panzerpapst Uczciwy Lepper to sprzeczność sama w sobie, może 14.04.06, 12:44 być np. opalony Lepper, uczciwy Lepper w przyrodzie nie wystepuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Uczciwy Lepper to sprzeczność sama w sobie, m 14.04.06, 13:29 Wyglada na to ze za pol roku bedzie nowa koalicja, potem trzecia..... Pytanie - kto zajmie mejcse Leppera? A moze on sam bedzie formowac rzad z dwoch imion Jokita? Karusela sejmowa gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard a kto temu winien? 14.04.06, 13:36 Tym którym Lepper śmierdzi przypomnę może, że przed nim mieli sposobność wykazać się ludzie superinteligentni z tytułami i światową ogładą, ekonomiści i finansiści nieprzeciętni, no i tak się wykazali, taką uczciwość pokazali, że wielu już nie wytrzymało. Gdyby był dobrobyt i zadowolenie, to nigdy ktoś taki jak Lepper tak wysoko by nie został wywindowany. Chyba, że ktoś myśli, że ludziom z dobrobytu umysł się pomieszał i tylko z czystego kaprysu go wybrano. Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta [...] 14.04.06, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: hi ha :) 14.04.06, 17:58 IV RP ŁĄCZY SIĘ Z PROLETARIUSZAMI Z IV ŚWIATA Piękna sygnaturka! :P Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: a kto temu winien? 15.04.06, 13:26 tbernard napisał: > Tym którym Lepper śmierdzi przypomnę może, że przed nim mieli sposobność wykaza > ć > się ludzie superinteligentni z tytułami i światową ogładą, ekonomiści i > finansiści nieprzeciętni, no i tak się wykazali, taką uczciwość pokazali, że > wielu już nie wytrzymało. Gdyby był dobrobyt i zadowolenie, to nigdy ktoś taki > jak Lepper tak wysoko by nie został wywindowany. Chyba, że ktoś myśli, że > ludziom z dobrobytu umysł się pomieszał i tylko z czystego kaprysu go wybrano. ======================================= Ostatnie zdanie jest słuszne.Zgadzam się z przedmówcą. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych Tragifarsa czy tragikomedia? 14.04.06, 13:40 Uczciwe państwo pod rządami Kaczyńskich i Leppera? Proszę nie szydzić z narodu polskiego. Już dosyć długo byliśmy ogłupiani przez różne polityków i złodziei różnych maści, ale takiego sformułowania (uczciwe państwo pod rządami PiS) nie mógł wymyślić człowiek o normalnych zmysłach... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Wygral lud, doslownie - LUD lubelszczyzny przede 14.04.06, 21:09 wszystkim. Pytanie: gdzie byli ludzie myslacy, dlaczego nie glowsowali? Teraz sa tego efekty - tragiczne w skutkach! Na arenie miedzynarodowej - klapa, wewnetrznej - tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Na jakiej podstawie wyklucza się ze stanowisk... 14.04.06, 14:25 Chciałby wiedzieć na jakiej podstawie prawnej wyklucza się ze stanowisk państwowych ludzi z SLD?. Czy Rząd Kolalicyjny nie ma zamiaru przestrzegać Konstytucji RP, skoro w umowie koalicyjnej dokonuje takich faszystowskich zapisów?. Przecież takie podejście nakręci spiralę odwetu. Przyszły Rząd Lewicowy będzie miał podstawy prawne aby PiS wraz z koalicjantami zdelegalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Już zaczyna si obrona PZPRu-skutek odbudowy moraln 14.04.06, 14:42 golcon napisał: > Chciałby wiedzieć na jakiej podstawie prawnej wyklucza się ze stanowisk > państwowych ludzi z SLD?. Czy Rząd Kolalicyjny nie ma zamiaru przestrzegać > Konstytucji RP, skoro w umowie koalicyjnej dokonuje takich faszystowskich > zapisów?. Przecież takie podejście nakręci spiralę odwetu. > Przyszły Rząd Lewicowy będzie miał podstawy prawne aby PiS wraz z koalicjantami > zdelegalizować. Wystarczy żeby ten się wyniósł. I po co było robić sobie jaja z komusiów? Teraz mamy7 Lappera zamiast Millera i jeszcze kilka takich zetawów można byłoby spisać. Chodzi tu jednak nie o śmichy a o poważną zgrywę dwóch bliźniaków i ich pzydupasów z najpoważniejszych pojęć jak Rzeczypospolita, Moralność, Uczciwość, Wierność Zasadaom, i tp Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Balcerowicz musi wrocic,a prymityw odejsc!!! 14.04.06, 14:33 Ten czlowiek sprowadzil komunistyczny kolchoz na grunt gospodarki rynkowej,wprowadzil normalny pieniadz,stworzyl podstawy do budowania normalnego cywilizowanego, europejskiego panstwa.Prymityw tego nie rozumie i nigdy nie zrozumie,bo prymityw w tym czasie zamiast ratowac PGR-y,blokowal drogi i wysypywal ziarno z pociagow.Prymityw nie rozumie, ze 25% ogolnego zatrudnienia przypada na malorolnych chlopow,podczas gdy w bogatych krajach tylko 4-5% zatrudnienia przypada na rolnictwo.Prymityw nie ma zielonego pojecia o rolnictwie i ekonomii, ale potrafi pluc na innych,oskarzac i rzadac. Tak jest prymitywie z Dywit!Doucz sie ,doksztalc, jedz za granice i popracuj, a potem wroc i porownaj, moze cos ci sie w twoim ptasim mozdzku odmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
olwies Niechcę patrzeć jak zarzynają tą Polskę, 14.04.06, 14:58 dlatego rozważam ewakuację, i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
dworska1 Re: Niechcę patrzeć jak zarzynają tą Polskę, 14.04.06, 15:16 Chyba zaczynam tesknić za Leszkiem Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
brudne_mieso kochajmy andrzejka 14.04.06, 15:16 Wyznajmy swoją głęboką miłość i uwielbienie dla naszego nowego cudownego premiera, prezydenta, prezesa, imperatora jego błagadarodnost - Andrzeja !!! ANDRZEJ KOCHAM CIĘ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: kochajmy andrzejka 14.04.06, 17:54 brudne_mieso napisał: > Wyznajmy swoją głęboką miłość i uwielbienie dla naszego nowego cudownego > premiera, prezydenta, prezesa, imperatora jego błagadarodnost - Andrzeja !!! > ANDRZEJ KOCHAM CIĘ !!!!!! Really? www.physd.amu.edu.pl/~k_raczkiewicz/roznosci/rys/che_pper.jpg ;) Uważaj, bo za moment ktoś założy wątek n/t gejów na fk... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joedow Samoobrona - Tajna broń WSI 14.04.06, 16:14 Artykuł pod takim tytułem jeszcze niedawno można było znależć na stronach internetowej witryny PiS. Jakaś tajemnicza ręka go usunęła - pretorianie Jaruzelskiego? Czytaj ragnarok.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
masoni Re: Samoobrona - Tajna broń WSI 14.04.06, 19:21 Wspomniany, usuniety z Pis.org.pl, artykul jest wciaz dostepny w Google Cache. 66.249.93.104/search?q=cache:zREORaYzMS8J:www.pis.org.pl/article.php%3Fid%3D3421 Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Rząd według Kiepskich 14.04.06, 20:37 na jesieni będzie juz po buraczanym koszmarze Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii "A jeżeli chodzi o te nieustanne ataki... 14.04.06, 21:02 ...ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy" - m.in. tak mówił Jarosław Kaczyński o Andrzeju Lepperze Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Wybaczyl czy pamiec krotka tak jak nozki? 14.04.06, 21:12 nurnii napisał: > ...ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu ro > zgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy" - > m.in. tak mówił Jarosław Kaczyński o Andrzeju Lepperze Czyzby wybaczyl? Niemozliwe! To moze krotka pamiec, jak nozki! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Uczciwy Lepper, wywazony polityk, rozumny negocja 14.04.06, 21:05 tor, podpora polskiego ludu, ktory go wybral w suwerennych wyborach.... Toz to jaja wielkanocne, PISanki z palma na glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Uśmiechnij się, jutro będzie Lep(iej)er 14.04.06, 21:11 hehehe sen wariata... Odpowiedz Link Zgłoś
japoetaipatriota No to wymieńmy wzory cnót wszelkich IIIRP: 14.04.06, 21:17 Kwaśniewski, Michnik, Sobotka, Miler, Pęczak, Maleszka, Lewandowski, Piskorski, i paru innych! Odpowiedz Link Zgłoś
giglos PiSkaczory + Samoleppery= lepra, czyli trąd 14.04.06, 21:24 Ludzie ewakuujcie się bo prawa i sprawiedliwa lepra (trąd) sprowadzona na nasz kraj przez kaczory dosięgnie was do tego stopnia, tracić będziecie wszystko: ciało i duszę a własne odbicie w lustrze w miejscu ust będzie miało kacze dioby i szyderczy uśmiech Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
japoetaipatriota [...] 14.04.06, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
giglos Re: PiSkaczory + Samoleppery= lepra, czyli trąd 14.04.06, 22:07 japoetaipatriota - z kaczolepperowskiego błota Twoje cuchnące rymowanki są jaknajbardziej odpowiednie do Ciebie i Twoich mocodawców z PiS i RM Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 Burdel... 14.04.06, 23:17 rozpieprza i przepija Polske, tak znaki na niebie i na ziemi mowia ze Polska wpedza sie w kompletne bankructwo przez wybitnie glupich psedo politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii PiS dał d....y 15.04.06, 00:37 66.249.93.104/search?q=cache:zREORaYzMS8J:www.pis.org.pl/article.php%3Fid%3D3421 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p To jest drugi Lepper ???????? 15.04.06, 13:23 Nie wiedziałem że jest drugi Lepper i do tego uczciwy !!! SZOK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bernard_mark Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 03:42 ( skopiowane z net'u...) Ja pracowałam w oborze i kurniku Autor: jola_dywity Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W oborze musiałam czyścić miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonów, dojenie itd. W kurniku opiekowałam się sie kurami i kurczakami oraz jednym kogutem który był ślepy i którego gospodarz chciał zabić na rosół. Udało mnie sie uprosić gospodarza - ten miał darować kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co pozwolilo mi na udział w radzie kur (odbywa sie co miesiąc) dotyczcej szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki. Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc mial on miec seks z dwiema kurami na raz... Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji studiow. P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily. JANISZEWSKA JOLANTA zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity wiek: 38 tel. 697259317. 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik żywienia Miejscowość: Dywity Partia (poparcie): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik żywienia City: Dywity Party (support): członek Samoobrony RP Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy • Re: manipulacje jolki Przeczytaj komentowany artykuł » prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz WM.pl :: Zobacz temat - BARDZO ZŁA KOSIARKA Z SAMOOBRONY ??? www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf Zdjęcie Jolki_z_Dywit na samym dole artykułu … urocze !?.. Była nie tylko na jednych wyborach: Państwowa Komisja Wyborcza: Wybory samorządowe Wybory 2005 prywatne forum frontu zdrowego rozsądku?.... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 15:38 bernard_mark napisał: > JANISZEWSKA JOLANTA > zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity > wiek: 38 > tel. 697259317. > 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik > żywienia > Miejscowość: Dywity > Partia (poparcie): członek Samoobrony RP > Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie > byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w > rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy > ================================================== Całkiem niezła ta Jola a wypisuje takie rzeczy............. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 09:53 Drugi Lepper to wymysł IV RP:) Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii a wiedziałeś, że to będzie... 17.04.06, 12:48 ...Prawie Sprawiedliwość taka zbieranina małych zakompleksionych ludzików, których programem jest: Rozliczyć, osądzić, zamknąć tych co nie z nami...i na bazie tych paru tysięcy, którzy się ostaną z tego potopu wybudować IV RP??? Odpowiedz Link Zgłoś