Dodaj do ulubionych

Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil

• kuballa Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 11:53
      No prosze jezeli w tym kraju zostali na stolkach tacy kolesie jak ten to za 2
      lata caly narod bedzie podrozowal po polsce z kijkiem w rece i wpatrujac sie w
      dupe wolu......co za glab, przebil nawet lepera no nie moze jednak zrzekac sie
      tego obywatelstwa, przeciez to idioci
      • aglu Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:05
        Mam wrażenie że pochody przeciw Romkowi na razie jemu nie szkodzą ale za to
        pomagają Leperowi odwracając uwagę od jeszcze jednegfo superministra.
    • henry_morgan Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:08
      Ludzie, którzy są niepewni swojej orientacji seksualnej lub nie mogą się z nią
      pogodzić, doświadczają bardzo poważnego konfliktu wewnętrzengo i stanowią grupę
      najbardziej agresywną wobec mniejszości seksualnych. Nasuwa się zatem
      przypuszczenie, że MW to organizacja zrzeszająca homoseksualistów, którzy nie
      mogą pogodzić się z faktami, a RM, który organizację tą reaktywował jest
      najbardziej wpływowym homoseksualistą IV RP. Nasuwa sie nawet podejrzenie, iż MW
      to w rzeczywistości sekta, na której spotkaniach odbywają się homoseksualne
      orgie. A jak przecież wszem i wobec wiadomo (i każdy policjant to potwierdzi)
      wszyscy homoseksualiści to pedofile, więc należy ich wszystkich pozamykać. A
      najlepiej skorzystac z pomysłów samego pana Wierzejskiego i całą MW najpierw
      spałować a potem leczyć prądem.
      Życzę wszystkim homoseksualistom i heteroseksualistom miłego dnia :)
      • morning.calm Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:17
        Uwaga, jestem studentem.
        Przyznaje sie do tej oczywistej winy i licze na zlagodzenie kary, o Romanie Wielki!
    • wolfer68 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:14
      wystarczy popatrzeć na zdjęcie Pana W., nie ma żadnych wątpliwości co do jego
      orientacji :)
    • marilicia uczestniczył w ruchu neofaszystowskich skinheadów 16.05.06, 12:16
      Jest wymieniamy jako jeden z "faszyzujących" członków LPR. W młodości
      uczestniczył w ruchu neofaszystowskich skinheadów. Dziennik "Fakt" zamieścił
      jego zdjęcia, na których składał faszystowskie pozdrowienie. Ma na końcie
      niechlubne wypowiedzi i akcje w ramach działalności partyjnej i z Młodzieżą
      Wszechpolską.

Zrodlo: pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Wierzejski
    • gayboy MW - niedopchani chłopcy :-) 16.05.06, 12:18
      Co oni o tych gejach? :-) Chyba marzą im się nowe mordki w Mlodzieży
      Wszechpolskiej :-) Pan Wierzejski widocznie już znudzony starym - świeżego
      towaru chce :-PPPPP
      • bekon6 No tak ty juz jestes dopchany po same gardlo :)))) 16.05.06, 12:28
      • bekon6 Wam to powinni rozgrzane pogrzebacze w odbyty 16.05.06, 12:32
        powkladac
        • pawel_berlin fraszka 16.05.06, 12:37
          fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”:

Próżnoś repliki się spodziewał,
          Nie dam ci prztyczka ani klapsa,
          Nie powiem nawet: „Pies cię j...ł” – Bo to mezalians byłby dla psa.
          • carlitos35 Brawo dla dżentelmenów z...epoki ! 16.05.06, 12:48

Hasło T.Boya Żeleńskiego: "Reflektorem w mrok" - dziś znowu jakże aktualne.

I Tuwim ! W dziesiątkę !
            • pawel_berlin Re: Brawo dla dżentelmenów z...epoki ! 16.05.06, 12:57
              ;-))))

• tiales1 bekon1.. kto cie spłodził?..bo nie człowiek... 16.05.06, 17:05
    • zulus3 A pedofil to Giertych i kolo sie zamyka 16.05.06, 12:19
    • neimi Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:20
      Nie jestem ani gejem, ani pedofilem Jestem zwykłą kobietą, która widzi pewne
      zagrożenie w tym, że resortem edykacji kieruje faszysta i która dała temu wyraz
      podpisując się pod jedną z petycji o odwołanie Giertycha z tego stanowiska.

W zasadzie gros ludzi, którzy podpisali się pod taką petycją lub którzy
      demonstrowali swoje niezadowolenie na ulicy, ma prawo pozwać Wierzejskiego do
      sądu o pomówienie...
    • wolfer68 panie W., pan nie wiedział, że Maria Janion jest 16.05.06, 12:23
      panie W., pan nie wiedział, że Maria Janion jest gejem ? :)))
      • asiaasia1 Popłakałam się ... 16.05.06, 12:33
        Popłakałam się czytając ten artykuł i wypowiedzi pana Wierzejewskiego.
        Wychodzi na to, że jestem lesbijką do kwadratu, w dodatku pedofilką i dealerką narkotyków.
        Dawno nie czytałam MOWY NIENAWIŚCI takiego kalibru.
        • majster_g Re: Popłakałam się ... 16.05.06, 12:39
          asiaasia1 napisała:

> Popłakałam się czytając ten artykuł i wypowiedzi pana Wierzejewskiego.
          > Wychodzi na to, że jestem lesbijką do kwadratu, w dodatku pedofilką i
          > dealerką narkotyków.
          > Dawno nie czytałam MOWY NIENAWIŚCI takiego kalibru.

Masz racje. Prosze, pielegnuj swoja wrazliwosc. To nawiekszy skarb jaki ma
          Polska teraz.
          • asiaasia1 Re: Popłakałam się ... 16.05.06, 13:07
            Głównie chodzi o to ,że można mieć różne poglądy, ale powinny obowiązywać pewne standardy.
            Szczególnie, jeśli chodzi o ludzi polityki ( mam wrażenie, że przypadkowo wywindowanych na wysokie i odpowiedzialne stanowiska ).
            Pan Wierzejewski to człowiek, który myśli, że standardy językowe MW są powszechne wszystkim Polakom.
            Jego wypowiedzi są jak wypowiedzi anonimowych forumowiczów. To przerażające!
            Jest przecież (niestety )politykiem , reprezentantem naszego kraju.

Wierzejewski jest prawie moim równieśnikiem. Zapewne, kiedy ja chodziłam z pacyfką przyczepioną do plecaka z książkami, on chodził do szkoły z krzyżem celtyckim...
            • majster_g Re: Popłakałam się ... 16.05.06, 13:23
              asiaasia1 napisała:

> (...) kiedy ja chodziłam z pacyfką przyczepioną do plecaka z książkami,

I wszystko powiedzialas: pacyfka, ksiazki, plecak
              Swietna jestes! Zdrowia zycze :-)
    • filimer Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:39
      "We don't need no education
      We dont need no thought control"
      A poseł W. na to: "Waters też jest Gejem! I Curie-Skłodowksa też!
      Poseł W. sprawia, że czuję się jak w seksmisji, z tymże jak to stwierdził
      Krzysztof Pomian komentując Giertycha jako ministra edukacji na łamach "Gazety":
      "To nie są Lasy Państwowe, chociaż nie byłbym zachwycony, gdyby dostali Lasy
      Państwowe".
      Piękny Roman nie jest idolem młodzieży innej niż Wszechpolska, czego poseł W.
      nie potrafi zrozumieć. Tak samo jak nie potrafi zrozumieć, że patriotyzm nie
      sprowadza się do wartości i tradycji lecz jest to także budowanie Ojczyzny
      dla przyszłych pokoleń poprzez tworzenie warunków do rozwoju gospodarczego,
      kulturalnego etc. Najwyraźniej LPR Zombie Nation from II RP uznaje jako
      jedyne środki artystycznego wyrazu inspirowanie dziennikarzy do coraz
      czarniejszych scenariuszy.
      • majster_g Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:10
        filimer napisał:

> Tak samo jak nie potrafi zrozumieć, że patriotyzm nie
        > sprowadza się do wartości i tradycji

Dla rozrywki przeczytaj sobie felieton Stommy z ostatniej Polityki o tradycji
        ;-)
    • elijahmurdock Ratujcie Polske ! 16.05.06, 12:51
      Ratujcie nasza ojczyzne przed ta nienawiscia i tym nazizmem ! Takich tekstow nie
      slyszano od czasow hitlerowcow ! niedlugo geje i zydzi beda powodem polskiej
      biedy, kto pojutrze ? Polacy obudzcie sie, jutro kazdy z was moze byc tym "nie
      swoim" !!! PS. jestem hetero i chrzescijanin ktory wierzy w milosc ludzka a to
      co widze w rzadzie to najnizsze ludzkie uczucia wart ekskomunikacji. Wstyd dla
      narodu i Iran w Europie...
      • mysz_polna5 Hej, hej chrzescijaninie! 16.05.06, 12:56
        elijahmurdock napisał:

PS. jestem hetero i chrzescijanin ktory wierzy w milosc ludzka a to
        > co widze w rzadzie to najnizsze ludzkie uczucia wart ekskomunikacji. Wstyd dla
        > narodu i Iran w Europie...

Co konkretnie tak cie zatrwozylo w TYM rzadzie? He?
        • majster_g Re: Hej, hej chrzescijaninie! 16.05.06, 13:06
          mysz_polna5 napisała:

>
          > Co konkretnie tak cie zatrwozylo w TYM rzadzie? He?

Znowu Ty? Czy mozesz porozmawiac ze swoimi przyjaciolmi, ktorzy wystepuja
          przeciwko szerzeniu nienawisci w Internecie? Czy to ktos pod Ciebie sie
          podszywa?
      • majster_g Re: Ratujcie Polske ! 16.05.06, 13:04
        elijahmurdock napisał:

(...)
        > Polacy obudzcie sie, jutro kazdy z was moze byc tym "nie
        > swoim" !!! PS. jestem hetero i chrzescijanin ktory wierzy w milosc ludzka a to
        > co widze w rzadzie to najnizsze ludzkie uczucia wart ekskomunikacji. Wstyd dla
        > narodu i Iran w Europie...

W Niemczech naziści najpierw przyszli po komunistów a ja milczałem, bo nie
        byłem komunistą,
        Następnie przyszli po Żydów, a ja milczałem, bo nie byłem Żydem.
        Wtedy przyszli po działaczy związkowych, a ja milczałem, bo nie byłem
        związkowcem.
        Potem przyszli po katolików, a ja milczałem, bo byłem protestantem.
        Następnie przyszli po mnie, i nie było nikogo kto stanąłby w mojej obronie.

pastor Martin Neimoller, ofiara nazizmu

• asiaasia1 "Proszę Panią ... "- o błędzie Romana Giertycha. 16.05.06, 13:22
          Czy zauważyliście, że nowy minister edukacji w prawie każdym wywiadzie w TV, prasie,radiu zwraca się do dziennikarki "Proszę Panią...".

To kardynalny błąd w języku polskim.

Powinno być :"Proszę Pani".
          Czy on aby na pewno jest Polakiem?
          A może to agent tajnych sił, które chcą podzielić Polskę :-)
          ( Heh, za to ostatnie zdanie pójdę siedzieć...)
          • majster_g Re: "Proszę Panią ... "- o błędzie Romana Giertyc 16.05.06, 14:04
            asiaasia1 napisała:

> To kardynalny błąd w języku polskim.
            >
            > Powinno być :"Proszę Pani".
            > Czy on aby na pewno jest Polakiem?

A moze po prostu nie umie rozmawiac z kobietami? Nie ma wprawy. Dotad wszystko
            zalatwial miedzy swoimi wszechpolakami...
        • golcon Re: Ratujcie Polske ! 16.05.06, 14:41
          Majster_g! Dobrze ,że przypomniałeś podstawowy mechanizm tworzenia dyktatury,
          tworzenia faszyzmu. Trzeba reagować nawet na najmniejsze ataki na demokrację, na
          swobody obywatelskie. Talibowie i Hunowie doszli do władzy, wszystko chcą
          rozwalić, wszystko chcą zawłaszczyć. Chcą narzucić ludziom, młodzieży, dzieciom
          swe chore maniakalne widzenie świata. Tych ludzi trzeba jak najszybciej odsunąć
          od władzy. To naprawianie Państwa o którym tak często mówią Kaczyńscy to nic
          innego jak ponowne zniewolenie Polaków pod szyldem kato-nacjonalistów, pod wodzą
          ich guru- Ojca Rydzyka. Wszyscy światli obywatele Rzeczpospolitej powinni twardo
          stawić czoła tsunami Kaczyńskich. Nie można godzić się na tworzenie państwa
          wyznaniowego PiS i jego satelitów. To hańba aby Ministrem Edukacji był człowiek
          którego nie chcą nauczyciele, nie chce młodzież.
          • majster_g Re: Ratujcie Polske ! 16.05.06, 17:08
            golcon napisał:

> (...) Trzeba reagować nawet na najmniejsze ataki na demokrację, na
            > swobody obywatelskie. (...)

Trzeba tworzyc NGO i rozne grupy nacisku. Na Forum moze tylko mlodziez mozemy
            wesprzec...
    • jak_uzi Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 12:55
      hehe ale bzdury! powinni zamknac tego psychopate!
    • tales1 UWAGA!!! Imperium pederastów kontratakuje!!! 16.05.06, 12:59
      Widzicie jak admin gorączkowo tnie posty niepochlebne dla homo? Aż mu pewnie
      pot cieknie z czoła a i kierownik redakcji GW stoi i hłoszcze batem (może sam
      S/M?)Biedni ci pracownicy Agory: dzisiaj "Dziennik" podaje notowania spółki
      Agora:
      42,20 zł za akcję!!!
      Najniższe notowania: 41,50 zł!!! (raptem 70 gr różnicy - hurrrra!!!)
      Najwyższe notowania: 73,90 zł!!! (czyli obecnie prawie połowę mniej - hurrra!!)

Lecą na łeb, na szyję! Oby tak dalej!
    • tales1 [...] 16.05.06, 13:08
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • pawel_berlin Re: CO TU SIĘ dzieje?Większość zboczonych heterof 16.05.06, 13:18
        fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”:

Próżnoś repliki się spodziewał,
        Nie dam ci prztyczka ani klapsa,
        Nie powiem nawet: „Pies cię j...ł” – Bo to mezalians byłby dla psa.
        • majster_g Re: CO TU SIĘ dzieje?Większość zboczonych heterof 16.05.06, 13:24
          pawel_berlin napisał:

> fraszka Tuwima „Na pewnego endeka, co na mnie szczeka”:

Milo spotkac. :-)
      • vitkabravo [...] 16.05.06, 16:21
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • gigant_87 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:12
      czy te oszczerstwa pod adresem uczniów i studentów protestujących przeciwko
      Giertychowi to nie podchodzi pod znieważenie? może by sie zebrać i niech każdy
      założy o to sprawe w sądzie? kurde zaczynam sie bać, podpisałem się pod petycją
      o odwołanie Giertycha- żeby mnie teraz nie zamknęli jako "geja, pedofila itp"
      :P:P istny cyrk!
      • filippiarz Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:39
        Dokładnie.
        Teraz to przegieli - czuję się urażony i chciałbym złożyć zawiadomienie do
        prokuratory.
        Ktoś pomoże?
    • aagula Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:22
      Cała ta sytuacja wywołuje u mnie zniesmaczenie... non -stop szuka się kogoś kto
      stoi za wystąpieniami kierowanymi przeciwko rządowi...to przykre. W zasadzie
      jedyne co można napisac to "to przykre", bo jak to jeszcze komentować? Zdrowo
      myślący ludzie nie chcą Giertycha na tym stanowisku? Dlaczego? Bo nie ma
      przygotowania, ma skskrajne i chore poglądy i na pewno nie wprowadzi do polskich
      szkoół niczego dobrego. Jetsem tego pewna. Dlatego stanowczo mówię NIE dla
      Giertycha - ministra edukacji!
    • ufo54 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:28
      taziuta napisał:
      > Wierzejski zachowuje się tak jakby sam był gejem, który nie może się pogodzić
      > ze swoją orientacją. :-)
      ================================================================================
      Wyngiel je we wiosce!
      Wojna bydzie! Psed wojno tys był!

I G. i ten drugi. Obaj jednako obrzydliwi.
      Zakazać życia takim durniom.
    • jhbsk Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:29
      Leczyć się idioci z MW!!!
    • tokp Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:34
      Wierzejski to PODEJRZANA POSTAć. Giertychowi trochę współczuję ataków, ale są
      NIE BEZ PRZYCZYN!!! Narazie czekam, co będzie dalej. Mam nadzieję, ze wreszccie
      zjawi się taki człowiek, kto nie tylko sprawi, że szkoły będą BEZPIECZNE, ale i
      będą uczyć życiowej, ludzkiej mądrości, w tym TOLERANCJI.
    • jupon Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 13:41
      Rece opadaja.. Oto Polska wlasnie..
    • 666kgb Do wiadomości p.Wierzejskiego !!! !!! !!! 16.05.06, 14:02
      nie jestem gejem, nie popieram ich ani nie zwalczam, i stanowczo twierdzę :
      PRECZ Z GIERTYCHEM Z RZĄDU A TYM BARDZIEJ ZE STANOWISKA MINISTRA !!!
      PO TRZYKROĆ - PRECZ,PRECZ,PRECZ, !!!

niech idioci nie robią sobie zasłony dla swej chorej osobowości z gejów, sld,
      lewicy, prwicy,lewaków, prawicowców, boga czy diabła i innych takich - TO
      GIERTYCH JEST CHORY !!!
      bo normalny człowiek nie ma brunatnych mysli.
      • assya Wierzejski to miś o bardzo bardzo małym rozumku! 16.05.06, 14:43
        w takim maciupeńkim rozumku nie zmieści się nigdy refleksja, że świat ma więcej
        odcieni niż czarne i białe, a ludzie są różni i może niektórym bezpośrednio
        zainteresowanym (podejrzewam nawet, że większości uczniów i studentów) nie
        spodobał się pomysł, aby na czele ministerstwa edukacji stanął jadem plujący i
        ogniem ziejący faszysta o maksymalnie zawężonych horyzontach i zaściankowej
        mentalności - wszak pomysł to jak z futurystycznej utopii, więc nic dziwnego,
        że się ludzie zbuntowali.
    • sebastian_berlin Wyjść na prostą - jak uzdrowić homoseksualizm? 16.05.06, 14:25
      W internecie:

Wydawnictwo WAM
      wydawnictwowam.pl/
      Wydawnictwo Światło-Życie
      www.wydawnictwo.oaza.org.pl/
      "Odwaga" - grupy wsparcia i terapii dla osób o skłonnościach homoseksualnych
      www.odwaga.oaza.org.pl/
      • wredna_jedza Na pewno nie kijem i kamieniami 16.05.06, 15:06
        A MW tylko to potrafi...
      • fervex.adult Re: Wyjść na prostą - jak uzdrowić homoseksualizm 16.05.06, 16:17
        Te ksiazki i oazy sa dla katolikow. Dla niewierzacego lub agnostyka
        homoseksualizm nie musi byc wcale zlem.
        • zewszad_i_znikad Re: Wyjść na prostą - jak uzdrowić homoseksualizm 17.05.06, 12:11
          Jestem osobą wierzącą (ale nie uważam się za katoliczkę) i też uważam, że
          homoseksualizm nie jest złem. Sumienie nie pozwala mi uwierzyć, by Bóg potępiał
          miłość. Nie mogę wierzyć w Boga, który chce dla ludzi życia w obozie
          koncentracyjnym. Jeżeli Bóg jest miłością, nie może chcieć dla ludzi
          zniewolenia, bluźni, kto tak twierdzi.

...sumienie i świadomość... niby niewinne, a głęboko subwersywne... można wyjść
          od argumentów religijnych i dojść do wniosku, że Bóg stworzył nas do wolności,
          a więc żadna władza nie ma prawa jej ograniczać.
    • adresirka idiota 16.05.06, 14:27
      To właśnie tak wygląda jak IDIOTÓW powołuje się na stanowiska !!!!!!!!
      I pomyśleć aż strach ze DDBILE typu Giertycha i Wierzejskiego mają zamiar
      wychowywać moje dzieci . A gdzie jest do k...... nędzy Kaczyński i jego państwo
      prawa ???????
      • burakom_nie i nie będzie lepiej, a Kaczor ma to w d...ie 16.05.06, 15:17
    • komentator15 Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 15:02
      Takie faszystowskie wypowiedzi powinny byc z urzedu scigane . Powinni wziac sie
      za bezpieczenstwo na ulicach.Ciekwawe ile w parlamencie albo w domach
      porzadnych osob jest pedofilow i czy aby napewno sa homo bo wiekszoc pedofilow
      to HETERO i co??? latwo szkalowac , latwo i straszyc, ktos w koncu musi byc
      winien tego co sie dzieje, wiez zydzi , pedaly garbaci, hiv pozytywni ,
      cudzoziemcy ponosza odpowiedzialnosc za biede w Polsce i szkaluja rzad , bo to
      oni sa winni wszytkiemu.... co za zenada....
    • erinzil Re: Przeciwnik Giertycha to gej. A gej to pedofil 16.05.06, 16:05
      Żeby wypowiadać sie o kimś czy o czyms to najpierw trzeba coś na ten temat
      wiedzieć.A przez autora tej wypowiedzi przemawia nie wiedza i fakty, lecz
      uprzedzenia, niczym nie uzasadnione plotki i przede wszystkim nienawiśc, której
      żrodłem moją być jego własne problemy seksualne... poza tym wychodzi na to, ze
      wszyscy uczniowie, sutdenci, nauczyciele i profesorowie, podpisani lub nie,
      protestujacy lub nie, ktorzy nie zgadzają się na Giertycha sa nie tylko
      homoseksualistami, ale wrecz pedofilami i narkomamami. osobiscie czuje sie
      obrazona. kto tego pana dopuscil w ogole to mikrofonu??
    • fervex.adult Ten czlowiek jest chory z nienawisci 16.05.06, 16:14
      lub z zazdrosci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka