olek.olek 22.04.06, 15:25 Przecież pogarda jest bardziej bolesna od nienawiści ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terrestre Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:28 na nienawisc jeszcze nie zapracowali.Jeszcze nie zdazyli niczego zniszczyc. Na nienawisc przyjdzie czas.Slodki . Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:33 terrestre napisał: > na nienawisc jeszcze nie zapracowali.Jeszcze nie zdazyli niczego zniszczyc. > Na nienawisc przyjdzie czas.Slodki . Ja myslę, że parę rzeczy potrafili już zniszczyć, a już napewno zdeprecjonować ... . Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:39 myslalem o fizycznym zniszczeniu.Moralne juz sa.Nienaprawialne.Padly pewne bariery. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dlaczego mielibyśmy nie gardzić PiSowcami ? 22.04.06, 15:31 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/manekin_pis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dobre pytanie , Panie Heniu.:-))))))))) 22.04.06, 15:32 Może chociaż jeden dobry powód na ktoś poda? Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Ja to na przykład... 23.05.06, 11:52 O i to jest argument. Ja go rozumiem i z takim argumentem nie ma dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Świetna replika , Pani Myszko:-))))))))) 20.07.06, 18:05 ..i jakoś żadne(j)mu kaczyście(stce) nic sensownego do główki nie przyszło! :) malaszaramysz napisała: > Może chociaż jeden dobry powód na ktoś poda? Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Re: Bo na szacunek trzeba sobie zasłużyć ;-) 24.05.06, 07:51 No wlasnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:35 Ja niewiele potrzeba niektórym, by poczuć się lepszymi niż są w istocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:40 echo_o napisała: > Ja niewiele potrzeba niektórym, by poczuć się lepszymi niż są w istocie :) lub wyższymi, no nie p.echo_o ? img100.imageshack.us/img100/8281/wielcyrp7dv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Co za duzo, to niezdrowo. 22.04.06, 15:37 Reakcja na wasza reakcje, jest obojetnosc. Do glosow szczekajacych psow ... tez mozna sie przyzwyczaic, i przstac reagowac. Cos tak jak do aktualnych news pewnej b. poczytnej kiedys gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
wslizg Re: Co za duzo, to niezdrowo. 22.04.06, 15:55 Czy jest tam choc jeden mądry? Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: Co za duzo, to niezdrowo. 22.04.06, 15:57 nie dowiemy sie,bo jesli jest madry,to sie nie ujawni Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: bo jesli jest madry,to sie nie ujawni 22.04.06, 16:00 ..no właśnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Co za duzo, to niezdrowo. 22.04.06, 16:05 terrestre napisał: > nie dowiemy sie,bo jesli jest madry,to sie nie ujawni Madry, to madry! A glupi, to glupi. Tak jest wszedzie. Ale pocieszajcie sie, ze wy jestescie lepsi. Przez kolejne 4 lata / no prawie cztery/ ... macie tylko taka pocieche, ze bedziecie odliczli miesiace :)))))))))))! Hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Co za duzo, to niezdrowo. 22.04.06, 16:00 wslizg napisał: > Czy jest tam choc jeden mądry? Zapisz sie, to sie przekonasz :)))))))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Co za duzo, to niezdrowo. 23.04.06, 01:24 mysz_polna5 napisała: > > > Reakcja na wasza reakcje, jest obojetnosc. > Do glosow szczekajacych psow ... tez mozna sie przyzwyczaic, i przstac reagowac > . > Cos tak jak do aktualnych news pewnej b. poczytnej kiedys gazety. --------------------------- Mój pies szczeka gdy jakiś pijany zatacza sie koło płotu,czasem oddaje tam mocz,śpiewa idiotyczne piosenki.Jednym słowem szczeka na osobników których można nazwać bydłem.Na nich nie ma sposobu niestety,ale PiS razem z przyjacielem Jareczka Andriuszką to coś innego.Oni właśnie zaczęli sie staczać w całym rozumieniu tego słowa.Andriuszka pociągnie wydawać by się mogło inteligentnego Jareczka na dno.Wygląda to tak że nad brzegiem rzeki leży kamień młyński z postronkiem a drugi koniec postronka wiąże sobie Jareczek na szyi i cieszy się że ma taki super krawat.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford "Szczekajacych psow": zaszczekala suka w PiSuarze 23.04.06, 15:01 I to najkrotszy komentarz nt."rewolucji moralnej" PiS z pomoca linczujacej tluszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 15:59 Bo są godni tylko pogardy. Za nic mają honor i zasady. Dla władzy zrobią wszystko - nawet sku..ą się z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
wslizg Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 16:02 Same filipinki co ukończyły prawo. Może ktos pamięta tego specjaliste od filipinek z czasu studiów? Magister dzięki wiedzy czy z litości? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 16:36 wslizg napisał: > Same filipinki co ukończyły prawo. Może ktos pamięta tego specjaliste od > filipinek z czasu studiów? Magister dzięki wiedzy czy z litości? ========================= Ciekawe która to szacowna uczelnia wydała takiego wspaniałego prawnika i krasomówcę.Nie jest on chyba adwokatem i patrząc na kilku innych prawników PiS w sejmie zaczynam rozumieć werdykt Trybunału Konstytucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 19:29 alistair-p napisał: > Ciekawe która to szacowna uczelnia wydała takiego wspaniałego prawnika i > krasomówcę.Nie jest on chyba adwokatem i patrząc na kilku innych prawników PiS > w > sejmie zaczynam rozumieć werdykt Trybunału Konstytucyjnego. gosieski skonczyl uniwerek gdanski (wslawiony ostatnio aferami prawnymi),pewnie chodzil na seminarium do obecnego prezydenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 16:51 Większość z nich sprawia wrazenie, jakby zamiast mózgu mieli chip z wytycznymi wodzów. Reprezentują i imponują im najbardziej chamscy i cyniczni ludzie w Polsce. Mam prywatne określenie na ten rodzaj ludzki - homopisus Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 18:08 abstrakt2003 napisał: > Bo są godni tylko pogardy. > Za nic mają honor i zasady. Dla władzy zrobią wszystko - nawet sku..ą się z > Lepperem. Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 19:31 haen1950 napisał: > Większość z nich sprawia wrazenie, jakby zamiast mózgu mieli chip z wytycznymi > wodzów. Reprezentują i imponują im najbardziej chamscy i cyniczni ludzie w > Polsce. Mam prywatne określenie na ten rodzaj ludzki - homopisus oto jeden z nich:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40665800&a=40674402 Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 18:14 Bo to nawiedzone miernboty ktore za nasza kase rozwalaja to panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
indris Za Irak... 22.04.06, 18:27 ...i pomysł "demokracji nieliberalnej" (określenie pos. Artura Zawiszy) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 18:32 Bo ciężko na tę pogarde pracują i trzeba docenić ich wysiłek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 19:18 oni nie gardza oni zadroszacza bo wiadomo ,ze gnomy z POjebów nigdy nie beda mieli władzy Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 19:21 potodno napisał: > oni nie gardza oni zadroszacza > bo wiadomo ,ze gnomy z POjebów nigdy nie beda mieli władzy Gdyby tu byla dyskusja powazna, to bym powaznie odpowiedziala. A tak, to na pohybel :)))))))))))))))))))))) Hej ho! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Bo żyjecie w swiecie "wartości konsumpcyjnych" 22.04.06, 21:27 Zakladam ,że pytanie nie było skierowane do "kulturalnych inaczej", chociaz jak widac głównie oni odpowiadają. Mysle ,ze więcej jest w "elitach" złosci , irytacji a przede wszystkim zwykłego lęku przed "biedą"( w sensie zbioru biednych ludzi majacych prawo głosu jednak) niz pogardy. A podstawowa róznica ,wynika z konfliktu "wrtości" , z odpowiedzi na pytanie czy wolę "być" , czy "mieć". Konflikt wartości "katolickich" ze swiatem wartości "konsumpcyjnych" stał sie niestety w Polsce faktem ( a szkoda). Mówiąc w olbrzymim skrócie w świecie "konsumpcji" pieniądz jest "bogiem". A podstawowym celem czlowieka w zyciu jest robienie "kasy" . Takie wartości ( w końcu uniwersalne w teorii) jak np milość , przyjaźń , poswięcenie, odpowiedzilność, rodzina, patriotyzm itp , to tylko frazesy. W tej sytuacji całkiem logiczne jest ,że zwolennicy PO obawiaja się idei "państwa solidarnego" no , bo przecież musieli by sie dzielić swoim najwyższym "dobrem" z innymi- starymi , chorymi , niedołężnymi , mówiąc krótko - moherami. No a ponieważ w ich świecie "lęk" jest oznaka słabosci , no to udaja pogardę - robiąc tzw dobrą mine do złej gry. I nawet nie zauważają takiej "drobnej sprawy" ,że PiS wcale nie cgce ograniczać "wolnego rynku"( w koncu zeby "dać" , to trzeba wpierw "miec"), wprost przeciwnie- nawet gdy po wyborach proponował PO koalicje , to "oddawał" jej wszystkie resorty gospodarcze , wiedząc ,ze PO ma bardzo dobrych ( to nie drwina) speców od gospodarki. No ale "elity "się obraziły ,ze nie wygrały", no i mamy to co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Jakos mniej tych zamoznych nizli biednych kradnie 23.04.06, 15:13 - statystyki swiatowe sa tu nieublagane. To ludzie z dobrych dzielnic, nie z Brixton czy Luton zapelniaja swoich szmalem konta organizacji dobroczynnych i ulice Londynu w czasie pokojowych demontracji. Tzw. hate crimes TEZ sie u tych zamoznych bardzo rzadko zdarzaja... Innymi slowy: swoje wypociny w goly tylek sobie wsadz i sie tym dowartosciowuj, PiSuarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Polemika godna "elity" 23.04.06, 16:05 kropek_oxford napisał: Innymi slowy: swoje wypociny w goly tylek sobie wsadz i sie tym dowartosciowuj, > > PiSuarze:) No cóz , gdybym byl złosliwy , to bym napisał ,ze jest to odpowiedź na poziomie "elektoratu Samoobrony". Ale poniewaz nie jestem złosliwy, to tylko skromnie zauważę ,że własnie w ten spodób "elity" rozmawiaja z "motłochem" i potem są infantylnie zdziwione ,ze przegrały wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To sa statystki Europolu, misiu:))) W Polsce i z 23.04.06, 17:41 tym odwrotnie, nizli w normalnym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Jakos mniej tych zamoznych nizli biednych kra 24.04.06, 15:43 kropek_oxford napisał: > - statystyki swiatowe sa tu nieublagane. To ludzie z dobrych dzielnic, nie z > Brixton czy Luton zapelniaja swoich szmalem konta organizacji dobroczynnych i > ulice Londynu w czasie pokojowych demontracji. Tzw. hate crimes TEZ sie u tych > > zamoznych bardzo rzadko zdarzaja... > Innymi slowy: swoje wypociny w goly tylek sobie wsadz i sie tym dowartosciowuj, > > PiSuarze:) > Faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
havanakuba Re: Bo żyjecie w swiecie "wartości konsumpcyjnych 23.05.06, 01:34 no tak,bo w polityce najistotniejsze jest kto jest wierzacy,kto nie,kto katolik kto zyd. i widoczna na kazdym kroku milosc do blizniego w postawie pisowcow. eh... ps.nie kazdy kto nie jest zwolennikiem pisu jest zwolennikiem po.to duze uproszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 22.04.06, 21:35 Nie gardzimy! śmiecie traktujemy jak śmiecie! i nawet polityki w tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 00:54 Bo PiS'owce są jako te barany, bacą rycykiem na redyk prowadzone:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 00:59 a ja na ten przyklad nie lubiem jak prezydent mowi w telewizorze "jako pr.zdnt" polykajac najjasniejsze gloski kaczor do logopedy! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 01:15 siekiera77 napisał: > a ja na ten przyklad > nie lubiem > jak prezydent > mowi w telewizorze > "jako pr.zdnt" > polykajac najjasniejsze > gloski > kaczor do logopedy! ======================= Niechlujna wymowa to pół biedy,brak aktywności,brak własnego zdania,brak kindersztuby,brak.................. można tak wymieniać długo.I chyba największy grzech: w/g Petera nastapiła tutaj tzw.sublimacja perkusyjna i Lech K osiągnął swój szczebel niekompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? :-) 23.04.06, 01:19 > Lech K osiągnął swój szczebel niekompetencji. ? :-) > Lech K osiągnął swój szczebel.. www.tutaj.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Do niejakiego potodno 23.04.06, 01:41 Znowu szanowny pan uruchomił swoje wszystkie szare komórki i wytrysnął kulturalną i pełna intelektu ripostą.Na razie to co robi PiS trudno nazwać czymkolwiek a już uprawianiem władzy napewno nie.Masz racje w jednym,to nie pogarda,to litość.Nie można nie wykazać tego uczucia wobec bliżniego który brata się z przetępcami pospolitymi,oszukał wyborców a całą winą chce obarczyc kogoś zupełnie innego.Tchórzostwo takiego postepowania jest oczywiste.A liczenie na to że Pan Bóg za wstawiennictwem niejakiego Rydzyka im to wszystko wybaczy jest ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do niejakiego potodno 23.04.06, 02:10 ? :-))))))) Panie alistair-p, mnie na imię henryk vel henryk.log !!!! :-)))))) Odpowiadasz na : > co Pan alistair-p, pomyliwszy gałązki na ciebie wysmarował: :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Do niejakiego potodno 23.04.06, 02:25 henryk.log napisał: > ? > :-))))))) > Panie alistair-p, mnie na imię henryk vel henryk.log !!!! > :-)))))) > > Odpowiadasz na : > > co Pan alistair-p, pomyliwszy gałązki na ciebie wysmarował: > :-))))))))))))))))))) ================== Przepraszam jak nie wiem co.Taka pomyłka sie nie powtórzy.Świadomie nigdy bym nie ośmieli się pomylić pana z tym osobnikiem do którego pisałem,całkiem chyba zresztą niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:Może dlatego, że wg Wiktora Hugo - pogarda 23.04.06, 01:31 to policzek wymierzony na odległość. A kto by chciał sobie brudzić ręce PiSujskimi kaczkami? ;) olek.olek napisał: > Przecież pogarda jest bardziej bolesna od nienawiści ! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja , gdyby się kto pytał, mam dosyć już Pani. 23.04.06, 02:16 nie chce mi się! A co, wolno mi chyba mieć dosyć "nie chce mi się", jak mi się zechce? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Ja , gdyby się kto pytał, mam dosyć już Pani. 24.05.06, 07:57 henryk.log napisał: > nie chce mi się! > A co, wolno mi chyba mieć dosyć "nie chce mi się", jak mi się zechce? > :-) Panie Henryku, już mi się trochę chce... gardzić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja , gdyby się kto pytał, mam dosyć już Pani. 20.07.06, 16:50 ave_duce napisała: > już mi się trochę chce... gardzić... > Yes, yes, yes - jakby rzekł przeszły już premier cienkiewicz :-) ps ..po pierwsze, drugie, trzecie...aż do po następne obietnice każmirka warszawskiego - TVN24 dnia dzisiejszego.