endrju55 04.05.06, 18:39 patrzę ,patrzę ,oczy przecieram a w nim artykuł... "niezależnego publicysty" Semki Piotra. że też wydawca tyle kasy chce wyciepać w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wslizg Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:06 To kaszaloty umieja pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:17 chyba jemu tę robotę naraił inny tuz "Dz". też "niezależny publicysta" od warto rozmawiać ...Michalski Cezary Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Semka to jeszcze nic 04.05.06, 19:26 to co wybruździł Żakowski woła o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: To zapach środków dezynsekcyjnych... 04.05.06, 19:30 Prima Aprilis juz byl. Niezalezny? Od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 Re: To zapach środków dezynsekcyjnych... 04.05.06, 21:07 od judeokomuszkow wystarczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Oni chca sie stac Gazetą Polską hue! hue! 04.05.06, 19:28 endrju55 napisał: > patrzę ,patrzę ,oczy przecieram a w nim artykuł... "niezależnego publicysty" > Semki Piotra. > że też wydawca tyle kasy chce wyciepać w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
rlogin Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:44 endrju55 napisał: > patrzę ,patrzę ,oczy przecieram a w nim artykuł... "niezależnego publicysty" > Semki Piotra. Nie kupuj, nie czytaj i nie trzyj oczu, bo ci się jęczmień zrobi :) > że też wydawca tyle kasy chce wyciepać w błoto. Ty wyciepałeś 1,50 - a wydawca zarobił, znaczy - co i gdzie jest to błoto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:45 i on uchodził za prawicowego narodowo katolickiego publicystę...żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
rlogin Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:46 skinhead-pl napisał: > i on uchodził za prawicowego narodowo katolickiego publicystę...żałosne... i wybrał niezależność... żałosne... teraz zostałeś już chyba tylko Ty. Do dzieła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 19:49 chyba niezależny od obiektywizmu i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 22:19 Redaktor Czuchnowski zmienił nazwisko ???... ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 20:54 o ! tam na dzisiejszej 2 stronie pisze również Jan Wróbel ,"niezależny historyk" od Pospieszalskiego. taki śmieszny ,szybkomówiący ,z muszką . o matko ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" 04.05.06, 21:05 I co ? Już żałujesz 1,50zl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: To nie dla ciebie gazeta.Tam trzeba pomyśleć 04.05.06, 21:44 "Niezależny publicysta" = bezrobotny, nieudaczny pismak, zwykle o poglądach prawicowych, nienawidzący Adama Michnika. Znak rozpoznawczy - wazelina wobec partii władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A to juz prywatna gazeta nie moze zamawiac 04.05.06, 21:47 artykulow u kogo sie redakcji tam podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: A to juz prywatna gazeta nie moze zamawiac 04.05.06, 22:26 proponuje zamówić jeszcze do tego "niezależnego" ansablu Wołka z kropką Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zadalem dosc proste jak mniemam pytanie, na 04.05.06, 22:33 ktore nie odpowiedziales. Wiec jak moze, czy nie prywatna gazeta zamawiac sobie teksty u kogo chce ? endrju55 napisał: > proponuje zamówić jeszcze do tego "niezależnego" ansablu Wołka z kropką Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 Re: Zadalem dosc proste jak mniemam pytanie, na 04.05.06, 22:37 frank_drebin napisał: > ktore nie odpowiedziales. Wiec jak moze, czy nie prywatna gazeta zamawiac sobie > > teksty u kogo chce ? > endrju55 napisał: > > > proponuje zamówić jeszcze do tego "niezależnego" ansablu Wołka z kropką > > może zamawiać. tylko co bedzie jak te zamawiane u Semków i Wróblów teksty bedzie chciało czytać circa 50 tysięcy ludzi jak w końcówce wołkowego "Zycia" ? a wg mnie idzie ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A to juz tylko problem redakcji Dziennika i 04.05.06, 22:40 wydawcy tej gazety. Wiec nie rozumiem po co te rozdzieranie szat nad tym kto pisze w Dzienniku. Jak poplyna to z wlasnej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
cie778 Re: Kupiłem dzisiaj "Dziennik" a w nim 04.05.06, 22:52 endrju, pisałeś byłeś o pobiciu gimnazjalistki-luteranki. Czy możesz podać szczegóły czy też mam przyjąć, że to było kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś