a.adas 04.05.06, 20:19 "Kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą" w którą po 1000 i pierwszym razie nikt już nie wierzy poza bratem i jego prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: PO winna... 04.05.06, 20:29 Zgadza się. To PO jest winna ewolucji Samoobrony, ktora to ewolucja sprawiła, że Andrew może być wicepremierem, oraz że programy PiS-u i Samoobrony są tak dalece zbieżne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 20:32 charakteryzującemu się oskarżaniem wszystkich naokoło za własne błędy i KOMPLEKSY? A. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 21:08 Zastanawiam się jak długo jeszcze wyrażenie (bo nawet nie zdanie) to będzie powtarzane jak mantra i "tłumaczyć" potknięcia obecnego (nie)rządu. I wychodzi mi na to, że ta zabawa może trwać bardzo długo... posłowie dietetyczni i szantażysci powoli wychodzą ze swych nor... jak UW była winna temu, ze weszła do rządu, to PO jest winne bo nie weszło:) Jest jeszcze sprawa autorytetu urzędu prezydenta i samego Lecha Kaczyńskiego. I tutaj jest moze nutka osobistej pretensji, bo kiedyś mi sie wydawało, że Kaczynski moze być dobrym prezydentem po Kwaśniewskim. Styl Kwaśniewskiego, "brata łaty" nigdy mi się nie podobał, a do tego dochodził kompletny brak wyrazistości politycznej i Dwór... Kaczyńsk w inny sposób, ale równie skutecznie niszczy te resztki wiary w umiejętność prowadzenia polityki na jakimś tam poziomie - jego wizerunek był jedynie medialną iluzją. Zero własnej osobowości. Ostała się jedynie marionetka i sznurki z tyłu... co gorsza konkurenci, po prawdzie, niewiele lepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: czy chce Ci sie jeszcze oponować debilstwu? 04.05.06, 22:13 a.adas napisał: . co gorsza konkurenci, po prawdzie, niewiele lepsi... z małą poprawką - sznurki nietakie jednoznaczne A. Odpowiedz Link Zgłoś
kryant Największą winą PO było i jest... 04.05.06, 20:35 niezgoda na oszołomstwo PiS. PO jest lustrem w którym Kaczor widzi swoją niekompetencję. Z jego punku widzenia - naprawde może czuć się wmanewrowany przez PO. Nic mu nie wychodzi jak chciał, jak sobie w oderwaniu o realiów wyobrażał, a PO od zawsze wskazywała na kontekst, realia i pokazywała droge naprawy przez ewolucję. Moim zdaniem znacznie skuteczniejszą, niż ułomna rewolucja Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Indywidualisci.. 04.05.06, 20:45 Nie jestem fanką PO, ale przy PiS to perła. Nie ma jednak mozliwosci, by tacy indywidualisci,jacy stoją na czele obu tych partii, mogli sie dogadac. A z Lepperem będzie podobnie. Poczekajmy troche. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka221 Re: Indywidualisci.. 04.05.06, 20:50 Za 5 lat powiesz to samo...poczekajmy jeszcze.. i tak do... tego no.. i tak dalej.No, ale nadzieja jest ... i tak dalej :):)Z 1szego Twojego zdania mozna zgodzic się tylko z tym, że 'PiS to perła' :):):)Fajnie to zakamuflowałas, ale rozwiazałam ta zagadkę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Z jednym musicie się zgodzić 04.05.06, 21:14 PO bezsprzecznie winna jest zwycięstwa PiS w ostatnich wyborach, bo: 1. To na swych barkach, pod hasłem POPiS, dźwigała Kaczyńskich do samego dnia wyborow. 2. Nie umiała wygrać kampanii, którą wygać powinna. PO, to wszystko Twoja wina! Odpowiedz Link Zgłoś
babeta4 Re: Ona jemu winna,pocałować go powinna!!!!!!!!!! 05.05.06, 11:09 leszab=Gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tak może tłumaczyc się panienka 05.05.06, 12:22 która wyszła za mąż za byle kogo, na złość długoletniemu narzeczonemu. Nic nie tłumaczy zmowy PiS z łobuzami z SO. M. Odpowiedz Link Zgłoś