scoutek 30.06.06, 09:59 sami zobaczcie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3452008.html czy to ja mam cos z glowa czy ktos tu oszalal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 A może rzucali nie mohairowym beretem, tylko 30.06.06, 10:02 "mohairowym beretem"? M. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: rzut beretem 30.06.06, 10:05 Obraza uczuc religijnych! Boze ty patrzysz i jaja sobie z nas robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: rzut beretem 30.06.06, 10:06 - To było działanie celowe i skierowane przeciwko Kościołowi - > czy to ja mam cos z glowa czy ktos tu oszalal? Sądzę, że u ciebie raczej wszystko w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: rzut beretem 30.06.06, 10:10 Jestem pod wrażeniem. Nie masz nic przeciwko temu, że pozwoliłam sobie wkleić to do Wielkiego Słownika Prawicowych bzdur ? Po odnawianiu oblicza ziemi i worze Giertycha to prawdziwy hit ! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: rzut beretem 30.06.06, 10:13 absolutnie nie mam nic przeciwko malo tego, trzeba by WSZEDZIE o tym trabic moze sie kurcze zreflektuja, ze przeginaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: oni się nie zreflektują 30.06.06, 10:15 żeby się zreflektować trzeba umieć uruchamiać procesy myślowe, a z tym to raczej kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: oni się nie zreflektują 30.06.06, 10:16 mialam dopisac, ze raczej nie sadze, ale zostawilam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: oni się nie zreflektują 30.06.06, 10:22 Zastanawiam się , czy życie już przerosło kabaret, czy jest jeszcze coś na tym polu do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: rzut beretem 30.06.06, 10:18 scoutek napisała: trzeba by WSZEDZIE o tym trabic > moze sie kurcze zreflektuja, ze przeginaja..... To będzie dowód na to ,że UKŁAD ich tępi Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Kretyny tam rządzą ! 30.06.06, 10:20 To oni myślą, że moherowy beret jest symbolem religijnym ? To w takim razie nie są to ludzie wierzący ! Co za dzicz ! Ciemnogród by się obraził gdyby ktoś go posądził o takie myślenie. ... Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki z o.o.) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Beret jest symbolem religijnym 30.06.06, 10:47 Krzyż tez nie od razu nim się stał. M. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Chciałam tylko przypomnieć, ze wybory samorządowe 30.06.06, 10:19 dopiero za 3 miesiące, a to oznacza, że obecna rada miasta w Łodzierzy i Miastku to osoby wybrane w czasie kiedy na świeczniku było SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chciałam tylko przypomnieć, ze wybory samorzą 30.06.06, 10:22 asienka32 napisała: > dopiero za 3 miesiące, a to oznacza, że obecna rada miasta w Łodzierzy i > Miastku to osoby wybrane w czasie kiedy na świeczniku było SLD. nie szkodzi asienka glupota jest glupota i tyle a to, ze ludzie SLD tak robia to znaczy tylko tyle, ze bardzo pragna sie przypodobac miejscowemu proboszczowi i miec szanse u przyszlych wyborcow jako spolegliwi i wierni ... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Chciałam tylko przypomnieć, ze wybory samorzą 30.06.06, 10:25 > nie szkodzi asienka > glupota jest glupota i tyle > a to, ze ludzie SLD tak robia to znaczy tylko tyle, ze bardzo pragna sie > przypodobac miejscowemu proboszczowi i miec szanse u przyszlych wyborcow jako > spolegliwi i wierni ... A czy ja mówiłam kiedykolwiek, że jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chciałam tylko przypomnieć, ze wybory samorzą 30.06.06, 10:28 nie? no to po co przypominalas o tych WYBRANYCH, jesli to nie ma znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Dla mnie znaczenia nie ma ale jak czytam, niektóre 30.06.06, 10:36 posty to mam wrazenie, że piszący nie zorientował się, ze dowala nie PiS tylko innej politycznej opcji. Tak jak zresztą było z zakazem gej-parady w Poznaniu w listopadzie ub. roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dla mnie znaczenia nie ma ale jak czytam, nie 30.06.06, 10:40 asienka32 napisała: > posty :o((( Nie dotrzymalas obietnicy! Wstawiam ci do ulubionych, ktorych nie widze na moim ekranie! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dla mnie znaczenia nie ma ale jak czytam, nie 30.06.06, 10:45 > Nie dotrzymalas obietnicy! Wstawiam ci do ulubionych, ktorych nie widze na moim > > ekranie! A ja nie wstawiłam tam nigdy i nikogo. Ale ja jestem nietolerancyjny moher ponoć :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Trzeba jednak uważnie czytać i uważnie słuchać 30.06.06, 11:57 Protest założył radny z PiSu. Jakoś umknęła ci ta informacja czy jak zwykle konfabulujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja nie wiem jak to było, ale 30.06.06, 10:39 jeżeli rzucano jakąś staruszką, tylko dlatego, że słuchała RM jest wysoce naganny! M. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Idiota wymyślił konkurs a kolejny idiota go oprote 30.06.06, 10:41 stował. I tyle komentarza n/t Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: rzut beretem 30.06.06, 10:21 scoutek napisała: > sami zobaczcie: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3452008.html > czy to ja mam cos z glowa czy ktos tu oszalal? ================================== Nareszcie!! Biedny Rydzol nie może sie jakoś ostatnio przebic,a tu taka profanacja!!Rzut beretem,moherowym,toż to jakby rzucał tiarą papieską,a może nawet gorzej,bo tiara niemiecka a beret nasz.Narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a napatrzmy się, póki jeszcze możemy 30.06.06, 10:28 voila.pl/s4r3y/index.php?mid=1&f=4 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A moze tak zrobic konkurs rzutu jarmułką... 30.06.06, 10:46 kto się na to pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A moze tak zrobic konkurs rzutu jarmułką... 30.06.06, 10:48 Potwierdzasz, że moherowy beret to jednak jakiś symbol. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Tu chodzi o radnego PiS - Koliński czy jakoś tak 30.06.06, 10:54 sprawa była we wczorajszych Faktach i radny inicjator występował pod swoim nazwiskiem. Do tego co ciekawe podobno to nie był beret moherowy a angorowy (jak twierdziła producentka beretów). A radnemu można polecić walnięcie się w pusty łeb co najmniej drzwiami od szafy (np. Lesiaka). Może pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: rzut beretem 30.06.06, 11:37 "To było działanie celowe i skierowane przeciwko Kościołowi - denerwuje się jeden z radnych..." Nie sadzilam, ze beret jest symbolem Kosciola Katolickiego... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: rzut beretem 30.06.06, 11:38 ty moze nie ale obejrzyj watek zalozony przez uparta asienke pt."rzut jarmulka" to zrozumiesz, ze dla niektorych juz tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: rzut beretem 30.06.06, 11:51 Qrcze... To ja zupełnie nie wiem, co mam w takiej sytuacji poczac. Przygotowuje sie do remontu mieszkania - sprzatam, wywalam to, co nie potrzebne, poniszczone... W rzeczach, ktore jeszcze pozostaly po mojej mamie znalazlam kilka motkow wloczki, w tym takze moherowej. I co teraz? Bo chyba wyrzucic na smietnik nie wolno. Jeszcze jaki sasiad zyczliwy zobaczy... Pozwolic zezrec molom do konca...? Prosze Was o rade. Jak wybrnac z tej okropnej sytuacji?! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: rzut beretem 30.06.06, 11:58 zwroc sie do pierwszej madrej w tym temacie czyli do Asienki... jeszcze ja obrazisz i co? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: rzut beretem 30.06.06, 11:59 Wyrzucenie na śmietnik mogłoby być odebrane jak bezczeszczenie. Ja proponuję spalić, ale zakładam, że Asienka będzie wiedziała najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś