maureen2 01.05.06, 22:07 pan Cejrowski ma bronić bzdur PiS, żenujące,aby znależć sobie takiego obrońcę, dziwi mnie,że pani Gretkowska zgodziła się wystąpić w tym programie. Trzeba to bojkotować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:18 Poki co rozmieniony na drobne Skiba. Wyznal ze jest cenzura i strach. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:22 wszystkich wywioza na sybir :( Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No nie ja ogolnie Skibe lubie, ale niech nie facet 01.05.06, 22:26 nie wyglupia i nie udaje bojacego sie na zapas. Gdzie cenzura i strach jesli pisze sobie takie felietony .. www.wprost.pl/ar/?O=89294&C=57 nurni napisał: > Poki co rozmieniony na drobne Skiba. > > Wyznal ze jest cenzura i strach. > Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: No nie ja ogolnie Skibe lubie, ale niech nie 01.05.06, 22:28 Koncesjonowany blazen to najzalosniejszy blazen. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ciemnosc widze ciemnosc....... :) 01.05.06, 22:45 Autor: nurni ☺ Data: 01.04.04, 01:30 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Koncesjonowany blazen to najzalosniejszy blazen. Ja naprawde napisalem to co powyzej prawie dwa (albo piec) lata temu? 01.04.04, 01:30 Portal fiksuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam ja ogolnie go nie lubie 01.05.06, 22:31 mniej wiecej od czasu gdy pokazujac swoja tlusta oblesna dupe Buzkowi , pokazal ja takze mi - to taki typowy "koncesjonowany dysydent" - szczekacz do wynajecia - nie wybrazam sobie (a zaloze sie ze Skiba tez nie wyobraza sobie) ze moglby to dupsko wywalic na Millera albo Kwacha - bo zesr* by sie jamniczyna ze strachu ... i to z prawdziwego strachu a nie udawanego na potrzeby salonu Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:29 Nie dziwi mnie Gretkowska skoro Niesiolowski byl na TVTrwam... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:31 zapraszajac do tv wyciaga sie z niebytu ...... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:37 pani Gretkowska bez udziału w takim programie ma nazwisko i czytelników. Niech sobie Cejrowski zaprasza równe sobie anonimy z ulicy. Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza Cejrowskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:38 maureen2 napisała: > Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza Cejrowskim Miała być wolność słowa, a tu każdy pisze, co mu się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:49 słusznie,wybór tematu do dyskusji jest przejawem wolności wyboru,znaczącym. Jak herbatka w ABW ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czytelnikow ? Ilu ludzi w Polsce w ogole by 01.05.06, 22:39 wiedzialo, ze pisuje gdzies felieton gdyby nie sztucznie nadmuchana trzydniowa "aferka" z jej felietonem ? maureen2 napisała: > pani Gretkowska bez udziału w takim programie ma nazwisko i czytelników. Niech > sobie Cejrowski zaprasza równe sobie anonimy z ulicy. > Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza Cejrowskim > ? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:41 ejze???? ma czytelnikow??? ilu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:47 ksiażki też pisze, i podobno ją czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 02.05.06, 00:35 Spokojnie.Jeszcze pare dni i ocknal si kolejny raz w urynale.Jeszcze pare dni temu cieszyli sie ze Springer dowali Gazecie.Dzisij jakos tej radosci z niemieckiego pisania nie slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:43 sam siebie zbojkotuj sprezynkowcu kulfoniasty Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Do zalozycielki watku. Pretensje o brak krytyki 01.05.06, 22:50 Cejrowskiego i bojkot to mozna miec jak sie wie o czym pisze. Jak mozna bojkotowac program, ktorego juz nie bedzie ? "Nie boi się Pan, że po zmianie władzy TVP "Produkt jednorazowy" zostanie zdjęty z anteny? Na pewno nie "zostanie zdjęty", bo jako produkt jednorazowy zaistnieje tylko raz, więc nie będzie czego zdejmować. E.... chyba, że zdejmą ten program jeszcze PRZED emisją." Zrodlo: relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=565&PHPSESSID=bd9545b708c37de48d4345c499a754df Wiec na drugi raz p. "maureen2" radze najpierw wiedziec o czym sie w ogole pisze a potem zakladac watki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Do zalozycielki watku. Pretensje o brak kryty 01.05.06, 22:59 nigdy nic nie wiadomo,może będą następne koszmarki z fetyszem żółtym termosem kubkiem i słomką do pociągania. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jest bardzo prosta metoda. Zmienic kanal w 01.05.06, 23:04 telewizorze .............. Jak mniemam nie ma ustawowego obowiazku ogladania okreslonych programow w tv ;) maureen2 napisała: > nigdy nic nie wiadomo,może będą następne koszmarki z fetyszem żółtym termosem > kubkiem i słomką do pociągania. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus jeżeli to jest wszystko, na co stać obecny reżym.. 02.05.06, 00:19 to nie ma się czego bać! Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: program Cejrowskiego 02.05.06, 00:21 maureen2 napisała: > pan Cejrowski ma bronić bzdur PiS, Według kogo? To dla was, robaczki, każdy w Polsce musi obowiązkowo popierać albo pisiaków, albo platformersów? Tak was już zindoktrynowano? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Poza tym, pocieszcie się - więcej programów 02.05.06, 00:22 z WC na razie nie będzie. Na pewno nie pod Dworakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Poza tym, pocieszcie się - więcej programów 02.05.06, 00:50 Slusznie.Plebania i Pospieszalski wystarcza az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hyhy tylko to ci przeszkadza a programy i seriale 02.05.06, 00:56 dla myslacych inaczej jak np. "Klan", "M jak milosc", "Bezludna wyspa". Tudziez seryjne biesiady jakiejs tam juz nie ??? ;) x2468 napisał: > Slusznie.Plebania i Pospieszalski wystarcza az nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Hyhy tylko to ci przeszkadza a programy i ser 02.05.06, 08:13 Klan przy plebani to uczta intelektualna.Tak przynajmniej twierdza panie ktore ogladaja ten serial a nastepnie wtedy kiedy rozpoczyna sie plebania przygotowuja kolacje.Dzieki tym programom ogladam telewizje zagraniczne.Np.wczoraj ogladnalem koncert Eltona Johna(geja),przedwczoraj film o handlu mlodymi kobietami,ktorym zloczyncy obiecuja prace na zachodzie, a kiedy te(rowniez Polki)zwabione wyjezdzaja, sa sprzedawane do burdeli.Krnabrne sa bite,maltretowane,a nawet mordowane. Moze tvp zamiast idioty-klechy ktory pyta 7 letnie dziecko co odpowie kto jest jej ojcem kiedy ja inne dzieci o to zapytaja.Ta troska becwala wynika z faktu ze dziecko powstalo w wyniku sztucznego zaplodnienia.To bylo oczawiscie w programie o rodzinie. Obejzalem rowniez dokument o Nielsu Bohrze,oraz inny,tematycznie zwiazany z biografia Bohra o Czernobylu. To nie byly programy czy filmykomercyjne,lecz dokumenty.A wiec TVP czy wasza tv moglyby je pokazac w miejsce kolejnego biskupa czy reklamy Rols-Roycea. Cale szczescie ze mamy telewizje satelitarna.A wiec wybor nalezy do ciebie.Kolejna bezludna wyspa,plebania,lub msza wiecznie katolicka,lub reportarze z Afryki,Ameryki Poludniowej,Chin.Biografie slynnych naukowcow(jak ta o Bohrze,Einsteinie lub inna rowniez w ubieglym tygodniu o Freudzie czy kolejne kwakanie Leppera,Gosiewskiego czy innego klona Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś