżą :)))
                        • krystian71 Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 11:57
                          niech pan jej podpowie,ze to hipermarkety klientow jej zabieraja i kto sie za
                          takimi drobnymi kupcami ujmuje :)))
    • gorby1 towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppera 22.03.06, 21:41
      • p.smerf Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 23.03.06, 11:21
        Ale dlaczego za Twoim pośrednictwem? Jesteś jego pucybutem?
      • tadeuszx Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 23.03.06, 11:33
        podzielam pogląd...niestety. Jęruś "stracił zęby za czapkę śliwek", pazerny
        taki... a chytry 2 razy traci!? Wylazł z niego oportunizm taki, że już nawet
        populistyczne hasła nie przekonają jego bazy, co do jego wiarygodności...i
        dobrze, niech spada...
        • frau_blada Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 24.03.06, 12:31
          Lepper ma takie samo prawo wystepowac na scenie politycznej jak swego czasu tow.
          Miller.
          A szedl do sejmu po wladze i nigdy sie z tym nie kryl.
          Jak sie nie ma koalicjantow, ktorych sie lubi, to sie lubi tych, co sie ma.
          :(
          • no.mercy masz juz swoja komisje,zalozylemCi watek 24.03.06, 12:35
            • no.mercy paranoja adminow.Watek o komisji tez skasowany 24.03.06, 12:40
          • tadeuszx Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 24.03.06, 20:09
            frau_blada napisała:
            > A szedl do sejmu po wladze i nigdy sie z tym nie kryl.
            - coś mi się widzi, że tylko po to. A o tej władzy, to nie za głośno, żeby
            elektorat się za szybko nie połapał i zawsze w kontekście hasła "Balcerowicz
            musi..." To chwytało! Dostał trochę korytka i popatrz...vicek Lepper!
            3 mce siedział cichutko (rozsiadał się wygodnie) i potakiwał PiSowi.
            Teraz ruszył...bo lepszy "vicek" na choryzoncie (premiera).
            - nie, nie, nawet jak na głowie staniesz ;))), to i tak już Lepper (u mnie)
            zaufania nie
            odzyska. Wcześniej podejrzewałem, teraz mam pewność: oportunista i demagog :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka