edbud 20.01.03, 05:05 Był niewygodny, więc został zamordowany, jak Jan Paweł I. Eddy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Jacek Dębski IP: *.poz-war.leased-e.ids.pl 10.03.03, 17:51 Doskonały Minister. Został odwołany, więc nic dziwnego, iż się załamał. Liczył, że gangsterzy go będą lubić,ale się przeliczył i został zamordowany, niestety z powodu pieniędzy e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Jacek Dębski IP: *.poz-war.leased-e.ids.pl 10.03.03, 17:52 Doskonały Minister. Został odwołany, więc nic dziwnego, iż się załamał. Liczył, że gangsterzy go będą lubić,ale się przeliczył i został zamordowany, niestety z powodu pieniędzy e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Jacek Dębski: minister na krętych ścieżkach IP: *.eds.net 10.04.03, 10:55 Nikt normalny nie zadaje się z bandziorami, więc mi nie jest żal niego, tak jak każdego innego bandziora zastrzelonego na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Jacek Dębski: minister na krętych ścieżkach IP: server:* / 192.168.190.* 12.05.03, 07:40 Typowy pampers, a do tego cwany i chamski."Jakie życie taki zgon..." Takimi ludźmi otaczał się Buzek i Tomaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Jacek Dębski: minister na krętych ścieżkach IP: *.stat.gov.pl 01.07.03, 11:11 adlaczego AWUS (prawica nie szuka złodzieji w śród swoich kolegów-skąd p. Wrzodak ma tak duży majątej i nikt go nie rozliczył - Zakłady Ursus rozłożył na dwie opadki . skąd Worzodak ma dwa domy i samochody proszę Urząd Skarbowy o sprawdzenie dokładne jego zasobów finansowych, bo ja też i mąż pracowaliśy w Ursusie po 40 lat i takiego majątku się nie dorobilłam . pozdrawiam i niech gazeta zajmnie się też p. Wrzodakiem. Odpowiedz Link Zgłoś