Dodaj do ulubionych

Uczciwe państwo z uczciwym Lepperem

• panzerpapst Uczciwy Lepper to sprzeczność sama w sobie, może 14.04.06, 12:44
      być np. opalony Lepper, uczciwy Lepper w przyrodzie nie wystepuje :)
      • romantic5 Re: Uczciwy Lepper to sprzeczność sama w sobie, m 14.04.06, 13:29
        Wyglada na to ze za pol roku bedzie nowa koalicja, potem trzecia..... Pytanie -
        kto zajmie mejcse Leppera? A moze on sam bedzie formowac rzad z dwoch imion
        Jokita? Karusela sejmowa gwarantowana.
      • tbernard a kto temu winien? 14.04.06, 13:36
        Tym którym Lepper śmierdzi przypomnę może, że przed nim mieli sposobność wykazać
        się ludzie superinteligentni z tytułami i światową ogładą, ekonomiści i
        finansiści nieprzeciętni, no i tak się wykazali, taką uczciwość pokazali, że
        wielu już nie wytrzymało. Gdyby był dobrobyt i zadowolenie, to nigdy ktoś taki
        jak Lepper tak wysoko by nie został wywindowany. Chyba, że ktoś myśli, że
        ludziom z dobrobytu umysł się pomieszał i tylko z czystego kaprysu go wybrano.
        • aktsieta [...] 14.04.06, 13:39
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • ave_duce Re: hi ha :) 14.04.06, 17:58
            IV RP ŁĄCZY SIĘ Z PROLETARIUSZAMI Z IV ŚWIATA

Piękna sygnaturka!

:P
        • alistair-p Re: a kto temu winien? 15.04.06, 13:26
          tbernard napisał:

> Tym którym Lepper śmierdzi przypomnę może, że przed nim mieli sposobność wykaza
          > ć
          > się ludzie superinteligentni z tytułami i światową ogładą, ekonomiści i
          > finansiści nieprzeciętni, no i tak się wykazali, taką uczciwość pokazali, że
          > wielu już nie wytrzymało. Gdyby był dobrobyt i zadowolenie, to nigdy ktoś taki
          > jak Lepper tak wysoko by nie został wywindowany. Chyba, że ktoś myśli, że
          > ludziom z dobrobytu umysł się pomieszał i tylko z czystego kaprysu go wybrano.
          =======================================
          Ostatnie zdanie jest słuszne.Zgadzam się z przedmówcą.
    • walbrzych Tragifarsa czy tragikomedia? 14.04.06, 13:40
      Uczciwe państwo pod rządami Kaczyńskich i Leppera? Proszę nie szydzić z narodu
      polskiego. Już dosyć długo byliśmy ogłupiani przez różne polityków i złodziei
      różnych maści, ale takiego sformułowania (uczciwe państwo pod rządami PiS) nie
      mógł wymyślić człowiek o normalnych zmysłach...
      • czarek62 Wygral lud, doslownie - LUD lubelszczyzny przede 14.04.06, 21:09
        wszystkim. Pytanie: gdzie byli ludzie myslacy, dlaczego nie glowsowali? Teraz
        sa tego efekty - tragiczne w skutkach! Na arenie miedzynarodowej - klapa,
        wewnetrznej - tragedia.
    • golcon Na jakiej podstawie wyklucza się ze stanowisk... 14.04.06, 14:25
      Chciałby wiedzieć na jakiej podstawie prawnej wyklucza się ze stanowisk
      państwowych ludzi z SLD?. Czy Rząd Kolalicyjny nie ma zamiaru przestrzegać
      Konstytucji RP, skoro w umowie koalicyjnej dokonuje takich faszystowskich
      zapisów?. Przecież takie podejście nakręci spiralę odwetu.
      Przyszły Rząd Lewicowy będzie miał podstawy prawne aby PiS wraz z koalicjantami
      zdelegalizować.
      • piss-on-pis4 Już zaczyna si obrona PZPRu-skutek odbudowy moraln 14.04.06, 14:42
        golcon napisał:
        > Chciałby wiedzieć na jakiej podstawie prawnej wyklucza się ze stanowisk
        > państwowych ludzi z SLD?. Czy Rząd Kolalicyjny nie ma zamiaru przestrzegać
        > Konstytucji RP, skoro w umowie koalicyjnej dokonuje takich faszystowskich
        > zapisów?. Przecież takie podejście nakręci spiralę odwetu.
        > Przyszły Rząd Lewicowy będzie miał podstawy prawne aby PiS wraz z koalicjantami
        > zdelegalizować.

Wystarczy żeby ten się wyniósł. I po co było robić sobie jaja z komusiów?
        Teraz mamy7 Lappera zamiast Millera i jeszcze kilka takich zetawów można byłoby
        spisać. Chodzi tu jednak nie o śmichy a o poważną zgrywę dwóch bliźniaków
        i ich pzydupasów z najpoważniejszych pojęć jak Rzeczypospolita, Moralność,
        Uczciwość, Wierność Zasadaom, i tp
    • 18261826www Balcerowicz musi wrocic,a prymityw odejsc!!! 14.04.06, 14:33
      Ten czlowiek sprowadzil komunistyczny kolchoz na grunt gospodarki
      rynkowej,wprowadzil normalny pieniadz,stworzyl podstawy do budowania normalnego
      cywilizowanego, europejskiego panstwa.Prymityw tego nie rozumie i nigdy nie
      zrozumie,bo prymityw w tym czasie zamiast ratowac PGR-y,blokowal drogi i
      wysypywal ziarno z pociagow.Prymityw nie rozumie, ze 25% ogolnego zatrudnienia
      przypada na malorolnych chlopow,podczas gdy w bogatych krajach tylko 4-5%
      zatrudnienia przypada na rolnictwo.Prymityw nie ma zielonego pojecia o
      rolnictwie i ekonomii, ale potrafi pluc na innych,oskarzac i rzadac.
      Tak jest prymitywie z Dywit!Doucz sie ,doksztalc, jedz za granice i popracuj,
      a potem wroc i porownaj, moze cos ci sie w twoim ptasim mozdzku odmieni?
    • olwies Niechcę patrzeć jak zarzynają tą Polskę, 14.04.06, 14:58
      dlatego rozważam ewakuację, i to jak najszybciej.
      • dworska1 Re: Niechcę patrzeć jak zarzynają tą Polskę, 14.04.06, 15:16
        Chyba zaczynam tesknić za Leszkiem Millerem.
    • brudne_mieso kochajmy andrzejka 14.04.06, 15:16
      Wyznajmy swoją głęboką miłość i uwielbienie dla naszego nowego cudownego
      premiera, prezydenta, prezesa, imperatora jego błagadarodnost - Andrzeja !!!
      ANDRZEJ KOCHAM CIĘ !!!!!!
      • ave_duce Re: kochajmy andrzejka 14.04.06, 17:54
        brudne_mieso napisał:

> Wyznajmy swoją głęboką miłość i uwielbienie dla naszego nowego cudownego
        > premiera, prezydenta, prezesa, imperatora jego błagadarodnost - Andrzeja !!!
        > ANDRZEJ KOCHAM CIĘ !!!!!!

Really?

www.physd.amu.edu.pl/~k_raczkiewicz/roznosci/rys/che_pper.jpg
        ;)

Uważaj, bo za moment ktoś założy wątek n/t gejów na fk...

;)
    • joedow Samoobrona - Tajna broń WSI 14.04.06, 16:14
      Artykuł pod takim tytułem jeszcze niedawno można było znależć na stronach
      internetowej witryny PiS. Jakaś tajemnicza ręka go usunęła - pretorianie
      Jaruzelskiego? Czytaj ragnarok.blox.pl/html
      • masoni Re: Samoobrona - Tajna broń WSI 14.04.06, 19:21
        Wspomniany, usuniety z Pis.org.pl, artykul jest wciaz dostepny w Google Cache.

66.249.93.104/search?q=cache:zREORaYzMS8J:www.pis.org.pl/article.php%3Fid%3D3421
    • jarek.gurtowski Rząd według Kiepskich 14.04.06, 20:37
      na jesieni będzie juz po buraczanym koszmarze
    • nurnii "A jeżeli chodzi o te nieustanne ataki... 14.04.06, 21:02
      ...ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy" - m.in. tak mówił Jarosław Kaczyński o Andrzeju Lepperze
      • czarek62 Wybaczyl czy pamiec krotka tak jak nozki? 14.04.06, 21:12
        nurnii napisał:

> ...ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu
        ro
        > zgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy" -

> m.in. tak mówił Jarosław Kaczyński o Andrzeju Lepperze

Czyzby wybaczyl? Niemozliwe! To moze krotka pamiec, jak nozki!
    • czarek62 Uczciwy Lepper, wywazony polityk, rozumny negocja 14.04.06, 21:05
      tor, podpora polskiego ludu, ktory go wybral w suwerennych wyborach.... Toz to
      jaja wielkanocne, PISanki z palma na glowie!
      • nurnii Uśmiechnij się, jutro będzie Lep(iej)er 14.04.06, 21:11
        hehehe

sen wariata...
      • nurnii Przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i Lepera 14.04.06, 21:15
        ...
    • japoetaipatriota No to wymieńmy wzory cnót wszelkich IIIRP: 14.04.06, 21:17
      Kwaśniewski, Michnik, Sobotka, Miler, Pęczak, Maleszka, Lewandowski, Piskorski,
      i paru innych!
    • giglos PiSkaczory + Samoleppery= lepra, czyli trąd 14.04.06, 21:24
      Ludzie ewakuujcie się bo prawa i sprawiedliwa lepra (trąd) sprowadzona na nasz
      kraj przez kaczory dosięgnie was do tego stopnia, tracić będziecie wszystko:
      ciało i duszę a własne odbicie w lustrze w miejscu ust będzie miało kacze dioby
      i szyderczy uśmiech Leppera
      • japoetaipatriota [...] 14.04.06, 21:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • giglos Re: PiSkaczory + Samoleppery= lepra, czyli trąd 14.04.06, 22:07
          japoetaipatriota - z kaczolepperowskiego błota Twoje cuchnące rymowanki są
          jaknajbardziej odpowiednie do Ciebie i Twoich mocodawców z PiS i RM
      • wnec2005 Burdel... 14.04.06, 23:17
        rozpieprza i przepija Polske, tak znaki na niebie i na ziemi mowia ze Polska
        wpedza sie w kompletne bankructwo przez wybitnie glupich psedo politykow.
        • nurnii PiS dał d....y 15.04.06, 00:37
          66.249.93.104/search?q=cache:zREORaYzMS8J:www.pis.org.pl/article.php%3Fid%3D3421
    • alistair-p To jest drugi Lepper ???????? 15.04.06, 13:23
      Nie wiedziałem że jest drugi Lepper i do tego uczciwy !!! SZOK !!!
      • bernard_mark Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 03:42
        ( skopiowane z net'u...)

Ja pracowałam w oborze i kurniku
        Autor: jola_dywity
        Data: 03.03.06, 11:18 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        W oborze musiałam czyścić miejsca dla krow i krowy. Mycie, czesanie ogonów,
        dojenie itd. W kurniku opiekowałam się sie kurami i kurczakami oraz jednym
        kogutem
        który był ślepy i którego gospodarz chciał zabić na rosół. Udało mnie sie
        uprosić gospodarza - ten miał darować kogutowi zycie pood warunkiem ze ja sie
        nim zaopiekuje 24/7. Zaprzyjaznilam sie z tym kogutem i kilkom innymi kurami co
        pozwolilo mi na udział w radzie kur (odbywa sie co miesiąc) dotyczcej
        szerokopojetej problematyce drobiu i sytuacji kur w kurniku. W Radzie zajelam
        miejsce gospodarza i pisarza. Robilam notatki.
        Pewnego razu kogut zaginal, kilka dni pozniej znalazlam go za obora. Nie wiem
        co sie tam stalo, natomaista jedna z kur powiedziala mi poufnie ze kury
        zorganizowaly potajemne spotkanie i zdecydowaly sie zabic slepego koguta. Ponoc
        mial on miec seks z dwiema kurami na raz...
        Zwolnilam sie z pracy, przeprowadzilam spowrtotem do mista w celu kontynuacji
        studiow.

P.S. Z gospodarzem dalej utrzymuje kontak listowny. On informuje mnie o kurach
        i ich postanowieniach. Podobno kury za mna tesknily.

JANISZEWSKA JOLANTA
        zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity
        tel. 697259317.
        14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik
        żywienia
        Miejscowość: Dywity
        Partia (poparcie): członek Samoobrony RP
        Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie
        byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w
        rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy

14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Occupation: technik
        żywienia
        City: Dywity
        Party (support): członek Samoobrony RP
        Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie
        byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w
        rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy

• Re: manipulacje jolki

Przeczytaj komentowany artykuł »
        prawdziwy_polski_katolik 27.03.06, 23:37 + odpowiedz

WM.pl :: Zobacz temat - BARDZO ZŁA KOSIARKA Z SAMOOBRONY ???
        www.samoobrona.org.pl/pages/15.Glos/94nr06/rozkladowka/14.pdf
        Zdjęcie Jolki_z_Dywit na samym dole artykułu … urocze !?..
        Była nie tylko na jednych wyborach:
        Państwowa Komisja Wyborcza: Wybory samorządowe
        Wybory 2005

prywatne forum frontu zdrowego rozsądku?....

• alistair-p Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 15:38
          bernard_mark napisał:

> JANISZEWSKA JOLANTA
          > zam.: DYWITY Diernowa 26 Dywity
          > wiek: 38
          > tel. 697259317.
          > 14 JANISZEWSKA Jolanta Kandydat został zarejestrowany Zawód: technik
          > żywienia
          > Miejscowość: Dywity
          > Partia (poparcie): członek Samoobrony RP
          > Złożyła następujące oświadczenie: nie pracowałam,nie pełniłam służby ani nie
          > byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w
          > rozumieniu art. 1, art. 2, art. 4 i art. 4a powołanej ustawy
          >

==================================================
          Całkiem niezła ta Jola a wypisuje takie rzeczy.............
      • alex.4 Re: To jest drugi Lepper ???????? 17.04.06, 09:53
        Drugi Lepper to wymysł IV RP:)
      • nurnii a wiedziałeś, że to będzie... 17.04.06, 12:48
        ...Prawie Sprawiedliwość
        taka zbieranina małych zakompleksionych ludzików, których programem jest: Rozliczyć, osądzić, zamknąć tych co nie z nami...i na bazie tych paru tysięcy, którzy się ostaną z tego potopu wybudować IV RP???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka