artsg 24.05.06, 18:33 i nie będzie wspólnych debat i wystąpień w mediach. Oszołom i twarz PO się doigrał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr7777 Re: no po prostu proażające 24.05.06, 18:38 Powinien popełnić samobójstwo - żeby tak znamienite persony jak Kurski, gosiewski nie chciały się z nim spotkać. Toż to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: no po prostu proażające 24.05.06, 18:46 Tak samo i dla Kurskiego nie za bardzo dziś Strzyczkowski mógł znaleść dyskutanta. Boją się go czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: no po prostu proażające 24.05.06, 18:52 artsg napisał: > Tak samo i dla Kurskiego nie za bardzo dziś Strzyczkowski mógł znaleść > dyskutanta. Boją się go czy co? ================================ Biedny Niesiołowski,chyba nie będzie spał ze trzy noce z tęsknoty za Gomułką,sorry Kaczyńskim J. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Płacic za ... 24.05.06, 19:01 I bardzo dobrze,panie profesorze Niesiołowski. Rozmowa z takim np. posłem Gosiewskim powinna być szczególnie honorowana odpowiednią kwotą ze strony takiej czy innej stacji telewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 dodatki "za szkodliwe" 24.05.06, 19:22 za udział w programie: z Kurskim - butelka lizolu i zasypka za Gosiewskiego - przynajmniej 1 litr mleka za Cymańskiego - czekoladki (dla zmiany smaku) za Zawiszę - gumowe rękawiczki i płukanka do gardła do każdego gumka gratis Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: no po prostu proażające 24.05.06, 19:04 A nie lepiej bylo zalozyc pampersy i udawac ze sie Profesora nie lekaja? Pare slow prawdy i caly pisuar z strachu popuscil w gacie.Taka to "partia" ze tego urynalu.Tak dlugo sa mocni w pyskach jak dlugo moga oczerniac ,obrazac i opluwac. Odpowiedz Link Zgłoś
wdakra Re: no po prostu proażające 25.05.06, 19:52 alistair-p napisał: > artsg napisał: > > Biedny Niesiołowski,chyba nie będzie spał ze trzy noce z tęsknoty za > Gomułką,sorry Kaczyńskim J. > Nieładnie obrażać nieżyjących, którzy nie mogą się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Kurski to nie to samo co Niesiołowski 24.05.06, 20:41 artsg napisał: > Tak samo i dla Kurskiego nie za bardzo dziś Strzyczkowski mógł znaleść > dyskutanta. Boją się go czy co? Nie tak samo Z Kurskim nie chce gadać NIKT spoza PiSu Z Niesiołowskim jak na razie ludzie z PiSu W sprawie bojkotu Kurskiego nikt nie wydawał dyrektywy, a przy bojkocie Niesiołowskiego mamy z wyraźną instrukcją Macie już książeczkę z instrukcjami postępowania? A. Odpowiedz Link Zgłoś
aquinus Re: no po prostu proażające 24.05.06, 23:50 artsg napisał: > Tak samo i dla Kurskiego nie za bardzo dziś Strzyczkowski mógł znaleść > dyskutanta. Boją się go czy co? A kto szanujący się bedzie chciał dyskutować z Kurskim? Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Słusznie, Niesiołowski i tak najbardziej lubi sam 24.05.06, 19:04 ze sobą rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Słusznie, Niesiołowski i tak najbardziej lubi 24.05.06, 19:17 Zakladaj lepiej pampersy Niesiolowski nadchodzi.Potezna partia wystraszona przez jednego Profesora. Musze przyznac ze Profesor przesadzil.Kaczynski to nie Gomulka,lecz marna podroba.O taka gomuleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Muwisz o tej cyrkowej małpie drapiacej się po 24.05.06, 19:23 przyrodzeniu z uciechy, gdy mu zjazd PO klaskał, rechocząc z uciechy i podrzucając banany? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Muwisz o tej cyrkowej małpie drapiacej się po 24.05.06, 19:26 Mowie o tej malpie ktorej jedynie banany prostowac pozostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Efekt bojażni 24.05.06, 19:32 Niesiolowskiego pisowcy sie po prostu boja. Brak im argumentów, wiec wymyslili bojkot. Smieszni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Efekt obrzydzenia. Niesiołowskiemu przyzwoity 24.05.06, 20:36 człowiek nie podaje ręki Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Efekt bojażni 25.05.06, 14:27 joannabarska napisała: > Niesiolowskiego pisowcy sie po prostu boja. Brak im argumentów, wiec > wymyslili bojkot. a jakie kontrargumenty można bełkotowi (przyznaję, czasem śmiesznemu) przeciwstawić? Samemu się zacząc wygłupiać? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Ciekawe o co w tym ZChNie się za AWS-u 24.05.06, 20:11 potrzaskali. A może chodzi o to, że on wybrała partię postępu i ludzi mądrych wierząc, że z nią dochrapie się władzy. A jego koledzy wybrali na pewno mniej popularnych polityków i się do tej władzy dopchali. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:12 Smieszny zakaz i mala strata dla Niesiolowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:26 bebe255 napisała: > Smieszny zakaz i mala strata dla Niesiolowskiego. Jednak widać różnicę klas polityków. Niesiołowski to przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:31 Mam zupelnie odmienne zdanie, klamczuszkowi Gosiewskiemu daleko do profesora Niesiolowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:34 bebe255 napisała: > Mam zupelnie odmienne zdanie, klamczuszkowi Gosiewskiemu daleko do profesora > Niesiolowskiego. A w jakiej sprawie Gosiewski kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:35 Chociazby w sprawie teczki Jaroslawa. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:36 bebe255 napisała: > Chociazby w sprawie teczki Jaroslawa. A konkretnie bo nie znam sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:37 W niedziele u Moniki powiedzial, ze Jaroslaw pokazal juz swoja teczke, co jest oczywiscie klamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:37 artsg napisał: > bebe255 napisała: > > > Chociazby w sprawie teczki Jaroslawa. > A konkretnie bo nie znam sprawy. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie znam sprawy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 20:38 Calemu Pisowi daleko do Niesiolowskiego, moze Go czasem ponosi, ale ma wiedze i duzo pamieta , a mlodziez gosiewska wszystko wie tylko z opowiadan wodza. Tez mam juz swoje lata i jak ogladalam konwent pisowy, te machajace flagi i oklaski zaraz mi sie Golmulka na mownicy przypomnial. Cos w tym jest moi mili. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 22:05 Kazdy kto pamieta Gomolke ma takie skojazenia.Kaczynski-Gomolka.Nawet ci ktorzy jeszcze wierza w Kaczorka,porownuja go do...Gomolki. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt politycy PIS to mali ludzie 24.05.06, 20:38 Juz sie raz pRezio obrazil na PO, Kaczory zbieraja wycinki, Jarek sie gniewa za nazwanie go Lepperem ... nic nowego, rzec by mozna. Ci ludzie to nadwrazliwa banda cynikow. A juz pisowska awangarda z Edgarem na czele nie powinna sie obrazac, bo sama ma geby pelne klamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A mowilem, zeby sie zajal np.transwestytyzmem... 24.05.06, 20:42 ...wsrod owadow latajacych, to nie i nie, to teraz ma za swoje! Gosiewski mial miec takie akuratne filipinki o muchach pszczacych na portret najjasniejszego pana, nie zal ci Stefek, obraziles czlowieka:( artsg napisał: > i nie będzie wspólnych debat i wystąpień w mediach. Oszołom i twarz PO się > doigrał. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka a Edgar twierdzi, ze Niesiolowski ma racje:)))) 24.05.06, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42390203 Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 22:30 To przecież kolega ZCHN Krzywosustego Marcinkiewicza i Marka "bić dzieci" Jurka! Reszta ZCHN w PISdu poszła, w PO ledwie Niesioł się uchował. Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 22:43 Niesiołowski cierpi na demencję starczą....wiemy , że ta choroba dopadła już wiele znamienitych autorytetów : Kutz,Lem,Dałkszewicz,Tusk.... a jest to : «stały, postępujący spadek sprawności intelektualnej wywołany organicznymi zmianami w ośrodkowym układzie nerwowym; otępienie» Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Politycy PIS bojkotują Niesiołowskiego 24.05.06, 22:50 adam228 napisał: > Niesiołowski cierpi na demencję starczą....wiemy , że ta choroba dopadła już > wiele znamienitych autorytetów : Kutz,Lem,Dałkszewicz,Tusk.... wiecie tyle co zjecie, towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Każdy ma taką żonę na jaką zasługuje. 24.05.06, 23:31 Wiem, znam Twój problem w tej materii... Podczas uniesienia odgryzłes swojej kobiecie sutka i teraz jej powietrze schodzi... Jak nie masz kasy to popros, dam na wulkanizacje, lepiej jak sie katolik na dmuchanej wyzyje niż wzorem księzy dziecko mi bedzie molestwaoł. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Dorównujesz oszołomstwem Niesiołowskiemu 24.05.06, 23:35 derduch napisał: > Wiem, znam Twój problem w tej materii... Podczas uniesienia odgryzłes swojej > kobiecie sutka i teraz jej powietrze schodzi... Jak nie masz kasy to popros, da > m > na wulkanizacje, lepiej jak sie katolik na dmuchanej wyzyje niż wzorem księzy > dziecko mi bedzie molestwaoł. > Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Katolik=zakłamany 24.05.06, 23:45 Słowo "oszołom" jest od zawsze związane z "prawicowy". Niesiołowski to taki sam debil jak Krzywousty, Czarnecki, Goryszewski czy Jurek, jedna banda z ZCHN pod nowym szyldem. Nie umoczeni we władze zdaniem karła :-))))) A kto był ZCHN ministrem oswiaty jak nie marionetka Marcinkiewicz? A kim jego braciszek był ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Katolik=zakłamany 25.05.06, 14:33 derduch napisał: > Słowo "oszołom" jest od zawsze związane z "prawicowy". ja tam zawsze z lewactwem go kojarzyłem. Tudzież z inną ekstremą. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud A jak zbojkotują Niesiołowskiego lekarze 25.05.06, 00:00 z Tworek to co biedak zrobi ? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A jak zbojkotują Niesiołowskiego lekarze 25.05.06, 08:18 sklerotycznylud napisał: > z Tworek to co biedak zrobi ? Po odpustach będą go wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A jak zbojkotują Niesiołowskiego lekarze 25.05.06, 13:51 Politycy bojkotuja? Jacy politycy!? To pochowali sie przed Niesiolowskim Piszczykowie i pisiorczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina22 Re: do rzeczy 25.05.06, 20:34 niezmiennie bawi mnie ten kawałek z programu Lisa ,jakoś zaraz po wyborach. Ludwik Dorn długo i zawile owija coś w bawełnę na to lekko zniecierpliwiony S Niesiołowski : Do rzeczy. Dorn – Pan teraz uzasadnia, dlaczego pan nie został wicemarszałkiem Senatu. Koniec, kropka. Stefan – Trudno do tego coś dodać. Powiem tak. Bardzo dziękuję za tę uwagę, że za to, że domagam się mówienia do rzeczy PiS jest przeciwny mojej kandydaturze na wicemarszałka Senatu. To jest jakaś nowa Polska i nowa praktyka. Za to jestem bardzo wdzięczny, bo przez to widzimy, co nam grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: do rzeczy 25.05.06, 22:33 To samo to znaczy"do rzeczy" powiedzial Niesiolowski do Cymanskiego.I skutek widzimy:Zakaz pokazywania sie z Profesorem.Widac ze do rzeczy,pis niema niczego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś