kropek_oxford 02.06.06, 15:20 20 minut po okazaniu teczki Jarka "z poprawionymi bledami". Sa jakies wiesci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: 20 minut... 02.06.06, 15:23 Cos nowego,pierwsze slysze o jakiejs dzialalnosci w Plocku. Moze ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: 20 minut... 02.06.06, 15:53 bo Jarosław, po opluciu okrągłego stołu i KORu, nie lubi mówić, że maczał palce w jednym i w drugim Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 tak, na Okęciu stoi wyczarterowany samolot do 02.06.06, 15:25 Ameryki Południowej. Podobno widziano tam kilku bardzo znanych polityków z PO Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Myslisz, ze o. Rydzyka chca na zaslaniu nawiedzic? 02.06.06, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt dobre pytania o Urbanskiego ... 02.06.06, 15:27 Wlasnie padly dobre pytania o walke z "ukladem" i wspolprace Urbanskiego z gosciem z SLD. A Jarek na nowo definiuje "uklad" ... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: dobre pytania o Urbanskiego ... 02.06.06, 15:28 I poucza,jakich pytania sa niewlasciwie Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: dobre pytania o Urbanskiego ... 02.06.06, 16:10 bryt.bryt napisał: > Wlasnie padly dobre pytania o walke z "ukladem" i wspolprace Urbanskiego z > gosciem z SLD. A Jarek na nowo definiuje "uklad" ... wszystko jasne: układ jest wtedy, gdy w podziale zysków nie uczestniczy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt prokuratura 02.06.06, 15:29 Jarek powiedzial, ze kilka miesiecy temu chcial zaniesc falszywki do prokuratury. To znaczy, ze oddanie teraz tego materialu Ziobrze nie jest wymyslem ostatnich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: O innej orientacji seksualnej 02.06.06, 15:31 nic nie ma... wyczyścili? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak materialow nt. akcji hiacynt tam nie ma :D 02.06.06, 15:32 dziennikarze dostali kopie, ale jeszcze konferencja sie nie skonczyla Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: materialow nt. akcji hiacynt tam nie ma :D 02.06.06, 15:37 sierzant_nowak napisał: > dziennikarze dostali kopie, ale jeszcze konferencja sie nie skonczyla Na pytanie o materiąły o orientacji seksualnej Jaruś odpowiedział: "w TYCH teczkach tego nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: 20 minut...yes! 02.06.06, 15:33 Niesłychanie inteligentne i dowcipne wystąpienie prezesa, właśnie się kończy w tvn 24 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: 20 minut...yes! 02.06.06, 15:33 tzn. konferencja - pytają dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: 20 minut...yes! 02.06.06, 15:35 loppe napisał: > Niesłychanie inteligentne i dowcipne wystąpienie prezesa, Jednym wielkim dowcipem jest sam prezes PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: 20 minut...yes! 02.06.06, 15:38 dobre było też jak rzekł, że on nie ma jakichś specjalnych anty dla pracy byłych polityków w biznesie ponieważ wymaganie żeby byli politycy umierali z głodu jest za daleko idące:) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt co za cham ... 02.06.06, 15:33 ... wlasnie Jarek raczyl sie zdziwic, ze Tusk oburzyl sie ujawnieniem faktow o dziadku w Wermachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: he he 02.06.06, 15:34 a ty siedzisz i jak kura wydziobujesz fragmenciki, zero syntezy Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: he he 02.06.06, 15:35 Zapytany o najnowsze ataki Rokity prezes Kaczyński odrzekł, że już nie odpowiaa na ataki polityków PO bo to jest sprawa dla specjalistów z innych dziedzin niż polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No cóż 02.06.06, 15:39 to jest ten charakterystyczny, krakowski nurt polityczny, ubezpieczany porcją jodyny znad morza. Precyzyjne, chirurgiczne cięcia. Nie do odparcia. Po których premiera z Krakowa już zza mikrofonów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rzeczywiście 02.06.06, 15:46 najlepiej odpiera się ataki poprzez prowadzące do zaniku organizmu samookaleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: he he 02.06.06, 15:47 loppe napisał: > Zapytany o najnowsze ataki Rokity prezes Kaczyński odrzekł, że już nie odpowiaa > na ataki polityków PO bo to jest sprawa dla specjalistów z innych dziedzin niż > polityka... To tez bylo chamskie, ale w normie jednak. Dlatego pominalem milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Na pytanie, czy inni tez mogli mieć fałszowane 02.06.06, 15:41 teczki odpowiedział, że nie przypuszcza, bo Kaczki były wyjątkowo niebezpieczne i znienawidzone przez SB Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Na pytanie, czy inni tez mogli mieć fałszowan 02.06.06, 15:43 mówiąc o fałszerstwach dokonanych już w latach 90., zapomn. dodać chyba celowo żeby sprawić wrażenie że to w latach komuny Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt oszolom 02.06.06, 15:56 joella.r napisała: > teczki odpowiedział, że nie przypuszcza, bo Kaczki były wyjątkowo niebezpieczne > i znienawidzone przez SB To byli urodzeni Mezowie Stanu, wyposazeni w wiedze, przenikliwosc myslenia, zdolni poprowadzic za soba masy. Kiedys uwazani za oszolomow, a teraz - wedlug Jarka - osmieszjacy swoja postawa tamte epitety. A ja sadze, ze w Jarku oszolomstwo sie utrwala. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Kaczyński dobrze rozumie Polaków, 02.06.06, 15:52 którzy pragną mieć niezłomnego bohatera, męczennika, człowieka przeciwko któremu sprzysięgły się wszystkie wraże siły - ale on w męce, walce i cierpieniu nie poddał się, nie oddał nawet guzika i do śmierci będzie walczył z wrogiem. Nie jest istotne, co tu jest prawdą, co konfabulacją, co mitem. Romantyczny naród, ci Polacy :) PS. Może dlatego w zbiorowej pamięci jedyne wygrane przez nas powstanie - wielkopolskie - nie istnieje? Gdy Kaczyński wygra, będzie to koniec jego mitu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 15:57 Jeśli nie, to niech mnie ktoś sprostuje. Czy on na pytanie o ewentualne fałszowanie teczek innych osób w taki sposób jak jego, stwiersził, że to jego i jego brata chcieli zniszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 15:57 chodziło o fałszerstwa dokonane już w latach 90. (nie za PRL) teraz zapewne zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 15:59 zgadza się że w latach 90. oni byli na celowniku (vide to co tam kiedyś TVP aż przepraszała za cały film fałszywy nie pamietam szczegółów tej haniebnej prowokacji) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 16:06 loppe napisał: > chodziło o fałszerstwa dokonane już w latach 90. (nie za PRL) > teraz zapewne zrozumiesz Fakt, ze zrozumieniem samego Jarka można mieć czasami problemy. Ale skoro już tak spieszysz z objaśnianiem wszystkiego, to wytłumacz może, dlaczego tylko teczka Jarka miała być fałszowana w latach 90-tych, a już fałszowanie teczek innych osób dla celów politycznych - wrogów, konkurentów,itp - miałoby być mniej prawdopodobne lub nawet nieprawdopodobne? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 16:09 chodziło o dekomunizację, lustrację Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: A teczka Macierewicza? Tez sfalszowana? 02.06.06, 16:11 A Tusk siedzi i dopisuje sobie kartki Bo te dwie przy setce Kaczyńskiego to czysta żenada. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: A teczka Macierewicza? Tez sfalszowana? 02.06.06, 16:14 no ale sorry, przecież wiesz że taki argument że wszyscy z GRUPY musza mieć sfałszowane żeby można uwierzyć że jeden ma sfałszowane just doesn't hold water:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A wiec czemu Kaczynski? Za niebezpiecznego 02.06.06, 16:21 to go moze uznac co najwyzej PSYCHIATRA, nie zas sluzby bezpieczenstwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czy ja dobrze usłyszałem? 02.06.06, 16:11 loppe napisał: > chodziło o dekomunizację, lustrację To jest odpowiedź na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz To może zapytam inaczej 02.06.06, 16:19 Dlaczego fałszowanie teczek miałoby się odbywać tylko z powodu popierania lustracji i dekomunizacji i tylko w przypadku jednej osoby, a nie miałoby mieć miejsca w przypadku zwykłych politycznych świństw, jak próby dowalenia przeciwnikom czy próby wycinania konkurencji? Przecież teczki, bez względu na to, czy większość elit, społeczeństwa, czy kogokolwiek jeszcze, popiera iedeę lustracji, sprawiają, że gagatek jest publicznie spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: To może zapytam inaczej 02.06.06, 16:22 my nie wiemy czy to jedyna teczka do której cos włożono ani nikt w pOlsce nie twierdzi - przynajmniej nikt inteligentny - że to jedyna taka teczka a parcie na dekomunizację to b. dobry powód przyznasz żeby zwalczać w ten sposób polityka, sa zapewne i inne niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford I dlaczego nikt nie falszowal teczki Olszewskiego? 02.06.06, 16:10 By daleko nie szukac:))) Nic nie slychac takze o sfalszowanej teczce Macierewicza, choc to on sie preciez powaznie narazil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: I dlaczego nikt nie falszowal teczki Olszewsk 02.06.06, 16:12 tak, ale czy nie fałszowano teki JK już po upadku Olszewskiego? poza tym nie znamy teki Olsz więc nie zgaduj że nie sfałszowne tam nic Macierewicz raczej nie wydawał się zdolny dojsc kiedyś do władzy - rzeczywiście trafnie oceniali przeciwnicy dekomunizacji że jeżeli ktoś kiedyś dojdzie do władzy to K Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Jasne, Rosja zawsze wiedziala, kogo na stolek w RP 02.06.06, 16:22 wsadzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach dobrze 02.06.06, 15:58 bo jego najbardziej (cyt.) nienawidzili i to on był najbardziej niebezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: dobrze 02.06.06, 16:08 no proszę, a podli kłamcy jeszcze niedawno mówili (co zreszta potwierdził Urban w swoim alfabecie) że komuniści najbardziej nienawidzili Kuronia i Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dobrze 02.06.06, 16:09 po_godzinach napisała: > bo jego najbardziej (cyt.) nienawidzili i to on był najbardziej niebezpieczny Innych nienawidzili duzo mniej i nie chcialo im sie nic preparowac. To oczywiste jest, jak partiotyzm Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś