Gość: Harry Re: ABORCJA? Tak! IP: *.chello.pl 30.01.03, 17:46 iznota33 napisał: > dlaczego nie? Bo nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: ABORCJA? Tak! IP: *.chello.pl 30.01.03, 17:59 iznota33 napisał: > ktoś ci każe? Zabiajć ? Ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: ABORCJA? Tak! 30.01.03, 18:00 ja piszę o aborcji.nie wiem czy zrozumiałeś? masz klopoty z czytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: ABORCJA? Tak! IP: *.chello.pl 30.01.03, 18:02 Przecież obaj piszemy o zabijaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: ABORCJA? Tak! 30.01.03, 18:07 o zabijaniu to może piszesz ty.ja mam w tej sprawie inne poglądy - jak większość myślących ludzi zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: ABORCJA? Tak! IP: *.chello.pl 30.01.03, 18:08 iznota33 napisał: > o zabijaniu to może piszesz ty.ja mam w tej sprawie inne poglądy - jak > większość myślących ludzi zresztą. Myślących inaczej ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat JESTEM ZA ABORCJA ABORCJONISTOW IP: *.dialup.eol.ca 30.01.03, 18:06 Wyskrobanie ze spoleczenstwa kanali, ktora zarabia na mordowaniu niewinnych dzieci nie pwinno budzic specjalnej moralnej odrazy. Kwestia nad ktora mozna sie zastanowic to w ktorym miesiacu po rozpoczeciu tej rzezniczej praktyki nalezaloby wyskrobac rzeznika. Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: JESTEM ZA ABORCJA ABORCJONISTOW 30.01.03, 18:10 w USA ten dylemat religijni fundamentaliści już rozstrzygnęli - w imię obrony życia (?)poczętych (co to jest?) mordują lekarzy.nawet logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: JESTEM ZA ABORCJA ABORCJONISTOW IP: *.chello.pl 30.01.03, 18:12 iznota33 napisał: > w USA ten dylemat religijni fundamentaliści już rozstrzygnęli - w imię obrony > życia (?)poczętych (co to jest?) mordują lekarzy.nawet logiczne. Debil, na obronę swoich kurewskich poglądów przytacza zachowania dewiantów !!! Co nas obchodzą fundamentaliści, debilu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: JESTEM ZA ABORCJA ABORCJONISTOW 30.01.03, 18:22 dzięki za pokaz elegancji.jednak zawsze w końcu to z was wychodzi. ciebie mogą fundamentaliści nie interesować bo jesteś jednym z nich. jak już nie ma argumentów rzeczowych to zawsze można zastrzelic przeciwnika. mnie sie to podoba - pozbawianie życia w imię obrony życia. to najlepiej pokazuje miałkość waszych poglądów. nikt nikogo do niczego nie ma prawa zmuszać. i dlatego prawu do aborcji TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: JESTEM ZA ABORCJA ABORCJONISTOW IP: *.chello.pl 30.01.03, 18:45 iznota33 napisał: > dzięki za pokaz elegancji. Nie ma to jak zabić nienarodzonego dzieciaka. To jest elegancja. > jednak zawsze w końcu to z was wychodzi. Zabijać chcesz, a 'kurwa' cię razi, obłudniku !? > ciebie mogą fundamentaliści nie interesować bo jesteś jednym z nich. A gdzie ja zabijam, łajzo ?! > jak już nie ma argumentów rzeczowych to zawsze można zastrzelic przeciwnika. Albo pierdolić bez sensu ... . > mnie sie to podoba - pozbawianie życia w imię obrony życia. A co powiesz o pozbawieniu życia w imię puszczania się na prawo i lewo bez ponoszenia konsekwencji za owe pieprzenie? > to najlepiej pokazuje miałkość waszych poglądów. Spieprzaj debilu, ja nikogo nie zabijam. > nikt nikogo do niczego nie ma prawa zmuszać. > i dlatego prawu do aborcji TAK! Spieprzaj psychopato, wyrywający płody z łona kobiet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: JESTEM ZA ABORCJA ! 30.01.03, 18:49 mam propozycję - pogadaj sobie z Rydzykiem.on to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: JESTEM ZA ABORCJA ! IP: *.chello.pl 30.01.03, 18:52 iznota33 napisał: > mam propozycję - pogadaj sobie z Rydzykiem.on to lubi. A widzisz obłudniku. Wyskrobać nie razi, razi tylko 'kurwa' w wypowiedzi? Taki jesteś pierdolony esteta - humanista?! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: JESTEM ZA ABORCJA ! 30.01.03, 18:54 raziłoby mnie przebywanie w towarzystwie takiego menela umysłowego jak ty.ale odległość mnie oczyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: JESTEM ZA ABORCJA IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 30.01.03, 18:50 Generalnie tak jak cała nasza partia SLD (dawniej PZPR) jestem za aborcją. Aczkolwiek mam świadomość, jak wielkie zagrożenie stanowi ona dla naszej partii. Jak zapewne towarzyszkom i towarzyszom wiadomo, aborcja była i jest najbardziej popularna wśród postępowej częsci społeczeństwa, czyli wśród naszych członkiń i pośród naszego elektoratu. Zmierzamy nieuchronnie do sytuacji, że staniemy się marginalną mniejszością ginącą pośród nieuznajacgo aborcji i rozmnażającego się bez opamiętania elektoratu LPR. Dlatego Biuro Polityczne SLD, co niedawno ogłosił tow. Miller, postanowiło odłożyć na lepsze dla naszej partii czasy temat legalizacji aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: ABORCJA? Tak! IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 30.01.03, 21:36 iznota33 napisał: > dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś