Dodaj do ulubionych

dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują?

03.06.06, 15:46
dlaczego gie wu po raz pierwszy w historii jest pod kreską? Gie Wu gazeta ,
która powoływała premierów znzczy dziś tyle co byle jaki "onet". co zniszczyło
te pomniki postkomunizmu. czy tylko klęska polityczna sld i uwoli? czy może
brak umiaru w kłamstwach i manipulacji przekroczyły w nich granicę zdrowego
rozsadku? czy jest szansa na powstanie prasy lewicowej wolnej od przypadłości
KPP i PZPR?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus mozesz dac jakies blizsze info? 03.06.06, 15:47
      rynek dobil czerwone zombi? :)
      • smok62 wątek skina o trybunce 03.06.06, 15:51
        oraz wczorajszą analizę "dziennika" i naszą dyskusję:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42951883
        • marcus_crassus ps-"analiza" dziennika o Agorze 03.06.06, 15:57
          jest wartosci "papiru do podciru". choc z trybuna cieszy.

ps-nie rozumiem Ciebie. czy musisz byc obecny koniecznie na forum jakiejs gazety? przeciez jak chcesz sie przeniesc mozesz wybrac dowolne miejsce??

o ile z sensem jest czesc o trybunie o tyle robicie z siebie blazenade tymi watkami o Agorze. ludzie. nikt was tutaj nie trzyma. ja ostatnio w ramach redukcji prasy bo nie mam juz czasu ograniczylem sie do Rzepy i Wprost - a wiec odpadla wlasnie GW.

czy robie z tego jakies wielkie halo???

poza tym nie rozumiem jednej rzeczy - to wy "tworzycie" portal GW. wasza aktywnoscia na forum, waszymi blogami etc..

przeciez mozna boki zrywac kiedy sie czyta na "prawicowym" blogu na portalu GW zachwyty nad spadkiem zyskow Agory :)

ludzie. miejcie chociaz troche konsekwencji. chyba ze celem niektorych jest nie merytoryczna dyskusja ale blazenada
          • smok62 to była kiedyś moja gazeta 03.06.06, 16:02
            stała się renegatem, zdradziła (lub przestała się kamuflować) -chcę być przy jej
            pogrzebie i coś mi mówi,ze się doczekam :)))
            • marcus_crassus gazeta nigdy nie byla twoja gazeta 03.06.06, 16:15
              ani moja. byla zawsze prywatna gazeta ktora miala swoich wlascicieli.

Twoje zachowanie przypomina jakas mentalnosc rozczarowanego kibola ktory identyfikuje sie z jakas druzyna (to nasz klub) i jak klub go zawiedzie planuje w domu jakby tutaj podpalic stadion.

przestan bredzic glupoty. Gazeta nie jest twoja gazeta i nigdy nie byla.

jak sobie zalozysz gazete to bedzie twoja.

a najbardziej pomozesz upadkowi gazety jak przestaniesz chocby pisac na jej forum.

mniej postow - mniej dyskusji - mniej gosci. mniej wejsc na reklamy - mniejsze zyski.

inaczej po prostu pajacujesz a nie czekasz na jakas smierc.

********************************************************************************

ps-gazete czeka regres. to oczywiste. w zadnym kraju zachodnim nie ma jakis megadochodowych, rzadzacych opinia publiczna gazet.

internet, telewizja etc - gazeta sie zmarginalizuje. to naturalny proces. nie trzeba do tego analiz tylko po prostu znajomosci trendow w mediach
              • smok62 wyobraż sobie - byłem współwłaścicielem gie wu 03.06.06, 20:18
                bo to jest tak jak firma jest na giełdzie i możesz sobie kupic naprzykład biurko
                nadredaktora. co do reklamadawców, których zyskuje ponoc gie wu wskutek mojego
                klikania - myślę ze mu ubywa a nie przybywa:) czego najlepszym dowodem jest twój
                życzliwy post odradzający mi pisanie. twoje niedoczekanie. poczekam na tym forum
                az gie wu zdechnie:)
                • frau_blada Re: wyobraż sobie - byłem współwłaścicielem gie 03.06.06, 20:34
                  Ja tez poczekam, choc nie na smierc GW, tylko na jej powrot na wlasciwe miejsce.
                  :)))
                  Jak tak padna wszystkie lewackie gazety, to sie te redaktorki rozpierchna po
                  redakcjach i beda odwalac krecia robote.
                  Jak sa w Trybunie, Przegladzie czy GW wiadomo co mysla i sa w jednym mateczniku
                  pod kontrola. :)
                  • smok62 Dorzuc jeszcze Politykę z takimi tuzami jak 04.06.06, 07:46
                    paradowska,władyka,żakowski. obecnie mało obecni bo skrobią zyletkami swoje teczki
            • eric_theodore_cartman Re: to była kiedyś moja gazeta 03.06.06, 17:44
              GW jest potrzebna, tylko musi stac normalna gazeta, skoslawil ja monopol, ale
              teraz sie wyprostuje.
      • marcus_crassus ok. mam :) 03.06.06, 15:51
        dedykuje z tej okazji dla calej redakcji Trybuny piosenke:

"Zabilem byka,coz to byl za byk
        krew z byka sika - siku siku sik"

:)
    • mak67 Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 15:48
      Jak by jeszcze władza wpadła na pomysł aby w ramach oszczędnego państwa
      przestać dawać ogłoszenia do Rzepy i GW oraz zaprzestać w urzędach, policji i
      wojsku prenumeraty tych gazetek to upadek ich byłby szybszy.
      • entefuhrer Re: to upadek ich byłby szybszy 03.06.06, 15:52
        Zostałyby już tylko same słuszne, prawda ?... ;->
        • smok62 zaglądam na lewica.pl 03.06.06, 15:54
          i muszę przyznac,ze jest lepsza od swoich starszych braci w wierze. tam
          przynajmniej wierzą w to co piszą nie zajadając kawioru
          • entefuhrer A mnie (inaczej niż Ciebie) nie interesuje dieta.. 03.06.06, 15:58
            ...ani starych, ani młodych towarzyszy... ;->
          • marcus_crassus smoku. bredzisz 03.06.06, 15:59
            znam osobiscie paru gosci ktorzy pisywali/ pisuja w trybunie. za prace w trybunie naprawde nie zjada sie kawioru a gazeta nigdy nie byla wielce zyskowna. w zasadzie zawsze chodzilo aby zwiazac koniec z koncem.

upadek trybuny cieszy - ale nie kompromituj takimi wypowiedziami swoich wlasnych pogladow
            • smok62 uważaj bo się rozpłacze nad losem "trybunki" 03.06.06, 16:03
              chachacha
      • antykagan Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 16:18
        mak67 napisał:

> Jak by jeszcze władza wpadła na pomysł aby w ramach oszczędnego państwa
        > przestać dawać ogłoszenia do Rzepy i GW oraz zaprzestać w urzędach, policji i
        > wojsku prenumeraty tych gazetek to upadek ich byłby szybszy.

To gdzie takie łajzy bez honoru, godności i ambicji jak ty, szszekający na GW
        na jej forum by się pluli? Jak tak nienawidzisz GW to po co wchodzisz chamie na
        jej forum i ubliżasz właścicielom? Po co?
        • smok62 po to tu jestem by gie wu szybciej zdechła 03.06.06, 19:29
          zajmuje się wolnotariatem na rzecz likwidacji patologii w polskiej prasie.
    • xtrin Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 15:51
      > co zniszczyło te pomniki postkomunizmu.
      > czy tylko klęska polityczna sld i uwoli?

Osobiście stawiałabym na upowszechnienie się internetu :).
    • jarek.lze-teczka ******* Ł ż e - t e c z k a P r e z e s a ****** 03.06.06, 16:06
      Był sobie raz prezes Jarek
      Co nosił tani zegarek
      A z jego łże-teczki
      Uciekły karteczki
      Zostały te "sfałszowane"

Było sześćset, a jest dwieście
      Prezes teczkę swą wyczyścił
      Oj dana, oj dana, hey!
    • joella.r widuję w tvn24 red. dębskiego z trybuny 03.06.06, 16:08
      nie mam nic przeciw niemu
    • maaax Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 16:09
      wszystkie te czynniki łacznie
    • p.smerf Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 17:16
      Dlaczego plajtują? To bardzo proste, muszą się utrzymać wyłącznie ze sprzedaży.
      Nie dostają żadnych reklam. A dlaczego nie dostają? Bo w IV RP tylko idiota
      będzie zadzierał z odnowicielską władzą i zamieszczał reklamy w "niewłaściwym"
      piśmie. Iinstytut inwigilacji prasy (dawny UKPPiW) - który ma powstać - w
      pierwszym rzędzie sprawdzi, kto gdzie publikuje reklamy.
      • t-800 Re: dlaczego "przeglad" "trybunka" plajtują? 03.06.06, 17:54
        No ale za SLD "Trybuna" dostawała ogłoszenia rządowe.
    • frau_blada A cos Ty taki zatroskany smoku? :)))) 03.06.06, 17:32

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka