Dodaj do ulubionych

Triada, oferta hotel TRAF***

IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.01.05, 12:28
Witam!
Czy ktos moze korzystal z oferty Triady i wybrał hotel TRAF***? Jakie to są
hotele? Nie zalezy mi specjalnie na czyms super, bo nie jade po to by
siedziec w hotelu;)jednakze chcialbym sie czegos dowiedziec na ten temat.Czy
Triada ma moze spis tych hoteli? Napisalam do nich e-maila, niestety milaczą
jak zaklęci:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: eva2412 Re: Triada, oferta hotel TRAF*** IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 18:12
      Jeśli masz katalog Triady możesz sprawdzić jakie hotele 4* ma to biuro w swojej
      ofercie. System " traf" polega na tym, że ląduje się w jednym z hoteli z
      którymi dane biuro ma umowy. Przynajmniej tak informowała mnie pracownica
      innego bp w zeszłym roku.
      • szarlota123 Re: Triada, oferta hotel TRAF*** 24.01.05, 18:16
        Niestety mogą to być też inne hotele niż te z katlogu
        Pozd
        • Gość: SYSIA Re: Triada, oferta hotel TRAF*** IP: *.lodz.mm.pl 25.01.05, 19:30
          No i są to inne hotele ja zamówiłam wyjaz na przełonie lipca i sierpnia tego
          roku do hotelu Ambasador 3* w Hurghadzie bo pani w biurze powiedziała mi że
          lepiej jechac do konkretnego ale moi znajomi byli w trafie i to był hotel santa
          maria na który większośc ludzi na tym forum narzekała. Oni jednak byli bardzo
          zadowoleni mówili tylko że jak chcesz mieć czysto to trzerba co jakiś czas
          zostawić sprzątaczce bakszysz i bedzie błysk. Widze że jedziesz bardziej po to
          by zwiedzac niz robić fotki do pokazywania i szpanowania zw jakim to sie hotelu
          nie było więc nie przejmuj się wyśpisz sie napewno i robaki Cię nie zjedza. O
          ambasadorze są tak różne opinie na tym forumn że szkoda przytaczać ale ja się
          nie przejmuje tylko jae i pwnie nie bedę zrzędzić po przyjeżdzie bo widoki
          wynagrodza mi wszelkie niedociągnięcia> Pozdrawiam...
    • Gość: on Re: Triada, oferta hotel TRAF*** IP: *.szeptel.net.pl 25.01.05, 20:33
      tez chciałem kilka rzeczy wyjasnic za posrednictwem maila - zero odpowiedzi
    • Gość: cs Re: Triada, oferta hotel TRAF*** IP: *.k29.webspeed.dk 26.01.05, 19:41
      i z katalogu i inne, zalezy chyba co maja wolnego
      na mojej wyciecze lokowali ludzi w Santa Maria(3), Magawish(4) i Le Meridian(5).
      no ale w tym roku moze byc przewal z uwagi na Tajlandie i okolice, tak ze moga
      byc powazne podkniecia
      • Gość: cs errata IP: 195.215.5.* 27.01.05, 09:41
        oczywiscie "potkniecia", chyba sie "podknalem" na ortografii :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka