Dodaj do ulubionych

Komitet Helsiński broni Leppera

09.05.06, 20:17
Oj, to się narobiło... Komitet Helsiński stwierdził, że skazanie Leppera za
pytania w sprawie nadużyć paru prominentów zadane w Sejmie, budzi jego
(Komitetu) zaniepokojenie, bo godzi w wolność wypowiedzi... No i co z tą
wolnością?
za:
wiadomosci.onet.pl/1319240,11,item.html
Obserwuj wątek
    • s.k.i.n Re: Komitet Helsiński broni Leppera 09.05.06, 20:52
      chociaż jedna organizacja sprawiedliwa wsród organizacji świata
    • warka_strong Może Komitet Helsiński... 09.05.06, 21:08
      Może Komitet Helsiński zainteresowałby się także naruszaniem praw człowieka w przypadku osób żyjących na skraju l;ub w ubóstwie. Ja wiem, to widowiskowe - bronić wicepremiera polskiego rządu. Problem w tym, że swobody obywatelskie w Polsce łamane są codziennie. I gdzie jest wtedy KH?
    • mariner4 Nie cięrpie tego buraka, ale w tym wypadku 09.05.06, 21:12
      komitet helsinski ma rację. Lepper to cham, ale jego wypowiedź może rozpatrywać
      komisja d/s etyki poselskiej, lub sąd cywilny. Ale rencistę z Elbląga z urzędu
      ścigają za rozpowszechnianie rysunku 2 kaczych d...
      M.
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Komitet Helsiński broni Leppera 09.05.06, 21:17
      Ja sie tylko pytam, czy to prawda, ze Komitet Helsiński wzial lapowke w hotelu
      Marriot od Andrzeja Leppera :)
    • frank_drebin Komitet Helsiński chyba w chwili nieprzytomnej 09.05.06, 21:30
      i bezrefleksyjnej szczerosci to zrobil. Juz im tam aŁtorytety wytlumacza, ze
      sie myla ;)
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: Komitet Helsiński chyba w chwili nieprzytomne 09.05.06, 21:33
        frank_drebin napisał:

> i bezrefleksyjnej szczerosci to zrobil. Juz im tam aŁtorytety wytlumacza, ze
        > sie myla ;)

Nic im nie bedzie, ja tylko pytam, czy to prawda, ze Komitet Helskinski bral
        lapowki od Pruszkowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka