pink.freud 16.07.06, 22:13 Niby żadna praca nie hańbi, ale GW to nie tylko dyspozycyjne pismaki. Czy personel pomocniczy kibucu nie czuje do siebie obrzydzenia, że bierze w tym udział??? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3488078.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:15 A o co Ci chodzi? Fotka zabawna. Zupełnie jak Rokita z rogami od znaczka PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:22 Owszem zabawna.. dla niewybrednej gawiedzi, która rechotała też z dowcipu GW, gdy przękręcała nazwisko Hojarskiej na H..arską. Taka miała być, mały Kazio, lub były premier, jak kto woli, jest tylko błaznem i nie nadaje się na prezydenta Wawy. To ten sam poziom co Nie wabiące czytelnków cipą na okładce.. faktycznie zabawne. I całe to szmacenie tylko ze strachu przed sondażami, które wskazują na zwyciestwo Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:24 Wiesz co, chybaś kija połknął. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:28 Możliwe, że tak przyzwyczaiłeś się do poziomu papki, którą jesteś karmiony, że Ci to nie przeszkadza. I to jest niestety smutne, weź sobie do ręki Dziennik dla porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:11 Porównania z czym? Z tym: www.nowypompon.pl/? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 17.07.06, 13:24 wyjatkowo przasny ten humor Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:39 pink.freud napisał: > Owszem zabawna.. dla niewybrednej gawiedzi, która rechotała też z dowcipu GW, gdy przękręcała nazwisko Hojarskiej na H..arską. Bo oryginalne nazwisko pani Hojarskiej brzmi właśnie H..arska. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:41 No proszę, nawet system odrzuca ten oryginał - H.u.j.a.r.s.k.a Dobrze, że kobieta je jednak zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 17.07.06, 11:40 ewa8a napisała: > Bo oryginalne nazwisko pani Hojarskiej brzmi właśnie H..arska. A Heleny Łuczywo oryginalne jak brzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 17.07.06, 11:56 Aaron Spilkerstein też się nie przyznaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 17.07.06, 15:29 A co tu ma do rzeczy Helena Łuczywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Zalosny kłamci i Pisowski manipulatorze 17.07.06, 17:02 pink.freud napisał: która rechotała też z dowcipu GW, g dy przękręcała nazwisko Hojarskiej na H..arską. Cos mi sie wydaje ze zamilowanie do klamstw i pomowien nie wyssales z mlekiem matki lecz ... ojca. GW nie przekręcała zadnego nazwiska Hojarskiej. Zas Nowy Dzien podal jej prawdziwe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:35 ja też gratuluje kultury Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:16 O co chodzi? Kazio zawsze miał głupią minę. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 16.07.06, 22:16 Piękne! Poprostu piękne! Miał ktoś oko! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Tak czy owak HGW jedzie na nowy botox zeby 16.07.06, 22:16 przystapic do walki i szuka nowego hospicjum na konferencje prasowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:17 Wątek stygnie. Tak jak ty? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44977596&a=44994430 Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus wszyscy musza byc brzydsi od wzorca 16.07.06, 22:23 www.ku.edu/~eceurope/hist557/lect20_files/adammichnik1999.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:33 Wakacje, odpuść trochę;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:35 pink.freud napisał: > Wakacje, odpuść trochę;))))))))))))))))))))) Powiedz po prostu, że nie masz nic do powiedzenia w temacie, bo odpuszczam ci już od lutego chyba... A może od marca? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:38 A mówili, że PiS po miesiącu upadnie:)))) Sama widzisz, że mamy jeszcze przynajmniej 7 lat i możemy to spokojnie przełożyć na chłodniejsze dni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:45 pink.freud napisał: > A mówili, że PiS po miesiącu upadnie:)))) Tak samo, jak mówiŁEŚ, że PO się rozpadnie, a kilkudziesięciu jej posłów przejdzie do PiS? Zostaw te swoje "analizy". Lepszy jesteś jako komik. > Sama widzisz, że mamy jeszcze przynajmniej 7 lat i możemy to spokojnie przełoży > ć na chłodniejsze dni;))) Po czym mam niby widzieć? Po tych sukcesach, których nawet wymienić za Gosiewskim nie potrafisz? Oj, Pinkuś. Marnujesz talenta... Masz śmieszną muzyczkę do posłuchania, ale proszę - zajmij się tym, co robisz najlepiej - rozbawianiem ludzi... www.myspace.com/thehandsomes Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 22:52 Czemu się tak przejmujesz??? Było jasne, że Hiena nie ma szans z Marcinkiewiczem, a PO zniknie z samorządów po tych wyborach. Ale to nie powód, żebyś była w złym humorze, bo wydaje mi się, że starasz sie być złosliwa wobec mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 23:00 pink.freud napisał: > Czemu się tak przejmujesz??? Ja? Wydaje ci się. Po prostu udowadniam, że jesteś niewiarygodny, a chyba żadna z twoich "analiz" i "przepowiedni" się jeszcze nie sprawdziła. > Było jasne, że Hiena nie ma szans z Marcinkiewiczem, A co ma HGW do twoich zmarnowanych talentów? > a PO zniknie z samorządów > po tych wyborach. Ostatnie wybory jakie pamiętam były we wrześniu zeszłego roku. Coś przegapiłam? > Ale to nie powód, żebyś była w złym humorze, bo wydaje mi się, że starasz sie b > yć złosliwa wobec mnie;))) Pinkuś - albo dajesz te sukcesy rządu Marcinkiewicza i 'wyplacasz' wygraną Elfhelmowi ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33239376&a=33245492 ), albo będę cię dręczyła do końca świata i o jeden dzień dłużej ;))) PS. Sluchałeś muzyczki? Rozluźnia. Może ci pomoże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Cześć Pinkuś :))) 16.07.06, 23:25 Zobaczysz skończysz jak Tusk:))))))) Czemu miałabyś udowadniać, że jestem niewiarygodny? Nadepnąłem Ci na odcisk? Trochę mnie to martwi, bo pamiętam, że w czasie kampanii wyborczej byłaś merytoryczna i najbardziej upierdliwa z platfusów (to komplement;))) Po przegranej sprawiasz wrażenie sfrustrowanej i nie jest Ci w tym do twarzy niestety. Nie piszę tego złośliwie.. forum jest chyba poprostu zbyt agresywne.. Elfhelm mógł się załozyć, nie zrobił tego niech żałuje;))) PO tak czy owak nie ma przyszłości a wszystko co napisałem sprawdziło się, poza może jakimiś bzdetami:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30853162&a=30853162, pomyliłem się o 1 pkt. a Ty jak obstawiałaś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39071515&a=39071515, zobacz sobie datę, nikt wtedy nie przypuszczał, że kaczyński zdoła się dogadać z Lepperem i Giertychem. Nie chce mi się grzebać w archiwum ale mam dobry procent trafień;))) Muzyczka niestety nie chce mi odpalić:( Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Cześć Pinkuś :))) 17.07.06, 11:33 pink.freud napisał: > Zobaczysz skończysz jak Tusk:))))))) Znowu się martwisz o tych, o których nie powinieneś. > Czemu miałabyś udowadniać, że jestem niewiarygodny? Nadepnąłem Ci na odcisk? Kręcisz i tyle. > Tr > ochę mnie to martwi, bo pamiętam, że w czasie kampanii wyborczej byłaś merytory > czna i najbardziej upierdliwa z platfusów (to komplement;))) To nie komplement, bo nigdy nie byłam "z platfusów". Gdybyś miał lepszą pamięć, to może by ci nie umknęło, że już kiedyś na temat rozmawialiśmy. > Po przegranej sprawiasz wrażenie sfrustrowanej i nie jest Ci w tym do twarzy ni > estety. Nie piszę tego złośliwie.. forum jest chyba poprostu zbyt agresywne.. Owszem, jestem sfrustrowana. Kaczym bagnem. Ale zawsze pozostaje Teksas ;P > Elfhelm mógł się załozyć, nie zrobił tego niech żałuje;))) > PO tak czy owak nie ma przyszłości a wszystko co napisałem sprawdziło się, poza > może jakimiś bzdetami:) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30853162&a=30853162, pomyliłem się o 1 pkt. a Ty jak obstawiałaś? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39071515&a=39071515, zobacz sobie datę, nikt wtedy nie przypuszczał, że kaczyński zdoła się dogadać z Lepperem i Giertychem. > Nie chce mi się grzebać w archiwum ale mam dobry procent trafień;))) Mnie też nie chce się grzebać w archiwum, ale pogmerałam chwilę we własnej pamięci z kilku ostatnich miesięcy i wychodzi mi na to, że się pomyliłeś i to wielokrotnie. No i co z tymi sukcesami Marcinkiewicza? ;))) > Muzyczka niestety nie chce mi odpalić:( Spróbuj nacisnąć 'play' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy Pacynce! 16.07.06, 22:18 pink.freud napisał: > Niby żadna praca nie hańbi, ale GW to nie tylko dyspozycyjne pismaki. > Czy personel pomocniczy kibucu nie czuje do siebie obrzydzenia, że bierze w tym > udział??? > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3488078.html bi.gazeta.pl/im/3/3487/z3487213N.jpg Tak jest prościej, różowiutki! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:19 Eeeee, to jeszcze nic. Lepsza afera z fotkami Gazety jest u Kuczyńskiego. Galba wstawił do swojego bloga zdjęcie Kuczyńskiego które znalazł w Gazecie i naraził się na zarzut antysemityzmu. Kuczyński pisze: "że jestem Żydem, najpierw “kirkucikiem”, czyli chyba martwym, nie wiem to znaczy lepszym, czy gorszym? Ale także, że żywym. Tę opinię (ona akurat mnie nie obraża, ale jako taka została podana) zainspirowało z dużym talentem dobrane moje zdjęcie, które kiedyś na mur beton pochwyciłby i opublikował “Der Sturmer”. U nas z podobnym gustem i mam cień nadziei, że nie w podobnej intencji, umieścił na swoim blogu Pan o pseudonimie Galba. A potem inni." To dopiero są jaja! Kuczyński zarzuca Gazecie zdjęcia na poziomie Sturmera! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hyhy poczytalem galbe dobre dobre :) A to maja 16.07.06, 22:30 sturmerowskich fotografow w tej GW ;) kataryna.kataryna napisała: > Eeeee, to jeszcze nic. Lepsza afera z fotkami Gazety jest u Kuczyńskiego. Galba > wstawił do swojego bloga zdjęcie Kuczyńskiego które znalazł w Gazecie i naraził > się na zarzut antysemityzmu. Kuczyński pisze: > > "że jestem Żydem, najpierw “kirkucikiem”, czyli chyba martwym, nie > wiem to > znaczy lepszym, czy gorszym? Ale także, że żywym. Tę opinię (ona akurat mnie ni > e > obraża, ale jako taka została podana) zainspirowało z dużym talentem dobrane > moje zdjęcie, które kiedyś na mur beton pochwyciłby i opublikował “Der St > urmer”. > U nas z podobnym gustem i mam cień nadziei, że nie w podobnej intencji, umieści > ł > na swoim blogu Pan o pseudonimie Galba. A potem inni." > > > > To dopiero są jaja! Kuczyński zarzuca Gazecie zdjęcia na poziomie Sturmera! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Dlaczego nie zacytujesz galby? 16.07.06, 23:37 Galba przy fotkach napisał bowiem tak: "Ja też mam bardzo prościutki test dla swoich czytelników. Zobaczymy jak tam u was z wyczuleniem na wizualne przekazy antysemickie. Poniżej zamieszczam 3 zdjęcia (wszystkie pochodzą z zasobów portalu Gazeta.pl). Oczywiście każde z nich jest antysemicke (innych na tym blogu oraz w portalu Gazeta.pl się nie publikuje). Proszę ułożyć obrazki w kolejności od tego najbardziej antysemickiego, przez średnioantysemicki, kończąc na antysemickim w stopniu znikomym. Rozwiązanie zagadki w przyszłym tygodniu. Powodzenia!" Lubisz się tak bawić u Galby? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dlaczego nie zacytujesz galby? 16.07.06, 23:40 leszek.sopot napisał: > Galba przy fotkach napisał bowiem tak: > "Ja też mam bardzo prościutki test dla swoich czytelników. Zobaczymy jak tam u > was z wyczuleniem na wizualne przekazy antysemickie. Poniżej zamieszczam 3 > zdjęcia (wszystkie pochodzą z zasobów portalu Gazeta.pl). Oczywiście każde z > nich jest antysemicke (innych na tym blogu oraz w portalu Gazeta.pl się nie > publikuje). Proszę ułożyć obrazki w kolejności od tego najbardziej > antysemickiego, przez średnioantysemicki, kończąc na antysemickim w stopniu > znikomym. Rozwiązanie zagadki w przyszłym tygodniu. Powodzenia!" > > > Lubisz się tak bawić u Galby? To jedyna właściwa odpowiedź na idiotyczny zarzut Kuczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Dlaczego nie zacytujesz galby? 17.07.06, 00:02 kataryna.kataryna napisała: > leszek.sopot napisał: > > > Galba przy fotkach napisał bowiem tak: > > "Ja też mam bardzo prościutki test dla swoich czytelników. Zobaczymy jak > tam u > > was z wyczuleniem na wizualne przekazy antysemickie. Poniżej zamieszczam > 3 > > zdjęcia (wszystkie pochodzą z zasobów portalu Gazeta.pl). Oczywiście każd > e z > > nich jest antysemicke (innych na tym blogu oraz w portalu Gazeta.pl się n > ie > > publikuje). Proszę ułożyć obrazki w kolejności od tego najbardziej > > antysemickiego, przez średnioantysemicki, kończąc na antysemickim w stopn > iu > > znikomym. Rozwiązanie zagadki w przyszłym tygodniu. Powodzenia!" > > > > > > Lubisz się tak bawić u Galby? > > > > > To jedyna właściwa odpowiedź na idiotyczny zarzut Kuczyńskiego. No tak, ale wcześniej Galba przyrównał Kaczyńskiego do nazistów - i to chyba na to się Kuczyn odciął: "Dla Kuczyńskiego Polska może być tylko "nasza" (UDecka, SLDowska). Jeśli rządy przejmuje inna opcja Polska zasługuje jedynie na najgorsze (o które Kuczyński niemal się modli). Nie sposób się oprzeć skojarzeniu z fanatyzmem nazistów – ich zdaniem Niemcy też miały być hitlerowskie albo miało ich nie być wcale". Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dlaczego nie zacytujesz galby? 17.07.06, 00:17 leszek.sopot napisał: > No tak, ale wcześniej Galba przyrównał Kaczyńskiego do nazistów - i to chyba na > > to się Kuczyn odciął: "Dla Kuczyńskiego Polska może być tylko "nasza" (UDecka, > SLDowska). Jeśli rządy przejmuje inna opcja Polska zasługuje jedynie na > najgorsze (o które Kuczyński niemal się modli). Nie sposób się oprzeć > skojarzeniu z fanatyzmem nazistów – ich zdaniem Niemcy też miały być > hitlerowskie albo miało ich nie być wcale". Nie chce mi się sprawdzać. Wystarczy mi absurdalny zarzut i porównywanie do Sturmera. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Bo jest platna manipulatorka. 17.07.06, 17:13 Za darmo by sie tak nie kompromitowala. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A ogolnie w temacie "fikusnych" zdjec GW sa duzo 16.07.06, 22:23 lepsze przyklady ..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45083060&a=45083060 Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: A ogolnie w temacie "fikusnych" zdjec GW sa d 16.07.06, 22:31 :))))) Widziałem te fotki, Kaczyńskiego zrobionego na Hitlera, Sośnierza, któremu wymieniono fotki, zaraz jak wyszedł z PO. Jest to na swój sposób zabawne. Tyle że robią takie rzeczy szmaciarze, którymi szanujący sie dziennikarz może się tylko brzydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
amk5 Re: A ogolnie w temacie "fikusnych" zdjec .... 16.07.06, 22:32 fakty.interia.pl/galerie/Fakty/Styl_premiera,7072 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A ogolnie w temacie "fikusnych" zdjec .... 16.07.06, 22:43 to szczególnie wydaje mi się obleśnym :-) img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Styl_premiera_1109621.jpg pink.freud napisał: >...gratulujemy kultury Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spokojnie. Mnie tam nic nie zdziwi. GW niech robi 16.07.06, 22:36 co chce, a my mamy prawo zauwazyc jej niewatpliwe manipulacje .... pink.freud napisał: > :))))) > Widziałem te fotki, Kaczyńskiego zrobionego na Hitlera, Sośnierza, któremu wymi > eniono fotki, zaraz jak wyszedł z PO. Jest to na swój sposób zabawne. Tyle że r > obią takie rzeczy szmaciarze, którymi szanujący sie dziennikarz może się tylko > brzydzić. > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Może ta ci się spodoba? ;))) 16.07.06, 22:37 i.wp.pl/a/f/jpeg/9609/marcinkiewicz_papiez_benedykt385.jpeg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Haniebne i łajdackie ! 16.07.06, 22:49 jest naigrywanie się z koronki logoPISu ! Ministrze Ziobro ! Do dzieła ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki z o.o.) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Podzielam twoje oburzenie "Pikuś,frojduś" 16.07.06, 22:39 Do TEJ facjaty żadna korona nie pasuje. Gazeto wstydź się! Taki montaż? Fe!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: Podzielam twoje oburzenie "Pikuś,frojduś" 17.07.06, 14:21 kaczy_mozdzek napisał: > Do TEJ facjaty żadna korona nie pasuje. > > Gazeto wstydź się! Taki montaż? Fe!! he,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-i-lolek Tu jest lepsza. Poziom niemieckiego brukowca 16.07.06, 22:48 Z wczorajszej GW img355.imageshack.us/img355/9732/poziomgwyborczejzp0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Tu jest lepsza. Poziom niemieckiego brukowca 16.07.06, 22:51 Zapewne admin dostal niezlej podniety. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-i-lolek Re: Tu jest lepsza. Poziom niemieckiego brukowca 16.07.06, 22:53 xxx131 napisał: > > Zapewne admin dostal niezlej podniety. Pewnie cała redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:53 Eh, GW ukoronowała Marcinkiewicza, a niektórym i tak źle. To co, papieżem mają go obwołać, żeby was zadowolić? Zdjęcie świetne, brawo dla fotografa i osoby zdjęcia dobierającej. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:55 Zastanawiam się czy faktycznie tak myślisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:19 Że niby jak? Że zdjęcie bardzo dobre? Oczywiście. I w żaden sposób nie uchybiające obiektowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 22:56 xtrin napisała: > Eh, GW ukoronowała Marcinkiewicza, a niektórym i tak źle. To co, papieżem mają > go obwołać, żeby was zadowolić? > > Zdjęcie świetne, brawo dla fotografa i osoby zdjęcia dobierającej. To w gratisie! img.web.de/c/00/5B/65/F6.420 W skrzynce swojej byłaś?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:07 :))))))))))))) Ta fotka jest zajebista. Na tym polega różnica, jeśli ktoś ma poczucie humoru i pomysł na fotkę a nie jest prymitywnym wyrobnikiem o niewybrednym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:18 > img.web.de/c/00/5B/65/F6.420 Śliczne... takiego fotogenicznego premiera wymieniać, eh... > W skrzynce swojej byłaś?! Byłam, byłam, już siadłam przy stoliku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Fikuśna fotka- GW gratulujemy kultury 16.07.06, 23:25 xtrin napisała: > > img.web.de/c/00/5B/65/F6.420 > > Śliczne... takiego fotogenicznego premiera wymieniać, eh... > > > W skrzynce swojej byłaś?! > > Byłam, byłam, już siadłam przy stoliku ;). No,to kaczka z serca! :P b/o Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: > Niby żadna praca nie hańbi 16.07.06, 22:56 Bo to człowiek hanbi pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie nadymaj się tak, bo pękniesz 16.07.06, 23:22 Najlepiej zażądaj od prokuratury śledztwa w sprawie znieważenia potencjalnej głowy państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Fikuśna fotka? - Może ta ci się spodoba pinkuś?;)) 16.07.06, 23:58 img153.imageshack.us/img153/7915/dyspepsjatg8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Albo taka ? 17.07.06, 00:15 www.lprtychy.iap.pl/img/users/8000080/lprtychy/images/marcinkiewicz.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Albo taka ? 17.07.06, 01:11 A ta nie fikuśna ? bi.gazeta.pl/im/5/3472/z3472635G.jpg Też dzieło GW. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Albo taka ? :-)) :-)) 17.07.06, 01:23 ..niedaleko padł kaziu od jarka.. ? antyprawica.republika.pl/prezio/lech18ya.jpg snajper55 napisał: > <a href="www.lprtychy.iap.pl/img/users/8000080/lprtychy/images/marcinkiewicz.jpg" target="_blank">www.lprtychy.iap.pl/img/users/8000080/lprtychy/images/marcinkiewicz.jpg</a> > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ,,pink.freud'' - co Ty wiesz o polskiej tradycji? 17.07.06, 11:49 Jak na cara portret kurz jaki upadł, to czynownik (nie lada), na swym niedbalstwie przyłapany, mógł na miesiąc pójść do kozy! ;-)))) Widać, że Kolega ,,pink.freud'' z podobnej - carsko-imprialnej - lepiony gliny, skoro oburza Go, to dość dowcipne ujęcie byłego premiera. Widać Kolega ,,pink.freud'' nie wie, że podobne rzeczy, to rdzeń POLSKIEJ SATYRYCZNEJ TRADYCJI, zgodnie z którą, za II. Rzeczypospolitej i znaczniejszych od Marcinkiewiczowej, głów nie oszczędzano. Weźmie więc Kolega ,,pink.feud'' stosowne, archiwalne materiały i przestanie się ośmieszać. Bo karykatur z Józefem Piłsudskim, czy Dmowskim jest bez liku. No chyba, że ,,pink.freud'', wzorem stalinowskich aparatczyków, za PRL-u, oburzyłby się na dźwięk słynnego: ,,A gdyby tak Osóbkę uszczypnać w dupkę''... Nic dodać, nic ująć... proKaczyńska wazelina o mentalnym rodowodzie z PRL. ech! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: ,,pink.freud'' - co Ty wiesz o polskiej trady 17.07.06, 13:06 gosc.z.korony napisał: > Jak na cara portret kurz jaki upadł, to czynownik (nie lada), na swym > niedbalstwie przyłapany, mógł na miesiąc pójść do kozy! ;-)))) Albo portret Najjaśniejszego Pana, który obsrały muchy, za co biedny Palivec powędrował do ciupy na dziesięć lat. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony o tym też pomyślałem, ale car wydał mi się... 17.07.06, 13:17 ... dosadniejszy. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Targowica lachudro niejedno ma imie 17.07.06, 13:26 o satyrze polskiej guzik wiesz. Obywatele tego kraju zbyt dlugo i zbyt ciezko walczyli o swa wolnosc by rozrozniac ´satyre´ zakupiona od tej plynacej z potrzeby serca. Sprzedac swoj ghost house mozesz na jakims jarmarku, ale niepredko juz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna O to ty jesteś tą słynącą z bełkotu biedronką ? 17.07.06, 13:35 > o satyrze polskiej guzik wiesz. Ty z pewnoscią wiesz duzo więcej, bo wszystkie twoje posty brzmią jak satyra. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony he he he... a może to ,,satyr'' biedronkę udaje? 17.07.06, 13:37 ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony he he he - Ty mi tu z martyrologią nie wyjeżdżaj 17.07.06, 13:37 bo ani ja nie wiem ktoś Ty, a ni Ty kto ja. Więc się nie ośmieszaj. I nie po to Nasi (nie jestem pewien, czy akurat Twoi), przodkowie w powstaniach walczyli, byśmy teraz pośmiać się nie mogli. Bo śmiech, Moja Damo (?), to oznaka zdrowia. Wszak nawet Gajusz Juliusz Cezar powiedział (a nie obca mu była ciężka walka): strzeż się tych, co nigdy się nie śmieją. Powiadam, ci właśnie są niebezpieczni. Więc nie błaznuj ,,biedronko'', nie błaznuj... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 smiech to tez objaw nerwowosci 17.07.06, 13:41 smiejesz sie az w dwoch postach? W jednym po drugim? Ja odrozniam wywazona satyre od histerii. I owszem wiem conieco o niej. Ale nigdy sie nie dowiesz skad.... Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: smiech to tez objaw nerwowosci 17.07.06, 13:43 biedronka24 napisała: > Ale nigdy sie nie dowiesz skad.... Szkoda, tez chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: he he he - Ty mi tu z martyrologią nie wyjeżd 17.07.06, 13:42 gosc.z.korony napisał: > Więc nie błaznuj ,,biedronko'', nie błaznuj... Problem w tym, że ona wcale nie błaznuje. Ona to robi całkiem serio. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 No coz w rekordach zdaje sie Guinessa 17.07.06, 13:45 prym wiedzie pchla w zakresie skoku wzywz. Gdyby to samo dane bylo czlowiekowi skakalby bez problemu na odleglosc rowna 150 wielokrotnosci dlugosci jego ciala. Ale ow prym pchly nad czlowiekiem w tym zakresie, chyba jeszcze nikomu nie zaimponowal do tego stopnia by nie dostawal gesiej skorki na sam dzwiek slowa - gnida- albo pasozyt. Pa- ´chlopcy´. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony typowe 17.07.06, 13:48 a szczególnie to: ,,pa- chłopcy''. No i wynosi się, czy też unosi... a rozmawiać za nic nie chce... a może nie umie? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 skonczylam kanapke 17.07.06, 13:52 a poniewaz ci obywatele mojego kraju, ktorzy pracuja, spia po 5 godzin a moze i mniej - wiec czasu na ´satyre´ nie maja. Sam pomysl na satyre w stylu np popularnym niemieckim jakos nie bardzo pasuje w porze posilku. Zwlaszcza ze mam prace. Posmiac sie moge jedynie z wyobrazenia sobie kolegow- goscia(tudziez koscia) i pomrocznosc podlaczonych do jednego kurka - hi, hi. To jest nawet zabawne....i rzeczywiscie - wyglada na calkiem prawdopodobne... Zwlaszcza patrzec sobie jak dobrowolnie plyna z nurtem rzeki stojac na lupinie orzecha..... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony a kanapka była z SLD? o sorki... z LSD? 17.07.06, 14:01 Zresztą, co za różnica... po obydwu ,,impregnatach'' ma się taką fantazję jak Ty teraz. Przykre to, aj przykre. ,,łupina orzecha''... he he he... a to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Pchly i sumienie 17.07.06, 14:09 gosc.z.korony napisał: > Zresztą, co za różnica... po obydwu ,,impregnatach'' ma się taką fantazję jak T > y > teraz. > Przykre to, aj przykre. > ,,łupina orzecha''... he he he... a to dobre. Eksperci od ´satyry´ zwlaszcza tej od impregnatow w cudzyslowiu na pewno wiedza wiecej :P. Zwlaszcza o sprawach przykrych.... ´Niezaimpregnowana satyra´ wpisuje sie tylko zupelnie ´desormee´ w charakter ´Nowej Liberalnej Trybuny Ludu´ poki co zakonspirowanej pod dzwieczna nazwa ´GW- nam nie jest wszystko jedno´ Pa skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: a kanapka była z SLD? o sorki... z LSD? 17.07.06, 14:17 Kanapka była tylko dodatkiem. Danie główne stanowiła jakaś mikstura, sporządzona na bazie konopi indyjskich. Człowiekowi normalnie się odzywiającemu aż tak język się nie plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 o i ten sam kurek co pogodzinach 17.07.06, 14:23 impregnat i motyw ´jedzenia i rodzaju jedzenia´ znow wsrod ´nas´.... Jak milo.... Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: o i ten sam kurek co pogodzinach 17.07.06, 14:27 biedronka24 napisała: > impregnat i motyw ´jedzenia i rodzaju jedzenia´ znow wsrod ´nas´.... > Jak milo.... ?????? Chyba jednak przedawkowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: o i ten sam kurek co pogodzinach 17.07.06, 14:29 widmo po-godzinach nad kurkami ciazy. ´Człowiekowi normalnie się odzywiającemu....´ czesc pchelki wracam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: o i ten sam kurek co pogodzinach 17.07.06, 14:32 To w takim stanie mozna pracować ? A właściwie..... zależy, co to za praca. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Fotka jest fikuśna 17.07.06, 15:32 Czyli zgodnie z definicją - zabawna, śmieszna. Trudno się z tobą nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś