Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne, choć niebywale interesujące

12.07.06, 12:04
Na dziś zapowiedziano rozmowę telefoniczną Jarka z Merkel.
Jak może wyglądać taka rozmowa, gdy Jarek nie zna niemieckiego, a Merkel
polskiego?
Obserwuj wątek
    • petroniusz0015 Uwaga, trudne słowo 12.07.06, 12:05
      TŁUMACZ, powtórz jeszcze raz: TŁUMACZ. Słyszałeś o kimś takim bebe?
      • frank_drebin A tu jeszcze trudniejsze okreslenie: tlumaczenie 12.07.06, 12:08
        symultaniczne. Powtarzac wolno i powoli moze sens okreslenia zostanie zrozumiany ;)
    • karlin Będą rozmawiać na migi 12.07.06, 12:07
      29 albo 31.
    • idiotyzmy-kacze Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 12:08
      kwa, kwa, kwa, kwa
      ja, ja, ja, ja
      • forum-i-ja Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 12:12
        nie da rady,alfabet Morse'a zostal wycofany juz 5 lat temu
    • bebe3 Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:21
      Czyli tłumacz rozmawia naradzając się z Jarkiem? A może na 4 sluchawki? Choć po
      co Jarkowi słuchawka? Ani nie posłucha, ani nie odpowie:)
      • alistair-p Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:31
        Jak zainstaluja kamerki to Kaczor jakoś poradzi.
      • kolo1001 Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:33
        Rozmowa będzie prowadzona w wyciszonym i ekranowanym pokoju, żeby układ nie
        słyszał. Oprócz Jarka będzie trzech tłumaczy, każdy będzie pilnował każdego. Na
        koniec Jarek palnie coś głupiego, na drugi dzień Bielan wytłumaczy, że tłumacz
        źle przełożył. Jarek zwolni na wszelki wypadek wszystkich trzech z zakazem
        wykonywania zawodu w IV RP. I tak będą mieli szczęście, jak nie zetnie im głowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka