zapijaczonyryj 25.05.06, 11:27 Posłuchłem powitania i mnie zemdliło. musiałem wyłączyć telewizor. ps; a podobno z kartki jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarz_logopeda To ciężki przypadek i wymaga duzo pracy 25.05.06, 12:10 ale moge sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Logopeda pilnie potrzebny 25.05.06, 12:14 Z kartki nie zawsze jest łatwo - Jarek ma koszmarny charakter. Pisma, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Logopeda pilnie potrzebny 25.05.06, 12:16 witek.bis napisał: > Z kartki nie zawsze jest łatwo - Jarek ma koszmarny charakter. Pisma, > oczywiście. I nie tylko pisma Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Logopeda pilnie potrzebny 25.05.06, 12:20 Może nie powinien się silić na pisanie prawą ręką wbrew swojej naturze ;))) witek.bis napisał: > Z kartki nie zawsze jest łatwo - Jarek ma koszmarny charakter. Pisma, > oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Logopeda pilnie potrzebny 25.05.06, 12:22 Pewnie niedługo skończą się te jego męki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś