Dodaj do ulubionych

Cześć pejsy!

IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 18.02.01, 09:27
Strasznie nie cierpię Michnika!
Obserwuj wątek
    • Gość: tyu Re: Cześć pejsy! IP: 157.158.68.* 20.02.01, 12:52
      To siedź w bistro, a nie właź do "Gazety". Co prawda mógłby pan Adam trochę ukrócić fobie, zwłaszcza antylewicowe, niektórych swych komentatorów. I zmniejszyć "wybiórczość" sympatii "Gazety", ogólnie mimo wszystko świetnej.
      • Gość: hev Re: Cześć pejsy! IP: *.amwaw.edu.pl 27.02.01, 13:06
        A to niby dlaczego? To że nie lubi tej opcji, to jego sprawa. Jak pragniesz obiektywizmu, to załóż własna gazetę. I wtego wszyskie opini będą zgodne z twoim światopoglądem.
        • Gość: tyu Re: Cześć pejsy! do hev IP: 157.158.68.* 02.03.01, 14:18
          Nie chodzi mi o tworzenie enklaw jednakowo myślących,
          tylko o obiektywizm. A z tym nie zawsze jest tu
          najlepiej, choć na tle innych - podtrzymuję - i tak
          bardzo dobrze.
    • Gość: halibut Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.szcz.gazeta.pl 13.05.01, 19:10
      szczecin na razie nie provblemu z korkami, ale ściezki trzeba budowac juz, żeby za kilknaście lat być
      do przodu, być przygotowanym jak holenderskie miasta. rowerom tak.
      • Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 09:01
        Dajcie spokoj. Toz sciezki planujem i budujem. Nawet ludziom nie pozwalajem
        chodnikow z czerwonego polbruku robic, bo to kolorek pod rowerki zarezerwowany.
        A planowana siec sciezek jest naprawde gesta.
    • Gość: Miecz Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 15.05.01, 13:24
      Gdyby tak miało być, że ktoś by miał te głosy liczyć, to ja jestem za.
      Natomiast jeździć będę i tak.
      Jednak zwsze jest przyjemniej, gdy np. na Głębokie wjeżdżam przez elegancką
      bramkę.
      • Gość: lijo Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 19:51
        moja prywatna sciezka rowerowa zaczyna sie pod moim blokiem a konczy tam gdzie
        chce dojechac (i odwrotnie naturalnie takze)
        na mojej sciezce bardzo przeszkadzaja mi takie dziwne, duze, szybkie rowery.
        dziwne bo maja cztery kolka i takie jakies zabudowane cale. no i strasznie
        szybko zasuwaja skubance, a czasem to nawet zatrabia bardzo blisko mnie i wtedy
        ze strachu sznurowki mi sie wkrecaja. i niektorzy rowerzysci w tych dziwnych
        rowerach to na mnie krzycza, ze "gupia baba" czy jakos tak...
        doradzcie kochani. czy nie mozna przeciac tych dziwnych rowerow wzdluz - wtedy
        bylyby juz dwa, a gore odciac i zrobic z nich taczke (moglaby sie przysluzyc
        przy budowie mostu nowoclowego) albo sanki do zjezdzania dla I grupy z
        przedszkola mojej siostrzenicy ????
        prosze szanownych rajcow o rozwazenie powyzszej uwagi i poddanie jej pod
        publiczna debate. licze na wasze glosy. pozdrawiam.
        • Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 12:43
          A moze tak sie trzymac prewej strony?
    • Gość: skuter Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: 192.168.0.* / *.unregistered.formus.pl 18.05.01, 12:28
      jesli maja byc takie jak dotychczas
      czyli trasy z kostki sluzace jako parkingi to
      nie ma to najmniejszego sensu
      • Gość: grogreg Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 12:52
        42-45-829 - straz miejska
        • Gość: skuter Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie! IP: 192.168.0.* / *.unregistered.formus.pl 18.05.01, 14:26
          Gość portalu: grogreg napisał(a):

&#62 42-45-829 - straz miejska

oni przerabiaja kostke na asfalt????:)
          a tak serio to ja jestem aspoleczny i nie chce mi sie szukac dzialajacego
          automatu zeby powiadomic straz o tym co wszem i wobec jest wiadome
          bo stale te same sciezki sa zastawione w tym samym miejscu
          a ja osobiscie wole jechac asfaltem niz telepac sie po bruku, wiec mi to nie
          przeszkadza
          podwazam natomiast sens takich inwestycji
          sa kraje, ktore maja doswiadczenie w budowaniu sciezek i nietrudno jest z ich
          doswiadczenia skorzystac
          -"fantastyczna sciezka wokol Glebokiego" to droga dla pieszych i rowerow (pieszy
          ma pierwszenstwo!) - czyli sytuacja sprzed powstania tej drogi rozni sie od
          sytuacji obecnej glownie postawieniem 4 znakow drogowych

-siezka rowerowa na Jednosci Narodowej nagle urywa sie przy UM i zaczyna po
          drugiej stronie w parku bo pod urzedem jest skrzyzowanie i pomyslodawca sciezki
          nie mial cienia pomyslu na to jak przez to skrzyzowanie sciezke przeprowadzic -
          radzcie sobie sami

-kolo zamku na sciezce rowerowej postawiono jakis idiotyczny klocek!!!

-zeby przejechac przez plac zolnierza po drodze rowerowej trzeba miec cierpliwosc
          kamienia i wiele wyrozumialosci dla projektanta

....
          po co wydawac na to pieniadze???
    • Gość: Sz-n Re: budowac sciezki rowerowe w szczecinie!( z pomyslem) IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 18.05.01, 12:48
      Sciezki w centrum miasta chyba projektowal ktos bez
      glowy mogl sie przeciez przejechac do Berlina i
      zobaczyc jak to jest tam zrobione.Szczyt glupoty to
      dla mnie plac Zolnierza.Na trasie do glebokiego brak
      oznaczen poziomych na sciezkach ,nie oznaczone
      przejazdy dla rowerow na jezdniach a wystarczy tylko
      farba.Obiecywali sciezke na Narutowicza ale jakos jej
      nie widac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka