piaf.e 03.04.06, 10:23 Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Zły tytuł wątku. 03.04.06, 10:29 piaf.e napisała: > Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? Pytasz się, która dziwczyna chciała by mieć za męża impotenta. Moim zdaniem żadna. PiS przez te pół roku udowodnił, że nie jest w stanie skonsumować żadnego związku. Zawsze coś jest nie tak i wtedy to wina partnerki. Reasumując. Nie istnieje partia, która byłaby w stanie stworzyć owocny związek z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zły tytuł wątku. 03.04.06, 10:31 zgadzam sie z Hummerem nie chcialabym wchodzic w zwiazek z oszustem a za takiego wlasnie mam formacje prezesa czyste dobro Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Jak nie zaistniala kobieta, zdolna do zwiazku z 03.04.06, 10:32 Jarkiem Kaczynskim - cos mi sie wydaje, ze przy okazji i ta tajemnica zostala przez ciebie rozwiazana;) Jesli -rzecz jasna - Jarek nie jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Bo PiS to taki polityczny Henryk VIII 03.04.06, 10:40 kropek_oxford napisał: > Jarkiem Kaczynskim - cos mi sie wydaje, ze przy okazji i ta tajemnica zostala > przez ciebie rozwiazana;) Jesli -rzecz jasna - Jarek nie jest gejem. Może i chce czegoś dobrego ale takimi metodami nic nie osiągnie. Za to jest nadzieja, że to co powstanie z PiS, już bez Kaczorów, stworzy partię na miarę Elżbiety I. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: 03.04.06, 10:55 kiedyś chciałem - myślałem, że PiS jest w miarę cywilizowany odkąd ujrzałem szaleństwo i obłęd w oczach Jarosława Kaczyńskiego, już w trakcie kampani, a także zeszmacenie Kurskiego, myślałem o koalicji jako o złu koniecznym teraz po prostu nie chce jako zwolennik PO jest gorącym sympatykiem koalicji PiS/SO koniec jarosława bardziej mnie cieszy niż koniec andrzeja mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 11:01 My biedni POwcy zginiemy bez PISu i przejdziemy w niebyt historii. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 11:12 Przed wyborami do głównych wrogów Polski zaliczałem SLD i Samoobronę,teraz doszedł PIS,a z wrogami Polski nie może być żadnych koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towazryszu z ND=Trybuna Ludu 03.04.06, 11:24 a od kiegy Wy towarzyszu jesteście taki czuły na sprawy związane z PO? Czyżby Wam płacili po 0,5 pln brutto za wymyślanie największych głupot? Zdecydujcie się towarzyszu bo nie można kochać PZPR i pluć na PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Towazryszu z ND=Trybuna Ludu 03.04.06, 11:29 zablokowany napisał: > a od kiegy Wy towarzyszu jesteście taki czuły na sprawy związane z PO? Czyżby > Wam płacili po 0,5 pln brutto za wymyślanie największych głupot? > Zdecydujcie się towarzyszu bo nie można kochać PZPR i pluć na PZPR... Jak PO zniknie ze sceny politycznej nie będę miał się z kogo śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Towazryszu z ND=Trybuna Ludu 03.04.06, 11:35 zawsze sie mozesz, artsg, smiac sie z siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
skin-pl Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 11:10 PO własnie straciło poparcie abp Dziwisza... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 11:18 skin-pl napisał: > PO własnie straciło poparcie abp Dziwisza... A niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
terrazina PO jak sama nazwa wskazuje,bedzie rzadzic PO 03.04.06, 11:20 upadku piS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 18:01 skin-pl napisał: > PO własnie straciło poparcie abp Dziwisza... ====================================== Rokita spowiadał sie w glanach ???? z antysemityzmu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt pod pewnymi warunkami 03.04.06, 11:27 piaf.e napisała: > Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? Tylko jesli z PiS odejda ludzie tacy jak JK, Edgar, Kurski i moze ktos jeszcze. Wtedy mozna zaczac rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: pod pewnymi warunkami 03.04.06, 13:11 Po doswiadczeniach w Warszawie ja juz zwątpiłam w pis. Odpowiedz Link Zgłoś
kryant Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 17:06 po doświadczeniach w Warszawie uważałam koalicję proponowaną w czasie wyborów, za zło konieczne Może Ministerstwo Sparwiedliwości, część MSW, Wojsko - wyglądało, że Pis ma wobec tych resortów przemyślane, konstruktywne plany Dziś widać, że nawet te plany były oparte na błędnych przesłankach Czy pamiętaćie, w czasie wyborów, kiedy jeszcze w sondażach wygrywała PO, jakie warunki "prawidłowej, uczciwej koalicji" stawiał Prezes. Szybko o nich zapomniał, po swojej "wygranej". Po wyborach to już była równia pochyła i staczanie się do dzisiejszej koalicji z Andrzejkiem Wierchuszka PiS'u i Samoobrona są sobie bliższe niż same się przed sobą przyznają. Może są w PiS'ie ludzie zdolni do koalicji z PO, ale najpierw muszą mieć cywilną odwagę uporządnować partię, do której należą, czyli odsunąć Kaczyńskich i ich świtę lub tylko Jarka, ale tak, by nie mugł się mścić na Polsce (Polska - to nie pomyłka) za pomocą brata. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Tak, ale... 03.04.06, 17:11 piaf.e napisała: > Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? Byłem od początku zwolennikiem koalicji POPiS i czuję się przez PiS "wydymany". Z miłą chęcią ponownie rozpatrywałbym taką możliwość, ale... no właśnie ale. Z PiS-u musieliby odejść: J.Kaczyński, Edgar, Bullterier Kurski, Gruba morda Kamiński i atrakcyjny Ludwik. Gdyby tych person nie było w PiS-ie, to z przyjemnością popatrzyłbym na koalicję rządową POPiS. Zresztą... w najśmielszych oczekiwaniach nie przypuszczałem, że do takiej koalicji nie dojdzie i że PiS tak będzie rozgrywał karty po wyborach. koń Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 17:22 Nie z Kaczyńskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro jednak nie 03.04.06, 17:50 chociaż jak słyszę Dziwisza, mówiącego o pojednaniu to żal serce ściska na szczęście potem prezydent Pisu, rżnie głupa i udaje, że te zdania nie są skierowane do niego tylko do innych, wtedy wraca mi trzeźwość myślenia - z Kaczyńskimi nigdy, to bufony o ograniczonych horyzontach Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jednak nie 03.04.06, 18:00 Nigdy nie mów nigdy.Jestem zdecydowanie przeciwny takiej koalicji,ale polityka rządzi sie swoimi prawami,może po wyborach PO zaprosi PiS (jeśli bedzie istniał) do rozmów.Oczywiście wykluczając najgorliwszych zwolenników linii Kaczora J. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 18:35 A jakiej koalicji życzylibyście gdyby PO wygrało hipotetyczne jesienne wybory: - Z SLD? - z Lepperem? - z LPRem? Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 19:06 piaf.e napisała: > Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? > > A po co ta koalicja? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 nnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ieeeeeeeeeeeeeeee 03.04.06, 19:07 Niech nas ręka boska broni przed szatański pisem! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 21:21 Czy ktoś z Was chce jeszcze koalicji PO i PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Do zwolenników Platformy. 03.04.06, 21:39 Na razie chce mi sie wymiotowac jak sie dowiedziałam ze PO MA WYSTĄPIC W RM. Mam nadzieje że to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś