Dodaj do ulubionych

lewica i ZNP

28.06.06, 00:57
czy wiecie ze środowiska teraz antylepperowe kiedyś chodziły z nim
na "piwko"? Czy wiecie że ZNP współpracuje z organizacjami popierającymi
jawnie grupy terrorystyczne? Czy wiecie wreszcie ze "antyfaszyści" którzy
dziś najglośniej krzyczą o faszystach u władzy kiedyś ramię w ramię szli
razem z NOP i radykałami prawicowymi?? Czy wiecie ze inicjatowami zbierania
podpisow przeciwko Giertychowi są osoby które wcześniej popieraly
islamistyczne grupy terrorystyczne? :)

Nie wiecie? :) To się dowiecie :) Chyba dzis nie pojde spac :)
Obserwuj wątek
    • pandada czy wiecie, ze marcuss crassuss donosi 28.06.06, 01:34
      Giertychowi? Ten sam, który mieni się liberałem i Europejczykiem.

A poza tym łże jak bury talib - w stopce.

No i wspiera przeideologizowanego ćwoka od chuliganów z MW, człowieka niekompetentnego, kłamliwego i małego.
      • marcus_crassus baaaa..ja nawet nie zaczalem donosic :) 28.06.06, 01:39
        ja sie dopiero rozkrecam :) Jak to mawial porucznik Dub:

Wy mnie lewaki jeszcze nie znacie, a jak mnie poznacie, to będziecie płakać...

Jak sie nie ma kto wami zajac to zajme sie ja :). Wy mnie jeszcze poznacie.
        Obiecuje :)
        • pandada przyjemnie mieć takiego wroga 28.06.06, 01:49
          szowinista, który pluje o propagowaniu agresji i głosi, że rozmowę z lewakami należy rozpocząć od lania po pysku oraz popiera założyciela MW.

Ułatwiasz sprawę. Twojej inteligencji nie można demonizować. Mocną stroną jest zajadłość i brak hamulców.
          • w0man29 Re: przyjemnie mieć takiego wroga 28.06.06, 01:51
            Cechą każdego lewaka jest brak hamulców moralnych i ... ideowych :)))

A Nałęcza znakiem .. tęcza
            • pandada czytaj dalej faszystowskie broszurki 28.06.06, 02:00
              i pisz bla, bla, bla, każdy uczeń to gej.
              • w0man29 Re: czytaj dalej faszystowskie broszurki 28.06.06, 02:21
                a każdy pijak to złodziej ..
                to słyszałam za lewicy .. tfu ... komuny :))
                • pandada ja jestem młodszy 28.06.06, 02:33
                  i informacje o polityce czerpię nie z filmów rozrywkowych, lecz wypowiedzi urzędników państwowych.
          • marcus_crassus niezupelnie. nie ujmuje sobie brutalnosci w :) 28.06.06, 01:59
            postepowaniu z lewactwem. Jednak w parze z brutalnoscia ida zawsze argumenty i
            dowody. Nie przejawiam litosci. Ale mozesz byc pewna - nigdy nie dopuszczam do
            sytuacji kiedy mowie cokolwiek bez poteznego zestawu argumentow.

Natomiast tak powalonego wroga lubie dobic :) Nie przecze :) Trudno. Nikt nie
            jest doskonaly.

Ps- material szykuje sie wyborny :) Nie pojde dzis spac. Ale jutro bedzie uczta
            dla umyslow :)

Skompromitowanie ZNP bedzie ciekawsze niz gowniarzy z IE :) Ale i przyjemnosc
            wieksza :)
            • pandada Siebuie skompromitowałeś dawno 28.06.06, 02:05
              teraz chcesz kogoś pociągnąc za sobą?

A gdyby tak ujawnić, że Dziennikowi donosi jakiś eurojihad? A gdyby tak zrobić kompilację z tekstów "pokojowego" markusa na FK?

