indris 11.12.02, 17:46 Może ktoś umiałby uzasadnić DLACZEGO Janina Paradowska została Dziennikarzem Roku ? Na czym polegały jej szczególne osiągnięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cykl Re: Janina Paradowska - koszmar roku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 19:16 Synuś załatwił-jest przecież beneficjentem pseudoprzemian jako członek rady nadzorczej jednego z potężnych banków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Pytanie dodatkowe IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 20:16 Matka pewna!Ojciec to zupełnie inna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robek Re: Janina Paradowska - koszmar roku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 21:30 Janina Paradowska występująca w loży prasowej ZAWSZE-ciekawe dlaczego? Jest osobą żle wychowaną!Przerywa innyn interlokutorom,odpowiada za innych! Nie jest to postać telewizyjną i powinna zniknąć w swoim zydostwie tzn Polityce- niech tam te farmazony pisze!Poza tym jest brzydka!Obraża moje uczucia estetyczne-nie stać ją na nowe zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Janina Paradowska - koszmar roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 21:47 Bo agitowała za UE i że pracuje w postkomunistycznej Polityce..a wiec swój swego nagradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Janina Paradowska - koszmar roku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 22:48 Pamietaciew bojkot z lat stanu wojennego prrzez aktorow? Prpopnuje bojkot telewizji puublicznej poprzez nie placenia abonamentu! Dlaczego Ub-ecy maja mnie obrażać za moje pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz A czy Milewicz jest lepszy? IP: *.ibch.poznan.pl 12.12.02, 10:22 Poprzednim nagrodzonym był Waldemar Milewicz, którego trudno uznać za obiektywnego dziennikarza. Wygłasza tezy które są zgodne z interesami jego mocodawców i naszego obecnego hegemona. Po prostu w Polsce przyjął się taki zwyczaj że "swoi" nagradzają "swoich". Dotyczy to nie tylko dziennikarstwa, ale także filmu, literatury, teatru etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba TO JEST POLSKI PULITZER, HE, HE... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 10:34 pokłady wieśniactwa i zakompleksienia są w naszym kraju nieprzebrane... Jest POLSKI OSKAR, POLSKI PULITZER i nazw tych używają z namaszczeniem ludzie wydawałoby się całjkiem poważni Odpowiedz Link Zgłoś