Dodaj do ulubionych

program Cejrowskiego

01.05.06, 22:07
pan Cejrowski ma bronić bzdur PiS, żenujące,aby znależć sobie takiego
obrońcę,
dziwi mnie,że pani Gretkowska zgodziła się wystąpić w tym programie.
Trzeba to bojkotować.
Obserwuj wątek
    • nurni Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:18
      Poki co rozmieniony na drobne Skiba.

Wyznal ze jest cenzura i strach.

• maureen2 Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:20
        niebawem będzie po strachu.
        • ratatatam Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:22
          wszystkich wywioza na sybir :(
      • frank_drebin No nie ja ogolnie Skibe lubie, ale niech nie facet 01.05.06, 22:26
        nie wyglupia i nie udaje bojacego sie na zapas. Gdzie cenzura i strach jesli
        pisze sobie takie felietony ..

www.wprost.pl/ar/?O=89294&C=57
        nurni napisał:

> Poki co rozmieniony na drobne Skiba.
        >
        > Wyznal ze jest cenzura i strach.
        >
        • nurni Re: No nie ja ogolnie Skibe lubie, ale niech nie 01.05.06, 22:28
          Koncesjonowany blazen to najzalosniejszy blazen.

• nurni ciemnosc widze ciemnosc....... :) 01.05.06, 22:45
            Autor: nurni ☺
            Data: 01.04.04, 01:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Koncesjonowany blazen to najzalosniejszy blazen.

Ja naprawde napisalem to co powyzej prawie dwa (albo piec) lata temu?
            01.04.04, 01:30

Portal fiksuje...

• ratatatam ja ogolnie go nie lubie 01.05.06, 22:31
          mniej wiecej od czasu gdy pokazujac swoja tlusta oblesna dupe Buzkowi , pokazal
          ja takze mi - to taki typowy "koncesjonowany dysydent" - szczekacz do wynajecia
          - nie wybrazam sobie (a zaloze sie ze Skiba tez nie wyobraza sobie) ze moglby
          to dupsko wywalic na Millera albo Kwacha - bo zesr* by sie jamniczyna ze
          strachu ... i to z prawdziwego strachu a nie udawanego na potrzeby salonu
    • joannabarska Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:29
      Nie dziwi mnie Gretkowska skoro Niesiolowski byl na TVTrwam...
    • frank_drebin A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:31
      zapraszajac do tv wyciaga sie z niebytu ......
      • maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:37
        pani Gretkowska bez udziału w takim programie ma nazwisko i czytelników. Niech
        sobie Cejrowski zaprasza równe sobie anonimy z ulicy.
        Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza Cejrowskim ?
        • t-800 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:38
          maureen2 napisała:

> Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza Cejrowskim

Miała być wolność słowa, a tu każdy pisze, co mu się podoba!
          • maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:49
            słusznie,wybór tematu do dyskusji jest przejawem wolności wyboru,znaczącym.
            Jak herbatka w ABW ?
        • frank_drebin Czytelnikow ? Ilu ludzi w Polsce w ogole by 01.05.06, 22:39
          wiedzialo, ze pisuje gdzies felieton gdyby nie sztucznie nadmuchana
          trzydniowa "aferka" z jej felietonem ?

maureen2 napisała:

> pani Gretkowska bez udziału w takim programie ma nazwisko i czytelników.
          Niech
          > sobie Cejrowski zaprasza równe sobie anonimy z ulicy.
          > Dlaczego autorzy postów tego wątku tak krytykują wszystkich poza
          Cejrowskim
          > ?
        • ratatatam Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:41
          ejze???? ma czytelnikow??? ilu ????
          • maureen2 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 01.05.06, 22:47
            ksiażki też pisze, i podobno ją czytają.
        • x2468 Re: A mnie dziwi, ze grafomanke Gretkowska 02.05.06, 00:35
          Spokojnie.Jeszcze pare dni i ocknal si kolejny raz w urynale.Jeszcze pare dni
          temu cieszyli sie ze Springer dowali Gazecie.Dzisij jakos tej radosci z
          niemieckiego pisania nie slychac.
    • wesoly.5 Re: program Cejrowskiego 01.05.06, 22:43
      sam siebie zbojkotuj sprezynkowcu kulfoniasty
    • frank_drebin Do zalozycielki watku. Pretensje o brak krytyki 01.05.06, 22:50
      Cejrowskiego i bojkot to mozna miec jak sie wie o czym pisze. Jak mozna
      bojkotowac program, ktorego juz nie bedzie ?

"Nie boi się Pan, że po zmianie władzy TVP "Produkt jednorazowy" zostanie
      zdjęty z anteny?
      Na pewno nie "zostanie zdjęty", bo jako produkt jednorazowy zaistnieje tylko
      raz, więc nie będzie czego zdejmować. E.... chyba, że zdejmą ten program
      jeszcze PRZED emisją."
      Zrodlo:
      relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=565&PHPSESSID=bd9545b708c37de48d4345c499a754df

Wiec na drugi raz p. "maureen2" radze najpierw wiedziec o czym sie w ogole
      pisze a potem zakladac watki ;)
      • maureen2 Re: Do zalozycielki watku. Pretensje o brak kryty 01.05.06, 22:59
        nigdy nic nie wiadomo,może będą następne koszmarki z fetyszem żółtym termosem
        kubkiem i słomką do pociągania.
        • frank_drebin Jest bardzo prosta metoda. Zmienic kanal w 01.05.06, 23:04
          telewizorze .............. Jak mniemam nie ma ustawowego obowiazku ogladania
          okreslonych programow w tv ;)
          maureen2 napisała:

> nigdy nic nie wiadomo,może będą następne koszmarki z fetyszem żółtym termosem
          > kubkiem i słomką do pociągania.
    • b.krakus jeżeli to jest wszystko, na co stać obecny reżym.. 02.05.06, 00:19
      to nie ma się czego bać!
    • lux_et_veritas Re: program Cejrowskiego 02.05.06, 00:21
      maureen2 napisała:

> pan Cejrowski ma bronić bzdur PiS,

Według kogo? To dla was, robaczki, każdy w Polsce musi obowiązkowo popierać
      albo pisiaków, albo platformersów? Tak was już zindoktrynowano?
      • lux_et_veritas Poza tym, pocieszcie się - więcej programów 02.05.06, 00:22
        z WC na razie nie będzie. Na pewno nie pod Dworakiem.
        • x2468 Re: Poza tym, pocieszcie się - więcej programów 02.05.06, 00:50
          Slusznie.Plebania i Pospieszalski wystarcza az nadto.
          • frank_drebin Hyhy tylko to ci przeszkadza a programy i seriale 02.05.06, 00:56
            dla myslacych inaczej jak np. "Klan", "M jak milosc", "Bezludna wyspa". Tudziez
            seryjne biesiady jakiejs tam juz nie ??? ;)

x2468 napisał:

> Slusznie.Plebania i Pospieszalski wystarcza az nadto.
            • x2468 Re: Hyhy tylko to ci przeszkadza a programy i ser 02.05.06, 08:13
              Klan przy plebani to uczta intelektualna.Tak przynajmniej twierdza panie ktore
              ogladaja ten serial a nastepnie wtedy kiedy rozpoczyna sie plebania przygotowuja
              kolacje.Dzieki tym programom ogladam telewizje zagraniczne.Np.wczoraj ogladnalem
              koncert Eltona Johna(geja),przedwczoraj film o handlu mlodymi kobietami,ktorym
              zloczyncy obiecuja prace na zachodzie, a kiedy te(rowniez Polki)zwabione
              wyjezdzaja, sa sprzedawane do burdeli.Krnabrne sa bite,maltretowane,a nawet
              mordowane.
              Moze tvp zamiast idioty-klechy ktory pyta 7 letnie dziecko co odpowie kto jest
              jej ojcem kiedy ja inne dzieci o to zapytaja.Ta troska becwala wynika z faktu ze
              dziecko powstalo w wyniku sztucznego zaplodnienia.To bylo oczawiscie w programie
              o rodzinie.
              Obejzalem rowniez dokument o Nielsu Bohrze,oraz inny,tematycznie zwiazany z
              biografia Bohra o Czernobylu.
              To nie byly programy czy filmykomercyjne,lecz dokumenty.A wiec TVP czy wasza tv
              moglyby je pokazac w miejsce kolejnego biskupa czy reklamy Rols-Roycea.
              Cale szczescie ze mamy telewizje satelitarna.A wiec wybor nalezy do
              ciebie.Kolejna bezludna wyspa,plebania,lub msza wiecznie katolicka,lub
              reportarze z Afryki,Ameryki Poludniowej,Chin.Biografie slynnych naukowcow(jak ta
              o Bohrze,Einsteinie lub inna rowniez w ubieglym tygodniu o Freudzie czy kolejne
              kwakanie Leppera,Gosiewskiego czy innego klona Kaczynskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka