Dodaj do ulubionych

Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!!

25.05.06, 20:38
Jestem w FR, opiszcie mi jego wizyte, chetnie bym ogladal filmy amatorskie o
jego wizycie w PL.
Modle sie za Papieza zeby ta wizyta w PL byla dla niego przyjemnym wspomnieniem.
Obserwuj wątek
    • jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 25.05.06, 20:41
      jampawel napisał:

> Jestem w FR, opiszcie mi jego wizyte, chetnie bym ogladal filmy amatorskie o
      > jego wizycie w PL.
      > Modle sie za Papieza zeby ta wizyta w PL byla dla niego przyjemnym wspomnieniem
      > .

Chcialbym wiedziec ruwniez czy Polacy sa liczni na jego przyjecie. Opisujcie mi
      ta wizyte.
      Modlmy sie za Benedykta XVI!!!
      • jampawel Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 20:57
        Nikt mi nieopisze ta tak wazna wizyte Papieza w PL??????????????????????
        • camille_pissarro Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:04
          Ja wróciłem 1,5 godziny temu , trasy przejazdu paieża Benedykta XVI z palacu
          Namiestnikowskiego do Kościóła Św. Trójcy przy Kredytowej.Na trasie nie było
          tak wielu ludzi jak podczas wizyt naszego Jana Pawła II ale Polacy bardzo
          serdecznie obecnego papieza witają. Uważam , ze widzi na kazdym kroku (
          Benedykt XVI ) , jak Polacy bardzo ciepło go przyjmują, przy wejściu do
          kościoła św. Trójcy zgotowano mu nawet małą owację ;))))
          • siekiera77 Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:23
            a ja uwazam ze
            flaszka jest w polowie
            pusta :-(
            • jampawel Re:Cos malo kandydatow!!! 25.05.06, 21:35
              siekiera77 napisał:

> a ja uwazam ze
              > flaszka jest w polowie
              > pusta :-(

CO? tu tamat o Papiezu! Papiez to Swieta osoba!
              • maxxo A co tam u czyraka 25.05.06, 21:57
                napisz mi - czy nadal pala samochody i lupia w pociagach - szkoda ze tego nie
                zobacze bo jestem w PL :(
                • jampawel Re: A co tam u czyraka 26.05.06, 11:00
                  maxxo napisała:

> napisz mi - czy nadal pala samochody i lupia w pociagach - szkoda ze tego nie
                  > zobacze bo jestem w PL :(

Tak samochody pala od dawna, jesienia 2005 roku spalili mnie wiecej 10 000
                  samochodow w 3-4 tygodnie ale przez caly rok 2005 spalono 40 000 smochodow.
                  Niech pala! muzulmanskie durnie spalaja samochody we wlasnych dzielnicach geto.

Dobrze robia! po tych ich chuliganskich wyskokach spoleczenstwo w FR i w UE
                  widzi ich inaczej, zaczna sie zmiany!

Co do pociagow mowisz o tym co opisano na caly swiat w styczniu 2006 narazie byl
                  to jedyny przypadek i prawde mowiac to co czytaliscie w prasie PL i FR niebylo
                  prawda.
                • sybirak_tropikalny Re: A co tam u czyraka 26.05.06, 11:13
                  U Czyraka dzieje sie duze bardzo ciekawych rzeczy, nie tyko palenie samochodow
                  [a propos, nikomu jednak jakos nie przyszlo do glowy, ze palenie samochodow
                  nakreca Uklad producentow pojazdow dwusladowych]. Dzisiaj np okazalo sie, ze
                  Pan Czyrak skorzystal z takiego dziwnego uprawnienia i ulaskawil calkowicie
                  swojego dawnego ministra sportu [i kiedys mistrza olimpijskiego w czyms tam]
                  niejakiego Druta Guy. Ow Drut dostal wyrok za malwersacje przy aferach
                  budownictwa socjalnego, ale dzieki Laskawie nam panujacemu Prezydentowi-
                  Monarsze czysty jest teraz jak lza dziewicy trzymajacej w objeciach
                  nowonarodzone jagnie.

Patrzcie wiec uwaznie i uczcie sie, co sie dzieje, kiedy prezydentowi dac za
                  duzo uprawnien. Komukolwiek zreszta. Pilnujcie instytucji kontrolnych jako oka
                  w glowie !
    • mariner4 Opowiem Ci na przykładzie 26.05.06, 11:03
      Lubisz czekoladę? Zakładam, że tak. Jak zjesz klilka kawałków, jest to
      przyjemne. Wyobraź sobie jak byś się czuł po zjedzeniu naraz 10 tabliczek.
      M.
      • nabucco4 Re: Opowiem Ci na przykładzie 26.05.06, 11:59
        ale po 10 tabliczkach obstrukcja jak cholera i już nie będzie tak przyjemnie :-)
        • mariner4 Przede wszystkim 26.05.06, 18:01
          wyrzygać się można.
          M.
    • nabucco4 pawle jakiś tam z francyi! 26.05.06, 11:58
      telewizór ci ukradły czy może jesteś tak świętojebliwy że MUSISZ zamanifestować
      twoją religijność? Nie sądzisz że to śmieszne? Po drugie - francuzy nie
      relacjonują wizyty papieża w Polsce? - popatrz jaki mądry naród.
      Po trzecie papież to nie święty tylko wybrany jeden z iluś tam więc nie
      pieprz.No i po czwarte - nie ekscytuj się bo popuścisz i zrobisz kleksa w
      gatkach i mamcia bańki spuści.
      A ogólnie to śmieszny jesteś.
      • jampawel Re: pawle jakiś tam z francyi! 26.05.06, 19:48
        nabucco4 napisał:

> telewizór ci ukradły czy może jesteś tak świętojebliwy że MUSISZ zamanifestować
        >
        > twoją religijność? Nie sądzisz że to śmieszne? Po drugie - francuzy nie
        > relacjonują wizyty papieża w Polsce? - popatrz jaki mądry naród.
        > Po trzecie papież to nie święty tylko wybrany jeden z iluś tam więc nie
        > pieprz.No i po czwarte - nie ekscytuj się bo popuścisz i zrobisz kleksa w
        > gatkach i mamcia bańki spuści.
        > A ogólnie to śmieszny jesteś.

Wiem! smiesznie to wyglada, ale ja sie modle za O.D.rydza bo chyba potrebuje
        pomocy boskej!
        Obejrzyj ten film: video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113
    • marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 16:23
      Filmów nie mam.Mogę tylko powiedzieć że przyjechał z przesłaniem dla Polaków że
      teraz my mamy się odnawiać wewnętrznie i zbliżać do Boga , że księża mają być
      ekspertami w sprawach ducha a nie w żadnej innej dziedzinie.
      • jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 19:52
        marga_f napisała:

> Filmów nie mam.Mogę tylko powiedzieć że przyjechał z przesłaniem dla Polaków że
        >
        > teraz my mamy się odnawiać wewnętrznie i zbliżać do Boga , że księża mają być
        > ekspertami w sprawach ducha a nie w żadnej innej dziedzinie.

A wiec wychodzi nato ze dotychczas byliscie chorzy na kolektywna schizofrnie kk.
        Film o ludziach z kk: video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113
        • marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 22:12
          Papież pojawił się w oknie na Franciszkańskiej.
          Popłakałam sie jak głupia.
          Proste i trafne słowa.
          Nic nie poradzimy na przemijanie czasu i lat ani na smierć.
          Jedyną radą jest Jezus.Abyśmy byli wiecznie młodzi w Jezusie.
          Trzeba przybrać szaty nowego człowieka , odnowionego w Jezusie.
          I zanieść błogosławieństwo naszym krewnym i przyjaciółom.

I to jest właśnie Ewangelia.
          • marga_f Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 26.05.06, 22:14
            ps.Był powitany bardzo gorąco i były tłumy pod słynnym oknem.
            • jampawel Re: Papiez w PL!!! Szkoda ze go niezobacze!!! 29.05.06, 21:41
              marga_f napisała:

> ps.Był powitany bardzo gorąco i były tłumy pod słynnym oknem.

Czy to bylo podobne do tego filmu?
              video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka