Dodaj do ulubionych

Lechu Kaczynski i ujadanie

29.05.06, 23:28
Lubie poczytac tutejsze ujadanie na Leszka. Beda tak tupac i tupac jeszcze
ponad 4 lata, a potem przyjda wybory i ..... lament zacznie sie od nowa:-)
Obserwuj wątek
    • sklerotycznylud Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 29.05.06, 23:30
      Mam tm samo, lubie ich prowokowac do ujadania.
      • marouder Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 29.05.06, 23:43
        sklerotycznylud napisał:

> Mam tm samo, lubie ich prowokowac do ujadania.
        • rzewuski1 Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 29.05.06, 23:46
          hau hau
          a te pieprzona karawana jedzie dalej
          gdzie ku.. jest cmentarz?
          • ab554 Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 30.05.06, 00:02
            Podzielam twoja milosc do plackow , ale taka nienawisc do obozu rzadzacego ,
            wegeterianom , nawet czesciowym nie przystoi. Przed chwila zadumalam sie nad
            domniemana smiercia Michnika , - pamietacie , jak Kuron przed smiercia
            powiedzial , w sumie o swojej przyjazni z A. Michnikiem , ze za stary jest na
            rozwody?My , mysle , w wiekszosci juz zesmy sie rozwiedli z Michnikiem .Czujemy
            sie po prostu wystrychnieci na Dudka . Ja po prostu od dawna nie moge , nie
            dalam rady przeczytac zadnego pompiastego , nadmuchanego , martwego eseju , czy
            jak mu tam.A GW to moja moja Mlodosc.Twoja " pieprzona karawana , to moja
            dojrzalosc.Wierze , ze mnie nie zawioda, ale , jesli zawioda , na pewno bede
            miala jeszcze sily na rozwod.
        • marouder Sorry, nie ten klawisz:) A wiec sklerotyczny.. 29.05.06, 23:49
          Mnie bardzo bawi wasza slepota i tzw. racjonalizacja, tutaj rozumiana, jako uracjonalnienie motywow wlasnego dzialania post factum:)
          Zeby w Kaczce Lechu dostrzec kogos wiecej poza sfrustrowanym bylym dzialaczem podziemia, profesorem prawa pracy oraz zle wychowanym drobnomieszczaninem o waskich horyzontach, trzeba miec nie lada zdolnosci samooszukiwania sie i prezentowac postawe zwana zyczeniowym stosunkiem do rzeczywistosci.
          Poniwaz daze cie sympatia, wiec ci tego dosc bolesnego powrotu do rzeczywistosci zycze.

marouder napisał:

> sklerotycznylud napisał:
          >
          > > Mam tm samo, lubie ich prowokowac do ujadania.
          >
          >
          • sklerotycznylud Re: Sorry, nie ten klawisz:) A wiec sklerotyczny. 29.05.06, 23:53
            Dziekuje za mile zyczenia, ale ja rzeczywistosci nie zaakceptuje dopoki ostatni esbek rzeczpospolitej nie
            wyladuje za kratkami:) daleka i dluga droga:) z wyrazami sympatii Twoj sklerotyk
            • marouder Alez, jesli czasem czytasz moje posty,wiesz, ze... 29.05.06, 23:58
              ...mam podobne pragnienia:)
              Dlatego wlasnie, poniewaz to rzeczywiscie trudna droga, uwazam, ze Lech Kaczynski, swietny jako urzednik, nie udzwignie ciezaru, jaki mu na barki naklada funkcja glowy panstwa, co juz widac.
              Tow. Fiutin kpi z niego w zywe oczy np. proponujac spotkanie na neutralnym, bialoruskim gruncie:)

sklerotycznylud napisał:

> Dziekuje za mile zyczenia, ale ja rzeczywistosci nie zaakceptuje dopoki ostatni
              > esbek rzeczpospolitej nie
              > wyladuje za kratkami:) daleka i dluga droga:) z wyrazami sympatii Twoj skleroty
              > k
              • ave_duce Re: Ostatni esbek... TW z nieujawnianej teczki??? 30.05.06, 04:29
                marouder napisał:

> ...mam podobne pragnienia:)
                > Dlatego wlasnie, poniewaz to rzeczywiscie trudna droga, uwazam, ze Lech Kaczyns
                > ki, swietny jako urzednik, nie udzwignie ciezaru, jaki mu na barki naklada funk
                > cja glowy panstwa, co juz widac.
                > Tow. Fiutin kpi z niego w zywe oczy np. proponujac spotkanie na neutralnym, bia
                > loruskim gruncie:)
                >
                > sklerotycznylud napisał:
                >
                > > Dziekuje za mile zyczenia, ale ja rzeczywistosci nie zaakceptuje dopoki o
                > statni
                > > esbek rzeczpospolitej nie
                > > wyladuje za kratkami:) daleka i dluga droga:) z wyrazami sympatii Twoj sk
                > leroty
                > > k
                >
                >

Teczka L.K. też nie była "jego".

Putinowi się nie dziwię. Kto traktuje poważnie kogoś, kto wywołuje jedynie
                uczucie zażenowania albo wątpliwe, gorzkie schadenfreude...

wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6172
                ;)
              • kropek_oxford Oj, marouder - Lech jest kiepski takze jako 30.05.06, 06:07
                urzedas: przespal NIK, przespal MS, przespal prezydenture Warszawy. On MUSI
                miec pana i lepiej by tym panem nie byla podobny frustrat, tj. jego brat-
                blizniak. Amen.
        • x2468 Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 29.05.06, 23:49
          Jeszcze bardziej kochacie plakac.Plakac ze wszystkiemu jest winny Tusk i
          Platforma.Ostatnio jeszcze profesor Niesiolowski.
    • alistair-p Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 29.05.06, 23:50
      Zgadzam się z tobą,ale płakać będą nie ci co myślisz,Andriuszka kryminalista na
      progu więzienia będzie napewno łzy ronił,całe towarzystwo z tzw. rządu i
      oczywiście ta garstka ludzi którzy ich popierają.
    • rydzyk_fizyk 4 lata? Kaczor ma szczęście 29.05.06, 23:58
      że u nas kandydaci na urząd Prezydenta nie muszą ujawniać wyników badań medycznych.
    • dr.szfajcner Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 30.05.06, 00:01
      eric_theodore_cartman napisał:

> Lubie poczytac tutejsze ujadanie na Leszka. Beda tak tupac i tupac jeszcze
      > ponad 4 lata, a potem przyjda wybory

Jestem w 90% pewien ze sa poł roku bedziesz w czolówce rzygajacych
      na Lecha Kaczynkiego. ( o ile to jeszcze bedzie mozliwe).
      Podobnie juz bylo za Buzka/Krzaklewskiego.
      • eric_theodore_cartman KRZAK TAK! 30.05.06, 14:57
        dr.szfajcner napisał:

> eric_theodore_cartman napisał:
        >
        > > Lubie poczytac tutejsze ujadanie na Leszka. Beda tak tupac i tupac jeszcz
        > e
        > > ponad 4 lata, a potem przyjda wybory
        >
        > Jestem w 90% pewien ze sa poł roku bedziesz w czolówce rzygajacych
        > na Lecha Kaczynkiego. ( o ile to jeszcze bedzie mozliwe).
        > Podobnie juz bylo za Buzka/Krzaklewskiego.
    • kropek_oxford Eric, ty sie stuknij w durny leb! Lechu mi akurat 30.05.06, 06:04
      moze, z Polska nic mnie nie wiaze ani do niej ciagnie, ale ten facet jest tak
      przerazliwie zalosny wraz ze swa ogryziona malzonka, ze budzi - co najwyzej -
      smiech politowania. To chodzace symbole wszystkiego, co w Polsce i u Polakow
      male, brzydkie, zalosne i prowincjonalne - czyzby dlatego ci sie tak podobal?
      • ave_duce Re: Eric, ty sie stuknij w durny leb! Lechu mi ak 30.05.06, 06:44
        kropek_oxford napisał:

> moze, z Polska nic mnie nie wiaze ani do niej ciagnie, ale ten facet jest tak
        > przerazliwie zalosny wraz ze swa ogryziona malzonka, ze budzi - co najwyzej -
        > smiech politowania. To chodzace symbole wszystkiego, co w Polsce i u Polakow
        > male, brzydkie, zalosne i prowincjonalne - czyzby dlatego ci sie tak podobal?

A to wszystko polane sosem takiej polskiej bezinteresownej, hehehe, zawiści...

;)
    • ave_duce Re: Ach, cóż to za sukces!!! Polska była kiedyś 30.05.06, 06:51
      eric_theodore_cartman napisał:

> Lubie poczytac tutejsze ujadanie na Leszka. Beda tak tupac i tupac jeszcze
      > ponad 4 lata, a potem przyjda wybory i ..... lament zacznie sie od nowa:-)

..."najweselszym barakiem KDL-ów",
      a teraz bedzie "najśmieszniejszym kacznikiem UE"
      - doprawdy, jest się z czego cieszyć!

;)
      • haen1950 Re: Ach, cóż to za sukces!!! Polska była kiedyś 30.05.06, 07:02
        Czy to ujadanie? Nie sadzę, Kaczor niemedialny jest, dopóki trzymał sie z tyłu
        to mozna było lansować gadki - szmatki o szeryfie samotnie waoczacym z banda
        pruszkowskich komuchów. Ludzie to kupowali.
        Teraz mamy tę kaczkę na talerzu, niesmaczna jest, kiepsko przyprawiona i źle
        upieczona. Kelner też flejtuch.
        • ave_duce Re: Ach, cóż to za sukces!!! Polska była kiedyś 30.05.06, 07:17
          haen1950 napisał:

> Kelner też flejtuch.

Fakt:

img52.imageshack.us/img52/5650/zembygemby6gs.jpg

;)
    • sklerotycznylud Re: Lechu Kaczynski i ujadanie 30.05.06, 14:57
      Dzisiaj ujadanie jest na najwyzszym poziomie, partycypujua w nim nozyczki cenzorow;
    • uzdek98 ale jestes powyzej mas.. zupelnie jak twoj patron 30.05.06, 15:05
      krol slonce, kaczor-basza I Mlaskacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka