slonko1335
04.01.13, 11:41
Spotkał się ktoś z takim cudem? o co chodzi?
Zamówiliśmy przed samą Wigilią hulajnogę, na drugi dzień od zamówienia czyli w Wigilię dostałam maila z potwierdzeniem ,że paczka wysłana, dotarła krótko po świętach bez problemu .
29 grudnia zamówiliśmy drugą identyczną hulajnogę. Nie przyszło na maila potwierdzenie z wysyłką towaru. Za to wczoraj przyszła informacja, że paczka "as undriveable" i zwracają nam na konto pieniądze. Nie wiem jaki jest powód niedostarczenia, dostałam tylko taki odnośnik bez żadnych wyjaśnień: www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=13833761
Raczej nie ma szans na to aby przyszła do Polski i wróciła w tym czasie z powrotem, w każdym razie żaden kurier z nami się nie kontaktował. W historii rachunku jest, że paczka wysłana 30 grudnia, wiec chyba za króko aby przyszła do POlski, kurier prbował bezskutecznie doręczyć a potem wróciła do nich z z powrotem....
Ktoś się spotkał z czymś taki? wczoraj zamówiłam danchaira i mam jeszcze dwa zamówienia w toku realizacji i wolałabym aby dotarły, chociaż z jednego muszę zrezygnować jak nie dotrze ta hulajnoga jednak i nie wiem co robić...