Gość: bistro IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 09:27 Strasznie nie cierpię Michnika! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyu Re: Cześć pejsy! IP: 157.158.68.* 20.02.01, 12:52 To siedź w bistro, a nie właź do "Gazety". Co prawda mógłby pan Adam trochę ukrócić fobie, zwłaszcza antylewicowe, niektórych swych komentatorów. I zmniejszyć "wybiórczość" sympatii "Gazety", ogólnie mimo wszystko świetnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hev Re: Cześć pejsy! IP: *.amwaw.edu.pl 27.02.01, 13:06 A to niby dlaczego? To że nie lubi tej opcji, to jego sprawa. Jak pragniesz obiektywizmu, to załóż własna gazetę. I wtego wszyskie opini będą zgodne z twoim światopoglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Cześć pejsy! do hev IP: 157.158.68.* 02.03.01, 14:18 Nie chodzi mi o tworzenie enklaw jednakowo myślących, tylko o obiektywizm. A z tym nie zawsze jest tu najlepiej, choć na tle innych - podtrzymuję - i tak bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halibut Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.szcz.gazeta.pl 13.05.01, 19:10 szczecin na razie nie provblemu z korkami, ale ściezki trzeba budowac juz, żeby za kilknaście lat być do przodu, być przygotowanym jak holenderskie miasta. rowerom tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 09:01 Dajcie spokoj. Toz sciezki planujem i budujem. Nawet ludziom nie pozwalajem chodnikow z czerwonego polbruku robic, bo to kolorek pod rowerki zarezerwowany. A planowana siec sciezek jest naprawde gesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecz Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 15.05.01, 13:24 Gdyby tak miało być, że ktoś by miał te głosy liczyć, to ja jestem za. Natomiast jeździć będę i tak. Jednak zwsze jest przyjemniej, gdy np. na Głębokie wjeżdżam przez elegancką bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 19:51 moja prywatna sciezka rowerowa zaczyna sie pod moim blokiem a konczy tam gdzie chce dojechac (i odwrotnie naturalnie takze) na mojej sciezce bardzo przeszkadzaja mi takie dziwne, duze, szybkie rowery. dziwne bo maja cztery kolka i takie jakies zabudowane cale. no i strasznie szybko zasuwaja skubance, a czasem to nawet zatrabia bardzo blisko mnie i wtedy ze strachu sznurowki mi sie wkrecaja. i niektorzy rowerzysci w tych dziwnych rowerach to na mnie krzycza, ze "gupia baba" czy jakos tak... doradzcie kochani. czy nie mozna przeciac tych dziwnych rowerow wzdluz - wtedy bylyby juz dwa, a gore odciac i zrobic z nich taczke (moglaby sie przysluzyc przy budowie mostu nowoclowego) albo sanki do zjezdzania dla I grupy z przedszkola mojej siostrzenicy ???? prosze szanownych rajcow o rozwazenie powyzszej uwagi i poddanie jej pod publiczna debate. licze na wasze glosy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 12:43 A moze tak sie trzymac prewej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: 192.168.0.* / *.unregistered.formus.pl 18.05.01, 12:28 jesli maja byc takie jak dotychczas czyli trasy z kostki sluzace jako parkingi to nie ma to najmniejszego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 12:52 42-45-829 - straz miejska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: 192.168.0.* / *.unregistered.formus.pl 18.05.01, 14:26 Gość portalu: grogreg napisał(a): > 42-45-829 - straz miejska oni przerabiaja kostke na asfalt????:) a tak serio to ja jestem aspoleczny i nie chce mi sie szukac dzialajacego automatu zeby powiadomic straz o tym co wszem i wobec jest wiadome bo stale te same sciezki sa zastawione w tym samym miejscu a ja osobiscie wole jechac asfaltem niz telepac sie po bruku, wiec mi to nie przeszkadza podwazam natomiast sens takich inwestycji sa kraje, ktore maja doswiadczenie w budowaniu sciezek i nietrudno jest z ich doswiadczenia skorzystac -"fantastyczna sciezka wokol Glebokiego" to droga dla pieszych i rowerow (pieszy ma pierwszenstwo!) - czyli sytuacja sprzed powstania tej drogi rozni sie od sytuacji obecnej glownie postawieniem 4 znakow drogowych -siezka rowerowa na Jednosci Narodowej nagle urywa sie przy UM i zaczyna po drugiej stronie w parku bo pod urzedem jest skrzyzowanie i pomyslodawca sciezki nie mial cienia pomyslu na to jak przez to skrzyzowanie sciezke przeprowadzic - radzcie sobie sami -kolo zamku na sciezce rowerowej postawiono jakis idiotyczny klocek!!! -zeby przejechac przez plac zolnierza po drodze rowerowej trzeba miec cierpliwosc kamienia i wiele wyrozumialosci dla projektanta .... po co wydawac na to pieniadze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz-n Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie!( z pomyslem) IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 18.05.01, 12:48 Sciezki w centrum miasta chyba projektowal ktos bez glowy mogl sie przeciez przejechac do Berlina i zobaczyc jak to jest tam zrobione.Szczyt glupoty to dla mnie plac Zolnierza.Na trasie do glebokiego brak oznaczen poziomych na sciezkach ,nie oznaczone przejazdy dla rowerow na jezdniach a wystarczy tylko farba.Obiecywali sciezke na Narutowicza ale jakos jej nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś