Dodaj do ulubionych

Forum - Radio Maryja

IP: *.kabel.telenet.be 07.02.03, 09:29
www.radiomaryja.com
radiomaryja.com/forum/

Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: Forum - Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:02
      A więc sprawa RM nie powinna być już obecna na forum GW skoro istnieje
      specjalne forum poświęcone temu zjawisku
      • scareface www.radiomaryja.de 07.02.03, 15:19
    • Gość: Czarny ;-) Radiomaryjni pisza! :-) IP: *.kabel.telenet.be 07.02.03, 20:51
      Autor: Yezoos (---.elektrownia-lagisza.com.pl)
      Data: 06-02-03 18:13

część ludzi jest za przyjęciem polski do UE a część nie. nie chcę tu wyrażać
      swojego zdania na ten temat, tylko napisać, dlaczego co by się nie działo,
      księża pierdolą z ambony (przynajmniej w kościele w mojej okolicy) że ue jest
      dobra, będzie fajnie i w ogóle. piszę to również dlatego, że wkurwiają mnie
      zboczone spaślaki z białymi kartonami na szyjach:

1.)Polska będzie bogatsza...
      2.)więc dostaną więcej kasy
      3.)więc zmaleje bezrobocie i ludzie będą dawać więcej na składki
      4.)więć zwiększą renty i stare baby będą oddawać na składkę połowę pieniędzy
      które będą miały...
      5.)...chociaż teraz i tak oddają a do wszystkich narzekają że nie mają za co
      żyć
      6.)Polska będzie się upodabniać do krajów UE, więc księża będą mogli
      nawpierdalać się do woli i napchać swoje tłuste dupska (chuj z nimi, niech
      popękają z przeżarcia)
      7.)mają nadzieję że więcej ludzi odnajdzie powołanie i zostanie kapłanami,
      więc księża starsi stopniem będą miali co pchać w dupe między mszą a różańcem
      (Julek Petz rlz i 4ever)...
      8.)...a co się z tym wiąże więcej spasionych skurwieli zasili ich pedalskie
      legiony...
      9.)...więc zwiększy się w Polsce liczba wyruchanych dzieci, które
      najprawdopodobnie kiedyś też zostaną księdzami lub przy odrobinie szczęścia
      skończy się tylko na pedalstwie.

teraz podsumowanie. nienawidzę księży, chociaż wyjątek potwierdza regułę, bo
      znam jednego, który jest naprawde fajny i niewiem co mu odpierdiliło za młodu
      że został batmanem, ale jego sprawa...wkurwia mnie w szczególności ten jebany
      chuj rydzyk, moje zdanie na jego temat utwierdziło się podczas afery o jego
      jebane radio maryja.następny chuj-petz skurwysyn i pedał, powinni go tam
      zajebać w tym kościele, jakby stanął przede mną jakiś ksiądz w wyjął fiuta
      albo nawet zaczął by się do mnie chamsko dobierać to bym go chyba zapierdolił
      na miejscu. następna sprawa to stare baby zaślepione kościołem. nie wiem, one
      chyba wmawiają sobie że księża pedofile itp. to nieprawda i kłamstwo mediów i
      dają ile sie da na składkę, ofiarę, czy mówiac w skrócie na potrzeby księży,
      czyli wino i kurwy.
      na razie to tyle. jak mi coś przyjdzie do głowy to napewno dopiszę. chciałem
      ten list zakończyć słowami CWDR-CHUJ W DUPĘ RYDZYKOWI moje gg:1488058
      • Gość: jan Re: Radiomaryjni pisza! :-) IP: *.multicon.pl 07.02.03, 21:04
        Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a):

> Autor: Yezoos (---.elektrownia-lagisza.com.pl)
        > Data: 06-02-03 18:13
        >
        > część ludzi jest za przyjęciem polski do UE a część nie. nie chcę tu wyrażać
        > swojego zdania na ten temat, tylko napisać, dlaczego co by się nie działo,
        > księża pierdolą z ambony (przynajmniej w kościele w mojej okolicy) że ue
        jest
        > dobra, będzie fajnie i w ogóle. piszę to również dlatego, że wkurwiają mnie
        > zboczone spaślaki z białymi kartonami na szyjach:
        >
        > 1.)Polska będzie bogatsza...
        > 2.)więc dostaną więcej kasy
        > 3.)więc zmaleje bezrobocie i ludzie będą dawać więcej na składki
        > 4.)więć zwiększą renty i stare baby będą oddawać na składkę połowę pieniędzy
        > które będą miały...
        > 5.)...chociaż teraz i tak oddają a do wszystkich narzekają że nie mają za co
        > żyć
        > 6.)Polska będzie się upodabniać do krajów UE, więc księża będą mogli
        > nawpierdalać się do woli i napchać swoje tłuste dupska (chuj z nimi, niech
        > popękają z przeżarcia)
        > 7.)mają nadzieję że więcej ludzi odnajdzie powołanie i zostanie kapłanami,
        > więc księża starsi stopniem będą miali co pchać w dupe między mszą a
        różańcem
        > (Julek Petz rlz i 4ever)...
        > 8.)...a co się z tym wiąże więcej spasionych skurwieli zasili ich pedalskie
        > legiony...
        > 9.)...więc zwiększy się w Polsce liczba wyruchanych dzieci, które
        > najprawdopodobnie kiedyś też zostaną księdzami lub przy odrobinie szczęścia
        > skończy się tylko na pedalstwie.
        >
        > teraz podsumowanie. nienawidzę księży, chociaż wyjątek potwierdza regułę, bo
        > znam jednego, który jest naprawde fajny i niewiem co mu odpierdiliło za
        młodu
        > że został batmanem, ale jego sprawa...wkurwia mnie w szczególności ten
        jebany
        > chuj rydzyk, moje zdanie na jego temat utwierdziło się podczas afery o jego
        > jebane radio maryja.następny chuj-petz skurwysyn i pedał, powinni go tam
        > zajebać w tym kościele, jakby stanął przede mną jakiś ksiądz w wyjął fiuta
        > albo nawet zaczął by się do mnie chamsko dobierać to bym go chyba
        zapierdolił
        > na miejscu. następna sprawa to stare baby zaślepione kościołem. nie wiem,
        one
        > chyba wmawiają sobie że księża pedofile itp. to nieprawda i kłamstwo mediów
        i
        > dają ile sie da na składkę, ofiarę, czy mówiac w skrócie na potrzeby księży,
        > czyli wino i kurwy.
        > na razie to tyle. jak mi coś przyjdzie do głowy to napewno dopiszę. chciałem
        > ten list zakończyć słowami CWDR-CHUJ W DUPĘ RYDZYKOWI moje gg:1488058
        -------------------------------------------------------------------------------
        - Czarna przyszlosc widze przed kiecuchami. Lud polski jest juz wcoorviony i
        to mocno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka