Dodaj do ulubionych

PO winna...

04.05.06, 20:19
"Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą"

w którą po 1000 i pierwszym razie nikt już nie wierzy
poza bratem i jego prezydentem
Obserwuj wątek
    • ayran Re: PO winna... 04.05.06, 20:29
      Zgadza się. To PO jest winna ewolucji Samoobrony, ktora to ewolucja sprawiła, że
      Andrew może być wicepremierem, oraz że programy PiS-u i Samoobrony są tak dalece
      zbieżne.
    • andrzejg czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 20:32
      charakteryzującemu się oskarżaniem wszystkich naokoło za własne błędy
      i KOMPLEKSY?

A.
      • a.adas Re: czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 21:08
        Zastanawiam się jak długo jeszcze wyrażenie (bo nawet nie zdanie) to będzie
        powtarzane jak mantra i "tłumaczyć" potknięcia obecnego (nie)rządu. I wychodzi
        mi na to, że ta zabawa może trwać bardzo długo... posłowie dietetyczni i
        szantażysci powoli wychodzą ze swych nor...

jak UW była winna temu, ze weszła do rządu, to PO jest winne bo nie weszło:)

Jest jeszcze sprawa autorytetu urzędu prezydenta i samego Lecha Kaczyńskiego. I
        tutaj jest moze nutka osobistej pretensji, bo kiedyś mi sie wydawało, że
        Kaczynski moze być dobrym prezydentem po Kwaśniewskim. Styl Kwaśniewskiego,
        "brata łaty" nigdy mi się nie podobał, a do tego dochodził kompletny brak
        wyrazistości politycznej i Dwór...

Kaczyńsk w inny sposób, ale równie skutecznie niszczy te resztki wiary w
        umiejętność prowadzenia polityki na jakimś tam poziomie - jego wizerunek był
        jedynie medialną iluzją. Zero własnej osobowości. Ostała się jedynie marionetka
        i sznurki z tyłu... co gorsza konkurenci, po prawdzie, niewiele lepsi...
        • andrzejg Re: czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 22:13
          a.adas napisał:

. co gorsza konkurenci, po prawdzie, niewiele lepsi...

z małą poprawką - sznurki nietakie jednoznaczne

A.
    • kryant Największą winą PO było i jest... 04.05.06, 20:35
      niezgoda na oszołomstwo PiS.
      PO jest lustrem w którym Kaczor widzi swoją niekompetencję. Z jego punku
      widzenia - naprawde może czuć się wmanewrowany przez PO. Nic mu nie wychodzi
      jak chciał, jak sobie w oderwaniu o realiów wyobrażał, a PO od zawsze
      wskazywała na kontekst, realia i pokazywała droge naprawy przez ewolucję. Moim
      zdaniem znacznie skuteczniejszą, niż ułomna rewolucja Kaczyńskich.
      • joannabarska Indywidualisci.. 04.05.06, 20:45
        Nie jestem fanką PO, ale przy PiS to perła. Nie ma jednak mozliwosci, by tacy
        indywidualisci,jacy stoją na czele obu tych partii, mogli sie dogadac. A z
        Lepperem będzie podobnie. Poczekajmy troche.
        • anitka221 Re: Indywidualisci.. 04.05.06, 20:50
          Za 5 lat powiesz to samo...poczekajmy jeszcze.. i tak do... tego no.. i tak
          dalej.No, ale nadzieja jest ... i tak dalej :):)Z 1szego Twojego zdania mozna
          zgodzic się tylko z tym, że 'PiS to perła' :):):)Fajnie to zakamuflowałas, ale
          rozwiazałam ta zagadkę :):)
    • jorge.martinez Z jednym musicie się zgodzić 04.05.06, 21:14
      PO bezsprzecznie winna jest zwycięstwa PiS w ostatnich wyborach, bo:
      1. To na swych barkach, pod hasłem POPiS, dźwigała Kaczyńskich do samego dnia
      wyborow.
      2. Nie umiała wygrać kampanii, którą wygać powinna.

PO, to wszystko Twoja wina!
    • leszab Ona jemu winna,pocałować go powinna!!!!!!!!!!!!!!! 04.05.06, 21:21

• babeta4 Re: Ona jemu winna,pocałować go powinna!!!!!!!!!! 05.05.06, 11:09
        leszab=Gosiewski
    • mariner4 Tak może tłumaczyc się panienka 05.05.06, 12:22
      która wyszła za mąż za byle kogo, na złość długoletniemu narzeczonemu.
      Nic nie tłumaczy zmowy PiS z łobuzami z SO.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka