artsg 15.06.06, 16:31 I to tylko w jednej małej polskiej wiosce. Bez reklamy i medialnego nawoływania przez kilka miesięcy. Bez wsparcia z zagranicy i bicia piany w prasie. A z tych waszych parad to można się uśmiać. www.artsg.republika.pl/p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.szfajcner Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 16:32 Wy jestesci ci w czapkach? Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 16:35 dr.szfajcner napisał: > Wy jestesci ci w czapkach? Reszta to lewica. Tylko mundurowi są z PiSdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 16:37 To prawda. To elektorat SO i PiS-u. To jest większość wyborców. A ludzi rozgarniętych i wykształconych jest mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 23:56 dr3xhab napisał: > To prawda. > To elektorat SO i PiS-u. > To jest większość wyborców. > > A ludzi rozgarniętych i wykształconych jest mniejszość. ci wykształceni to SLD? na czele z mgr.Kwaśniewskim hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:06 > Wy jestesci ci w czapkach? Było ich tylu, że by cię nakryli tymi czapkami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:23 artsg napisał: > > Wy jestesci ci w czapkach? > > Było ich tylu, że by cię nakryli tymi czapkami. o 5 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:42 > o 5 rano? Nie dość że jesteś lewak to jeszcze niedouczony. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Niedouk się odzezwal, ten od "trudnyH" słów... 15.06.06, 18:03 artsg napisał: > > > o 5 rano? > Nie dość że jesteś lewak to jeszcze niedouczony. > Nie dość, że kaczysta-faszysta, to NIEDOUK całym dziobem! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41910633&a=41918677 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 19:52 artsg napisał: > > > o 5 rano? > Nie dość że jesteś lewak to jeszcze niedouczony. moze dobrze ze niedouczeny rakie przeuczone prawaki jak ty, to katofaszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Powiem więcej. 15.06.06, 16:41 artsg napisał: > I to tylko w jednej małej polskiej wiosce. Bez reklamy i medialnego > nawoływania przez kilka miesięcy. Bez wsparcia z zagranicy i bicia piany w > prasie. A z tych waszych parad to można się uśmiać. > > www.artsg.republika.pl/p.jpg Także bez ochrony policji, bo kto nam może podskoczyć? Kilku jakichś zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Powiem więcej. 15.06.06, 16:52 Widać jak sie cieszycie z waszego święta miny macie nie tegie idziecie jak na zkazańcy .To wasza radość z wiary ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Powiem więcej. 15.06.06, 16:58 artsg napisał: > Także bez ochrony policji, bo kto nam może podskoczyć? Kilku jakichś zboczeńców Trudno zeby policje chronila policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak kazdym swoim postem 15.06.06, 21:53 udowadniasz, ze nie masz pojecia o tym, czego naucza kosciol w pochodzie ktorego szedles... > Także bez ochrony policji, bo kto nam może podskoczyć? Kilku jakichś zboczeńców bo ci "zboczency" sa normalni, a ludzie wolajacy do ludzi o innych pogladach "raus zydy" szli w takich pochodach jak ten na zdjeciu... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Powiem więcej. 16.06.06, 10:04 Jak widać Wasze parady nie przeszkadzają innym. Tylko dlaczego parady innych przeszkadzają Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Powiem więcej. 16.06.06, 13:02 > Jak widać Wasze parady nie przeszkadzają innym. Tylko dlaczego parady innych > przeszkadzają Wam? Bo są źródłem patologii, zboczeń. Zakłócają ruch na ulicach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A ta parada na Twoich zdjęciach nie zakłócała 16.06.06, 14:03 ruchu? Przecież widać, że oni idą środkiem jezdni, a nie po poboczu... I jakoś nigdy nie słyszałem o przypadku, żeby ktoś przez paradę się "zboczył" ani "spatologizował". Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A ta parada na Twoich zdjęciach nie zakłócała 16.06.06, 15:17 peer2 napisał: > ruchu? Przecież widać, że oni idą środkiem jezdni, a nie po poboczu... Tylko że to jest dzień wolny od pracy Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A ta parada na Twoich zdjęciach nie zakłócała 16.06.06, 16:42 No popatrz, a ta słynna warszawska parada to też odbyła się w dzień wolny od pracy. Więc jaka różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:00 To ci ludzie głosowali na SLD, gdy zdobywało 40%? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:08 goniacy.pielegniarz napisał: > To ci ludzie głosowali na SLD, gdy zdobywało 40%? Sądząc po wieku tak. Niewykluczone, że jeszcze na Gierka głosowali... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:45 > Sądząc po wieku tak. Niewykluczone, że jeszcze na Gierka głosowali... Można też powiedzieć że RM ma słuchalność 1 % Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Powaznie? Tak spadła? Po wizycie B.XVI??? 15.06.06, 18:05 artsg napisał: > > Sądząc po wieku tak. Niewykluczone, że jeszcze na Gierka głosowali... > > Można też powiedzieć że RM ma słuchalność 1 % ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wy to elektorat SLD? 15.06.06, 17:04 Ten co to zaraz po mszy na głosowanie? Za głębokiej komuny 99% frekwencji w "wyborach" (nie brałem udziału w tym g... NIGDY, nie trzeba było odwagi, tylko trochę smaku), niezłomny "prawdziwy Polak" Bender w "Sejmie" za czasów bojkotu tego tworu przez przyzwoitych ludzi, a w 2001r. 41% (he, he, niby bez dzisiejszych wyborców PiSu?) na postkomunę. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Tadziowi Mazowieckiemu stalinisci 15.06.06, 17:23 nie przeszkadzali... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Tadziowi Mazowieckiemu stalinisci 15.06.06, 18:06 reakcjonista1 napisał: > nie przeszkadzali... Maciejowi Giertychowi też nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Więc "tolerancyjni" i "kochający inaczej" 15.06.06, 17:06 co byście chcieli zrobić z tymi ludźmi? Jakiś holocaust? Nie chcecie być tacy? No i nie jesteście. Jesteście jeno wyalienowanymi frustratami, niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Nie, geymacht to zwykli faszyści 15.06.06, 17:22 zionie od nich miloscią i poszanowaniem drugiego czlowieka. Faszyzm wyziera z kazdego slowa takich Biedroniow. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 15.06.06, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Bez reklamy? 15.06.06, 17:26 Bez żartów. Nie większego zleceniodawcy na bezpłatną reklamę w Polsce od tej hydry katolickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a szkoda, że nie zawsze tak grzecznie paradujecie 15.06.06, 17:35 bi.gazeta.pl/im/9/896/z896729G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:39 artsg napisał: > I to tylko w jednej małej polskiej wiosce. Bez reklamy i medialnego > nawoływania przez kilka miesięcy. Bez wsparcia z zagranicy i bicia piany w > prasie. A z tych waszych parad to można się uśmiać. Tak się chwalisz a zamalowałeś tablicę z nazwą miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 17:44 > Tak się chwalisz a zamalowałeś tablicę z nazwą miejscowości? Nazwa miejscowości nie jest istotna. W każdej dziś było tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Skąd mamy to wiedzieć skoro zasłaniasz nazwy? 15.06.06, 17:45 Wszystkie zdjęcia mogą pochodzić z jednego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 15.06.06, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a [...] 15.06.06, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Pani Redaktor, gdyby to bylo wulgarne zostaloby 15.06.06, 18:06 wykropkowane przez agorowski program cenzurujacy. Nie wiedzialysmy, ze to Pani produkuje sie pod nickiem obraza.uczuc.religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pani Redaktor, gdyby to bylo wulgarne zostalo 15.06.06, 18:13 Program cenzurujący może nie zna słowa ,,odjebalo''. (próba : ODJEBAŁO). Z tą szkołą, to chyba miałam rację, skoro uważacie, że wymienione słowo nie jest wulgarne. > Nie wiedzialysmy, ze to Pani produkuje sie pod nickiem > obraza.uczuc.religijnych Ja też nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Pani Redaktor, gdyby to bylo wulgarne zostalo 15.06.06, 18:22 > Program cenzurujący może nie zna słowa ,,odjebalo''. (próba : ODJEBAŁO). To prosze wykrecic wewnetrzny, albo zglosic w pokoju obok, jutro uzupelnią. Przyjemnie klepie sie takie brzydkie slowka, prawda? Slowo "zajebisty" weszlo do powszechnego uzycia. Ale nie o to chodzi, szczeniak dostal histerycznego ataku i trzeba bylo go schlodzic. No i szczeniakowi sie podoba, traktuje to jak komplement, czytaj nizej. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Pani Ewuniu, a "Pisdziaki" nigdy ci nie 15.06.06, 23:34 przeszkadzaly? Bardzo delikatna paniusia, tylko strasznie wybiorczo. Skad sie takie biora? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a PiSdziaki przeszkadzają mi potworrrnie ..... 16.06.06, 00:30 Samo słowo nie – to zabawna parafraza. Nie przeszkadza mi nawet specjalnie ,,odjebało’’. Przeszkadza mi tylko w takich niewinnych, dziewczęcych usteczkach. A własciwie przeszkadzałoby mi, gdybym nie widziała jak czasami te kulturalne dziewczątka zamieniaja się w starą lafiryndę i sypią tekstami, których nie powstydziłby się żaden menel. > Bardzo delikatna paniusia, tylko strasznie wybiorczo. Skad sie takie biora? Takie się już rodzą. A teraz cześć dziewczątka, wpadłam tylko, by zgasić komputer ! U was w Bronxie środek dnia, a ja już muszę do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Nastepnym razem niech pani redaktor 16.06.06, 00:56 w kosz kliknie, zamiast glowe nam zawracac. Klikniecie do giwi dotrze i giwi niezwlocznie wulgarne obrzydliwosci wytnie. Oczywiscie, ze parafraza jest zabawna, jak dlugo nie jest skierowana w twoja stone. Wyobraz sobie, ze na twoim biurku masz wygawerowana tabliczke : red. Ewa Pisdziak. Wolimy sypac menelskimi tekstami, niz pograzyc sie w twoja hipokryzje. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nastepnym razem niech pani redaktor 16.06.06, 15:20 Słowo hipokryzja, użyte zupełnie nonsensownie, nijak się ma do mojej osoby, natomiast jak ulał pasuje do grzeczno-wulgarnych panienek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43659053&a=43696220 G e n i a l n e przykłady HIPOKRYZJI! Jaka szkoda, że zostały usunięte. Ja sama nie mam powodów do klikania, bo przecież napisałam jasno, że samo słowo mi nie przeszkadza, mogłoby jedynie dziwić, gdybyś do końca potrafiła zachować pozory kultury. Ale nerwy jak widać puszczają, zgnilizna wyłazi... No, a tak poza tym takie niewinne słówko ,,odjebało’’, biorąc pod uwagę twoje możliwości to rzeczywiście śpiew słowika. A teraz odniosę się do Ewy Pisdziak – zupełnie by mi to określenie nie przeszkadzało, gdym była miłosniczką PiSu, a ponieważ nie jestem, zastosowanie go w stosunku do mnie pasuje jak kwiatek do kożucha. PS. Nie wiem, skąd przychodzi ci do głowy nazywanie mnie panią redaktor. Jest to bardzo grzeczne z twojej strony i doceniam starania, bo przecież równie dobrze mogłaś mnie okreslić np.torbą pełną goowna lub zrobić delikatną uwagę do mojego parszywego ryja czy też napisać coś jeszcze zgrabniejszego, bo zakładam, że twoja inwencja twórcza jest znacznie bogatsza. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum I po co ci to Ewuniu 16.06.06, 17:00 hipokryzja: obłuda, dwulicowość, nieszczerość, udawanie Zaprezentowalas caly wachlarz. To nie my psze pani bluzgi nazywamy "zabawna parafraza" My rzucamy miechem i tego nie ukrywamy. Co wiecej robimy to _w_e_d_l_u_g_ _w_l_a_s_n_y_c_h_, a _n_i_e_ _t_w_o_i_c_h_ _k_r_y_t_e_r_i_o_w_, kiedy uznamy za stosowne. "Przeszkadza mi tylko w takich niewinnych, dziewczęcych usteczkach." To twoja odczucie, ale NIE TWOJ INTERES. Pouczaj ciociu wlasne bachory. I jeszcze dobra rada od giwi: "Jeśli na forum znajduje się wpis sprzeczny z <Netykietą> zgłoś go klikając w czerwony kosz lub zawiadom mailem forum.abuse@gazeta.pl" oKarol pOkrent nie zastosowal sie i bol czuje do dzisiaj. Podrzucamy pani kolejne "zabawne parafrazy" w wykonaniu lewackich towarzyszy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43659053&a=43702290 I nasza grzeczna rada: spadaj i klikaj poki czas, bo pozniej moze bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 16.06.06, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak poczucie humoru blachareczki maja takie same 16.06.06, 17:21 jak klase :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a ale seria z kałasznikowa ! 16.06.06, 19:59 > My rzucamy miechem i tego nie ukrywamy. Co wiecej robimy to _w_e_d_l_u_g_ _w_l_a_s_n_y_c_h_, a _n_i_e_ _t_w_o_i_c_h_ _k_r_y_t_e_r_i_o_w_, kiedy uznamy za stosowne. Świetnie, rzucaj sobie dalej, wg dowolnych kryteriów tylko nie dziw się potem, że inni traktują cię podobnie. A jeśli lubisz taplać się w bagnie, to przynajmniej nie pisz skarg do adminów. A teraz wybacz, ale każde wypowiedziane przez ciebie słowo pozbawione jest sensu, a na pyskówki szkoda mi czasu. > Pouczaj ciociu wlasne bachory. No i proszę, a jeszcze niedawno było tak elegancko : Pani redaktor.... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum powinnas podziekowac 16.06.06, 20:42 ewa8a napisała: > a na pyskówki szkoda mi czasu. Zobacz, nie mial ci kto przypomniec o wlasnych bachorach. Poskarz sie swoim "ulubiencom z Forum Kraj". Moglas nie zaczynac, oszczedzilabys sporo naszego czasu. Zastanow sie nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 16.06.06, 23:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 17.06.06, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 17.06.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 17.06.06, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 [...] 17.06.06, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Heniek ty stetryczały zgredzie nie śliń się 17.06.06, 16:00 > Na widok uczennic zatyka się nos. > Cuchną. Ooo, następny się podjarał i się ślini. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 [...] 17.06.06, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak blachareczki angielskiego od klientow sie ucza? 17.06.06, 14:35 :] Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych O was niestety w zamian nic pozytywnego powiedzieć 15.06.06, 18:07 się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum no prosze, nasza wypowiedz odebrales pozytywnie 15.06.06, 18:12 (komplement), to po co pani redaktor bierze cie w obrone? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A skąd mam wiedzieć? 15.06.06, 18:19 Nie kontroluję umysłów jak wy, prawicowi dewianci. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak odje*alo - slownik was, prawdziwych polakow 15.06.06, 21:57 gorliwych katolikow... Jak gosc z rodzinki radia maryja z miloscia blizniego nauczana przez Kosciol szedl z piesciami na reporterow TVN ze slowami "raus zydy"... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: odje*alo - slownik was, prawdziwych polakow 15.06.06, 21:58 sierzant_nowak napisał: > gorliwych katolikow... Jak gosc z rodzinki radia maryja z miloscia blizniego na > uczana przez Kosciol szedl z piesciami na reporterow TVN ze slowami "raus zydy" > ... > A może przypomnieć ci słownik twojej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak no, prosze... 15.06.06, 23:20 pokaz mi przyklady gdy ktos z "mojej" opcji odnosi sie do wypowiedzi poprzednika, w ktorej nie bylo wyzwisk, ktora byla proba (jak zwykle z ludzmi z twojej opcji - nieudana) normalnej rozmowy za pomoca "pojebalo cie" albo czegos podobnego... Na tym forum nie raz spotykamy sie z taka postawa jak ten burak z filmu o rodzince RM. Proba rzeczowej dyskusji spotyka sie z debilnymi odpowiedziami w stylu "co tam kibucniku". Przykro mi, ale nie mozesz zaprzeczyc - najwiekszy ciemnogrod jest wsrod parakatolikow (bo ten od "raus zydy" na miano katolika nie zasluguje). a parakatolicy maszerowali dzisiaj w tych pochodach pomiedzy normalnymi ludzmi ROZNYCH opcji politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum co, prosze... 15.06.06, 23:31 Musiales na tym forum nigdy nie spotkac kropka, henryka, okarola i jeszcze kilku specjalistow. No, ale osmieszasz sie nie pierwszy raz i nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 15.06.06, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak won, z chamstwem nie rozmawiam 15.06.06, 23:43 > Musiales na tym forum nigdy nie spotkac kropka, henryka, okarola i jeszcze > kilku specjalistow. No, ale osmieszasz sie nie pierwszy raz i nie ostatni. I dlatego do KOGOS INNEGO piszesz za pomoca "pojebalo cie"... Zelazna argumentacja, blyskotliwa logika. Rozumiem ze jak kogos okradniesz to tez tlumaczysz sie "panie wladzo, prawdziwych zlodziei pan nie widzial!" ? Ten sam typ logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum znowu sie osmieszasz 16.06.06, 00:20 zadales pytanie "pokaz mi przyklady gdy ktos z "mojej" opcji odnosi sie do wypowiedzi poprzednika, w ktorej nie bylo wyzwisk, ktora byla proba (jak zwykle z ludzmi z twojej opcji - nieudana) normalnej rozmowy za pomoca "pojebalo cie" albo czegos podobnego..." i dostales odpowiedz > > Musiales na tym forum nigdy nie spotkac kropka, henryka, okarola i jeszcz > e > > kilku specjalistow. Pamiec masz wyjatkowo krociotka. A ty masz wspaniala okazje, zeby probowac zaczac awanture wyjatkowo elegancko "won, z chamstwem nie rozmawiam" To co my piszemy, nie usprawiedliwia twoich odzywek, sam o tym pisales > I dlatego do KOGOS INNEGO piszesz za pomoca "won, z chamstwem nie rozmawiam"... Zelazna argumenta > cja, blyskotliwa logika. Rozumiem ze jak kogos okradniesz to tez tlumaczysz sie > "panie wladzo, prawdziwych zlodziei pan nie widzial!" ? Ten sam typ logiki... Nic dodac, nic ujac, zastosuj to do siebie. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak kilka spraw 16.06.06, 00:30 1. bycie "smiesznym" w oczach takich gnidek jak ty/wy to honor, dziekuje :] 2. ja sie do was odnosze tak, jak wy do innych ludzi. Ty jestes swinia wobec osoby, ktora chamstwa sobia nie prezentowala. Widzisz drobna roznice, blachareczko droga? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum gnidek? - "won, z chamstwem nie rozmawiamy" 16.06.06, 01:15 EOT zalosny hipokryto Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak o, gnidki sie denerwuja ze sie z nimi rozmawia 16.06.06, 13:29 ich jezykiem :D blachareczki purpurowieja? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 [...] 16.06.06, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque zapytałeś ich o zgode na prezentację wizerunku? 15.06.06, 18:15 artsg napisał: > Nazwa miejscowości nie jest istotna. W każdej dziś było tak samo. bzdura, jeśli rzeczywiście byłbyś dumny ze swoich tłumnie przybyłych na procesję ziomali to ochoczo i z uśmiechem prezentowałbyś nazwę miejscowości, a tak wizerunki swoich sąsiadów wykorzystujesz do prowadzonej przez ciebie brudnej krucjaty przeciwko wszystkim myślącym inaczej PS. Przestaję się dziwić twoim poglądom, jesteś typowym wykwitem polskiego prowincjonalnego myślenia, na szczęście nie wszyscy w mniejszych miejscowościach sa tacy jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Lewactwo na jprzyciągnię byle uczestnika swoich 15.06.06, 17:49 zboczonych parad wydają tyle co świat na głodujące dzieci w Ghanie Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Lewactwo na jprzyciągnię byle uczestnika swoi 15.06.06, 18:13 smok62 napisała: > zboczonych parad wydają tyle co świat na głodujące dzieci w Ghanie Piłeś święconą woodę, że tak bełkoczesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Gratulacje artsg 15.06.06, 17:49 Przepieknie wpieniles lewactwo z warszawskiego zadupia. Inteligentni inaczej udaja nawet, ze nie wiedza, ze chodzi o przeciwienstwo homo - hetero i pieprza glupie kawalki o polityce i o wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Gratulacje artsg 15.06.06, 18:56 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Przepieknie wpieniles lewactwo z warszawskiego zadupia. > Inteligentni inaczej udaja nawet, ze nie wiedza, ze chodzi o przeciwienstwo > homo - hetero i pieprza glupie kawalki o polityce i o wyborach. > Lewactwo jest w konsternacji i głupieje. Jak narazie brak wytycznych co pisać i każdy bredzi od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak bo gej nie moze byc katolikiem, prawda? 15.06.06, 23:24 no, dalejze uczennice. Popiszcie sie "prawicowym" ostrzem intelektu :D Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 18:06 Nie bój nic, kiepsko ze średnią wieku na tym zdjęciu. Już niedługo my, lewacy, będziemy rządzić w tym kraju. Pierwsze co zrobimy, to delegalizacja KK, deportacja księży, legalizacja pedofilii, obowiązkowe parady równości, nauka seksu w szkołach. Potem przyjdzie czas na "becikowe" dla związków homoseksulanych (chyba nie muszę mówić, że przy adopcji będą miały pierwszeństwo?), a na wielki finał szykujemy... nie, nie powiem. To będzie niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 18:14 ford.prefect napisał: > Nie bój nic, kiepsko ze średnią wieku na tym zdjęciu. Już niedługo my, lewacy, > będziemy rządzić w tym kraju. Poprawiam średnią wieku. www.artsg.republika.pl/p2.jpg A rządzić to będziecie jak się będziecie potrafić rozmnażać, co niestety jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect [...] 15.06.06, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 15.06.06, 19:00 Czy nie wiecie? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 15.06.06, 19:01 A swoją drogą, to jestem BARDZO CIEKAW, czy kasujący ten post jest w stanie wskazać, który KONKRETNIE punkt regulaminu złamałem! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Kolega byl w tym poscie bardziej bolszewicki od 15.06.06, 19:08 samego Nadredaktora, a to, wicie, nikomu nie uchodzi na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 15.06.06, 19:14 ford.prefect napisał: > A swoją drogą, to jestem BARDZO CIEKAW, czy kasujący ten post jest w stanie wsk > azać, który KONKRETNIE punkt regulaminu złamałem! Było już dwóch panów z wąsami co myśleli tak jak ty, Jak to się skończyło to każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 15.06.06, 20:13 > Było już dwóch panów z wąsami co myśleli tak jak ty, Jak to się skończyło to > każdy wie. Wypraszam sobie. Może dla ciebie takie teksty w dyskusji są normą, ale dla mnie nie. I gdybym traktował dyskusje na tym forum bardziej poważnie, to czułbym się mocno urażony. Weź sobie na wstrzymanie, dobra? Powtarzam dla tych, którzy nie umieją lub nie chcą zauważyć - to co pisałem było kpiną, a nie moją deklaracją światopoglądową. Kpiną, bo aż się prosiło czytając otwierający wątek post (identyczny z dziesiątkami innych twojego autorstwa). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 15.06.06, 20:36 >to co pisałem było kpiną, a nie moją deklaracj > ą światopoglądową. Kpiną, bo aż się prosiło czytając otwierający wątek post Zdobądź się na odwagę i napisz podobnie kpiący post na temat Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 16.06.06, 10:01 > Zdobądź się na odwagę i napisz podobnie kpiący post na temat Żydów. Nie widzę okazji. Zresztą kpiłem z twojej krucjaty pt. "Patrzcie lewacy jak nas jest dużo a was mało", a nie jakiejś grupy społecznej. I nie udawaj, proszę, że tekst o wyeliminowaniu hetero za pomocą eutanazji i utrzymania ich garstki na potrzeby reprodukcyjne można potraktować serio. Mogę się zgodzić, że było to dość niesmaczne, ale jednocześnie na tyle przejaskrawione (i bezsensowne - próbowałem naśladować pewien typ retoryki), że nie rozumiem intencji moderatora. Gdyby był konsekwenty, to mój wcześniejszy post z tego wątku też powinien wywalić. Ale zostawmy to już, bo to jałowa dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 16.06.06, 13:25 ford.prefect napisał: > > Zdobądź się na odwagę i napisz podobnie kpiący post na temat Żydów. > > Nie widzę okazji. Zresztą kpiłem z twojej krucjaty pt. "Patrzcie lewacy jak na > s jest dużo a was mało", a nie jakiejś grupy społecznej. I nie udawaj, proszę, > że tekst o wyeliminowaniu hetero za pomocą eutanazji i utrzymania ich garstki n > a potrzeby reprodukcyjne można potraktować serio. Mogę się zgodzić, że było to > dość niesmaczne, ale jednocześnie na tyle przejaskrawione (i bezsensowne - prób > owałem naśladować pewien typ retoryki), że nie rozumiem intencji moderatora. > Gdyby był konsekwenty, to mój wcześniejszy post z tego wątku też powinien wywal > ić. Ale zostawmy to już, bo to jałowa dyskusja. Nie ściemniaj, tylko załóż wątek o Żydach judaiźmie Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 16.06.06, 22:32 Nie ściemniam. I co to w ogóle ma do rzeczy? Skąd ci się tu jacyś Żydzi wzięli, co? Czy może używasz tego określenia zamiennie z "lewacy"? Jak będzie materiał, a ja będę miał ochotę, to mogę sobie pożartować. Ale o ile mnie pamięć nie zawodzi, to nie widziałem jeszcze nigdy na forum odpowiedniego "materiału" (np. zadeklarowanego Żyda wstawiającego zdjęcia z tłumem w synagodze krzyczącego: Patrzcie ilu nas jest, lewacy!). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 13:40 ford.prefect napisał: > Nie ściemniam. I co to w ogóle ma do rzeczy? Skąd ci się tu jacyś Żydzi wzięli, > co? Czy może używasz tego określenia zamiennie z "lewacy"? Jak będzie materiał > , a ja będę miał ochotę, to mogę sobie pożartować. Ale o ile mnie pamięć nie za > wodzi, to nie widziałem jeszcze nigdy na forum odpowiedniego "materiału" (np. z > adeklarowanego Żyda wstawiającego zdjęcia z tłumem w synagodze krzyczącego: Pat > rzcie ilu nas jest, lewacy!). Ale widziałem tytuły: W paradzie wzięło udział .... ludzi. I nie uciekaj od tematu że jesteś faszystą i rasistą. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 16:18 > Ale widziałem tytuły: > W paradzie wzięło udział .... ludzi. Postu w stylu "patrzcie, katole, ilu nas jest!" nie widziałem. > I nie uciekaj od tematu że jesteś faszystą i rasistą. Człowieku, ile ty masz lat? Zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności za wypowiadane słowa? Zdajesz sobie sprawę z siły tego typu oskarżeń? Czy też wyzywanie innych od faszystów i rasistów jest dla ciebie czymś normalnym tak jak w niektórych środowiskach słowo "ku.." robi za przecinek? Proszę bardzo, napisz, na jakiej podstawie próbujesz mnie w tej sposób obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 16:32 ford.prefect napisał: > > Ale widziałem tytuły: > > W paradzie wzięło udział .... ludzi. > > Postu w stylu "patrzcie, katole, ilu nas jest!" nie widziałem. Ale posty w stylu "katofaszyści" i takie tam to są na porządku dziennym i się jakoś nie oburzasz. > > > I nie uciekaj od tematu że jesteś faszystą i rasistą. > > Człowieku, ile ty masz lat? Zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności za wypowi > adane słowa? Zdajesz sobie sprawę z siły tego typu oskarżeń? Czy też wyzywanie > innych od faszystów i rasistów jest dla ciebie czymś normalnym tak jak w niektó > rych środowiskach słowo "ku.." robi za przecinek? Proszę bardzo, napisz, na jak > iej podstawie próbujesz mnie w tej sposób obrazić. Przytoczyć ci to co żeś napisał w poście który ci skasowano ? Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 17:30 > Ale posty w stylu "katofaszyści" i takie tam to są na porządku dziennym i się > jakoś nie oburzasz. No i co? Skąd pomysł, że jestem tu od oburzania się na wszelkie przejawy głupoty? Trochę jednak swój czas i zdrowie cenię. Żeby jednak coś ustalić, to powiem, że mnie by osobiście było wstyd używać takich określeń jak "katofaszyści". > Przytoczyć ci to co żeś napisał w poście który ci skasowano ? Daj spokój, oboje dobrze wiemy, że nie napisałem niczego, co by usprawiedliwiało wyzywanie mnie od faszystów i rasistów. Racz wreszcie, kurcze blade, spojrzeć na kontekst i styl. W ogóle nie wiem dlaczego się z tego tłumaczę - nie ma z czego i dobrze o tym wiesz, tylko emocje wzięły górę. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 19:26 ford.prefect napisał: > > Ale posty w stylu "katofaszyści" i takie tam to są na porządku dziennym i > się > > jakoś nie oburzasz. > > No i co? Skąd pomysł, że jestem tu od oburzania się na wszelkie przejawy głupo > ty? Trochę jednak swój czas i zdrowie cenię. Żeby jednak coś ustalić, to powiem > , że mnie by osobiście było wstyd używać takich określeń jak "katofaszyści". > > > Przytoczyć ci to co żeś napisał w poście który ci skasowano ? > > Daj spokój, oboje dobrze wiemy, że nie napisałem niczego, co by usprawiedliwia > ło wyzywanie mnie od faszystów i rasistów. Racz wreszcie, kurcze blade, spojrze > ć na kontekst i styl. W ogóle nie wiem dlaczego się z tego tłumaczę - nie ma z > czego i dobrze o tym wiesz, tylko emocje wzięły górę. Pewnie że wszystko jasne. Jak i okrzyki "pedały do gazu" wznoszone ponoć przez MW (jakoś nigdzie tych relacji nie widziałem) Jak demokracja to demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: O matko! Co znowu? Wiecie co to ironia??? 17.06.06, 20:15 > Pewnie że wszystko jasne. > Jak i okrzyki "pedały do gazu" wznoszone ponoć przez > MW (jakoś nigdzie tych relacji nie widziałem) > Jak demokracja to demokracja. Wiesz co? Sam już nie wiem o co ci biega. Miotasz się, skaczesz z tematu na temat, rzucasz jakieś oskarżenia wyssane z palca... I jak tu z tobą dyskutować? Chyba zostaje czasem sobie pokpić i dać ci satysfakcję z osiągnięć na twoim wielkim froncie walki o wkurzenie lewactwa. Sukcesów życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 18:20 artsg napisał: > A rządzić to będziecie jak się będziecie potrafić rozmnażać, co niestety jest > nierealne. Będziesz się rozmnażał i płodził takich samych niedouków jak ty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Ta młodzież na zdjęciu jakoś dziwnie umundurowana. 16.06.06, 10:23 Czy uczestniczy ona w tej paradzie z własnej woli, czy też na rozkaz? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Nie wymagaj od ucznia szkoły podst. znajomości 15.06.06, 18:28 takich trudnyh słów." artsg napisał: > Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! Jeszcze Polska nie zginęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: artsg - froumowy Ziobro?! ;((( b/t 15.06.06, 20:16 henryk.log napisał: "Nie wymagaj od ucznia szkoły podst. znajomości > takich trudnyh słów." > artsg napisał: > > Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! > > Jeszcze Polska niezginęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log [...] 15.06.06, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jampawel Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 19:45 artsg napisał: > I to tylko w jednej małej polskiej wiosce. Bez reklamy i medialnego > nawoływania przez kilka miesięcy. Bez wsparcia z zagranicy i bicia piany w > prasie. A z tych waszych parad to można się uśmiać. No widze jakas grupe kmiotow ze wsi, dokad tak maszerujecie? na modlitwy, litanie? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Nas!!!!???????? 15.06.06, 19:54 Ja byłem ale z tobą nie tworzę NAS!!!! ==== Na procesję chodzą ludzie o bardzo różnych poglądach politycznych! Katolicy nie tworza jednolitej masy politycznej! dlatego nie mów NAS!~ PS Wstydzisz się wioski w której mieszkasz? To jest żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Nas!!!!???????? 15.06.06, 22:01 abstrakt2003 napisał: > PS > Wstydzisz się wioski w której mieszkasz? To jest żałosne! żałosne to mało powiedziane, oto przykład "patriotyzmu", ciekawe kto jeszcze z "prawdziwych" patriotów wstydzi się miejsca w którym mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Nas!!!!???????? 15.06.06, 22:03 buraque napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > PS > > Wstydzisz się wioski w której mieszkasz? To jest żałosne! > > żałosne to mało powiedziane, oto przykład "patriotyzmu", ciekawe kto jeszcze > z "prawdziwych" patriotów wstydzi się miejsca w którym mieszka Mylisz się nie mieszkam w tej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Nas!!!!???????? 15.06.06, 22:12 artsg napisał: > buraque napisał: > > > abstrakt2003 napisał: > > > > > PS > > > Wstydzisz się wioski w której mieszkasz? To jest żałosne! > > > > żałosne to mało powiedziane, oto przykład "patriotyzmu", ciekawe kto jesz > cze > > z "prawdziwych" patriotów wstydzi się miejsca w którym mieszka > > Mylisz się nie mieszkam w tej miejscowości. ale pochodzisz z niej? czy to ściśle tajne? Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.partii.demokratycznej Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 22:02 wejdźcie na wątek o procesjach bozego ciała jako parady dewocji Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jakże skromny byłem pisząc... 15.06.06, 22:09 aferal.z.partii.demokratycznej napisał: > wejdźcie na wątek o procesjach bozego ciała jako parady dewocji o 10 mln. Toż to aż 77 % bierze udział w procesjach, to będzie koło 30 mln ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak arytmetyka godna zwolennika IV RP :D 15.06.06, 23:27 77% z 38 milionow to okolo 30 milionow ludzi? hahahaha - tak samo jak PiS to partia ludzi mniej wiecej inteligentych i "okolo wyksztalconych" :D Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak przedszkolaki dziarskim krokiem uderzaja na 15.06.06, 23:28 procesje :D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: arytmetyka godna zwolennika IV RP :D 15.06.06, 23:33 sierzant_nowak napisał: > 77% z 38 milionow to okolo 30 milionow ludzi? hahahaha - tak samo jak PiS to pa > rtia ludzi mniej wiecej inteligentych i "okolo wyksztalconych" :D > To która klasa? Procentów jeszcze nie było? A może szkoła specjalna? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Jakże skromny byłem pisząc... 15.06.06, 23:50 artsg napisał: > o 10 mln. Toż to aż 77 % bierze udział w procesjach, to będzie koło 30 mln ludz > i Co sobie będziesz żałował - 130 mln, albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 77% uczestniczy w procesjach? 16.06.06, 10:25 Chyba już prędzej 0,77 %.... To liczba by się zgadzała z moimi obserwacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 propaganda sukcesu 16.06.06, 12:53 Niech się cieszą baranki boże. Co im będziemy żałować ! Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 14:03 Wstan z kolan idz na koncert Pink Floyd lub The Rolling Stones to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 14:12 > Wstan z kolan idz na koncert Pink Floyd lub The Rolling Stones to zobaczysz. I czym ty chcesz zaimponować? To nie ta sama ranga wydarzeń. Ale jeżeli się upierasz to zobacz zdjęcia Kolonii albo krakowskich błoni. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak myslisz ze tam - na bloniach na przyklad - byli 16.06.06, 14:16 tylko wyborcy PiS/LPR? Ze nie bylo tam nikogo, kto glosowalby wczesniej na SLD, PO, UW itd ? To zycze szczescia z taka wizja swiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: myslisz ze tam - na bloniach na przyklad - by 16.06.06, 14:32 sierzant_nowak napisał: > tylko wyborcy PiS/LPR? Ze nie bylo tam nikogo, kto glosowalby wczesniej na SLD, > PO, UW itd ? To zycze szczescia z taka wizja swiata :D > A na koncertach to myślisz że tylko POwcy i Sldowcy byli.A życzę ci tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak argument o koncercie nie byl moj 16.06.06, 16:24 nie dosc zes glupi i zacofany to jeszcze slepy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 15.06.06, 23:52 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > henryk.log napisał: > > > > > ave_duce napisała: > > > > > > > Następny UKŁAD! > > > > > > > > Jak sobie Jarusia poradzi w tym układzie ? > > > > > > img100.imageshack.us/img100/8281/wielcyrp7dv.jpg > > > ..dobre pytanie ;P > > > > > > > I coraz bardziej domagające się odpowiedzi! > > > www.joemonster.org/i/n/chuckvssd.jpg > > > > ;) > > :-)))))))) > już > @ Nie chce mi się... @ ......(na dziś;) > :-))))))))) > > DOBRANOC !!! Kaczki na noc, a kaczuchy pod poduchy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Popatrzcie..Kaczki na noc, a kaczuchy pod poduchy. 15.06.06, 23:57 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly2006 Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 00:30 forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551405 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Popatrzcie lewacy ..ale sztuka :-) 16.06.06, 00:32 forum.fronda.pl/fotof.php?id=1458 Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Poczytajmy... sobie... ;))) 16.06.06, 00:36 Byliście? Esthel: Jawohl! Tylko że moja nowa parafia jeszcze się buduje, zatem pędziliśmy przez łąki a że niewiasty ubrały kuse spódniczki, nie mogłem nawet z czystym sumieniem opuścić wzroku by spojrzeć, czy nie włażę w psie łajno. forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551413 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Poczytajmy... sobie... ;))) :-))))))))))) n/t 16.06.06, 00:43 ave_duce napisała: > Byliście? > > Esthel: > > Jawohl! > > Tylko że moja nowa parafia jeszcze się buduje, zatem pędziliśmy przez łąki a że > niewiasty ubrały kuse spódniczki, nie mogłem nawet z czystym sumieniem opuścić > wzroku by spojrzeć, czy nie włażę w psie łajno. > > > forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551413 > Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 01:12 > Bez reklamy i medialnego nawoływania przez kilka miesięcy. Kpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 08:51 xtrin napisała: > > Bez reklamy i medialnego nawoływania przez kilka miesięcy. > > Kpisz? Jak sama widziałaś to zboczeńcom nawet międzynarodówka pedalska nie podniosła frekfencji. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 10:05 Brawo artsg ! Słusznie zamalowałeś nazwę tej wioski ! Wstyd i sromota ! Straszne gęby ! W każdym społeczeństwie tacy się zdażają, ale nie ma się co chwalić ! Takie miejscowości lepiej ukrywać. Trzeba im wstydu oszczędzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 13:06 dewot007 napisał: > Brawo artsg ! > Słusznie zamalowałeś nazwę tej wioski ! > Wstyd i sromota ! > Straszne gęby ! I tak na mapie byś nie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 18:13 artsg napisał: > dewot007 napisał: > > > Brawo artsg ! > > Słusznie zamalowałeś nazwę tej wioski ! > > Wstyd i sromota ! > > Straszne gęby ! > > I tak na mapie byś nie znalazł > Założymy się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 18:25 > Założymy się? Z Michnikiem się załóż Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: artsg, nie uciekaj !!! 16.06.06, 18:30 artsg napisał: > > > Założymy się? > Z Michnikiem się załóż > > Z nim nie mam o co, a z tobą mam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 18:28 O jakich "zboczeńcach" mowa? Ja o żadnych zboczeńcach nie pisałam, jedynie rozśmieszyło mnie Twoje nazywanie procesji Bożego Ciałą imprezą "bez reklamy i medialnego nawoływania". Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 18:34 xtrin napisała: > O jakich "zboczeńcach" mowa? > Ja o żadnych zboczeńcach nie pisałam, jedynie rozśmieszyło mnie Twoje nazywanie > procesji Bożego Ciałą imprezą "bez reklamy i medialnego nawoływania". Nigdzie nie napisałem że procesja to impreza. To typowa lewacka manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Popatrzcie lewacy ilu nas jest !!! 16.06.06, 18:37 A czy ja coś takiego napisałam? Zwróć proszę uwagę na rozkład cudzysłowiów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:39 xtrin napisała: > A czy ja coś takiego napisałam? Zwróć proszę uwagę na rozkład cudzysłowiów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:43 Nie mam złudzeń co do możliwości intelektualnych artsg od czasu, gdy upierał się, że sortowane nie jest sortowane i występowanie Kowalskich jeden pod drugim na antyGiertychowej liście podpisów dowodzi jej fałszowania. Ale wciąż mnie jego ignorancja bawi :). Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:45 xtrin napisała: > Nie mam złudzeń co do możliwości intelektualnych artsg od czasu, gdy upierał > się, że sortowane nie jest sortowane i występowanie Kowalskich jeden pod drugim > na antyGiertychowej liście podpisów dowodzi jej fałszowania. > Ale wciąż mnie jego ignorancja bawi :). Pamiętam to doskonale, ja sama wiele się wtedy od ciebie nauczyłam, a raczej - starałam nauczyć! Jeszcze raz - dziękuję! b/o Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:53 Zawsze do usług :). Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: o co chodzi z tym sortowaniem? :D 16.06.06, 20:40 W skrócie - w dyskusji o rzekomym fałszowaniu podpisów pod internetowym listem przeciwko Giertychowi artsg jako dowód na to fałszowanie podał fakt, że jeden pod drugim następują te same nazwiska, co uznał za niemożliwe, by nagle jeden za drugim podpisało się 50 (czy iluśtam, liczb dokładnych nie pamiętam) Kowalskich. Z uporem godnym lepszej sprawy wklejał rzędy Adamskich czy Nowaków, żartobliwie komentując, że pewnie cały zjazd rodzinny się podpisał. Ktoś wreszcie podrzucił mu pomysł, że cała lista podpisów została alfabetycznie (po owych podpisów złożeniu) posortowana, stąd kolejność nie odzwierciedla kolejności wpisywania, a kolejność w alfabecie, czyli żadnych zjazdów nie trzeba było. To jednak nie wystarczyło geniuszowi logiki, bo jakże celnie zauważył, że nazwiska zaczynające się polskimi znakami diakretycznymi nie są usytuowane tam, gdzie polski alfabet nakazuje (Ł po L), ale na końcu, za Z. Tutaj niestety trzeba było wejść w arkana kodowania znaków diakretycznych i sposobu działania baz danych, co możliwości umysłowe artsg znacznie przekroczyło i zaparł się, że on ma rację, a cała reszta kłamie. Inny geniusz logiki w tym samym wątku uznał, że sortowanie alfabetyczne tej listy jest niemożliwe bo "komu by się chciało". Ogólnie polecam jako wesołą lekturę z cyklu "logika inaczej". Całość zaczyna się mniej więcej tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42533869&a=42540225 Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Buhahahaha 16.06.06, 20:58 > Inny geniusz logiki w tym samym wątku uznał, że sortowanie alfabetyczne tej > listy jest niemożliwe bo "komu by się chciało". ROTFL :D Ja mam takiego znajomego murzyna od takich prac, nazywa sie intel. :D Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:49 xtrin napisała: > Nie mam złudzeń co do możliwości intelektualnych artsg od czasu, gdy upierał > się, że sortowane nie jest sortowane i występowanie Kowalskich jeden pod drugim > na antyGiertychowej liście podpisów dowodzi jej fałszowania. > Ale wciąż mnie jego ignorancja bawi :). Nie ściemniaj. Chodziło o alfabetyczne ułożenie nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:52 A co niby innego ja napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 18:54 xtrin napisała: > A co niby innego ja napisałam? I brak weryfikacji tychże osób. I mam na to dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Chyba za wiele wymagasz od artsg! ;((( 16.06.06, 19:03 Abstrahując od rzekomych dowodów wykazałeś się wtedy niezwykłym brakiem logicznego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg He he ale śmieszna jesteś 16.06.06, 20:18 xtrin napisała: > Abstrahując od rzekomych dowodów wykazałeś się wtedy niezwykłym brakiem > logicznego myślenia. Do znajomości alfabetu nie potrzeba logiki. Uczą tego w I kl. podstawówki. A ty zapętliłaś się bez wyjścia z tymi swoimi wywodami na temat kodowania. I nawet nie wiesz jak to wyprostować, to przynudzasz o jakiejś logice. Jeszcze raz powtarzam: alfabet jest alfabetem i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: He he ale śmieszna jesteś 16.06.06, 20:26 No i było alfabetycznie posortowane :). Sam jesteś śmieszny, zamiast przyznać się do pomyłki brniesz dalej w tą swoją logikę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak zwolennik partii majacej monopol na racje 16.06.06, 20:29 i przyznanie sie do bledu? No co ty... BTW - pytanie do artsg. Przyznasz sie na jakie partie glosowales w 3 ostatnich wyborach parlamentarnych? Ja np. kolejno: UW/PO/PO Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: zwolennik partii majacej monopol na racje 16.06.06, 20:42 Ktoś tu na forum ma taką celną sygnaturkę, że mądrzy mają wątpliwości, za to głupcy są wszystkiego pewni. artsg dał cudowny przykład owej pewności, gdy nie mając pojęcia o mechanice tworzenia stron zaparł się, że tak być nie może i już, choć rozwiązanie zagadki podano mu na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: He he ale śmieszna jesteś 16.06.06, 21:22 xtrin napisała: > No i było alfabetycznie posortowane :). Za taki alfabet dzieciaki w szkole dostają jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: He he ale śmieszna jesteś 16.06.06, 21:33 artsg, znowu chcesz rozmawiać o sprawach, o jakich bladego pojęcia nie masz? Nie masz oczywiście obowiązku znać się na wszystkim, ale normalny człowiek jeżeli czegoś nie wie i z owej ignorancji popełnia błąd w rozumowaniu, to gdy się mu sprawę wytłumaczy mówi "mój błąd" i jest po sprawie. Mnie nie wierzysz, innym forumowiczom nie wierzysz, podawanym linkom nie wierzysz, to idź do swojego nauczyciela informatyki (uczą mam nadzieje jej wciąż w szkołach), zapytaj o kodowanie znaków, może on Ci wyjaśni. Wtedy wróć, przyznaj się do błędu i nie rób z siebie więcej idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak niestety amerykanie tworzac kod ASCII 16.06.06, 21:57 o polskim alfabecie nie slyszeli... :D I te gupie ;-) komputry :D czasami sortuja tak, ze w polskiej szkole jedynki by dostaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak masz :D prezent 16.06.06, 22:03 www.lookuptables.com/ to jest podstawowy system kodowania znakow do liczb w komputerach. Systemy kodowania znakow diaktrycznych roznych systemow opartych o kodowanie za pomoca jednego bajtu (liczba 0-255) polegaja na tym, ze na rozny sposob interpretuja to, co w tej tabeli oznaczone jest jako extended ascii table. W ujeciu latin1 (zachodnia europa) jest tak, jak na tej stronie - masz kody roznych tabelek itd. W latin2 (inaczej iso-8859-2) niektore z tych znakow sa interpretowane jako polskie znaki diaktryczne. Najprostszy sposob sortowania, dzialajacy w przypadku np. angielskich tekstow, to po prostu posortowanie po tych kodach ascii. I wtedy polskie znaki diaktryczne (o kodach gdzies w zakresie 128-255) znajda sie za kodami "zwyklych" liter (65-90 i 97-122). Paniatno? :D Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: niestety amerykanie tworzac kod ASCII 16.06.06, 22:03 A takimi wypowiedziami to uważaj, bo zaraz wyjdzie na to, że to zbereźne amerykańce polskie listy fałszują! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: He he ale śmieszny jesteś... ;)))))))))))))))) 16.06.06, 20:44 artsg napisał: > Jeszcze raz powtarzam: alfabet jest alfabetem i > kropka. A niedouk artsg - niedoukiem artsg i kropka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Jacek?! To TY??? :D 16.06.06, 20:22 > I brak weryfikacji tychże osób. I mam na to dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: .....;-) Wtedy by PiSowało !!! :-) 16.06.06, 10:06 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Jutro proszę niecierpliwie oczekiwać innej "prośby" na priv. > ;) ManipulaNcja... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: To jeszcze jeden pościk... ;)))))))))))))))))) 16.06.06, 18:18 krycha 15.06.2006 23:25 Re: Procesja Bożego Ciała Tak.Trzeba przyznać,że było nas mniej niż w roku ubiegłym forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551424 :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 18:26 ave_duce napisała: > krycha > > 15.06.2006 23:25 > > Re: Procesja Bożego Ciała > Tak.Trzeba przyznać,że było nas mniej niż w roku ubiegłym > > forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551424 > > :) A myślisz że mnie obchodzą czyjeś pościki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 18:33 artsg napisał: > > A myślisz że mnie obchodzą czyjeś pościki. > Jak zamkniesz oczy, to myślisz, że cię nie ma?! nuda 16.2006 09:59 Re: Procesja Bożego Ciała U nas było dość dużo ludzi. Niestety w połowie niektórym się już znudziło i dosyć duża grupka czmychnęła sobie w boczną uliczkę. forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=551628 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 20:20 > U nas było dość dużo ludzi. Niestety w połowie niektórym się już znudziło i > dosyć duża grupka czmychnęła sobie w boczną uliczkę. A u nas nikt nie czmychnął. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jak stali z kałachami to i bał się ktoś wychylić. 16.06.06, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: a mnie ciekawi 16.06.06, 20:31 ilu z tych ...... wie dlaczego tam idzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pewnie tak mamusia nauczyła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 20:53 hrabia.m.c napisał: > ilu z tych ...... > wie dlaczego tam idzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Pewnie tak mamusia nauczyła:)))) Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 21:00 POnieważ nie wiem to nie idę Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 21:23 > Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? Żeby trochę fotek zrobić i was tu dręczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 21:43 artsg napisał: > > > Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? > > Żeby trochę fotek zrobić i was tu dręczyć. > Was? Tzn. kogo? Bo jeśli o mnie chodzi, to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43668251&a=43674016 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) Nie wiesz?! 16.06.06, 21:43 ave_duce napisała: > artsg napisał: > > > > > > Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? > > > > Żeby trochę fotek zrobić i was tu dręczyć. > > > > Was? Tzn. kogo? Bo jeśli o mnie chodzi, to: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43668251&a=43674016 > ;) > Nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) Nie wiesz?! 16.06.06, 21:58 > Nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania? Tytuł wątku sobie przeczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) Nie wiesz?! 16.06.06, 22:00 artsg napisał: > > > Nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania? > Tytuł wątku sobie przeczytaj > Hehehe, znowu "dajesz w krzaki"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) Nie wiesz?! 16.06.06, 22:02 ave_duce napisała: > artsg napisał: > > > > > > Nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania? > > Tytuł wątku sobie przeczytaj > > > > Hehehe, znowu "dajesz w krzaki"... To lewaki dają w krzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) Nie wiesz?! 16.06.06, 22:05 artsg napisał: > ave_duce napisała: > > > artsg napisał: > > > > > > > > > Nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania? > > > Tytuł wątku sobie przeczytaj > > > > > > > Hehehe, znowu "dajesz w krzaki"... > > To lewaki dają w krzaki. Jesteś lewakiem?! ??? !!! No, coś takiego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 21:45 ave_duce napisała: > artsg napisał: > > > > > > Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? > > > > Żeby trochę fotek zrobić i was tu dręczyć. > > > > Was? Tzn. kogo? Bo jeśli o mnie chodzi, to: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43668251&a=43674016 > ;) > Jeżeli się tu wypowiadasz, to znaczy ze temat cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:artsg ! Odpowiedz, please ! ;))) 16.06.06, 22:06 artsg napisał: > ave_duce napisała: > > > artsg napisał: > > > > > > > > > Czy ty wiesz DLACZEGO idziesz i PO CO jest procesja? > > > > > > Żeby trochę fotek zrobić i was tu dręczyć. > > > > > > > Was? Tzn. kogo? Bo jeśli o mnie chodzi, to: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43668251&a=43674016 > > ;) > > > Jeżeli się tu wypowiadasz, to znaczy ze temat cię interesuje. > Twoja odpowiedź, jak zwykle, obok... Co ma piernik do wiatraka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka5591 Re: a mnie ciekawi 16.06.06, 20:58 hrabia.m.c napisał: > ilu z tych ...... > wie dlaczego tam idzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Pewnie tak mamusia nauczyła:)))) TRADYCJA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: a mnie ciekawi 16.06.06, 21:02 ka5591 napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > ilu z tych ...... > > wie dlaczego tam idzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > Pewnie tak mamusia nauczyła:)))) > > TRADYCJA :))) To wszystko tłumaczy. TRADYCJA:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka5591 Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 20:57 artsg napisał: > > > U nas było dość dużo ludzi. Niestety w połowie niektórym się już znudziło > i > > dosyć duża grupka czmychnęła sobie w boczną uliczkę. > > A u nas nikt nie czmychnął. > ---------- wszyscy byli pilnowani ? lista podpisywana na starcie i na mecie ? brak bocznych uliczek ? a ponadto to eeee. widziałem większe ,wiejskie szwancparady 1-majowe Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 22:12 Właśnie 1 Maja to odpowiedź komunistów na Boże Ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: To jeszcze jeden pościk... ;))))))))))))))))) 16.06.06, 22:15 Tylko ,że wszyscy katolicy wiedza ,co to 1maja, a czy wiedz tyle samo na temat bożego ciała:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "• siksy z LO, sądzę że na resztę wydalania na cię 16.06.06, 16:54 właśnie nadszedł czas ! :-)" henryk.log 28.05.06, 21:59 ...... ..hehe..sikso, widzę że uwielbiasz 'te' rzeczy;P Naści więc sikso raz jeszcze jak w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 16.06.06, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Spokojnie, spokojnie. 16.06.06, 17:37 Nie wszyscy są na tym forum 24h /7 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak ciekawe czy rynsztok w pierwszym pokoleniu 16.06.06, 18:24 czy tez mamusia i tatus tez rynsztok dumnie reprezentowali :] Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: EOT, please b/o 16.06.06, 18:29 sierzant_nowak napisał: > czy tez mamusia i tatus tez rynsztok dumnie reprezentowali :] > Proszę: EOT, po co się taplać razem z uczennicami.vii... w kaczym bajorze/bagnie, pełnym brudów? Pojedynki na chamstwo? Im (jej) w to graj! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum w tyl na lewo i wypad prowokatorze, 16.06.06, 18:59 macie balagan w zomowskiej kompanii! Szukasz wiadomosci o wlasnej mamusi? Mozemy ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak blachareczki komend gdzie sie uczyly? Przy A4? 16.06.06, 20:20 :D Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum A4 to nie u nas bolszewicki pimpie 16.06.06, 20:51 Tluczesz babe po twarzy jak cie zdenerwuje? Nalezy jej sie? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak powoli zaczyna byc widac skad wasze frustracje 16.06.06, 21:01 > Tluczesz babe po twarzy jak cie zdenerwuje? > Nalezy jej sie? wspolczuje doswiadczen. Ale blachary zwykle maja takich gosci na jakich zasluguja :D Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum to niestety ty masz mentalnosc damskiego boksera 16.06.06, 21:18 Prowokujesz nas od wczoraj, twoje zaczepki sa coraz bardziej agresywne. Masz ostatnią szanse, klikaj w kosz i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 [...] 16.06.06, 21:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak blacharki sie denerwuja agresywnymi atakami :D 16.06.06, 21:56 Toz to one normalnie jak Kaczynscy w spodnicach :D Tylko ze lupiez na butach zamiast na ramionach? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Te uczennice to straszny rynsztok ! 16.06.06, 18:43 dewot007 napisał: > Brak słów ... Oj dostanie się wam od Wanat za ten rynszTOK Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak a czlowiek musi je lubic, zeby sie z blachar 16.06.06, 21:58 ponabijac? Odpowiedz Link Zgłoś