krzysztof.r.m 19.10.01, 08:09 mojego kota, ktory normalnie jest niezwykle pogodny , musi miec jakas przyczyne. Czy moze nia byc zdanie Pana J.Jezioranskiego na temat chamstwa w Parlamentarnych lawach? krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Er Re: Niespokojne mruczenie IP: 212.244.106.* 19.10.01, 10:13 krzysztof.r.m napisał(a): > mojego kota, ktory normalnie jest niezwykle pogodny , musi miec jakas przyczyne > . Czy moze nia byc zdanie Pana J.Jezioranskiego na temat chamstwa w > Parlamentarnych lawach? > krm Korekta: świadkami chamstwa w naszym parlamencie będziemy niebawem, natomiast już dzisiaj będziemy świadkami rozsiadania się w ławach sejmowych i senackich całych tabunów łobuzów, oszustów, wydrwigroszy i starych peerelowskich szmaciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Niespokojne mruczenie 19.10.01, 11:50 A wiec moj kot niespokojnie mruczy nie bez powodu. Pozdrawiam wlascicieli kotow podobnych do mojego. Kiedy sie takiego kota glaszcze to bardzo uspakaja. Glaszczacego i glaskanego. A co do law parlamentarnych, to zapoznalem sie z personalna lista tych Panstwa. Rzeczywiscie towarzystwo... Ciekawy i pewnie niezapomniany to rozpocznie czas. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Niespokojne mruczenie IP: 157.25.119.* 19.10.01, 12:48 Kaczmarski napisał a ja pozwolę sobie przerobić: Spórzci na posłów naszych poczet .... Twarze jak z katalogu zboczeń Przetrzymania tych lat życzy bocian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: Niespokojne mruczenie IP: *.ibspan.waw.pl 19.10.01, 13:08 Jan Nowak-Jeziorański swoim mentorzeniem denerwuje nie tylko koty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Niespokojne mruczenie IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 13:41 ...co nietrudno zauwazyc.Prawda? Z madrym to i pogadac przyjemnie. Pozdrawiam kota glaszczac krm Odpowiedz Link Zgłoś