Dodaj do ulubionych

co bierze Artur Zawisza ?

11.04.06, 22:42
oglądacie TerazMy? dlaczego Artur Zawisza jest taki nie naturalnie pobudzony ?
Obserwuj wątek
    • trouble_maker Stawiałbym na jakieś... 11.04.06, 22:49
      ...grzybki ;-)
      • henryk.log Stawiałbym na jakieś... 11.04.06, 22:51
        wino marki Prałał niejakiego jankoskiego ..
    • bebe255 On tak ma ciągle 11.04.06, 22:52
      • siekiera77 Re: On tak ma ciągle 11.04.06, 22:54
        to kawal
        buca
        jest
        tyn zawiesza
      • zablokowany Re: On tak ma ciągle 11.04.06, 22:55
        Najpierw dzisiaj dostał bęcki od jakiegos profesora z Torunia a przed chwilą w
        Teraz My zrobił z siebie debila. On tak już ma...
    • henryk.log Re: co bierze Artur Zawisza ? 11.04.06, 22:59
      .. a może tak Forumowe PiSiorki by się wypowiedziały ??
      :-)
      • henryk.log Re: co Fk PiSiorki ??? n/t 11.04.06, 23:11
        henryk.log napisał:

> .. a może tak Forumowe PiSiorki by się wypowiedziały ??
        > :-)
    • alistair-p Re: co bierze Artur Zawisza ? 11.04.06, 23:28
      obseerwator napisał:

> oglądacie TerazMy? dlaczego Artur Zawisza jest taki nie naturalnie pobudzony ?
      ==============================================
      To nie prochy,za nim chyba chodzi jakiś tajemniczy facet i go straszy.Wcześniej
      straszył Pawlaka,teraz się przerzucił.Biedny Zawisza ciągle w stresie.
      • tojajurek To normalne u niektórych. 11.04.06, 23:37
        Zazwyczaj każdy pętak wyniesiony z niebytu, któremu wydaje się, że jest KIMŚ i
        nawet pokazują go w telewizji - zachowuje się jakby stale był na haju.
        On pewnie nawet myśli, że jest dorosły.
        • alistair-p Re: To normalne u niektórych. 11.04.06, 23:40
          tojajurek napisał:

> Zazwyczaj każdy pętak wyniesiony z niebytu, któremu wydaje się, że jest KIMŚ i
          > nawet pokazują go w telewizji - zachowuje się jakby stale był na haju.
          > On pewnie nawet myśli, że jest dorosły.
          ===============================
          Z tym myśleniem Zawiszy to chyba przesadziłeś,to twarz czysta bez sladu myśli.
          • tojajurek Re: To normalne u niektórych. 11.04.06, 23:57
            alistair-p napisał:

> Z tym myśleniem Zawiszy to chyba przesadziłeś,to twarz czysta bez sladu myśli

Jestem jednak przekonany, że on myśli, że myśli.
            • alistair-p Re: To normalne u niektórych. 12.04.06, 00:00
              tojajurek napisał:

> alistair-p napisał:
              >
              > > Z tym myśleniem Zawiszy to chyba przesadziłeś,to twarz czysta bez sladu m
              > yśli
              >
              > Jestem jednak przekonany, że on myśli, że myśli.
              =======================================
              I niech mu tak zostanie :-)))
            • henryk.log Re: To normalne u niektórych. 12.04.06, 00:18
              tojajurek napisał:
              > Jestem jednak przekonany, że on myśli, że myśli.

No jak już Pan, tojajurek-u tak piszesz n/t co ów Zawsza myśli,
              to mnie nic na myśl nie przychodzi, co ja mógłbym jeszcze wymyślec by cokolwiek
              n/t tej Zawszy napisać ! :-))))))))
              • elfhelm Re: To normalne u niektórych. 12.04.06, 00:20
                wniosek jest tylko taki, by na tym Zawiszy nie polegać. Jedyne w czym Zawisza
                A. może pomóc, to wskazanie odpowiednich środków na mocną fazę... No i jeszcze
                doradzi jak żona "udomowiona" może przy okazji zarobić za nic 20.000 zł.
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: co bierze Artur Zawisza ? 12.04.06, 00:25
      obseerwator napisał:

> oglądacie TerazMy? dlaczego Artur Zawisza jest taki nie naturalnie pobudzony ?

To samo, co Gabriel Janowski.
      • jola_iza Re: co bierze Artur Zawisza ? 12.04.06, 00:35
        Ach te służby :)
      • siekiera77 Re: co bierze Artur Zawisza ? 12.04.06, 00:40
        ten kurdupel intelektualny
        weżmie wszystko
        co podleci
        czekal na to
        tyle lat!
        to bolszewik w najczarniejszej postaci
        "mołczi sabaki!" i
        "pad stienku!"
        to jego rycerskie zawolania

kiedy wsiadam na moto,
        stajemy się niewidzialni...
    • wartburg4 Zawisza się nie liczy 12.04.06, 00:40
      Zawisza, różowe prosię z czarnym wąsikiem ze sklepu mięsnego, się nie liczy.
      Najważniejsze, że po dzisiejszym programie Sekielskiego i Morozowskiego Lepper
      już chyba nie zostanie wicepremierem. O mało nie dostał ataku serca złodziejaszek.
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: Zawisza się nie liczy 12.04.06, 00:41
        wartburg4 napisał:

> Zawisza, różowe prosię z czarnym wąsikiem ze sklepu mięsnego, się nie liczy.
        > Najważniejsze, że po dzisiejszym programie Sekielskiego i Morozowskiego Lepper
        > już chyba nie zostanie wicepremierem. O mało nie dostał ataku serca złodziejasz
        > ek.

Napisz coś więcej o dr przestępcy Leppieju.
        • wartburg4 Re: Zawisza się nie liczy 12.04.06, 00:57
          Nie oglądałeś? Szamotał się tak, że aż żal się go robiło. Nigdy nie widziałem
          go w takiej panice. W programie pojawili się ludzie, którzy płacili
          Łyżwińskiemu za miejsca na listach wyborczych Samoobrony i nie dostali ich. To
          było ewidentne, że mówią prawdę i Lepper wpadł w popłoch. Usiłował hipnotyzować
          ich i nastraszyć, ale mu nie wyszło.

Nie wyobrażam sobie, żeby po tym programie doszło do koalicji.
          • trouble_maker "Panie Marszałku, nadal pan nas lubi ?..." ;-) 12.04.06, 01:02
            .
            • wartburg4 Re: "Panie Marszałku, nadal pan nas lubi ?..." ; 12.04.06, 01:05
              :)))))

Oj, chyba ich nie lubi. Do mety już tak blisko miał i chłopcy go tak załatwili.
              • kon_by_sie_usmial Moim zdaniem... już po koalicji :) 12.04.06, 01:22
                Morozowski z Sekielskim koalicję chyba dobili, bo jeśli jeszcze ktoś po ich programie ma wątpliwości, że Samoobrona nie jest partią lewych interesów, to chyba ma jaskrę na swych kaprawych ślepiach.

Lepper został ugotowany na twardo i naprawdę żal mi się tego cwaniakowatego rolnika nawet przez chwilkę zrobiło, gdy tak w pysku mu co rusz zasychało i musiał biedak usta wodą zwilżać wijąc się jak piskorz pod atakiem oskarżeń byłych kolegów z partii.

No to chyba po koalicji :) :) :) Jeśli PiS wejdzie z nim w koalicję, to okażą się ostatnimi szmaciarzami.

koń
                • wartburg4 Re: Moim zdaniem... już po koalicji :) 12.04.06, 01:29
                  kon_by_sie_usmial napisał:

> Morozowski z Sekielskim koalicję chyba dobili, bo jeśli jeszcze ktoś po ich pro
                  > gramie ma wątpliwości, że Samoobrona nie jest partią lewych interesów, to chyba
                  > ma jaskrę na swych kaprawych ślepiach.
                  >
                  > Lepper został ugotowany na twardo i naprawdę żal mi się tego cwaniakowatego rol
                  > nika nawet przez chwilkę zrobiło, gdy tak w pysku mu co rusz zasychało i musiał
                  > biedak usta wodą zwilżać wijąc się jak piskorz pod atakiem oskarżeń byłych kol
                  > egów z partii.
                  >
                  > No to chyba po koalicji :) :) :) Jeśli PiS wejdzie z nim w koalicję, to okażą s
                  > ię ostatnimi szmaciarzami.
                  >
                  > koń

Ujęcia Leppera z tego programu przejdą do historii. Kamery filmowały na żywo
                  agonię oszusta. Aż wierzyć mi się nie chciało, że coś takiego oglądam w telewizji.
                  • euforyk Re: Moim zdaniem... już po koalicji :) 12.04.06, 01:46
                    > Ujęcia Leppera z tego programu przejdą do historii. Kamery filmowały na żywo
                    > agonię oszusta. Aż wierzyć mi się nie chciało, że coś takiego oglądam w telewi
                    > zji.

o upadku leppera, slysze juz od kilku lat, a on caly czas idzie w gore jakoś.
                • euforyk Re: Moim zdaniem... już po koalicji :) 12.04.06, 01:38
                  e tam, zachował zimną krew ino troche zmarkotniał, ale to stary niedzwiedz o
                  grubej skorze, i daje rade, nie to co tej pajacyk zawisza. chcialbym zobaczyc
                  ktoregokolwiek polityka, ktory wytrzymalby tak nerwowo, z zaskoczenia, jak
                  lepper w tym programie.

kon_by_sie_usmial napisał:

> Morozowski z Sekielskim koalicję chyba dobili, bo jeśli jeszcze ktoś po ich pro
                  > gramie ma wątpliwości, że Samoobrona nie jest partią lewych interesów, to chyba
                  > ma jaskrę na swych kaprawych ślepiach.

taa, a w innych partiach tego nie ma pewnie. ciekawe skad sie wziely monstrualne
                  kampanie reklamowe pis-u i po.
              • trouble_maker [suplement] Lepper (dziś): z trudem się powstrzyma 12.04.06, 14:42
                ...łem, żeby Morozowskiego w papę nie strzelić...

Panu Prezesowi nieustająco gratulujemy koalicjantów ;-))
          • euforyk Re: Zawisza się nie liczy 12.04.06, 01:43
            . To
            > było ewidentne, że mówią prawdę i Lepper wpadł w popłoch. Usiłował hipnotyzowa
            > ć
            > ich i nastraszyć, ale mu nie wyszło.

no ale co bylo ewidentne? ze lyzwinski bral jakas kase, wiec w najlepszym
            przypadku andrzej ustrzeli lyzwinskiego.

> Nie wyobrażam sobie, żeby po tym programie doszło do koalicji.

a wyobrazales sobie ze nie bedzie koalicji po-pis?
            • wartburg4 Jarek w szambie 12.04.06, 08:44
              Trudno mi wyobrazić sobie koalicję PiS z Lepperem po wczorajszej kompromitacji
              buraka z PGR. Jarek zdecydował się oprzeć swoje rządy na gó..anej koalicji i
              jeszcze zanim się zaczęły, wpadł po szyję w szambo.

Ale to było do przewidzenia.
          • przyladek.dobrej.nadziei Re: Zawisza się nie liczy 12.04.06, 15:24
            wartburg4 napisał:

> Nie oglądałeś? Szamotał się tak, że aż żal się go robiło. Nigdy nie
            widziałem
            > go w takiej panice. W programie pojawili się ludzie, którzy płacili
            > Łyżwińskiemu za miejsca na listach wyborczych Samoobrony i nie dostali ich.
            To
            > było ewidentne, że mówią prawdę i Lepper wpadł w popłoch. Usiłował
            hipnotyzowa
            > ć
            > ich i nastraszyć, ale mu nie wyszło.
            >
            > Nie wyobrażam sobie, żeby po tym programie doszło do koalicji.

PiSowskiej zgniliznie moralnej nic nie przeszkadza. Zlodziej, przestepce,
            oszust moze byc, jesli tylko podpisze pakt destabilizacyjny.
    • kon_by_sie_usmial I pomyśleć... 12.04.06, 01:24
      że kończyliśmy jedno liceum :( Wstyd!!!

koń
      • joannabarska Re: I pomyśleć... 12.04.06, 01:40
        Mam nagrane, obejrzę spokojnie. Lepper - wiadomo, ale Zawisza - buc. Niestety -
        z Lublina. Przyjaciel marsz.M.Jurka.
    • a.adas 20000 za konsultacje scenariuszowe? 12.04.06, 01:40

• mariner4 Ja nie wiem co on bierze, ja wiem co powinien 12.04.06, 10:02
      brać. Silne psychotropy!
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka