marga_f 28.05.06, 00:30 jest i jaki ma program, poza lataniem na parady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogucjusz To samo, co PiS - socjalizm 28.05.06, 13:44 Interwencjonizm panstwowy, odgorna regulacja rynku, dlawienie przedsiebiorczosci, mnozenie administracji i ogolne TKMstwo. A jej "opozycyjnosc" powodowana jest prosta zasada konkurencji w walce o wladze. Mafie tez maja identyczna strukture, cele, metedy, ale walcza ze soba zaciekle o tereny. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: To samo, co PiS - socjalizm 28.05.06, 13:47 bogucjusz napisał: > Interwencjonizm panstwowy, odgorna regulacja rynku, dlawienie > przedsiebiorczosci, mnozenie administracji i ogolne TKMstwo. > A jej "opozycyjnosc" powodowana jest prosta zasada konkurencji w walce o wladze > . > Mafie tez maja identyczna strukture, cele, metedy, ale walcza ze soba zaciekle > o > tereny. Buhahahahahaha! Mysz_polna5 sie usmiala! Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: To samo, co PiS - socjalizm 28.05.06, 17:19 Becikowe chcieli tylko dla ludzi żyjącvych na marginesie.:( Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas to nałoreligijny odłam PiS 28.05.06, 13:48 jedynie dla niepoznaki zwany lewicą Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: A mnie nurtuje jedno :SLD co to właściwie 28.05.06, 17:41 Z ciekawości. Na tym forum zwolennicy SLD TYLE sie wypowiadają o platformie(oczywiście merytoryki w tym żadnej, tylko zwykłe opluwanie) A na proste pytanie o program ,ich zdaniem najlepszej parti, nie potrafią nic powiedzieć.:( Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A nie wystarczy poczytać ? 28.05.06, 17:45 www.sld.org.pl/index.php?view=1&art_id=9815&pid=18&ret_id=16&rsid=392 poczytasz, podyskutujemy . Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: A nie wystarczy poczytać ? 28.05.06, 17:53 no , no , będą pisać program? Ja chętnie poczytam , tylko co ze zwolennikami z tego forum? Żeby wypisywac bzdety z stylu że platforma to to samo co pis , to trzeba nie mieć zielonego pojecia o żadnej z trzech parti. Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: A nie wystarczy poczytać ? 30.05.06, 15:18 jola_iza napisała: > www.sld.org.pl/index.php?view=1&art_id=9815&pid=18&ret_id=16&rsid=392 > poczytasz, podyskutujemy . przeczytalem mozemy rozpoczac dyskusje i mam nadzieje, ze nie bedzie to takuie maslo maslane jak program to frag. z ktorego nic nie wynika >> CZEGO POTRZEBA POLAKOM? PRACY. Co należy robić? Tworzyć miejsca pracy. Jak to należy robić? Sprzyjając tej działalności gospodarczej, która tworzy miejsca pracy. Jaką formę własności chcemy uprzywilejować? Każdą, w ramach, której zatrudnia się nowych pracowników. Dlatego własność spółdzielcza i państwowa obok własności prywatnej (rodzimej i obcej) jest równoprawna na rynku aktywności gospodarczej, produkcji, usług i finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin SLD to jak prawie kazda partia w zaleznosci od 28.05.06, 19:37 tego co jest bardziej w modzie taki ma program. A ostatnio mieli czas przegrupowania sil, czekali na "magistra", jednak "magister" woli poczekac do konca kadencji parlamentu i wtedy wrocic jako ostatnia nadzieja czerwonych .... Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: A mnie nurtuje jedno :SLD co to właściwie 30.05.06, 15:08 Oni sa od parady, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś