blyskawica11 23.05.06, 13:27 Ten wielki ideolog kosciola ma problem jak wytlumaczyc Da Vincie Code dla pospulstwa w Polsce,jestem ciekaw czy przyjmnie na audiencji patriarche Torunskiego Tadzia I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 13:28 włąsnie gdzie jest rydzyk? cos cicho o nim Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 13:41 wujaszek_joe napisał: > włąsnie gdzie jest rydzyk? cos cicho o nim Nie moze byc dwoch papiezy w jednym miejscu! Rycyk wycofal sie na z gory zaplanowane stanowiska! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra To są co najwyżej problemy gazetowyborcze, które 23.05.06, 13:30 ani papieża, ani nikogo poza tym srodowiskiem wcale nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: To są co najwyżej problemy gazetowyborcze, kt 23.05.06, 13:36 Dziwne ze w Polsce wala tlumy do kina te nie zwiazane z Gazeta Wyborcza,Rydzyk jest w Paragwaju i mysli jak znowu przywalic na falach radiowych radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To są co najwyżej problemy gazetowyborcze, kt 23.05.06, 13:41 chwile mnie nie było, kiedy rydzyk odleciał? czy zdąży wrócić na Pielgrzymkę Ojca Świętego? Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: czy zdąży wrócić 23.05.06, 13:43 Tadzio dostał sądowy zakaz zbliżania się do Benedykta na odległość mniejszą niż 1000 km ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: czy zdąży wrócić 23.05.06, 13:48 ciekawe jak wierni potrafią to sobie w głowach pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer To już zależy tylko od tego komu... 23.05.06, 13:58 ...bardziej są wierni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To już zależy tylko od tego komu... 23.05.06, 14:00 a kaczyści co na to? dziwne to jakies, pierwszy katolik w kraju, a Papieża nie będzie witał? gdzie mogę szukać jakiejś wykładni pisu w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 13:41 Wygrzewa brzuszysko na Kanarach? Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 14:09 Rydzyk w Paragwaju malpy liczy na drzewie,Kaczory kazaly sie jemu usunac na czas wizyty Papy Benedykta XVI.W paragwaju bedzie sluchal wizyte w radio Maryja,i wzdychal do ukochanego ludu.Ludu Ludu co ja ci uczynil. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 14:20 Rydzyk ponoć w Kanadzie. Coś mi się zdaje, że papa się uparł i Rydzyka nie przyjmie. A rydzykowe dewoty (Kaczory, Kaziu, Jurek) dwoją się i troją, żeby sprawę odkręcić. Czajkowski padł ofiarą ich wysiłków. Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 [...] 23.05.06, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 16:00 pioron blyskawica cie popie.. za takie herezje,ale jestem z taba Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 16:06 Ze mna nie masz nic do stracenia a z Rydzykiem mozesz nawet stracic glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 16:07 biedaczek lamie sobie jezyk cwiczac gadke po polsku Rozczarowanie wsrod katolikow bylo by niepojete , gdyby nic nie powiedzial . Jak powie ze dwa zdania po polsku to aplauz i orgazm tlumow ma zapewniony Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 16:23 bardzo dziwne Rydzyk przygotowal ciemnogrod na wizyte Papy a sam musial dac dyla do Paragwaju i to jest smutne nawet wielki Getrych nic nie mogl zrobic.U nas w Brampton na paradzie Kunda Ksiadz Adam Filas wystawil buty Papy Jana Pawelka II na samochodzie i jakosc nikt nie chcial ich calowac. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 16:57 gdzies w zapadlej Polsce znaleziono na zlomie jakis pierwowzor papamobile rodzimej mysli technicznej i rekonstruuja to ku uciesze gawiedzi . Wszystko,wszystko trzeba robic aby podtrzymac,odnawiac ducha wiary . (bez podrzymania i renimacji ten duch moglby umrzec :( . Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 19:45 Wsadzic Niemca do czolgu tam sie Niemcy najlepiej czuja a nie wozic Papa mobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 20:18 Jak mu wiaterek porwie kartki z fonetycznym polskim to pozdrowi Polaków no po jakiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Papa Benedykt XVI w problemach 23.05.06, 21:25 blyskawica11 napisała: > Ten wielki ideolog kosciola ma problem jak wytlumaczyc Da Vincie Code dla > pospulstwa w Polsce,jestem ciekaw czy przyjmnie na audiencji patriarche > Torunskiego Tadzia I kino szatanski wynalazek Odpowiedz Link Zgłoś
blyskawica11 Re: Papa Benedykt XVI w problemach 24.05.06, 13:39 A juz tak mowili ze Benedykt XVI jest chory,moze i jest jak na razie trzyma sie dobrze moze zafunduja jemu w Krakowie bilet do kina na Da Vince Code a pozniej odprawi msze swieta na Bloniach Krakowskich. Odpowiedz Link Zgłoś