marys_ofo 06.05.06, 23:35 czy tylko mnie to wszystko co się dzieje przypomina wspomniany wyżej "Folwark zwierzęcy" ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffalo_bill Nie tylko Tobie. Mam dokładnie to samo :-))) 06.05.06, 23:44 Kazio to po prostu wykapany orwellowski koń Boxer. Też go knur Napoleon (wiadomo kto :-))) sprzeda na rzeź, gdy już straci siły ciągnąć ten koślawy wózek... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wam już na oczy dawno padło. 07.05.06, 13:22 buffalo_bill napisał: > Kazio to po prostu wykapany orwellowski koń Boxer. Też go knur Napoleon > (wiadomo kto :-))) sprzeda na rzeź, gdy już straci siły ciągnąć ten > koślawy wózek. ---> !6 lat kwitnącego funkcjonowania folwarku nie widzieliście a teraz nagle zaczął się kojarzyć - w myśl zasady "łapać złodzieja". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Szekspir też pasuje do Marionetkiewicza 07.05.06, 13:33 "Octavius, I have seen more days than you: And, though we lay these honors on this man, To ease ourselves of divers slanderous loads, He shall but bear them as the ass bears gold, To groan and sweat under the business, Either led or driven, as we point the way; And having brought our treasure where we will, Then take we down his load and turn him off, Like to the empty ass, to shake his ears And graze in commons." Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: "Folwark zwierzęcy" ??? 06.05.06, 23:46 Orwell się w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dziecko, najpierw przeczytaj potem porównuj. 07.05.06, 13:43 Folwark Kaczy wan4 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Stary, najpierw przeczytaj potem zrozum... 07.05.06, 13:55 Was Pisiory to można zrozumiec tylko na zasadzie przeciwieństwa w stosunku do tego, co mówicie i napiszecie. Jak Pisior dumnie nazywa siebie "1 normalny człowiek", to najwyraźniej zaklina rzeczywistosc, by samemu w to uwierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nikt normalny nie zaklina rzeczywistości. 07.05.06, 14:09 wan4 napisał: > Jak Pisior dumnie nazywa siebie "1 normalny człowiek", to najwyraźniej zaklina > rzeczywistosc, by samemu w to uwierzyć... ---> Specjalizują się w tym konfabulanci. Cieszę się, że uważasz, że "normalny człowiek" to brzmi dumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Folwark Kaczy...A przy nim dwór... ;((( 08.05.06, 04:02 img123.imageshack.us/img123/9497/kaczachata8vy.jpg A we dworze uczta: img129.imageshack.us/img129/7295/bylysobieswinkitrzy2td.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: "Folwark zwierzęcy" ??? 07.05.06, 14:03 > czy tylko mnie to wszystko co się dzieje przypomina wspomniany wyżej > "Folwark zwierzęcy" ??? Nie zamartwiaj się. Nie tylko tobie. Tylko przygłupom się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tylko przygłupom się nie kojarzył. 07.05.06, 14:10 anatol_ciekawski napisał: > > czy tylko mnie to wszystko co się dzieje przypomina wspomniany wyżej > > "Folwark zwierzęcy" ??? > > Nie zamartwiaj się. Nie tylko tobie. Tylko przygłupom się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Tylko przygłupom się nie kojarzył. 08.05.06, 04:05 1normalnyczlowiek napisał: > anatol_ciekawski napisał: > > > > czy tylko mnie to wszystko co się dzieje przypomina wspomniany wyże > j > > > "Folwark zwierzęcy" ??? > > > > Nie zamartwiaj się. Nie tylko tobie. Tylko przygłupom się nie kojarzy. Zwłaszcza PiSujskim normalnym przygłupom... www.iwi.dt.pl/swinki/grafika/swin_usmiech.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś