nielubiegazety2 13.07.06, 14:06 Zastanawiam się od wczoraj? I nie znajduję odpowiedzi. Nie wiem też, dlaczego dał zlecenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautilus.pompilius Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:07 TW "kataryna" wpadła w szpony Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Moim zdanie BB. Pokłociły się o to, która z nich 13.07.06, 14:10 jest piekniejszą. Ciekawym kto mógł ewentualnie zachęcić BB do tego haniebnego kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Homoś! To jest nie do darowania! 13.07.06, 14:12 Znikasz mi z ekranu tym razem na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Homoś! To jest nie do darowania! 13.07.06, 14:14 będę straszył w takim razie osobiście w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Homoś! To jest nie do darowania! 13.07.06, 14:42 Basiu.Basiu, nie każ homosia tak straszliwie, daj mu jeszcze jedną szansę lub dwie. Porozmawiaj. Zobacz, nawet trener Janas rozmawia... basia.basia napisała: > Znikasz mi z ekranu tym razem na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Homoś! To jest nie do darowania! 13.07.06, 14:46 Przyłączam się do apelu bratka4. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:10 Tak na logikę to Agora, ale nie jest to moja żelazna teoria, której zamierzam się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:11 Aczkolwiek to jedyna teoria. Chodziło mi o to, że nie mam na to żadnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:12 Agora to znaczy kto? Sama Wanda? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:15 A co na to RN Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:16 Nie wiem. W pierwszym momencie nie sięgałem tak wysoko, ale Twoja sugestia co do p. Wandy jest logiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 14:20 Ona także musi miec kogos nad sobą, chociażby dla zdrowia. Nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Kto dał zlecenie na Katarynę? 13.07.06, 19:33 t-800 napisał: > Tak na logikę to Agora, ale nie jest to moja żelazna teoria, której zamierzam > się trzymać. nie Agora - wycinaja kolejne posty, w których ktoś (dajmy na to ja) pisze, że kataryna starała sie o etat w Agorze i etatu nie dostała, tylko podpłacany blog (czego też sie wypiera opiekun forum, ale moze on za krótki, żeby o tym wiedzieć?) po rozczarowaniu Agorą jako niedoszłym pracodawca kataryna zaczęła tracic serce do Michnika i UW, kierując sympatie w strone PiS. Ostatnio jednak z powiatpiewaniem napisała to i owo o genialnym strategu Prezesie, dlategoo podejrzewam, że dosiegnęły ja długie ręce Wasserwannymana Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus nie lekceważyłby także tropu wiodącego do samej 13.07.06, 14:18 Kataryny, mogła przecież sama sobie wystawic zlecenie. Jest autolustracja to i musi być autozlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Michnik, Miłosz i Mazowiecki 13.07.06, 14:47 Pierwszy i ostatni zasłuzyli na gwizd historii. No i nie tylko mój. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Michnik, Miłosz i Mazowiecki 13.07.06, 14:51 Slusznie, tak zaatakowac Kataryne to bylo bardzo niegodne. A czemu przebaczasz Miloszowi? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Michnik, Miłosz i Mazowiecki 13.07.06, 14:54 Był Literatem-Artystą nie politykiem.Oceniam nie Jego czyny tylko to, co On sam potrafił z SIEBIE wydobyć a co ja DOBROWOLNIE odebrałem od Nego. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Michnik, Miłosz i Mazowiecki 13.07.06, 14:55 Coz, nie umiesz trzymac sie tematu, to nie ma co kontynuowac rozmowy z toba Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Michnik, Miłosz i Mazowiecki 13.07.06, 14:58 Twoja wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urbanowi 13.07.06, 15:03 cza. Najprawdopodobniej chopaki se o blogach rozmawiali i dla takiego Urbanowicza mogło być oczywistą rzeczą, że za taki blog Kataryna powinna dostawać pieniądzę - blog, który jak się okazuje był w pewnej fazie swego istnienia najpopularniejszy w polskim necie. Obejrzałem co ma jeden i drugi w swoich blogach do zaprezentowania i wprawdzie dużo szumu wokół siebie robią, ale do Kataryny im daleko, po prostu cienkie bolki, pomimo najprawdopodobniej dość poważnej pozycji w internetowym biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 15:48 To tylko może potwierdzić Urbanowicz, być może sama zainteresowana powinna spróbować? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45086228&a=45175642 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 16:29 olany_klient napisał: > To tylko może potwierdzić Urbanowicz, być może sama zainteresowana powinna > spróbować? Maila do Urbanowicza napisałam już wczoraj. Właśnie sprostował wszystko na swoim blogu: mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html#links Bardzo chciałabym wiedzieć kto był informatorem Urbanowicza i dlaczego to zrobił. Na pewno nie wierzę, że to redakcja portalu chciała mnie wykończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 16:36 kataryna.kataryna napisała: > olany_klient napisał: > > > To tylko może potwierdzić Urbanowicz, być może sama zainteresowana powinn > a spróbować? > > > Maila do Urbanowicza napisałam już wczoraj. Właśnie sprostował wszystko na > swoim blogu: > > mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html#links > > Bardzo chciałabym wiedzieć kto był informatorem Urbanowicza i dlaczego to > zrobił. Na pewno nie wierzę, że to redakcja portalu chciała mnie wykończyć. Nie doceniasz adminow. Oni wiedza dobrze,ze jesli kogos sie nadmiernie celebruje,to cala reszta rzuci sie by dokopac faworytowi. Nie bez powodu moje watki czy biedronki znikaja jak tylko sie tutaj pokaza,a twoje sa celebrowane. Admini wlasnie licza na to,ze ja i inni "pokrzywdzeni" bedziemy napadali na Ciebie. Prosta psychotechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 16:54 No i fajnie, że się ta bzdura wyjaśniła. :-) Portal na pewno nie chciał Cię wykończyć. W końcu jakby nie było jesteś autorką jednego z pierwszych liczących się blogów politycznych i piszesz tu, więc przysparzasz chwały gazecie.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 17:31 kataryna.kataryna napisała: > olany_klient napisał: > > > To tylko może potwierdzić Urbanowicz, być może sama zainteresowana powinn > a spróbować? > > > > Maila do Urbanowicza napisałam już wczoraj. Właśnie sprostował wszystko na > swoim blogu: > > mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html#links > > Bardzo chciałabym wiedzieć kto był informatorem Urbanowicza i dlaczego to > zrobił. Na pewno nie wierzę, że to redakcja portalu chciała mnie wykończyć. Po co Ci to wiedziec,przeciez to nie ma znaczenia. To sa typowo polskie zachowania i nie ma co z tym walczyc. To tak,jakbys chciala wytlumaczyc adminom,ze tresc postu jest najwazniejsza a nie ilosc duzych liter w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Raczej nie zlecenie tylko głupota Tebe i Urba 13.07.06, 18:11 > kataryna.kataryna napisała: > > Bardzo chciałabym wiedzieć kto był informatorem Urbanowicza i dlaczego to > > zrobił. Na pewno nie wierzę, że to redakcja portalu chciała mnie wykończyć. To tak,jakbys sie chciala dowiedziec,po co wprowadzono ZA DUZO DUZYCH LITER W TYTULE. Oni niby "chca" dobrze,albo przynajmniej chca pokazac,ze "chca" dobrze,a wychodzi jak zwykle. To tak samo jak komuna utwierdzala wszystkich w przekonaniu ,ze chce dobrze. Najprosciej i zgodnie z zasadami forum jest traktowac wszystkich tak samo,ale ludki adminowe tego nie potrafia,bo charakter wyssany z mlekiem matki kaze im jednych utracac,a innych faworyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Sprawa zakończona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 14.07.06, 09:24 kataryna.kataryna napisała: > olany_klient napisał: > > > To tylko może potwierdzić Urbanowicz, być może sama zainteresowana powinn > a > > spróbować? > > > > Maila do Urbanowicza napisałam już wczoraj. Właśnie sprostował wszystko na > swoim blogu: > > <a href="mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html#links" target="_blank">mediacafepl.blogspot.com/2006/07/afera-kataryny-agora-nie-sponsorowaa.html#links</a> > > Bardzo chciałabym wiedzieć kto był informatorem Urbanowicza i dlaczego to > zrobił. Na pewno nie wierzę, że to redakcja portalu chciała mnie wykończyć. Teraz kiedy jeszcze raz ktoś wspomni o rzekomym sponosroaniu Kataryny przez Agorę - zostanie przeze mnie potraktowany jak Materazzi przez Zidana! albo jeszcze gorzej ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Rozumiem, że żartujesz? 13.07.06, 15:04 Bo jeśli nie, to chyba czas zejść na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Gdyby sprawa ograniczyła się tylko do bredni 13.07.06, 15:29 ENTERA i nie została powtórzona w blogu łałtorytetu mendialnego i tzw. "wątek osobisty" nie wisiałby sobie spokojnie na "forumnie"rzecz winna się tylko ograniczyć do odszczekania przez ENTER nieprawdziwej informacji. Rzecz jest też w ciężarze gatunkowym pomówienia jakiego dopuszczono się wobec Kataryny. Nawet, jeżeli jest to tylko zbieg okoliczności, zastanawiam się dlaczego Kataryna jest nienawidzona przez dużą część forumowiczów (pomijam całkowicie forumowiczów psychopatów). Dziewczyny nikt nie lansował. Swoją renomę zawdzięcza sobie. Dlaczego w dyskusji z nią jest tyle osobistch wycieczek, chamskich wpisów. Kataryna nie jest osobą prowokującą takie wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Gdyby sprawa ograniczyła się tylko do bredni 13.07.06, 16:26 nielubiegazety2 napisał: > Nawet, jeżeli jest to tylko zbieg okoliczności, zastanawiam się dlaczego > Kataryna jest nienawidzona przez dużą część forumowiczów (pomijam całkowicie > forumowiczów psychopatów). Ba, chamstwo na forum rozlało się niby gnojówka na polu. Gdybaliśmy sobie m.in. z kataryną, że może po wyborach będzie lepiej. Ale gdzież tam. Ohydne odzywki i pomówienia stały się codziennościa. To chyba immanetna cech "niepoprawności politycznej" - im ktoś bardziej obskórny tym bardziej pewnie czuje się trendy. Cóż, z arogancją jest tym gorzej im więcej arogantów jest na szczytach władzy. > Dziewczyny nikt nie lansował. Swoją renomę zawdzięcza sobie. Dlaczego w dyskusji z nią jest tyle osobistch wycieczek, chamskich wpisów. Kataryna nie jest osobą prowokującą takie wpisy? Na pewno nie. Ale jej wrogowie utożsamiają ją z tymi, którzy w ohydny sposób wyrażają to co ona pisze w sposób normalny. A nie każdy chce być utożsamiany z pedalstwem, kapusiami, KPP, lumpenliberałami itd. i dlatego odcina się na przeciwniku w równie chamski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gdyby sprawa ograniczyła się tylko do bredni 13.07.06, 17:00 nielubiegazety2 napisał: > ENTERA i nie została powtórzona w blogu łałtorytetu mendialnego i tzw. "wątek > osobisty" nie wisiałby sobie spokojnie na "forumnie"rzecz winna się tylko > ograniczyć do odszczekania przez ENTER nieprawdziwej informacji. Gdyby ten temat admini usuwalu z miejsca, to można bym mówić, że próbują kryć całą sprawę. To są raczej środowiskowe przepychanki i szturchańce wewnątrz internetowego środowiska, skupionego wokół blogów i forów. Nic nadzwyczajnego. Nie przypisywałbym temu jakichś poważnych odniesień politycznych. > Dziewczyny nikt nie lansował. Swoją renomę zawdzięcza sobie. Dlaczego w dyskusj > i > z nią jest tyle osobistch wycieczek, chamskich wpisów. Kataryna nie jest osobą > prowokującą takie wpisy? Cóż, powody wydają mi się dość oczywiste i nie ma to moim zdaniem nic wspólnego z polityką, która to jest kwestią dugorzędną. Kataryna była atakowana od dawien dawna i każdy kto to widział pewnie to sobie jakoś tłumaczy. Ale nie ma sensu robić teraz z tego publicznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie To bardzo ciekawe 13.07.06, 15:33 Przecież te fora mają marginalne znaczenie. A tu trzeba by zadać sobie trud itd. Bardzo mnie to dziwi. Czyżby aż tak komus podpadła? wierzę w spiski :) ale nie na forach. O co więc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Takie kompromitowanie forumowiczów 13.07.06, 15:35 niezbyt wygodnych dla linii politycznej GW to jeden ze sposobów moderacji na forum. Myślę, że parę osób tutaj na forum bierze rzeczywiscie pensję od Agory, ale nikt nigdy nie piśnie na ten temat slowa. I myślę, że bylibyśmy zaskoczeni mocno kto to jest. Gazetka za profesjonalnym medium jest, żeby ujawniać swoich "prowokatorów". I na tyle profesjonalna aby wiedzieć jak wykurzyć niewygodnych forumowiczów, zresztą parę osób sie o tym przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Takie kompromitowanie forumowiczów 13.07.06, 15:53 > Myślę, że parę osób tutaj na forum bierze rzeczywiscie pensję od Agory, ale > nikt nigdy nie piśnie na ten temat slowa. Taka biedronka uważa, że wszyscy są na służbie u Michnika. No, może z łaskawym wyjątkiem dla paru jednostek. Cóż, służba nie drużba, idę pracować na odcinku... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Takie kompromitowanie forumowiczów 13.07.06, 15:54 wszyscy nie, ale emerytka2006 i kropekuk na bank. Chociaż ten ostatni być moze robi to społecznie ... jako pozyteczny idota. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Tłumacząc na polski... 13.07.06, 16:31 "Wprawdzie g... (no bo skąd?) wiem, ale sobie i tak chlapnę. A potem pójdę popałać świętym oburzeniem przy okazji "sprawy kataryny" Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Nie sądzę aby Agora płaciła komuś z forumowiczów 13.07.06, 15:57 ogólnie rzecz biorąc obrońcy lewizny to partacze, zachowują się jak pekińczyki, dużo i często drą mordy i dzięki ich głupkowatym działaniom coraz więcej ludzi zaczyna widzieć w co się gra w Wyborczej. I jak tak patrzę na sprawę Kataryny, to jeżeli to miała być świadoma akcja przeciw Katarynie, to była to baaaardzo partacka robota i nie chce mi się wierzyć, że aż takimi głupkami mieliby być tebe i Urbanowicz - przypuszczam, że im się "wypsła" bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Nie sądzę aby Agora płaciła komuś z forumowic 13.07.06, 15:58 > zachowują się jak pekińczyki, dużo i często drą mordy Mowa o leszabie, smoku, numerkowych i całej reszcie tałatajstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie To można przywalać czerwonym i brać za to kasę? 13.07.06, 16:01 Wow! to wymarzony sposób zarabiania! Agoro! Wal mejle na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Takie kompromitowanie forumowiczów 13.07.06, 17:44 asienka32 napisała: > Gazetka za profesjonalnym medium jest, Nie do konca. Na Prasa i media cenzor david.locke jest prawie jawna V kolumna. Chyba ze to jescze jakas ptrojna gra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Zlecenie musiał wydać... 13.07.06, 15:53 ..."Chip" (do spółki z "PC World Komputer"); postanowili wykończyć i "Entera", i katarynę ;->> Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 To raczej Enter musiałby podpuścić konkurencję. 13.07.06, 16:00 Najgorsze pismo z tej trójki. Jest to opinia moja (nie informatyka) jak i wszystkich znanych mi informatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra myślę, że nie ma co kontynuować wątku 13.07.06, 16:05 ja czekam na kolejny wątek Kataryny, na jej listy i kropka. Wierzę całkowicie w to co napisała - czyli że jest to nieprawda- (tak samo jak wierzę Zycie Gilowskiej, czyli wierzę w swoją intuicję, w znajomość ludzi), sięgam aż do takiego porównania, gdyż rzecz może drobna dla "jakiegoś" forumowicza, na pewno jest bardzo poważną próbą dla Kataryny, a ponadto jak zawsze nasuwa się pytanie? w czyim interesie itd. to było ? pozdrowienia dla Kataryny, i myślę - jeżeli mam prawo coś radzić, że również Ci ktorzy lubią Katarynę i ją starają się wspierać, nie rozstrząsali dalej tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum To admini wykonczyli Kataryne. 13.07.06, 16:12 nowytor3 napisał: > ogólnie rzecz biorąc obrońcy lewizny to partacze, zachowują się jak pekińczyki, > dużo i często drą mordy i dzięki ich głupkowatym działaniom coraz więcej ludzi > zaczyna widzieć w co się gra w Wyborczej. > I jak tak patrzę na sprawę Kataryny, to jeżeli to miała być świadoma akcja > przeciw Katarynie, to była to baaaardzo partacka robota i nie chce mi się > wierzyć, że aż takimi głupkami mieliby być tebe i Urbanowicz - przypuszczam, >że im się "wypsła" bzdura. Dlaczego nie? Urbanowicz chcial zablysnac,a admini od lat faworyzuja Kataryne,co sprawia wrazenie,ze pracuje ona dla gazety. Gdy wybuchla afera z Kataryna,z moich 5 watkow utrzymal sie tylko jeden,a reszte wyrzucili i dzieki temu posty Kataryny znalazly sie na piewszym i najbardziej widocznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: To admini wykonczyli Kataryne. 13.07.06, 16:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45184689 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45182219 Pewno nawet nie dadza odpowiedzi,dlaczego te watki zniknely?? Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie Kataryna trzymaj się! 13.07.06, 16:43 I pisz dalej. Ale Urbanowicz powinien się wytłumaczyć i przeprosić (albo pokazać "kwity") Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kataryna trzymaj się! 13.07.06, 16:54 niepoprawnypolitycznie napisał: > I pisz dalej. Ale Urbanowicz powinien się wytłumaczyć i przeprosić (albo > pokazać "kwity") Spoko!Kto sie przejmuje Urbanowiczem? Chcial facet zaistniec czyims kosztem i stalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum To admini wykonczyli Kataryne. 13.07.06, 16:57 O,znowu moje watki na Oslej Lawce! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 To czas,zebym przylozyl Katarynie. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czy Kataryna zawalczy o status "pokrzywdzonej"? 13.07.06, 17:11 Prawde o "Katarynie" i jej blogu zna najlepiej Ona sama i jak zechce to ją Wam przedstawi. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Za duzo duzych liter w tytule. 13.07.06, 17:16 forum.gazeta.pl/forum/71,46580,1540811.html?back=/forum/71,46580,1540811.html Przeciez ta inteligencja adminowa specjalnie dla mnie wymyslila ZA DUZO DUZYCH LITER W TYTULE. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Kur...ski. 13.07.06, 17:41 katarayna.kataryna skompromitowala sie zupelnie, wiec teraz chca obarczyc tym Gazete Wyborcza. Stare zgarane numery duetu Kur...ski/Semka. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Ze względu na lojalność, ciebie by można podejrze 13.07.06, 18:40 wać o etat Agory. Ale ty po prostu jesteś na to za głupi i raczej jakieś chorobowe dolegliwości powodują, że w ramach jakiegoś dziwnego ekshibicjonizmu swoją 'entelygencyje' wywalasz na światło dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus a cóż to za pomysł żeby swoja inteligenckość 13.07.06, 19:21 chowac pod pierzynę. Czy podobne nauki odebrał nowotor3 i w innych dziedzinach zycia społecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Ze względu na lojalność, ciebie by można pode 13.07.06, 19:44 nowytor3 napisał: > wać o etat Agory. Ale ty po prostu jesteś na to za głupi Rozumiem!! Jak bede nielojalny to bede madry! Rozpropaguj prosze te swoja zlota mysl wsrod Towarzyszy Partyjnych i autorytetow PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Dlaczego Kataryna jest nienawidzona?????????????? 13.07.06, 21:43 Nawet, jeżeli jest to tylko zbieg okoliczności, zastanawiam się dlaczego Kataryna jest nienawidzona przez dużą część forumowiczów (pomijam całkowicie forumowiczów psychopatów). Dziewczyny nikt nie lansował. Swoją renomę zawdzięcza sobie. Dlaczego w dyskusji z nią jest tyle osobistch wycieczek, chamskich wpisów. Kataryna nie jest osobą prowokującą takie wpisy? ============================================================= mi tez to sie rzuca w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Dlaczego Kataryna jest nienawidzona????????? 14.07.06, 00:07 Katarynka niewinna Odpowiedz Link Zgłoś
tajny.zwolennik.iv.rzeczpospol Re: Dlaczego Kataryna jest nienawidzona????????? 14.07.06, 09:27 no i dzieki Bogu... Odpowiedz Link Zgłoś