Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Małyszu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 22:40
To już jest podejrzane bardzo, że pan prezydent chadza na oficjałki w
samotności. Rok temu przecież Jolka bawiła się na Małyszu razem z Kwachem.
Plotki z dzieciakiem Edyty G. dają tu dużo do myślenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: bap Re: A jaki mezczyzna by nie skorzystal... IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.03, 23:10
      kiedy zamiast przekwitlej juz zony podsunie sie mu nowa goraca i ciepla cipa.

• Gość: Kwach Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: *.sejm.gov.pl 18.01.03, 23:12
      Gość portalu: Aligator napisał(a):

> To już jest podejrzane bardzo, że pan prezydent chadza
      na oficjałki w
      > samotności. Rok temu przecież Jolka bawiła się na
      Małyszu razem z Kwachem.
      > Plotki z dzieciakiem Edyty G. dają tu dużo do myślenia.

...że niby co ? Kwach zrobił dzieciaka Górniakowej ?
      Niemozliwe !
      • Gość: Aligator Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.03, 23:19
        Ty, Kwach, jak zwykle dowiadujesz się ostatni. Przejrzyj wcześniejsze wpisy na
        temat prezydenta i Górniakowej.
        • Gość: Kwach Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: *.sejm.gov.pl 18.01.03, 23:55

> Ty, Kwach, jak zwykle dowiadujesz się ostatni.
          Przejrzyj wcześniejsze wpisy na
          > temat prezydenta i Górniakowej.

przejrzałem, nawet skorzystałem z google i według mnie to
          bujda, niezdrowe sensacje, a może odwrócenie uwagi...
          jak masz jakiś wiarygodny link na źródło informacji o tym
          to daj go....
          • Gość: Wierzoncy Nie, Edyta nie mogla tego uczynic IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.01.03, 10:01
            Trzezwy narod tam juz chyba lepiej wie po jakich katach Pan Prezydent macza
            swego kapucyna czy tez kabrioleta (jesli tak sie zdarzylo, ze Pan Prezydent
            mial zaszczyt byc ochrzczony nozem).

Ja natomiast wierze, ze Edyta - w koncu osoba piekna i wrazliwa na piekno - nie
            mogla pojsc do lozka z wampirem z tlusta d00pa i objawami lustrzycy.
          • Gość: Jas-poinformowany Podaję link o całej sprawie! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 10:07
            Zobacz link o calej sprawie we Wprost. www.wprost.pl/ar/?O=38227&C=57
            Na razie jest to zawoalowane ale jak urodzi i poda nazwisko tatusia to dopiero będą jaja!
            Nie przepadam za Kwachem ale mu współczuję bo Jolka już mu wybierze....
            Pozdrawiam.
            Jas
            PS Ciekawe czy zmajstrowali za jednym razem co mało prawdopodobne czy to długi romans.
            • jaceq Re: Podaję link o całej sprawie! 19.01.03, 10:48
              Gość portalu: Jas-poinformowany napisał(a):

> ale mu współczuję bo Jolka już mu wybierze....

Ja mu raczej współczuję czegoś całkiem innego, o ile to
              prawda, w co powątpiewam.
    • Gość: bap Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.03, 23:13
      zamiast cieplej mialo byc mokra...
      • Gość: polishAM Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: *.nas38.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.01.03, 09:30
        Ja mysle, ze Jolka rowniez powinna wyskoczyc na bok. Z Leszkiem Bublem na
        przyklad.
    • Gość: KASAnowa Re: Kwaśniewski znowu bez Jolki. Tym razem na Mał IP: 192.38.163.* 19.01.03, 14:48

> To już jest podejrzane bardzo, że pan prezydent chadza na oficjałki w
      > samotności. Rok temu przecież Jolka bawiła się na Małyszu razem z Kwachem.
      > Plotki z dzieciakiem Edyty G. dają tu dużo do myślenia.

A co bedzie ciagal za soba stare wypudrowane pudlo - Edytka to lacha - ale
      cyganicha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka