Dodaj do ulubionych

KRAKEN TO PSYCHOL

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 21:52
W poprzednim moim poscie zadalem pytanie krakenowi. Napisalem tez ze jesli mi
nie odpowie to znaczy ze jest PSYCHOLEM. Mogl swoja racje przedstwic za pmoca
argumentow. Nie zechcial mi niestety odpowiedziec-czyli albo ich nie ma, albo
jest PSYCHOLEM.
Przychylam sie do tej drugiej opcji-a wiec powinnismy wspolczuc temu biednemu
choremu czlowieczkowi, zwariowal biedak i wypisuje takie brednie. Ja
osobiscie ci bardzo wpolczuje kraken, naprawde;)

kraken PSYCHOLU-WON DO CZUBKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: KRAKEN TO PSYCHOL IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.02, 22:01
      Gość portalu: kraken to psychol napisał(a):

> W poprzednim moim poscie zadalem pytanie krakenowi. Napisalem tez ze jesli mi
      > nie odpowie to znaczy ze jest PSYCHOLEM. Mogl swoja racje przedstwic za pmoca
      > argumentow. Nie zechcial mi niestety odpowiedziec-czyli albo ich nie ma, albo
      > jest PSYCHOLEM.
      > Przychylam sie do tej drugiej opcji-a wiec powinnismy wspolczuc temu biednemu
      > choremu czlowieczkowi, zwariowal biedak i wypisuje takie brednie. Ja
      > osobiscie ci bardzo wpolczuje kraken, naprawde;)
      >
      > kraken PSYCHOLU-WON DO CZUBKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pol
      Dlaczego domagasz sie od Krakena potwierdzenia, ze "Kraken to psychol" jest
      psycholem?Z tym pytaniem udaj sie do psychiatry.Tylko on moze wykazac Tobie
      jaki jest Twoj stan psychiczny.

pozdr
      • kolargol KRAKEN NIE JEST PSYCHOLEM 18.12.02, 22:10
        Kraken nie jest psycholem. On jest glupi jak gowno. Tak po prostu sam z siebie.
        • Gość: pol Re: KRAKEN NIE JEST PSYCHOLEM IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.12.02, 22:12
          kolargol napisał:

> Kraken nie jest psycholem. On jest glupi jak gowno. Tak po prostu sam z
          siebie.

pol
          Nie wiedzialem, ze "g...o" ma osobowosc.A to ciekawe spostrzezenie.

pozdr
          • Gość: ** Re: KRAKEN NIE JEST PSYCHOLEM IP: *.ipt.aol.com 18.12.02, 22:19
            Ono ma osobowosc tylko dla katolicko-rydzykowej inteligencji.Dlatego tego nie
            rozumiesz.
            • Gość: kraken to psychol Re: KRAKEN NIE JEST PSYCHOLEM IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 22:39
              Gość portalu: ** napisał(a):

> [gowno]Ono ma osobowosc tylko dla katolicko-rydzykowej inteligencji.Dlatego
              tego nie
              > rozumiesz.

Masz racje psycholu kraken. Bo dla nas ty jestes gownem.
              • Gość: czyzunia i tu was znalazłem katopedryle IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.12.02, 22:48
                no miło się z wami rozmawia. z tej, kurwa, katolskiej wściekłości dostajeta
                piany na śmierdzących ryjach. kraken was oszczał bo ma w dupie gamoni. ale mi
                sprawia frajdę wasz kretynizm. no walta dalej. może ojciec muchomorek jakoś was
                nagrodzi. nie za intelekt ale za samo staranie sie na pewno.pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka