frau_blada 22.03.06, 12:12 W Lodzi kandydatem na prezydenta zacnego miasta jest Leszek Miller, a w Bialymstoku Wlodzio Cimoszewicz. Wczorajsza Rzepa podala. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no.mercy Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:14 Choc na sie wolasz Frau,to kazdy by cie chcial.Usunac z tego milego forum Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty podaje 22.03.06, 12:17 to chyba do Rzepy powinnas miec pretensje. Albo uzasadnic ze Miller i Cimoszko to bardzo dobrzy kandydaci Co to za intelektualna mizeria zapanowala wsrod calej PO-postkomuny, co by napisac,potrafia sie tylko autora czepnac,zadnych sladow wlasnych pogladow Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 13:29 Jurgiel lepszy? albo ten orzeł z Suwałk - wiceminister oświaty? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 13:32 dalej nie rozumiesz. Ci dwaj panowie, nie wazne co o nich sadzisz,nie kandyduja na te stanowiska. Kandyduja inni, i ty o tych wlasnie kandydaturach powinnas powiedziec, co o nich myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 14:52 właśnie powiedziałem.wolę każdego z nich od taksówkarza ojca malwersanta. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 15:19 teraz ja nie rozumiem, bo nie wiem,kto tam byl taksowkarzem z ojcem malwersanta,czy jakos tak. Rzecz w tym,ze jakos nisko poprzeczke ustawiasz.Z jednej strony np.Millera , i aby uzasadnic jego wybor, po drugiej stronie wymyslasz jakiegos kandydata , ktorego nie ma. Zawsze przeciez mozna powiedziec, ze "wole Millera niz sanitariusza z lodzkiego pgotowia". Kumasz? Tylko,ze ten sanitariusz, to twoj wymysl, bo jemu ani w glowie kandydowac. A tu chodzi o to, jeszcze raz, co TY wlasnie o TYCH kandydaturach sadzisz, a nie od kogo je wolisz Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: naprawde ci przeszkadza,ze ktos suche fakty p 22.03.06, 22:33 Zaraz, przecież Jurgiel to właśnie były prezydent Białegostoku... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:17 Mow za siebie. Sporo osob mnie tu lubi. :))) Chcialbys, zeby Ciebie tez tak lubili zazdrosna gabrysko! Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy nie musze cie lubic.Jednak cenie twoj poziom inte- 22.03.06, 12:21 lektualny,do ktorego wiekszosc tu obecnych nie dorasta.jednak szkoda,bo stoisz po zlej stronie.I niedlugo sie o tym przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Gabryska, nie kadz mi tu.... Ja swoj poziom znam 22.03.06, 12:25 bez oceniania go na FK. Zupelnie jednak nie rozumiem dlaczego buraqi, wartburgi i inne indywidua chca tak bardzo mnie z FK wykurzyc... :) To pomysl raczej bez szans. Jak mi sie znudzi, a powoli mi sie nudzi, to sobie sama pojde. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: Eryka,Eryka,mam na twym punkcie bzika. 22.03.06, 12:24 W myśl zasady "kumo chwalą nas, wy mnie a ja was". ha kwa ha kwa Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Rozumiem, że uważasz to za spisek "Rzepy" 22.03.06, 12:19 Ale kandydować kazdy może. Nawet Ty!!!!!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:22 My tzn kto? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:27 lech2000 napisał: > My tzn kto? Ludzie z Zywca? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 12:37 www.omnidruk.pl/obrazki/naklejki/zdjecia/polakom_gratulujemy_zywca.jpg www.polsus.pl/graph/a2949.jpg :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba frau und blada und twarz 22.03.06, 12:27 lech2000 napisał: > My tzn kto? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Nawet kultowych hasel nie znacie 22.03.06, 12:30 Nic tylko monitor, praca i spanie.... A zyc trzeba:)))))))))))) Kampania reklamowa sprzed roku czy dwoch sie klania. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:31 Tytuł jest więc równie logiczny, jakby przy okazji wyborów prezydenckich ktoś napisał: "Polsce gratulujemy kandydatów" i wymienił Leszka Bubla. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:32 Ale byl kandydatem.... Jacy z Was nudziarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:36 Kropiwnicki i Miller? Wybrałabym Millera. O Cimoszewiczu nie mowię. Wiadomo, ze Białystok na lepszego nie moze liczyc. Co nie zmienia postaci rzeczy: w Białymstoku nie brakuje frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 12:51 joannabarska napisała: > Kropiwnicki i Miller? Wybrałabym Millera. O ile się orientuję (a może się mylę) to jesteś mieszkanką Łodzi i jednocześnie aktywnym zapleczem formacji, którą zbiorczo mozna okreslić, jako postkomuna. Nie dziwi wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Panie hrabio! 22.03.06, 13:19 Hrabio, p.Barska jest z Lublina. Pozdrowienia. My Łodzi nie lubimy, ale zyczymy jej dobrze, jak wszystkim miastom. A nas mozna nazwac jako "neokomunę" - jestesmy na lewo od Olejniczaka! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Panie hrabio! 22.03.06, 13:28 bracia_zbrojek napisał: > Hrabio, p.Barska jest z Lublina. Dziekuję za informację, nie miałem pewności (co zaznaczyłem), ale chyba p. Barska przewijała mi się na Forum Łódź. Rozumiem, że się znacie, jakkolwiek dobrze byłoby, gdyby odezwała się sama zainteresowana (czy może raczej wywołana). Dziękuję za pozdrowienia, odwzajemniam się. Ja osobiście do Lublina nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kandydowac może każdy 22.03.06, 13:32 gdyby była od pisuarków to musiałaby się wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kropiwnicki vs Miller 22.03.06, 12:55 Kropiwnicki jest szczerym prawicowcem. Miller był fałszywym lewicowcem, bo jak się określa teraz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Kropiwnicki vs Miller 22.03.06, 13:11 Tak samo. Kropiwnicki jest całkiem niezłym prezydentem, jak sie okazało. Na szacunek oponentów zasłuzył sobie choćby pomysłem i ogranizacją 60. rocznicy likwidacji Litzmannstadt Getto. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada A nam gratuluja Firka :)))))))))) 22.03.06, 12:42 www.mitsumaniaki.com/grafika/firek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Lodzi i Bialemustokowi gratulujemy kandydatow 22.03.06, 13:09 ..."gratulować" możemy, ale nieciekawie wygląda ...oni mają szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy jeszcze troche i kazdy bedzie lepszy od ludzi /?/ 22.03.06, 13:22 z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba frau und blada und dzidzia und piernik... 22.03.06, 15:57 ...daj nam tu jakiś konkretny namiar na tekst z 'Rzepy'. Bo to co pokazałaś, to jest z cyklu: 'jak blada dzidzia piernik' zrozumiała pisany tekst. Do Roboty didzia piernik Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To bolszewickie tałatajstwo niczego się nie nauczy 22.03.06, 18:06 wyłazic z puszczy gdy się nie pokazało kwitów? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc pracy 22.03.06, 20:30 macie talent do rzadzenia, Polacy. Emigracja zarobkowwa rosnie, bezrobocie tez. Samochodow wiecej produkujecie, mniej mozecie nowych kupic. Zdezelowane wraki z niemeickiego szrotu za nowe samochody dostajecie. i nielegalna robote za niskie stawki w Heimacie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 20:37 Diagnoza prawie trafna. A spadek to po czyich rządach? Za pół roku można coś zaorać, odbudować się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 20:42 Przeciez to bzdury. :) Szkoda czasu Panie Tadeuszu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:13 My to wiemy i świadomie głosujemy. Niestety nie wpłynę na głosy tych w Łodzi czy Białymstoku...i mam obawy. Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:15 Pozyjemy, zobaczymy. Swiata zbawic sie nie da. A jak ktos glosuje na Millera i WC-eta to sam sobie robi krzywde. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 22.03.06, 21:37 frau_blada napisała: > Pozyjemy, zobaczymy. > Swiata zbawic sie nie da. > A jak ktos glosuje na Millera i WC-eta to sam sobie robi krzywde. - z trudem dociera do ludzi, że z polityką jak z prawem - nieznajomość szkodzi. Dzisiaj sklepowa w mięsnym: a ja się tam na polityce nie znam...cały wykład. Swój biznesik prowadzi i ...nie znam. Pytam: a na wybory pani chodzi? Tak! OBYWATELSKI OBOWIĄZEK. No i co z takimi? Głosują! Na kogo? Nie wiedzą! Sęk w tym, że tak głosując, szkodzą nie tylko sobie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 10:21 Na tym polega demokracja. NIedoskonala jest, ale kazdy wybiera tego, kogo chce. Nad pania ze sklepiku trzeba popracowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 11:18 frau_blada napisała: > Nad pania ze sklepiku trzeba popracowac. :) - ona haruje ciężko, walczy o przetrwanie 16h/dobę. Nie jej zawracać d...;))) - Podałem jako realny przykład...każdy "na swoim podwórku - pod nosem" to ma, tylko niektórzy udają ślepych :))) , a taaakimi brykami jeżdżą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ucza sie obiecywac miliony mieszkan i miejsc 23.03.06, 11:57 niech pan jej podpowie,ze to hipermarkety klientow jej zabieraja i kto sie za takimi drobnymi kupcami ujmuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 23.03.06, 11:21 Ale dlaczego za Twoim pośrednictwem? Jesteś jego pucybutem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 23.03.06, 11:33 podzielam pogląd...niestety. Jęruś "stracił zęby za czapkę śliwek", pazerny taki... a chytry 2 razy traci!? Wylazł z niego oportunizm taki, że już nawet populistyczne hasła nie przekonają jego bazy, co do jego wiarygodności...i dobrze, niech spada... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 24.03.06, 12:31 Lepper ma takie samo prawo wystepowac na scenie politycznej jak swego czasu tow. Miller. A szedl do sejmu po wladze i nigdy sie z tym nie kryl. Jak sie nie ma koalicjantow, ktorych sie lubi, to sie lubi tych, co sie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: towarzysz Kiszczak dziekuje PiS za tow. Leppe 24.03.06, 20:09 frau_blada napisała: > A szedl do sejmu po wladze i nigdy sie z tym nie kryl. - coś mi się widzi, że tylko po to. A o tej władzy, to nie za głośno, żeby elektorat się za szybko nie połapał i zawsze w kontekście hasła "Balcerowicz musi..." To chwytało! Dostał trochę korytka i popatrz...vicek Lepper! 3 mce siedział cichutko (rozsiadał się wygodnie) i potakiwał PiSowi. Teraz ruszył...bo lepszy "vicek" na choryzoncie (premiera). - nie, nie, nawet jak na głowie staniesz ;))), to i tak już Lepper (u mnie) zaufania nie odzyska. Wcześniej podejrzewałem, teraz mam pewność: oportunista i demagog :))) Odpowiedz Link Zgłoś