b.krakus 23.06.06, 14:53 czy dopiero początek IV Rzeczypospolitej… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warsawyak Re: przepraszam, czy to już jest koniec? 23.06.06, 14:56 Zyta użyła metafory z dwiema lokomotywami. Wygląda na to, że jadą one tym samym torem i to kursem kolizyjnym. Oj, wietrzę takie pieeerdut, że głowa mała. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus wychodzi z tej metafory 23.06.06, 15:09 że nie tory, semafory… najważniejsze są bufory puść mnie Jarek, coś ty chory?! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: przepraszam, czy to już jest koniec? 23.06.06, 14:57 b.krakus napisał: > czy dopiero początek IV Rzeczypospolitej… ============ Bardzo sie obawiam, ze to dopiero bole porodowe - zwracam delikatnie uwage,ze jest prawie rowno 9 miesiecy od wyborow, czyli rodzi sie zdrowe, donoszone, ale mimo wszystko MONSTRUM. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: przepraszam, czy to już jest koniec? 26.06.06, 06:51 gat45 napisała: > > Bardzo sie obawiam, ze to dopiero bole porodowe - zwracam delikatnie uwage,ze > jest prawie rowno 9 miesiecy od wyborow, czyli rodzi sie zdrowe, donoszone, ale > > mimo wszystko MONSTRUM. Zdrowe? Upośledzone jak chorera... (przepraszam z góry Madzię Buczek & ...). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: przepraszam, czy to już jest koniec? 06.07.06, 13:29 ave.duce napisała: > gat45 napisała: > > > > > Bardzo sie obawiam, ze to dopiero bole porodowe - zwracam delikatnie uwag > e,ze > > jest prawie rowno 9 miesiecy od wyborow, czyli rodzi sie zdrowe, donoszon > e, ale > > > > mimo wszystko MONSTRUM. > > Zdrowe? Upośledzone jak chorera... (przepraszam z góry Madzię Buczek & ...). > > ;) ================================= Czytam to i w tym wypadku jestem zdecydowanie za aborcją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a wszystko przez komunistów 23.06.06, 15:12 i przez te ich perfidnie przegrane wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Mariner ma kompleks na tle 4 06.07.06, 13:35 Wyraznie jest wrogo nastawiony do wszystkich czworek poza wlasna. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: przepraszam, czy to już jest koniec? 23.06.06, 15:20 Ponieważ tfurcy IV RP są za zasiadaniem przestępców w ławach rządowych i sejmowych, chyba czas na V RP. Ale to dopiero w kampanii wyborczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Jak zobaczysz V tą Lepperpospolitą 06.07.06, 13:39 to sie dopiero zdziwisz.Tem ma sraczką , a tamten będzie walił niepokornych w papę Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus jeżeli koniec - to co robić dalej? 06.07.06, 13:16 a jeżeli początek, to tym bardziej… Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: jeżeli koniec - to co robić dalej? 06.07.06, 13:18 spieprzac.......? Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: jeżeli koniec - to co robić dalej? 06.07.06, 13:22 scoutek napisała: > spieprzac.......? > ja juz jestem za stara na rozpoczynanie od nowa....ale odnowa-zwlaszcza moralna- by sie przydala.tylko kto ma dac przyklad? i jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: spieprzać 06.07.06, 13:32 Opozycja nie musi robic żadnych ruchów,pamietajmy że w rządzie zasiada niejaki Lepper,on rozpieprzy ten rząd.Co było od dawna do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: spieprzać 06.07.06, 13:34 b.krakus napisał: > jak to łatwo powiedzieć... wiem dlatego bylo ze znakiem zapytania tez mi sie nie chce zaczynac od nowa gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: spieprzać 06.07.06, 13:43 scoutek napisała: > b.krakus napisał: > > > jak to łatwo powiedzieć... > wiem > dlatego bylo ze znakiem zapytania > tez mi sie nie chce zaczynac od nowa gdzie indziej > eh,zeby to ci parlamentarzysci chcieli spieprzac,ale oni wola do mikrofonu pie...c o IV RP ktorej nikt z nich nie widzial jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: może lepiej zejść 06.07.06, 14:01 zejsc-zwlaszcza z drogi cnoty-to zaden wyczyn.kazdy to potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: może lepiej zejść 06.07.06, 14:04 b.krakus napisał: > w ogóle, albo chociaż do podziemia? no to jest pomysl zaczac drukowac gazetki przeciw Kaczynskim? jestem za Odpowiedz Link Zgłoś