jampawel 25.05.06, 20:38 Jestem w FR, opiszcie mi jego wizyte, chetnie bym ogladal filmy amatorskie o jego wizycie w PL. Modle sie za Papieza zeby ta wizyta w PL byla dla niego przyjemnym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 25.05.06, 20:41 jampawel napisał: > Jestem w FR, opiszcie mi jego wizyte, chetnie bym ogladal filmy amatorskie o > jego wizycie w PL. > Modle sie za Papieza zeby ta wizyta w PL byla dla niego przyjemnym wspomnieniem > . Chcialbym wiedziec ruwniez czy Polacy sa liczni na jego przyjecie. Opisujcie mi ta wizyte. Modlmy sie za Benedykta XVI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 20:57 Nikt mi nieopisze ta tak wazna wizyte Papieza w PL?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:04 Ja wróciłem 1,5 godziny temu , trasy przejazdu paieża Benedykta XVI z palacu Namiestnikowskiego do Kościóła Św. Trójcy przy Kredytowej.Na trasie nie było tak wielu ludzi jak podczas wizyt naszego Jana Pawła II ale Polacy bardzo serdecznie obecnego papieza witają. Uważam , ze widzi na kazdym kroku ( Benedykt XVI ) , jak Polacy bardzo ciepło go przyjmują, przy wejściu do kościoła św. Trójcy zgotowano mu nawet małą owację ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:23 a ja uwazam ze flaszka jest w polowie pusta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:35 siekiera77 napisał: > a ja uwazam ze > flaszka jest w polowie > pusta :-( CO? tu tamat o Papiezu! Papiez to Swieta osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo A co tam u czyraka 25.05.06, 21:57 napisz mi - czy nadal pala samochody i lupia w pociagach - szkoda ze tego nie zobacze bo jestem w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re: A co tam u czyraka 26.05.06, 11:00 maxxo napisała: > napisz mi - czy nadal pala samochody i lupia w pociagach - szkoda ze tego nie > zobacze bo jestem w PL :( Tak samochody pala od dawna, jesienia 2005 roku spalili mnie wiecej 10 000 samochodow w 3-4 tygodnie ale przez caly rok 2005 spalono 40 000 smochodow. Niech pala! muzulmanskie durnie spalaja samochody we wlasnych dzielnicach geto. Dobrze robia! po tych ich chuliganskich wyskokach spoleczenstwo w FR i w UE widzi ich inaczej, zaczna sie zmiany! Co do pociagow mowisz o tym co opisano na caly swiat w styczniu 2006 narazie byl to jedyny przypadek i prawde mowiac to co czytaliscie w prasie PL i FR niebylo prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak_tropikalny Re: A co tam u czyraka 26.05.06, 11:13 U Czyraka dzieje sie duze bardzo ciekawych rzeczy, nie tyko palenie samochodow [a propos, nikomu jednak jakos nie przyszlo do glowy, ze palenie samochodow nakreca Uklad producentow pojazdow dwusladowych]. Dzisiaj np okazalo sie, ze Pan Czyrak skorzystal z takiego dziwnego uprawnienia i ulaskawil calkowicie swojego dawnego ministra sportu [i kiedys mistrza olimpijskiego w czyms tam] niejakiego Druta Guy. Ow Drut dostal wyrok za malwersacje przy aferach budownictwa socjalnego, ale dzieki Laskawie nam panujacemu Prezydentowi- Monarsze czysty jest teraz jak lza dziewicy trzymajacej w objeciach nowonarodzone jagnie. Patrzcie wiec uwaznie i uczcie sie, co sie dzieje, kiedy prezydentowi dac za duzo uprawnien. Komukolwiek zreszta. Pilnujcie instytucji kontrolnych jako oka w glowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Opowiem Ci na przykładzie 26.05.06, 11:03 Lubisz czekoladę? Zakładam, że tak. Jak zjesz klilka kawałków, jest to przyjemne. Wyobraź sobie jak byś się czuł po zjedzeniu naraz 10 tabliczek. M. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Re: Opowiem Ci na przykładzie 26.05.06, 11:59 ale po 10 tabliczkach obstrukcja jak cholera i już nie będzie tak przyjemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 pawle jakiś tam z francyi! 26.05.06, 11:58 telewizór ci ukradły czy może jesteś tak świętojebliwy że MUSISZ zamanifestować twoją religijność? Nie sądzisz że to śmieszne? Po drugie - francuzy nie relacjonują wizyty papieża w Polsce? - popatrz jaki mądry naród. Po trzecie papież to nie święty tylko wybrany jeden z iluś tam więc nie pieprz.No i po czwarte - nie ekscytuj się bo popuścisz i zrobisz kleksa w gatkach i mamcia bańki spuści. A ogólnie to śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re: pawle jakiś tam z francyi! 26.05.06, 19:48 nabucco4 napisał: > telewizór ci ukradły czy może jesteś tak świętojebliwy że MUSISZ zamanifestować > > twoją religijność? Nie sądzisz że to śmieszne? Po drugie - francuzy nie > relacjonują wizyty papieża w Polsce? - popatrz jaki mądry naród. > Po trzecie papież to nie święty tylko wybrany jeden z iluś tam więc nie > pieprz.No i po czwarte - nie ekscytuj się bo popuścisz i zrobisz kleksa w > gatkach i mamcia bańki spuści. > A ogólnie to śmieszny jesteś. Wiem! smiesznie to wyglada, ale ja sie modle za O.D.rydza bo chyba potrebuje pomocy boskej! Obejrzyj ten film: video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113 Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 16:23 Filmów nie mam.Mogę tylko powiedzieć że przyjechał z przesłaniem dla Polaków że teraz my mamy się odnawiać wewnętrznie i zbliżać do Boga , że księża mają być ekspertami w sprawach ducha a nie w żadnej innej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 19:52 marga_f napisała: > Filmów nie mam.Mogę tylko powiedzieć że przyjechał z przesłaniem dla Polaków że > > teraz my mamy się odnawiać wewnętrznie i zbliżać do Boga , że księża mają być > ekspertami w sprawach ducha a nie w żadnej innej dziedzinie. A wiec wychodzi nato ze dotychczas byliscie chorzy na kolektywna schizofrnie kk. Film o ludziach z kk: video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113 Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 22:12 Papież pojawił się w oknie na Franciszkańskiej. Popłakałam sie jak głupia. Proste i trafne słowa. Nic nie poradzimy na przemijanie czasu i lat ani na smierć. Jedyną radą jest Jezus.Abyśmy byli wiecznie młodzi w Jezusie. Trzeba przybrać szaty nowego człowieka , odnowionego w Jezusie. I zanieść błogosławieństwo naszym krewnym i przyjaciółom. I to jest właśnie Ewangelia. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 22:14 ps.Był powitany bardzo gorąco i były tłumy pod słynnym oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 29.05.06, 21:41 marga_f napisała: > ps.Był powitany bardzo gorąco i były tłumy pod słynnym oknem. Czy to bylo podobne do tego filmu? video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113 Odpowiedz Link Zgłoś