artsg 15.07.06, 20:44 Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie żadnego "kartoflanego wątku" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:00 bebe255 napisała: > Trudno to komentowac. Co komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:01 Idiotyczne posuniecie prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 20:51 Ludzi, którzy mają do dyspozycji cały aparat państwowy, a ścigać za słowa chcą także poza granicami swojego panowania można się wystraszyć. W PRL wielu siedziało w więzieniach za znieważanie władzy, kto wie czy Najmiłościwiej nam Panujący zechcą się odwołać także do tego wzorca.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 20:57 peer2 napisał: > Ludzi, którzy mają do dyspozycji cały aparat państwowy, a ścigać za słowa chcą > także poza granicami swojego panowania można się wystraszyć. W PRL wielu > siedziało w więzieniach za znieważanie władzy, kto wie czy Najmiłościwiej nam > Panujący zechcą się odwołać także do tego wzorca.... A może coś o Prezydencie i kartoflach ? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:00 Żeby Ziobro i Dorn wysłali na mnie swoich chłopców? Nie, dziękuje... Posiedzę, upsss, przejęzyczenie- postoję, chciałem napisać. No bo za co miałbym siedzieć? Wiwat autorytaryzm! Już mi się IV RP podoba, ach jak podoba, lepszej nie było i nie będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:02 peer2 napisał: > Żeby Ziobro i Dorn wysłali na mnie swoich chłopców? Nie, dziękuje... Posiedzę, > upsss, przejęzyczenie- postoję, chciałem napisać. No bo za co miałbym siedzieć? > Wiwat autorytaryzm! Już mi się IV RP podoba, ach jak podoba, lepszej nie było i > > nie będzie.... Czyli już gacie pełne. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:06 Wypraszam sobie, zapałałem właśnie bezgraniczną miłością do Dwóch Przywódców, Ich Matki oraz Kota. A co nie wolno? Natomiast Ty nędzny prowokatorku możesz mieć problemy, bo nawołujesz do tworzenia wątków zniesławiających Naszych Wodzów i Nasze Kartofle. A nawoływanie do przestępstwa też już przestępstwem. Jestem już w trakcie pisania obywatelskiego donosu, upss, przejęzyczenie: zawiadomienia do Obu Zbigniewów i Ludwika! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:09 peer2 napisał: > Wypraszam sobie, zapałałem właśnie bezgraniczną miłością do Dwóch Przywódców, > Ich Matki oraz Kota. A co nie wolno? > Natomiast Ty nędzny prowokatorku możesz mieć problemy, bo nawołujesz do > tworzenia wątków zniesławiających Naszych Wodzów i Nasze Kartofle. A > nawoływanie do przestępstwa też już przestępstwem. Jestem już w trakcie pisania > > obywatelskiego donosu, upss, przejęzyczenie: zawiadomienia do Obu Zbigniewów i > Ludwika! Może Antka-Policmajstra juz do tej listy też dołączać?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:50 > Żeby Ziobro i Dorn wysłali na mnie swoich chłopców? Nie, dziękuje... Posiedzę, > upsss, przejęzyczenie- postoję, chciałem napisać. No bo za co miałbym siedzieć? > Wiwat autorytaryzm! Już mi się IV RP podoba, ach jak podoba, lepszej nie było i > > nie będzie.... O jojoj. jakież to lewactwo bojaźliwe Ziobry (zera) się wystraszyło i kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:57 Już Ci pisałem, nędzny ubeku, że pokochałem Naszą Nową Lepszą Ojczyznę miłością szczerą i bezgranicznę. Natomiast Ty dodałeś do listy swoich zbrodni, nazwanie Najlepszego Ministra Sprawiedliwości zerem. To niegodziwość i draństwo. Nie ma dla takich jak Ty miejsca w Naszej IV RP! I o jakich kaczkach piszesz, co ma wspólnego drób pływający z naszymi władzami. Nie rozumiem Twojej uwagi, kaczki przecież mają małe móżdzki i główki, wrzaskliwie coś kwaczą bez żadnej przyczyny (zrozumieć ich nie sposób), śmiesznie chodzą, są brzydkie, a nawet nie mogą zapanować nad wypróżnianiem się ( być może z powodu jakichś dolegliwości przewodu pokarmowego?), natomiast nasza Nowa Władza... to przecież wszyscy widzą i wiedzą, więc po co o tym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 22:51 artsg napisał: > peer2 napisał: > > > Ludzi, którzy mają do dyspozycji cały aparat państwowy, a ścigać za słowa > > chcą > > także poza granicami swojego panowania można się wystraszyć. W PRL wielu > > > siedziało w więzieniach za znieważanie władzy, kto wie czy Najmiłościwiej > nam > > Panujący zechcą się odwołać także do tego wzorca.... > > A może coś o Prezydencie i kartoflach ? ============================================= Moim zdaniem prezydent ma kartoflana fizjonomię!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 20:56 > Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie > żadnego "kartoflanego wątku" Za komuny też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:16 p.smerf napisał: > > Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie > > żadnego "kartoflanego wątku" > > Za komuny też nie było. Za komuny nie było internetu to i wątków nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:29 > Za komuny nie było internetu to i wątków nie było. Święte słowa. Ale pismo już wynaleziono? I prokuratorów, którzy ściagali piszącyh też. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:01 artsg napisał: > Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie > żadnego "kartoflanego wątku" ============== Widzi Pan, sa osoby, ktore czasem uwazaja, ze wieczne powtarzanie tego samego niczego do sprawy nei wnosi. Wydaje mi sie, ze "kartoflanych watkow" bylo az w nadmiarze, a samo wszczecie sledztwa nic nowego juz nie wnosi do tematu - no bo i trudno przebic tekst pana Gosiewskiego "w tym temacie". Ale niech sie Pan nie obawia - kiedy cos znaczacego zacznie sie znowu dziac w tym sledztwie, to watki posypia sie gradem. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 21:02 artsg napisał: > Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie > żadnego "kartoflanego wątku" W związku z tym postanowiłeś takowy założyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:35 artsg napisał: > Po zapowiedzi wszczęcia śledztwa przeciw dziennikarzowi TAZ na forum nie > żadnego "kartoflanego wątku" bjf.id.au/images/blog/20041230-angela-merkel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:41 Nawet nie śmiem pomyśleć, co by się u nas stało, gdyby na jakiejś manifestacji zrobiono coś podobnego w Polsce. Bereza murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:44 p.smerf napisał: > Nawet nie śmiem pomyśleć, co by się u nas stało, gdyby na jakiejś manifestacji > zrobiono coś podobnego w Polsce. Bereza murowana. Bez przesady. Nie sądzę, żebyśmy z takiego powodu wywołali wojnę z Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:54 > Bez przesady. Nie sądzę, żebyśmy z takiego powodu wywołali wojnę z Białorusią. Nie liczyłem na to, że zrozumiesz. Pewnie się przraziłeś, gdy słyszałeś jak Golce śpiewali, że "jest ściernisko, ale będzi San Francisco" Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:56 p.smerf napisał: > Nie liczyłem na to, że zrozumiesz. > > Pewnie się przraziłeś, gdy słyszałeś jak Golce śpiewali, że "jest ściernisko, > ale będzi San Francisco" Swoją drogą, ciekawy jestem co ty zrozumiałeś. Bo wnioskuję, że nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: No popatrz, a Merkel nie wszczęła 15.07.06, 21:44 Myślisz, że znalazłby się odważny ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Polacy patrzą i się smieją z głupoty rządzacych 15.07.06, 21:55 i euforii ich bezkrytycznych przydupasów jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Polacy patrzą i się smieją z głupoty rządzacy 15.07.06, 22:01 panzerpapst napisał: > i euforii ich bezkrytycznych przydupasów jak ty Lepiej idż się podmyć Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Lewactwo narobiło w gacie. 15.07.06, 22:07 www.biotechnolog.pl/artykul-71.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Ohyda! To już lepiej jeść kartofle.... 15.07.06, 22:09 www.wprost.pl/ar/?O=90313&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Dlatego też musimy się szybciej rozmnażać! 15.07.06, 22:12 Bierzmy przykład z Ojców Narodu, a nawet lepiej: każdy Polak powinien mieć tyle dzieci, co Bracia Kaczyńscy razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Dlatego też musimy się szybciej rozmnażać! 15.07.06, 22:14 Nic kolego nie jest wieczne. Nawet a tym bardziej UE. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 IV RP będzie wieczna, a kto twierdzi inaczej 15.07.06, 22:16 ten antypolak! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: IV RP będzie wieczna, a kto twierdzi inaczej 15.07.06, 22:18 Nie numerek lecz POLSKA jest wieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Nie ma Polski poza IV RP. 15.07.06, 22:19 Wszystko co było wcześniej to nie była Polska, tylko łżepolska! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Nie ma Polski poza IV RP. 15.07.06, 22:21 peer2 napisał: > Wszystko co było wcześniej to nie była Polska, tylko łżepolska! ============== Panie Peer2, coraz bardziej mi sie Pan podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Nie ma Polski poza IV RP. 15.07.06, 22:23 Nawet Niemcy sa zafascynowani. tygodnik.onet.pl/1547,1345291,dzial.html Odpowiedz Link Zgłoś