Gość: UCZCIWY OBYWATEL Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.03, 22:38 A NAWET JEŚLI TO PRAWDA TO CO? BILL MÓGŁ TO I KWAŚNIWESKI MOŻE :) NIKT BY SIE NIE OBRAZIŁ , CHYBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.dialup.umb.edu 22.01.03, 23:07 Gość portalu: UCZCIWY OBYWATEL napisał(a): > A NAWET JEŚLI TO PRAWDA TO CO? BILL MÓGŁ TO I KWAŚNIWESKI > MOŻE :) NIKT BY SIE NIE OBRAZIŁ , CHYBA W Czechach podobna sprawa (o ile to prawda-w Londynie z aborcja nie problem) tylko przysporzyla popularnosci Klausowi. Slyszalem, ze Kwas polyka sloik Viagry dziennie. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: 142.46.196.* 22.01.03, 23:27 A co ten n takiego osiagnal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławo Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.03, 00:00 To na pewno prawda. Kwaśniewski ma dziecko z Górniak, a Miller z Ireną Santor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smul Re: OLEK JEST JESZCZE MEŻCZYZNĄ IP: *.chello.pl 23.01.03, 00:17 Ludzie, co wy się kurwa czepiacie. Olek zobaczył Górniak, to ją bzyknął, co za problem. Inna sprawa, że dymanie Górniak, to tak, jakby potrząsać workiem pełnym kości. A Jola ma inne rzeczy w głowie: Na przykład, jak wyprowadzać z firm grubą kasę na Fundację Jolanty Kwaśniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Kwach na prazydenta ŚWIATA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 00:21 Kwahol to niezły cygan. Pamiętam, jak w Katyniu bolała go noga, a o tym, że nie jest magistrem zapomniał. Ale mówniąc szczerze, choć wszyscy politycy to banda oszustów i łodziei to kto za niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Olek powinien był powiedzieć, ze nie bedzie tej IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:26 sprawy komentował, podobnie jak nie ma zamiaru recenzować "Harry Pottera" Bo to czy miał romans z Górniak, czy nie miał to jego osobista sprawa. Może to interesowac najwyżej rodziny pomawianej pary. Widzę jednak, że wsiowych sensatów, złośliwców i zwykłych plotkarzy jest na tym forum cała masa. Zajmijcie się swoimi żonami i sprawami. Dobranoc. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Do Palnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 00:31 Jasne, w Polsce prezydentem moze być szuja, złodziej, kurwiarz, sutener i temu podobni. Naród ma takiego prezydenta, na jakiego sobie zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Do Jędrka IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:37 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Jasne, w Polsce prezydentem moze być szuja, złodziej, kurwiarz, sutener i temu > podobni. Naród ma takiego prezydenta, na jakiego sobie zasłużył --------------- Wystartuj w następnych wyborach mężu bez skazy. Na marginesie nie znam dowodów wskazujących na to, że Olek to "szuja, złodziej, kurwiarz, sutener i temu podobny". Trochę lodu na skołatany nienawiścia łeb nie zaszkodzi. To nie jest elegancki sposób argumentowania. Gdybym był człowiekiem twojego pokroju, skierowałbym te wszystkie określenia pod twoim adresem - ale nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Do Palnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 00:51 Jestem sutenerem, kurwiarzem, szują i złodzoejem, i dlatego nie będę startował w wyborach. Jeżeli ktoś dostaje pieniądze i żyje z naszych podatków, to musi byc uczciwy. Chyba, że sądzisz inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Do IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:56 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Jestem sutenerem, kurwiarzem, szują i złodzoejem, i dlatego nie będę startował > w wyborach. Jeżeli ktoś dostaje pieniądze i żyje z naszych podatków, to musi > byc uczciwy. Chyba, że sądzisz inaczej? ---------------- Masz wszelkie szanse,żeby wygrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Do Palnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:01 Dzięki, stary, ale nie, bo jestem ambitny. Towarzystwo polityków mnie nie interesuje. Wole swoje. Przynajmniej nie łżemy jak psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Olek powinien był powiedzieć, ze nie bedzie tej IP: *.stenaline.com 23.01.03, 08:26 Gość portalu: Palnick napisał(a): sprawy komentował, podobnie jak nie ma zamiaru recenzować "Harry Pottera" Bo to czy miał romans z Górniak, czy nie miał to jego osobista sprawa. Może to interesowac najwyżej rodziny pomawianej pary. Widzę jednak, że wsiowych sensatów, złośliwców i zwykłych plotkarzy jest na tym forum cała masa. Zajmijcie się swoimi żonami i sprawami. Dobranoc. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cienki Bolek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.client.attbi.com 23.01.03, 00:41 Ja tez probowalem sie kiedys wykrecic,ale bylem za cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Do cienkiego bolka z małej litery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 00:57 Gość portalu: cienki Bolek napisał(a): > Ja tez probowalem sie kiedys wykrecic,ale bylem za cienki. Stary, nie zrażaj się, naprawnę masz szanse. Spójrz na Kwacha, starego dziada i na siebie, DO ROBOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Jędrek, chodzą słuch, że jesteś zoofilem!? IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:02 Gość portalu: Jedrek napisał(a): > Gość portalu: cienki Bolek napisał(a): > > > Ja tez probowalem sie kiedys wykrecic,ale bylem za cienki. > Stary, nie zrażaj się, naprawnę masz szanse. Spójrz na Kwacha, starego dziada i > > na siebie, DO ROBOTY!!! ---------------------------------- To napewno prawda, bo twoja dziewczyna jest lesbijką (trudno sie jej dziwic). Czy kobyła z która miałeś stosunek urodzi pegaza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Hej KOLEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:09 Dupczę wszystko, co się rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Hej Jędrek IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:30 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Dupczę wszystko, co się rusza. -------------------- Lubię Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Dla Kolca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:35 Chyba przesadzasz. Przyznam się, że równiez liście jak wiatr zawieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Dla Jędrka IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:38 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Chyba przesadzasz. Przyznam się, że równiez liście jak wiatr zawieje... ------------ Ja jestem z natury statyczny, wiec sie nie obawiam. Moge Cie lubic w miarę bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Dla Kolca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:41 Więc chyba pozostaniemy przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Dla Jędrka IP: *.stenaline.com 23.01.03, 02:04 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Więc chyba pozostaniemy przyjaciółmi ---------------------- Myślę, że tak. W sumie wiele nas łączy - może poza tą kobyłą. Wprawdzie próbowałem ale nie wyszło. Wolę sądzic, że to wina partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta74 Niech Michnik zrobi BADANIE "dzienikarskie" w tej IP: *.tnt29.det3.da.uu.net 23.01.03, 00:44 sprawie, przeciez on jest LOWCA sensacji i LOWCA SKOR oraz CALUJE sie ze wszytkimi KAMELEONAMI i CZERWONYMI KROKODYLAMI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Niech Michnik zrobi BADANIE 'dzienikarskie' w IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:46 Gość portalu: Marta74 napisał(a): > sprawie, przeciez on jest LOWCA sensacji i LOWCA SKOR oraz CALUJE sie ze > wszytkimi KAMELEONAMI i CZERWONYMI KROKODYLAMI ! --------------------- Marta! Słyszałem, że dałaś dupy Michnikowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale, że masz jałową macicę - gówno z tego wyszło. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Niech Michnik zrobi BADANIE 'dzienikarskie' w IP: *.proxy.aol.com 23.01.03, 01:28 Gość portalu: Kolec w Stawie napisał(a): > Gość portalu: Marta74 napisał(a): > > > sprawie, przeciez on jest LOWCA sensacji i LOWCA SKOR oraz CALUJE sie ze > > wszytkimi KAMELEONAMI i CZERWONYMI KROKODYLAMI ! > --------------------- > Marta! Słyszałem, że dałaś dupy Michnikowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ale, że masz jałową macicę - gówno z tego wyszło. > > tylko jedna mysl sie nasuwa - skonczony debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Miło mi gucio! IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:34 Gość portalu: gucio napisał(a): Gość portalu: Kolec w Stawie napisał(a): Gość portalu: Marta74 napisał(a): sprawie, przeciez on jest LOWCA sensacji i LOWCA SKOR oraz CALUJE sie ze wszytkimi KAMELEONAMI i CZERWONYMI KROKODYLAMI ! --------------------- KwS:Marta! Słyszałem, że dałaś dupy Michnikowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale, że masz jałową macicę - gówno z tego wyszło. ------------------------ G:tylko jedna mysl sie nasuwa - skonczony debil ------------------- KwS: Miło mi a ja jestem Kolec w Stawie. Nie martw się, wielu nawet jedna myśl sie nie kołacze we łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podgladacze Bil Cllinton WYPIERAL sie przed komisja K.Stara... IP: *.tnt29.det3.da.uu.net 23.01.03, 01:37 w kongresie i senacie USA. Pamietacie ten SUPER szol z "bialego" niewinnego domu i owalnego biura z kozetka skurzna ? I co? Potem jak Monika L. SKARZYLA sie ze jej Bil "wkladal" cygoro zamiast ... Kto wlasciwie klamal ? Moze Mosad z Belwederu, albu hotelu w Korei cos znowoz NAGRAL lub sfilmowal przez "dziurke od klucza" w stosunkach Kwasa z Edyta, jak to zrobil z "bialego white hausu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek KTO WYPALIŁ CYGARO U GLINTONA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:39 Czuł się nieswojo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: KTO WYPALIŁ CYGARO U CLINTONA? IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:43 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Czuł się nieswojo... --------------------- Cygaro wypaliło samo. Takie są prawa scenariuszy a że nie było strzelby na scianie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: KTO WYPALIŁ CYGARO U CLINTONA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 01:57 Gość portalu: Kolec w Stawie napisał(a): > Gość portalu: Jędrek napisał(a): > > > Czuł się nieswojo... > --------------------- > Cygaro wypaliło samo. Takie są prawa scenariuszy a że nie było strzelby na > scianie..... Cygaro z aromatem (wspaniałym) To lepsze niż hawańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: KTO WYPALIŁ CYGARO U CLINTONA? IP: *.stenaline.com 23.01.03, 02:01 Gość portalu: Jędrek napisał(a): > Gość portalu: Kolec w Stawie napisał(a): > > > Gość portalu: Jędrek napisał(a): > > > > > Czuł się nieswojo... > > --------------------- > > Cygaro wypaliło samo. Takie są prawa scenariuszy a że nie było strzelby na > > > scianie..... > Cygaro z aromatem (wspaniałym) To lepsze niż hawańskie ------------------ Miło rozmawiąć z koneserem! Hawańskie zawieraja tylko pot z wewnętrznych częsci ud kubanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Podgladacze, podgladacze IP: *.stenaline.com 23.01.03, 01:41 Gość portalu: Podgladacze napisał(a): > w kongresie i senacie USA. > Pamietacie ten SUPER szol z "bialego" niewinnego domu i owalnego biura z > kozetka skurzna ? > I co? > Potem jak Monika L. SKARZYLA sie ze jej Bil "wkladal" cygoro zamiast ... > > Kto wlasciwie klamal ? > > Moze Mosad z Belwederu, albu hotelu w Korei cos znowoz NAGRAL lub sfilmowal > przez "dziurke od klucza" w stosunkach Kwasa z Edyta, jak to zrobil z "bialego > white hausu" ? ---------------------------------- Słuchajcie Podglądacze, zajmijcie sie swoimi genitaliami. Zwalczcie uporczywą grzybicę odbytu, umyjcie zęby i idźcie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
szczez Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski 23.01.03, 08:15 Myślę że Kwaśniewski jest za inteligentny ,aby wdawać się w takie historie miłosne. Ma za wiele do stracenia, po prostu jest to bezsensowna historia. Ktoś sprokurował tę historię, aby odwrócić uwagę ludzi od spraw ważnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 08:16 Kwaśniewski chiał pójść śladami Clintona, ale chyba coś nie wyszło, jest keipski w oralu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.stenaline.com 23.01.03, 08:23 Gość portalu: felek napisał(a): > Kwaśniewski chiał pójść śladami Clintona, ale chyba coś nie > wyszło, jest keipski w oralu ------------------- Jerzy, chodzi ci o Oral B, czy Oral D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.ports.pol.pl 23.01.03, 12:55 wydaje mi się że kwaśniewski należy do mężczyzn których pociąga kobieta piękna ale i inteligentna... czego o edycie górniak nie da się powiedzieć... szczerze wątpię w tą famę... ale każdy ma swoje kiepskie dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski 23.01.03, 14:55 1.Nie podoba mi się to,że Kwachu się tak tłumaczył. To znaczy,że coś jest na rzeczy. A poza tym nie od dziś wiadomo,że Miller i Kwaśniewski mają na pieńku a skoro ta wiadomość wyszła z Kancelarii Premiera... 2.Dlaczego Lis nic nie powiedział o tym w Faktach 3.Słyszeliście wczoraj Leppera:Pan narazie nie ma syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.stenaline.com 23.01.03, 15:11 jacqueline napisała: > 1.Nie podoba mi się to,że Kwachu się tak tłumaczył. To znaczy,że coś jest na > rzeczy. A poza tym nie od dziś wiadomo,że Miller i Kwaśniewski mają na pieńku a skoro ta wiadomość wyszła z Kancelarii Premiera... > 2.Dlaczego Lis nic nie powiedział o tym w Faktach > 3.Słyszeliście wczoraj Leppera:Pan narazie nie ma syna ------------------------- ad1/ Miller dybie na Jolantę, jest juz bliski sukcesu. ad2/ Lis podobno sypiał z Górniak przed jej wyjazdem do Korei. Ma cykora. ad3/ Lepper współżyje regularnie z jałówką . Z tego syna nie bedzie - jest zazdrosny. Jacqueline, czy to prawda, że lubisz miłośc francuską z orangutanami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towar Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.01.03, 23:26 a ja pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
jacqueline Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski 24.01.03, 10:06 Gość portalu: towar napisał(a): > a ja pracuję Nad czym? Nad dzieckiem? "wy nie próbujcie tylko zróbcie"-cytat z Kasi i Tomka A śp Mitterand też miał córkę z prawego łoża i syna ze związku pozamałżeńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.wns.us.edu.pl 24.01.03, 12:44 Wiadomość z ostatniej chwili:Jola wyprowadziła się do rodziców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koźlak Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: proxy / 213.17.198.* 24.01.03, 14:05 Ciekawe skąd ludzie się o tym dowiedzieli. Ktoś im zdjęcia robił? A jeśli to nie jest prawda? Ranić ludzi dla zarobku? Może niszczyć rodziny? Wyolbrzymianie plotki dla zwiększenia poczytności to dobre dla brukowców. I to naprawdę bylejakich. Nie przepadam za Edytą Górniak, nie twierdzę, że prezydent jest święty, ale bez namacalnych dowodów cały hałas wokół tego uważam za świństwo, głupotę i świadectwo prymitywizmu społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: webcacheH* / *.panther-grouper.dialup.pol.co.uk 25.01.03, 01:34 a ja mysle ze w calej tej sprawie maczali paluchy ludzie z otoczenia gorniakowej ; w sumie to ona najwiecej na calym tym zamieszaniu zyskala ponownie stajac sie osoba eksponowana w mediach, po tym jak jej szmatlawa kariera zaczela od czasu korei staczajac sie w dol po skandalicznym wykorzystaniu polskiego hymnu dla proby promowania wlasnej kariery na dalekim wschodzie ... pluja ludzie na kwacha , millera , a ta c.ipe oszczedzaja , juz dawno powinna otrzymac one way ticket i nie pokazywac sie w Polsce, a tu jeszcze ma ponoc w planie ta wredna cyganicha jutrzejszy wystep w telewizorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Kwaśniewski znowu tyje...jest w ciąży!!!! IP: *.stenaline.com 25.01.03, 01:39 Tak, jest w ciąży z Siwcem, tym piratem drogowym i znanym Casanową! Stało sie to podczs lądowania helikopterem. Olek pochylił się, by ucałować ziemię. Wystarczyło mgnienie i Siwiec zrobił swoje. Olek ze względu na golenie nie mógł uskoczyć. Czy zauważyliście, że Siwiec nie pokazuje sie już tak często z Olkiem? Podobno wyprowadził się do rodziców. Nagrał też płytę. Ale bedzie skandal! Clinton, pierdoła ze swoimi cygarami to pikuś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Jakie tam niegodziwe pogloski? IP: bierki:* / 192.168.9.* 27.01.03, 14:08 No a gdzie jest powiedziane ze Kwach nie moze od czasu do czasu przeleciec jakiejs laski? Rozumiem ze bylby skandal gdyby sie przespal z Tomaszem Hajto, ale z Edyta? I Gorniakowa tez podjarana strasznie, w koncu ma darmowa reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 31.01.03, 22:02 W ostatniej Angorze są zdjecia ciężarnej Edytki. Odpowiedz Link Zgłoś