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja , gdyby się kto pytał, mam dosyć już Pani. 20.07.06, 17:18 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > już mi się trochę chce... gardzić... > > > Yes, yes, yes - jakby rzekł przeszły już premier cienkiewicz :-) > ps > ..po pierwsze, drugie, trzecie...aż do po następne obietnice każmirka > warszawskiego - TVN24 dnia dzisiejszego.. Panie Henryku, to specjalnie dla Pana!: www.zespoly.com/oprawa.htm ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja , gdyby się kto pytał Droga Pani, tak sobie 20.07.06, 17:36 wPiSałem się, by po 3 dniach nieobecności jakoś zaznaczyć swoją obecność i ewentualnie Dzień Dobry rzec :-) Pani a.D:), na www.zespoly.com/oprawa.htm wiele dobra..coś szczegółnego poleciła by Pani ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja , gdyby się kto pytał Droga Pani, tak sobi 20.07.06, 18:38 Panie Henryku, nie widzę JUŻ mojego faworyta: Bladego Nico! Ale to też jest quite gUd: www.zespoly.com/wonderfull.mp3 ;) (Bladego... wyślę do priv.kuferka, ale w innym wykonaniu, niż było na tej stronie...) Odpowiedz Link Zgłoś
orlo21 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 02:37 Za Ludwia D....i jesze jeden i jeszcze raz............glosowal razem z sld za podatkiem 50%-m.......komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 08:10 Również dlatego, że wzbudzają w Narodzie uczucia obrzydzenia i odruchy wymiotne, będące reakcją na ich walory umysłowe i estetyczne. Rzygać się chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie bój sie az tak bardzo Narodu, nie panikuj 23.04.06, 08:47 olek.olek napisał: > Również dlatego, że wzbudzają w Narodzie uczucia obrzydzenia i odruchy > wymiotne, będące reakcją na ich walory umysłowe i estetyczne. > Rzygać się chce !!! Nie panikuj. Naród dał władzę PiS-owi w demokratycznych procedurach. Raczej nie z uczucia "obrzydzenia" , wprost przeciwnie . Widac miał czegoś tam "dosyć" i nadziejeje na "lepsze". A Ty az tak bardzo nie bój sie Narodu i jego przedstawicieli. Jeśli masz czyste sumienie ( zakładam ,ze tak jest),a tylko inny swiat wartosci niz "Naród", to absolutnie mozesz spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
abcd2 Re: Nie bój sie az tak bardzo Narodu, nie panikuj 23.04.06, 09:06 Wielu uczciwych ludzi nie moze spać spokojnie , jeśli ludzie z pisu zamykaja im bardzo dobrze funkcjonujące przedszkola (bez żadnych logicznych argumentów) a ich dzieci albo zostaną bez miejs w przedszkolu albo zostaną upchnięte w pobliskich , gdzie zostaną zrobione dotatkowe grupy dla dzieci na salach gimnastycznych. Naród zaczyna powoli zdawać sobie sprawę z tego jak bardzo sie pomylił dając władze pisowi i miejmy nadzieję że naród więcej tego błędu nie popełni. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Nie bój sie az tak bardzo Narodu, nie panikuj 23.04.06, 09:18 abcd2 napisał: > Naród zaczyna powoli zdawać sobie sprawę z tego jak bardzo sie pomylił dając > władze pisowi i miejmy nadzieję że naród więcej tego błędu nie popełni. No to zacznie glosowac na Samoobrone i dopiero wtedy bedzie problem. Jak na razie to PiS ma jednak duzo zwolennikow i mało prawdopodobne , aby oni nagle zwrócili sie w strone PO. PO nie ma propzycji dla tego elektoratu, "elity" odwracaja się od "motłochu" chociaz sie go boja. Jak padnie PiS ,to "motłoch" zaglosuje na SO. Może więc lepiej teraz szukac wyjścia i jednak robić POPiS ? Ale do tego brkuje Tuskowi klasy, nie moze "darować głupiemu motłochowi" ,ze go nie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie bój sie az tak bardzo Narodu, nie panikuj 23.04.06, 16:00 remik.bz napisał: > No to zacznie glosowac na Samoobrone i dopiero wtedy bedzie problem. Jeśli już, to naród zagłosuje na SLd albo SdPL - obiecanki te same, a jakby mniej hipokryzji wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Ale SLD , to "kapitał" przeciez 23.04.06, 16:16 wiewiorzasta napisała: > remik.bz napisał: > > > No to zacznie glosowac na Samoobrone i dopiero wtedy bedzie problem. > > Jeśli już, to naród zagłosuje na SLd albo SdPL - obiecanki te same, a jakby > mniej hipokryzji wbrew pozorom. > Nie licz na to . Dla "motlochu" SLD to ludzie , ktorzy okrutnie zawiedli. Maja pełne geby frazesów o "pomaganiu biednym" i na tym robia kasę kosztem tych biednych .Teraz reprezentuja interesy "kapitału" , a nie "biedoty".Mówią : To nieprawda że kradliśmy , a jesli sie zdarzyło , to teraz zapomnijmy o tym , mamy dzis kase ( z kradzieży) i chcemy aby był "wolny rynek". Ot - zwykli oszusci. Naród juz to wreszcie zuwazył. I dobrze. A Lepper korzysta. Może lepiej by było jednak , aby niezadowolenie "motlochu" jakos tam zalatwiał PiS , niz aby przerzucili swe głosy na SO ? A najlepiej to by było gdyby "elity" - PO- jednak zauwazyły "biednych". Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Nie bój sie az tak bardzo Narodu, nie panikuj 23.04.06, 09:20 do "remik.bz" ! Ja to w ogóle jestem taki mało się bojący. A już napewno nie zidiociałych i ogarnietych nienawiścią karłów. Poza tym - to większość Narodu olała w wyborach partię gnomów. Oni są "tymaczasowi". Nic im nie pomoże lepper ze swoimi wsiowymi zabijakami - i tak staną przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Czyżbyś nie respektował zasad demokracji? 23.04.06, 09:38 olek.olek napisał: > do "remik.bz" ! > Ja to w ogóle jestem taki mało się bojący. > A już napewno nie zidiociałych i ogarnietych nienawiścią karłów. > > Poza tym - to większość Narodu olała w wyborach partię gnomów. > Oni są "tymaczasowi". Nic im nie pomoże lepper ze swoimi wsiowymi zabijakami - > i tak staną przed sądem. Czyżbys był obrazony na demokracje? A moze nie znasz jej zasad po prostu? Czy Ci sie to podoba czy nie , to jednak zgodnie z naszym prawem ( Konstytuja) wola Narodu było , aby PiS rzadził. Zamist "bluzgać na głupi motłoch" , moze warto się zastanowić dlaczego taki był wynik wyborów i dlaczego PiS ma dalej tak duze poparcie? Może po prostu "elity" nie maja nic do zaproponowania "motłochowi"? Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: Czyżbyś nie respektował zasad demokracji? 23.04.06, 09:45 remik.bz napisał: >> Zamist "bluzgać na głupi motłoch" , moze warto się zastanowić dlaczego taki był > > wynik wyborów i dlaczego PiS ma dalej tak duze poparcie? > Może po prostu "elity" nie maja nic do zaproponowania "motłochowi"? Elitom wystarczy wysokie mniemanie o sobie,bardzo smutne jest to pogardliwe- na tym forum-pisanie o wyborcach PiS-u,Samoobrony czy LPR-u.Niestety,odzwierciedla to chyba stosunek "elit" politycznych do większości Narodu,który jak to pisał chyba Geremek po prostu nie dorósł.... Tylko do czego dorosły te ELITY? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 10:10 Gardzę głupotą. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 10:29 Za to, że muszę tłumaczyć się przed dziećmi! Wszyscy w domu kibicowaliśmy PO. Dorośli na nich głosowali. Mój 13-letni syn spytał mnie, co będzie jeśli wygra PIS. Odpowiedziałam, że będzie w porządku, bo choć wolę Platformę to Kaczyńscy też są OK i będą dobrze rządzić. Myliłam się i to bardzo! Głupio mi kiedy dzieci mówią: "a widzisz". Nooo, widzę, k. mać! Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 13:53 ira22 napisała: > Za to, że muszę tłumaczyć się przed dziećmi! > Wszyscy w domu kibicowaliśmy PO. Dorośli na nich głosowali. > Mój 13-letni syn spytał mnie, co będzie jeśli wygra PIS. > Odpowiedziałam, że będzie w porządku, bo choć wolę Platformę to Kaczyńscy też > są OK i będą dobrze rządzić. > Myliłam się i to bardzo! Głupio mi kiedy dzieci mówią: "a widzisz". > Nooo, widzę, k. mać! Solidaruchy obudźcie się ! Teraz wasz ETOS jest w mocarnych dłoniach Leppera. Nawet Jarek może mu ... . Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 14:09 olek.olek napisał: > Solidaruchy obudźcie się ! > Teraz wasz ETOS jest w mocarnych dłoniach Leppera. Nawet Jarek może mu ... . ``````````````````````````````` W zestawieniu z tym oto: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40703269 innym Twoim wątkiem, ten nabiera pikanterii, a rzesza wtórujących Ci, wulgarnych opluwaczy elektoratu PiS powinna ochoczo pobiec i również wpisać się do tego oto (repley!) wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40703269 Ech, lata mijają, ale metody a'la 'olek.olek' niezmienne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud To takie smutne;))) 23.04.06, 14:58 Takie głębokie uczucia nienawiść, pogarda.. prawie jak w brazylijskiej telenoweli:)))))))) Co można odpowiedzieć? Lubię PiS, głosowałem na nich i nie zawiodłem się:) Z pewnością nie czuję do zwolenników PO takich uczuć, nie czuję nawet niechęci bo i dlaczego. Sporej części nie traktuję poważnie, z prostej przyczyny, nie jest zwyczajnie inteligentna ani nie ma własnego zdania, nie jest to bynajmniej złosliwość czy zarzut, są mi poprostu obojętni, bo dyskusja z nimi nie ma sensu, gdyż są tylko czyimś bezmyślnym echem. Części współczuję, nie jakoś specjalnie złośliwie czy nachalnie, bo też nie ma powodu, bo prześladowanie opozycji, mniejszości religijnych czy seksualnych, hegemonia KK czy RM ma tylko miejsce w ich głowach. Trochę za bardzo się tym przejmują i są zwyczajnie sfrustrowani po paśmie klęsk PO. Część to zwyczajne buractwo, wyśmiewajace się z czyichś przekonań religijnych, kulturowych lub np. z niskiego wzrostu czy mankamentów urody kobiety. Owszem można sobie czasem zażartować ale uporczywe powtarzanie się to nieprzyjemna obsesja. Takich ludzi unikam. Część lubię lub są mi obojetni. To ci, którzy nie widzą świata w biało-czarnych kolorach i przytaczają w rozmowie merytoryczne argumenty. Poprostu przyjemnie rozmawia się z kimś, kto nie wyskakuje przy każdej okazji ze swoimi kompleksami, frustracjami czy kwachami a do tego zachowuje dystans i trzyma się tematu. Niestety nie ma ich wielu;) No cóż bogactwo uczuć, szczególnie tych negatywnych, u niedawnych jeszcze koalicjantów: wściekłość, rozpacz, pogarda, zawiść, frustracja, zazdrość, nienawiść.. sprawia, że zaczynam sie zastanawiać czy nie są to przypadkiem w wiekszości wielbicielki (obojga płci;) telenoweli:)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:01 pink.freud napisał: > Lubię PiS, głosowałem na nich i nie zawiodłe > m się:) Co z listą sukcesów rządu Marcinkiewicza? To: newsimg.bbc.co.uk/media/images/41440000/jpg/_41440510_poland_pm_r203b.jpg ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:06 wiewiorzasta napisała: > Co z listą sukcesów rządu Marcinkiewicza? To: > <a href="newsimg.bbc.co.uk/media/images/41440000/jpg/_41440510_poland_pm_r203b.jpg" target="_blank">newsimg.bbc.co.uk/media/images/41440000/jpg/_41440510_poland_pm_r203b.jpg</a> > > ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:09 Zobaczysz, że zmienię Ci grupę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:57 pink.freud napisał: > Zobaczysz, że zmienię Ci grupę;))) Ja to przeżyję. Ty będziesz miał gorzej :))) A serio - czekasz na zmianę premiera? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:42 pink.freud napisał: > Co można odpowiedzieć? Lubię PiS, głosowałem na nich a mnie sie cosik wydaje, ze jakis czas temu wmawiales nam, ze glosowales na JKM:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:48 To nie ja. Ciekawe z kim mnie pomyliłeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 17:36 pink.freud napisał: > To nie ja. Ciekawe z kim mnie pomyliłeś?:) > Z asienką32? Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: To takie smutne;))) 23.05.06, 01:08 ave_duce napisała: > pink.freud napisał: > > > To nie ja. Ciekawe z kim mnie pomyliłeś?:) > > > > Z asienką32? Tą co żegnam_wracam.. ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To takie smutne;))) 20.07.06, 18:45 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > pink.freud napisał: > > > > > To nie ja. Ciekawe z kim mnie pomyliłeś?:) > > > > > > > Z asienką32? > > Tą co żegnam_wracam.. ? > ;) No, ładnie, nie ma co! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:44 Wraca ci sentyment do przyzwoitości. Niedługo Jarek wybije ci to skutecznie z głowy. Tam nie ma sentymentów. Nie wierzę, że zrezygnował ze swoich planów zgnojenie tego kraju do końca, żeby móc zrealizować swoje chore koncepcje przerobienia nas na bezmyślnytłum moherów, dewotów, pełnych nienawiści do otoczenia. Tu już niema zmiłuj się. Narzekaliśmy na brak wyraźnych opcji politycznych i światopoglądowych w społeczeństwie. Koniecz tym raz na zawsze. Lekcja została odebrana, wyuczona za pomocą kija i marchewki. Nikt po raz drugi nie da się nabrać na tenfałsz i zakłamanie. Musicie się wspólnie z Lepperem i takimi tam ześwinić do końca. Wtedy rozrzucimy ten gnój po polu pod nowe zasiewy. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 15:49 Jak myślisz do jakiej grupy Cię zaliczyłem?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: To takie smutne;))) 23.04.06, 16:14 Jest tammój post powyżej, należysz do gatunku homopisus, podgatunek:rydzykowce. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: To takie smutne: GRUPY - szufladki...pinkusia 23.04.06, 17:39 Typowe dla ćwierćinteligencji... Muszą wszystkich gdzieś wepchnąć, bo by się pogubili... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Ciagle jeszcze niski poziom jezyka nienawisci. 23.04.06, 16:41 Jezyk nienawisci zademonstrowany w tym watku przez niektorych Platfusow w odniesieniu do przeciwnika przypomina troche jezyk autora Mein Kampf w stosunku do Zydow, ale jeszcze nie wszystkim udalo sie ten poziom osiagnac. Mysle, ze celem podniesienia poziomu jezyka nienawisci Platfusow w legalnej sprzedazy powinno znalezc sie polskie tlumaczenie tego niemieckiego "bestsellera". Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: Ciagle jeszcze niski poziom jezyka nienawisci 24.04.06, 07:29 a ty chcesz nieść po świecie kaganek moralności wdrażany mieczem i krucyfiksem? Kolejnej wojny krzyżowej ci się zachciało? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Trzeba obiektywnie przznać, ze sobie na to 23.04.06, 16:47 uczciwie zapracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 23.04.06, 17:40 ponieważ pogarda jest bardziej bolesna dlatego gardzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: Dlaczego tak gardzicie PiSowcami ? 24.04.06, 06:22 venus99 napisał: > ponieważ pogarda jest bardziej bolesna dlatego gardzimy. I to jest chyba "to" ! Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 To nie pogarda- to współczucie i żal 24.04.06, 07:26 PiS-owiec, to albo elektorat, albo działacze. Eletoratowi (zwłaszcza moherowemu) współczyję, bo ograniczony umysłowo. Często to ograniczenie to nie ich wina - to wina środowiska, z którego pochodzą, ale mała z tego pociecha. Z powodu działaczy odczuwam żal - żal nad Polską - bo Pisowcy gadają, żeby gadać, a nie żeby coś powiedzieć. No i mają chorą skalę wartości (zupełnie nie chrześcijańskich). Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: To nie pogarda- to współczucie i żal 24.04.06, 07:27 żeby pogarda bolała, to pogardzany musi czuć i rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś