kataryna.kataryna 09.07.06, 19:36 Oto nowy minister finansów: akson.sgh.waw.pl/festiwal/kluza.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekontra tymczasowy Gilowska zaproponowałą kandydaturę 09.07.06, 19:38 jeżeli sprawa Gilowskiej się rozwiąże, to powróci :)) ps. potwierdza się, że Gilowska byłą Kaczymskiego, nie Marcinkiewicza. Gilowska zaproponowałą kandydaturę. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Czwarty minister przez 8 miesięcy - rekord świata 09.07.06, 19:38 to już nie jest brak kadr. to rozpacz. ten chłopiec ma się opierać populizmowi walczących o życie polityczne leppera i giertycha. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czwarty minister przez 8 miesięcy - rekord św 09.07.06, 19:41 Ten "chłopiec" ma z tego co widać niezłe doświadczenie praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Wybacz ale 09.07.06, 19:42 BGŻ to bank polityczny tam można zdobyć doświadczenie ale nie finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Chociaż z tym spokój 09.07.06, 19:39 Teraz mozna sie naparzać na kłonice, a ze złotówką nic specjalnie złego nagle się nie stanie. Degrengolada będzie stopniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 19:40 Wygląda na młodego lwa. Imponujące CV dość. Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 21:01 humbak napisał: > Wygląda na młodego lwa. Imponujące CV dość. Humbak, nie wiem ile masz lat i jakie jest twoje doświadczenie zawodowe, ale takie cv mają dzisiaj asystentki zarządu w korporacjach... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:43 Hmmm... pozostaje mi wierzyć Ci na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 19:42 Wyczarowali, kurde! Człowiek znikąd! Ale CV całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 19:44 A co, mieli odgrzewać kolejny kotlet?:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałem na 09.07.06, 19:43 Gilowska. Byłem o tym przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:45 homosovieticus napisał: > Gilowska. Byłem o tym przekonany. lustracja?? obszedł problem, 12ego lipca ma być pierwze posiedzenie sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:47 Drugie podiedzenie, pierwsze już było. I na tym drugim sprawa definitywnie się skończy. Wcześniejsze postanowienie zostanie utrzymane. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:47 Własnie dlatego. Jesli nie Gilowska to "poleci" niedługo ktos bardzo wazny. Myślę o Wassermanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:49 homosovieticus napisał: > Własnie dlatego. Jesli nie Gilowska to "poleci" niedługo ktos bardzo wazny. > Myślę o Wassermanie. słusznie, masz rację i wiemy dlaczego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:53 Wassermann nie poleci, spokojan głowa, to jeden z najwiernijszych ludzi Braci. Zawsze gotowy wykonać każde polecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:59 Z Ziobrą iskrzy. Ziobro ważniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 20:01 Sympatyczny kolega Zbigniew Z. zostanie przeniesiony na stanowisko kandydata na Prezydenta Krakowa. Może i Ziobro popularniejszy, ale to Zbigniew W. ma lepszy układ z bezpieką (w końcu ją "koordynuuje"). Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:46 Widać, żeś naiwny jek dziecko. Nie po to Gilowską wyrzucali, żeby ją przyjmować... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:55 Może masz rację. Tylko po co ja mianowali na ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 19:57 Mianowili ja na ministra,bo: a) grali na robicie PO, b) Zyta była popularna. Tyle, że zaczęła za bardzo wierzgać, więc trzeba było ją wyp.... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 22:54 Nie żartuj! Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: to prawdziwa niespodzianka dla mnie. Stawiałe 09.07.06, 23:58 To nie żart. Kompetencje liczyły się w tym przypadku najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 19:49 Czlowiek z nikąd,łatwy do ..... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Przynajmniej nie okaże się nagle agentem SB 09.07.06, 20:02 To jego największy atut Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Przynajmniej nie okaże się nagle agentem SB 09.07.06, 20:03 W BGŻ akurat roi się od wszelkiej maści dekowników :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 20:55 "Rozpoczynał na IV roku studiów". A co on rozpoczynał? Jeśli to, co myślę, to późno trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 23:00 Z kontekstu wypadałoby żę pracę na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzyziu Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 21:25 Polska to teraz kraj wielkich mozliwosci dla tych, ktorzy cos umieja, chce im sie i maja odwage. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 21:46 No no! Nieźle! I jesli się jeszcze weźmie pod uwagę, ze Kaczyński ma dobra ręke do ludzi - vide Marcinkiewicz - to może to być dobra wiadomość dla nas. Przynajmniej nadzieja, że nie będzie źle... a może być nawet lepiej. CV rzeczywiście - jak na ten wiek - imponujące. A co do wieku? Jest to akurat tak czas dla czlowieka, kiedy się chce pracować a organizm jest w stanie temu podołać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 21:57 akson.sgh.waw.pl/festiwal/kluza.htm Mnie sie czlowiek podoba. Jest wyksztalcony i mlody! Mlodosc, to wazny argument. Ma swieze spojrzenie i nie ma rutyny, ktora czesto u ludzi starszych, zastepuje myslenie. Wszystkiego najlepszego, panie ministrze. Bo czasy sa trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:12 to może brać 24latków? też są wykształceni a nawet jeszcze młodsi! żenujący jest ten brak kadr pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:24 kozaki_wiesi napisała: > to może brać 24latków? też są wykształceni a nawet jeszcze młodsi! żenujący > jest ten brak kadr pisuaru. Przepraszam. Czepiasz się. Zobacz ile lat ma lider SLD. (32 lata) A był już ministrem. Powoływanie mlodych wykształconych osób na wazne stanowiska nie świadczy w żaden sposób o braku kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoffel1 Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:27 kozaki_wiesi napisała: > to może brać 24latków? też są wykształceni a nawet jeszcze młodsi! żenujący > jest ten brak kadr pisuaru. > Członek Rady Nadzorczej Elektrowni Siersza no i ten BGZ :) -- www.rat.bzzz.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:46 a czy to ważne ,jakie szkoły kończył,i ile ma lat, ważne jest aby chodzil na smyczy prezesa, bo chyba nie myślicie ,że będzie miał coś do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Stanisław Kluza - nowy minfin 09.07.06, 22:53 en.wikipedia.org/wiki/Mart_Laar;P Odpowiedz Link Zgłoś