Nie masz potężnego zestawu argumentów na to, ze IU nawołuje do przemocy. Wyssałeś to z palca u stopy. Jesteś oszczercą.
              • marcus_crassus go on :) 28.06.06, 02:09
                mozesz ujawniac. Nie widze z tym zadnego problemu. Eurojihad to fajna sprawa.
                Dodam ze w dzialanie portalu zaangazowani sa naprawde inteligentni ludzi - ze
                stopniami naukowymi doktora i wyzej (....). Jesli chodzi o "argumenty" - to sa
                dobre. Ze znajomymi akurat reprezentuje "frakcje" prawnicza na eurojihadzie.
                Intelektualnie zespol jest niezgorszy :)

Ale ja powiedzialem. Ja sie dopiero rozgrzewam. Natomiast kompilacje mozesz
                zaczac robic. Eurojihad nie moze byc do konca anonimowy - wiec bedzie kiedys
                jak znalazl :) Niestety, nie widze zbyt wielu intelektualnie groznych
                przeciwnikow :) Wiec mam tylko (i bede mial) dobra zabawe.

No, a teraz zajmuje sie moim maly materialkiem :) Ale ja ideowy jestem ze to
                gratis robie. Ale mysl przeciwko komu to robie - dodaje mi sil:)
                • marcus_crassus ps- teraz bede musial zlozyc donos gdzie indziej:) 28.06.06, 02:13
                  jak udowodnie ze ZNP flirtuje z organizacjami popierajacymi terroryzm to chyba
                  juz tylko do GROM :)

sadzisz ze Broniarza wyciagna w nocy chlopaki z GROM i wysla do Guantanamo czy
                  tylko do polskiego tajnego wiezienia CIA? :)
                  • pandada GROM? Przecież on przez esbeka założony 28.06.06, 02:23
                    jak możesz się powoływać na takie organizacje?
                • pandada zobaczymy czy gazetki zareagują na eurijihad 28.06.06, 02:19
                  stopnie naukowe mają też dziadygi z RM. Ja miałem wykłady z panią dr hab. głupszą od każdego ze studentów. Może i ona jest w waszym zespole. A może wspiera RM.
                  • marcus_crassus ciesze sie :) 28.06.06, 02:22
                    ale juz sio sio. zajmuje sie wazniejszymi lewakami. na takie chuchro nie mam
                    juz czasu :)
                    • pandada czy ja cię proszę o odpowiedź? 28.06.06, 02:31
                      możesz mnie ignorować, śmieszny człowieczku.
                      Ciekawi mnie, co masz do zarzucenia NOP-owi. Zapewne wiesz, że ta organizacja sobie spokojnie działa i może się pojawiać gdzie chce. Czyżbyś chciał swobodę nopowców ograniczyć?

Nie odpowiadaj, bo znowu będzie bez sensu.
                      • marcus_crassus nop jest okropny. ale co dziwne - nie przeszkadzal 28.06.06, 02:33
                        antygiertychowcom kiedy byl dla nich wygodny. nawet razem ramie w ramie
                        polityke uprawiali :) o tym tez bedzie.

czy moge cie zignorowac? moge. ale pisze to i popijam red bulla i czasem zerkne
                        tutaj zamiast na ekran telewizora. lubie sie poodprezac i popatrzec jak mi
                        jakas malpa fika :)
                        • pandada a po co pijesz ten szajs? 28.06.06, 02:37
                          reklama ze sraniem na gołąbka zadziałała?
                          • marcus_crassus w pewien sposob tak :) 28.06.06, 02:39
                            ja jestem golabkiem :) i wlasnie sie przygotowuje :) cel juz jest jasny :) i
                            slicznie czerwony :)
                            • pandada Nasrasz sobie do RED Bulla? 28.06.06, 02:44
                              Jakiś zwyczaj eurojihadowców? Z pewnością się wami zainteresują etnografowie.
                        • pandada zobacz co ci antyfaszyści o NOP wypisują 28.06.06, 02:46
                          www.nigdywiecej.prh.pl/katalog/2004.php
                          coraz bardziej jestem ciekaw twoich rewelacji.
                        • pandada uważaj, zebyś byłego nopowca Farfała w to nie 28.06.06, 02:51
                          wplątywał.
                          Pan minister lubi tego chłopaka.
                          • pandada i Wiecheckiego oszczędź /bt 28.06.06, 03:11

• medeksza Aferę wywołał Axel 28.06.06, 02:44
      MEN złożył donos po tekście "Dziennika". Lewacy jakoś nie mają szczęścia do
      gazet Axela Springera...
      Ale o tym pod adresem poniżej ;)
    • pandada związki NOP 28.06.06, 03:29
      www.nie.com.pl/art6814.htm
      no patrioci zwyczajni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka