bebe3 12.07.06, 12:04 Na dziś zapowiedziano rozmowę telefoniczną Jarka z Merkel. Jak może wyglądać taka rozmowa, gdy Jarek nie zna niemieckiego, a Merkel polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petroniusz0015 Uwaga, trudne słowo 12.07.06, 12:05 TŁUMACZ, powtórz jeszcze raz: TŁUMACZ. Słyszałeś o kimś takim bebe? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A tu jeszcze trudniejsze okreslenie: tlumaczenie 12.07.06, 12:08 symultaniczne. Powtarzac wolno i powoli moze sens okreslenia zostanie zrozumiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 12:08 kwa, kwa, kwa, kwa ja, ja, ja, ja Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 12:12 nie da rady,alfabet Morse'a zostal wycofany juz 5 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:21 Czyli tłumacz rozmawia naradzając się z Jarkiem? A może na 4 sluchawki? Choć po co Jarkowi słuchawka? Ani nie posłucha, ani nie odpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:31 Jak zainstaluja kamerki to Kaczor jakoś poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolo1001 Re: Pytanie techniczne, choć niebywale interesują 12.07.06, 13:33 Rozmowa będzie prowadzona w wyciszonym i ekranowanym pokoju, żeby układ nie słyszał. Oprócz Jarka będzie trzech tłumaczy, każdy będzie pilnował każdego. Na koniec Jarek palnie coś głupiego, na drugi dzień Bielan wytłumaczy, że tłumacz źle przełożył. Jarek zwolni na wszelki wypadek wszystkich trzech z zakazem wykonywania zawodu w IV RP. I tak będą mieli szczęście, jak nie zetnie im głowy. Odpowiedz Link Zgłoś