9111951u 20.07.06, 07:11 3 mln mieszkań, dał robotę, zlikwidował wysokie ceny benzyny itd itp. To komuchy czystej wody, a nie liberałowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 08:14 żądają wywiązania się z obietnic.PiS obiecał budowę mieszkań socjalnych,dla ludzi ,których nie będzie stać nawet na tebesy . Taki był dobry przed wyboramiten PiS , i co ? I psińco, Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:16 tylko funkcjonalny analfabeta sądzi , że to rząd buduje mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:26 9111951u napisała: tylko debil nie potrafi czytać ze zrozumieniem: "Te trzy miliony mieszkań będzie trzeba w najbliższych latach wybudować. Można to zrobić, a jedyną realną przeszkodą - taką nie do przełamania - byłaby tylko niechęć obywateli do ich (mieszkań) zakupywania." J.Kaczyński No to kto łże - ty czy premier ? Jedynym zadaniem lumpenliberała jest wyrażenie chęci zakupu takiego mieszkania i zgodan na spłatę 500,- PLN miesiecznie. Nie trać więc czasu przy komputerze - ćwicz mieszanie betonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:29 kolejny funkcjonalny, nie rozumie co czyta , jesli nie będzie popytu, to nie będzie budowy, rząd zapewni kredyty na zakup 3 mln mieszkań.Dotarło czy czółeczko za niskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:32 9111951u napisała: > kolejny funkcjonalny, nie rozumie co czyta , jesli nie będzie popytu, to nie > będzie budowy, Popyt jest debilu - mieszkania są wykupywane na pniu jeszcze przed zakończeniem inwestycji. Więc nie kombinuj tylko za łopate i do roboty - 3 mln mieszkań to nie przelewki. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:34 na pniu to ty głowę stracisz, pewno dlatego tyle ogłoszeń o sprzedaży mieszkań, które już są sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 hi, hi, hi 20.07.06, 12:43 takie eboshi to na gruszkach czy wierzbach rosna? Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: hi, hi, hi 20.07.06, 12:49 biedronka24 napisała: > takie eboshi to na gruszkach czy wierzbach rosna? Gdzie by nie rosły to i tak za wysoko jak na takie małe głupie robaczki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 robaczka masz moze gdzies ty 20.07.06, 12:52 dno tej gazetki i jej moderatorow siega zenitu. Wez sie pod raczke z inteligentem Kuczynskim. Kuczence w zaslugach dla obywtali polskich na pewno dorownuje tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: robaczka masz moze gdzies ty 20.07.06, 12:55 Ty cierpisz na jakąś gazetomanię? O czym by dyskusja nie było, to zawsze musisz wspomnieć albo Michnika, albo Kuczyńskiego, albo kogoś innego z kręgów GW... Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Albo masz 6 lat albo cie skleroza toczy 20.07.06, 12:56 biedronka24 napisała: > dno tej gazetki i jej moderatorow siega zenitu. > Wez sie pod raczke z inteligentem Kuczynskim. Kuczence w zaslugach dla obywtali > polskich na pewno dorownuje tobie. Rozmowa z tobą to jak grzebanie w śmietniku. Zacznij pisać w miare kalrownie i w miare na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 mam niecale 2 jak dla ciebie 20.07.06, 13:03 a przy okazji mala informacja. To ze wyborcy oczekuja od PISu mieszkan to tylko spekulacje zalosnej opozycji. SLD wplywajacego na PO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 12:47 9111951u napisała: > na pniu to ty głowę stracisz, pewno dlatego tyle ogłoszeń o sprzedaży mieszkań, > które już są sprzedane. A jak myślisz debilu - po ludzie sprzedają mieszkania ? Mieszkania sprzedawane są teraz od ręki. Ogłoszenia z rynku pierwotnego dotyczą mieszkań które będa oddane do użytku za rok. Gotowych do zasiedlenia od zaraz praktycznie nie ma. Mieszkania na rynku wtórnym też długo nie czekaja na kupca. A jeśli takie mieszkanie będzie można kupic bez wkładu własnego z ratą 500 pln/m-c to popyt bedzie taki, że sie będą wiry robic. Tylko kto wybuduje mieszkanie za niecałe 150 tys. i jaki bank udzieli pożyczki w PLN na 30 lat z oprocentowaniem bliskim zeru ? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 po ludzie moze i sprzedaja 20.07.06, 12:50 a co po ludzie zrobili by normalni ludzie mieli za co mieszkania kupowac? Odpowiedz jest prosta- okradali ich...albo przymykali oczy na kradziez. Jedno warte drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: po ludzie moze i sprzedaja 20.07.06, 12:54 biedronka24 napisała: > a co po ludzie zrobili by normalni ludzie mieli za co mieszkania kupowac? > Odpowiedz jest prosta- okradali ich...albo przymykali oczy na kradziez. Jedno > warte drugiego. Naucz sie poprawnie pisać po polsku bo takiego bełkotu jak ten powyżej czytać się nie da :( PO nie ma nic do rzeczy. Domy budują deweloperzy, a ludzie je kupują za własne pieniądze lub za komercyjne kredyty zaciągane w bankach. Proste jak drut. Znasz jakiś inny sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 to tylko cytat z ciebie ´po ludzie´ 20.07.06, 13:04 to twoja produkcja. Naucz sie naucz. Reszty czytac nie bede- bo moge sie domyslac co bedzie dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: po ludzie moze i sprzedaja 20.07.06, 12:54 biedronka24 napisała: > a co po ludzie zrobili by normalni ludzie mieli za co mieszkania kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 zazalenia prosze kierowac na adres: 20.07.06, 13:10 eboshi napisał: > A jak myślisz debilu - po ludzie sprzedają mieszkania ? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:03 eboshi napisał: > Popyt jest debilu ... Popyt jest POszczymurze przy istniejacej mizernej podazy. A przede wszystkim PiS obiecywal to swojemu elektoratowi, a nie takim jak ty. Wpisales sie do PiSu, glosowales na PiS? Nie? To dlaczego sadzisz, ze sekretarz POP znowu da ci przydzial? Przedziwne, ze w sprawie mieszkan nie protestuje elektorat PiSu, tylko wszelkiej masci lewackie nieudaczniki: tuski, eboshi i inni POsłancy. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:05 Mi sie wydawało, że PiS obiecywał to wszystkim Polakom. W reklamówkach nic nie było o przydzielaniu mieszkań wobec klucza partyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum "Wszystkim Polakom" obiecywalo PZPR 20.07.06, 13:10 i to se ne wrati. Chyba jednak nie rozumiesz jak dzialaja demokratyczne wybory. Powtarzamy pytanie: Dlaczego elektorat PiSu nie ma pretensji o te mieszkania, a jedynie lewacko-bolszewickie obszczymury? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: "Wszystkim Polakom" obiecywalo PZPR 20.07.06, 13:13 To PiS obiecuje tylko sympatykom PiSu? Tylko dlaczego Prezes coś bełkocze o Polsce solidarnej, a nie o PiSie solidarnym? A jak oni skontrolują kto na kogo głosował? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Juz matura nie chec szczera 20.07.06, 13:14 no widac nie musza kontrolowac... w kazdym razie kontrola w tym zakresie ze strony PO pociaganego za sznurki przez SLD jest malo wiarygodna :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Ty jednak liczysz na mieszkanie z przydzialu 20.07.06, 13:16 peer2 napisał: > A jak oni skontrolują kto na kogo głosował? EOT - szkoda naszego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Ty jednak liczysz na mieszkanie z przydzialu 20.07.06, 13:18 No pewno, że liczę, jak obiecali to obiecali. Nie dopuszczam do siebie myśli, że perfidnie łgali w żywe oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Obiecac mozna tylko to co mozna zagwarantowac 20.07.06, 13:22 swoja osoba. Tusk najwyrazniej swoja osoba nie mogl zagwarantowac nic. Nawet lustracji.... Naucz sie myslec peer, bo zbyt pobieznie i lakonicznie wszystko traktujesz. A do takich prostych podsumowan - na wlasne potrzeby najwyrazniej sa zdolni ludzie z bardzo roznych srodowisk. Dramat straszny, ale becikowym, slugom Kuczynskich i tym podobnym dziwologom wierzyc sie po prostu nie da. No i co gorsza- charakter sie - hi, hi, hi- ponoc nie zmienia. Ciekawe zas szczegolnie co z brakiem charakteru. Ale skoro tak- to na moja wiedze ten fakt sie tez nie zmienia :P Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Obiecac mozna tylko to co mozna zagwarantowac 20.07.06, 13:26 Całe szczęscie bracia K. nie są jak Tusk. I jak obiecali, to jest to zagwarantowane... Kiedy powstanie te 3 milionów mieszkań? Bo chcę w jednym z nich zamieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 cale szczescie ze kazdy decyduje za siebie 20.07.06, 13:30 i kazdy ma swoje priorytety... Mnie nie chce sie gadac i tracic czasu z peepami.... Postawa roszczeniowa charakteryzuje sie taka podstawowa cecha. Mianowicie czesto zaczyna sie zdania od ´chce...´. Potem jest zrobcie, kupcie i dajcie... Oj obawiam sie ze sie sympatykom koalicji POSLD kiepsko przysluzyles :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: cale szczescie ze kazdy decyduje za siebie 20.07.06, 13:35 Jak obiecali i zagwarantowali, to chyba mogę być roszczeniowy prawda? Tacy mężowie stanu z całą pewnością nie rzucają słów na wiatr. No chyba, że wzorem Tuska nie są w stanie zagwarantować, tego co obiecali, stoneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 roszczeniowcem sie jest albo nie jest 20.07.06, 13:36 naogol. Mnie sie nie pytaj- ja nie twoja mamusia jestem. Mam swoje dzieci oblenczyku... Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: roszczeniowcem sie jest albo nie jest 20.07.06, 13:37 Czy domaganie się tego co wcześniej obiecano i zagwarantowano, to postawa roszczeniowa? Nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 F.K. Dick 20.07.06, 13:41 to wogole nazwisko ktore ciebie i tobie podobnych ostatnio brutalnie przesladuje. W roznych dziedzinach. Przejelabym sie tym nieco bardziej - hi, hi. Zegnaj o powierzchowny i roszczeniowy.. Nie bede miala juz tej nieprzyjemnosci czytania twoich wypocin :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: F.K. Dick 20.07.06, 13:45 Ten F. K. Dick to jakiś krewny P. K. Dicka? Ale może choć raz postarasz się dyskutować na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: "Wszystkim Polakom" obiecywalo PZPR 20.07.06, 15:22 tylko kretyn sądzi, że PiS obiecywał iż rząd wybuduje 3 mln mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: "Wszystkim Polakom" obiecywalo PZPR 20.07.06, 13:40 Stado Giertychów stwianych jeden na drugim nie dorówna waszej głupocie. Opalaj, opalaj się dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 problem dysleksji pozostaje nadal 20.07.06, 13:44 bardzo powaznym problemem w naszym spoleczenstwie. Najpierw ´po ludzie´, potem pare innych problemow - ze nie wspomne u kogo a teraz prosze znow zona_jarka napisał: > stwianych jeden na drugim nie dorówna waszej głupocie. Opalaj, > > opalaj się dalej.... I wszystko tak bolesnie skomasowane w jednym wateczku :))))))) ´´ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon O, uczennice spuszczono ze smyczy! 20.07.06, 13:06 Zapewne objęła je amnestia Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 o lgarz kotek 20.07.06, 13:08 pamietasz jak przyznales ze jestes naukowcem skarbus? To calkiem niedawno. A ja cie pomylilam z kotem Behemotem.. Cosik dawno nie pisuje... Zaimponowalo ci co? Buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Bingo- to jest z ich strony zalosne 20.07.06, 13:07 i tylko ich poparcie dla becikowego moze byc bardziej. To cale PO to poza obrazalskimi tacy zdezorientowani, ktorzy nie wiedza kto przez lata ciagnal ich sznurki... Co za urocza ´opozycja´. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:14 my.uczennice.vii.liceum napisała: > eboshi napisał: > > Popyt jest debilu ... > > Popyt jest POszczymurze przy istniejacej mizernej podazy. Kolejny matoł. Wolumen popytu jest niezależny od podaży. Mozna ewentualnie mówic o elastyczności popytu wzgledem podaży lub o wpływie stosunku popyt-podaż na cene lub o relacjach popytu potencjalnego (chciałbym kupic mieszkanie) do popytu rzeczywistego (kupuje mieszkanie), etc... W tym wypadku gdy wzrośnie podaż z równoczesnym spadkiem cen realny popyt winien wzrosnąć i to dosyć drastycznie. > A przede wszystkim PiS obiecywal to swojemu elektoratowi, a nie takim jak ty. > Wpisales sie do PiSu, glosowales na PiS? > Nie? To dlaczego sadzisz, ze sekretarz POP znowu da ci przydzial? Aaaa to teraz rozumiem towarzyszko, że aby dostac talon na mieszkanie należy zapisac sie do Partii - brawo !!!! tęsknota za PRL wyłzi z ciebie kazdym otworem :) > Przedziwne, ze w sprawie mieszkan nie protestuje elektorat PiSu, tylko > wszelkiej masci lewackie nieudaczniki: tuski, eboshi i inni POsłancy. Bo elektorat PiS to matoły takie jak ty które nie sa w stanie skojarzyć podstawowych faktów. Musimy was bronić przed waszą głupotą :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:16 eboshi napisał: > Kolejny matoł. Wolumen popytu jest niezależny od podaży. Buahahaha...Wolumen to byla taka gielda na ktorej zdaje sie sprzedawano kradzione rzeczy w Wawie...- hi, hi, hi..... Zapewne, zapewne... albo prosciej- dobra, dobra..... Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:22 biedronka24 napisała: > eboshi napisał: > > > > Kolejny matoł. Wolumen popytu jest niezależny od podaży. > > > Buahahaha...Wolumen to byla taka gielda na ktorej zdaje sie sprzedawano > kradzione rzeczy w Wawie...- hi, hi, hi..... Nie moja wina, że tobie wszystko kojarzy się z bazarami - najwyraźniej spędziłas tam większośc życia. Zapewne, zadnych książek poza książką kucharską nie masz pod ręką, ale masz komputer - wpisz w google słowo "wolumen" lub "wolumen podaży" lub "wolumen obrotów" i sobie poczytaj sieroto zanim znowu napiszesz głupote Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 pauperyzacja 20.07.06, 13:23 takie slowko tez jest- tobie dla odmiany polecam. Przestudiuj na poczatek temat- przyczyny pauperyzacji wojewodztwa lubelskiego w latach- tu sam sobie odpowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 jesli zas chodzi o wscieklizne, ktorej objawy 20.07.06, 13:26 sa podobne do tych w polityce owej ´opozycji´ to jak twierdza weci - to Polska jest nadal jednym z krajow w ktorych wystepuje endemicznie na terenach miejskich.. Duzo wody pijesz skarbus? To pilnuj sie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Co ty znowu bredzisz ? 20.07.06, 13:42 Znowu nie na temat i chaotycznie. Chcesz coś napisac o kwestiach związanych z popytem i podażą 3 mln mieszkań tudzież o źródłach finansowania całego przedsięwzięcia, to prosze bardzo. Puste gadanie zostaw sobie dla swoich kumoszek z bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum z tak zalosnym belkotem nie dyskutujemy 20.07.06, 13:30 nawet nie widzisz gdzie robimy z ciebie jaja. Lekarzu lecz sie sam. Bron sie przed wlasna glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 13:46 W czasie wyborow do Sejmu problem mieszkan wam wisial. Gdybyscie uznali, ze jest dla was zywotny to glosowalibyscie na tych co obiecywali mieszkania, a nie na lewizne. Wtedy wam wisialo, a dzisiaj rozdzieracie szaty? Histeria tepakow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 13:49 Widzę, że Ty podobnie jak 9111951u jesteś piątką kolumną PiS-u. Przyznaj się... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tumasz powinienes zatrudnic korektora 20.07.06, 13:53 1tomasz1 napisał: > Widzę, ........jesteś piątką ....... Przyznaj się... > ;) Piatka nie jest. Jesli juz to siodemka.. Naprawde postaraj sie bardziej. Sadze, ze powinienes umiec lepiej. Wystarczy, ze bedziesz troszke mniej czesto zmienial loginy... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: tumasz powinienes zatrudnic korektora 20.07.06, 13:57 biedronka24 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > > Widzę, ........jesteś piątką ....... Przyznaj się... > > ;) > > Piatka nie jest. Jesli juz to siodemka.. Naprawde postaraj sie bardziej. Sadze, > ze powinienes umiec lepiej. Wystarczy, ze bedziesz troszke mniej czesto zmienia > l > loginy... :)))))) Czyli twierdzisz, że nie jest piątą kolumną? To jeszcze gorzej. ;) A wiesz, że od uczennic słyszałem dokładnie ten sam tekst? ;) Symptomatyczne. PS. które to jeszcze nicki są moje?? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a gdzie masz moje twierdzenia? 20.07.06, 14:01 nabijam sie z ciebie. Moglabym ewentualnie pokusic sie o jakas teze na temat twoich ambicji uzywania gornolotnych slow i niemoznosci opanowania najprostszego problemu- literowek..ale na co mi to? Pewno innych - do podobnych obserwacji zbyt wielu tu nie uswiadczysz.. To pa- smiesznie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a gdzie masz moje twierdzenia? 20.07.06, 14:07 Skoro nie ma twierdzenia, to potwierdzasz to co napisałem, prawdaż? ;) Czyli z uczennicami nie jest tak źle. Tylko, że to trochę nie ładnie podszywać się pod PiS-owca, żeby go ośmieszyć... ;) > nabijam sie z ciebie. :) Lubie ludzi dowcipnych, jest to oznaką inteligencji. Myślę, że po paru postach zobaczymy jak z nią (inteligencją, oczywiście) u Ciebie. > Moglabym ewentualnie pokusic sie o jakas teze na temat > twoich ambicji uzywania gornolotnych slow i niemoznosci opanowania najprostszeg > o > problemu- literowek..ale na co mi to? Pewno innych - do podobnych obserwacji > zbyt wielu tu nie uswiadczysz.. > To pa- smiesznie bylo.... Po paru zdaniach, potrafisz ocenić piszącego? hmmmm... To jak z tymi moimi nickami, wymieniasz? Bo chyba nie chcesz, żebym nazwał Cię kłamcą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: a gdzie masz moje twierdzenia? 20.07.06, 14:13 1tomasz1 napisał: > Skoro nie ma twierdzenia, to potwierdzasz to co napisałem, prawdaż? ;) Buahaha... Tow. Brezniew. Jak zywy.... > Po paru zdaniach, potrafisz ocenić piszącego? hmmmm... czasem tak- jesli robi w nich bardzo charakterystyczne bledy- to bardzo wielu potrafi :)))))))) > To jak z tymi moimi nickami, wymieniasz? Bo chyba nie chcesz, żebym nazwał Cię > kłamcą? ;) Zanim postawie te teze? He, he. Bardzo typowe zabciu. A mnie to guzik interesuje kim mnie nazwiesz- wiesz? Znam wystarczajaco duzo ludzi z roznych srodowisk, ktorych ewentualna krytyke cenie i ktorzy moje opinie szanuja bym sie nie musiala przejmowac szczekaczka GW :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: a gdzie masz moje twierdzenia? 20.07.06, 14:20 biedronka24 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > > Skoro nie ma twierdzenia, to potwierdzasz to co napisałem, prawdaż? ;) > Buahaha... > > Tow. Brezniew. Jak zywy.... Tomasz z tej strony, miło mi. Myślałem żeś kobieta. :) > > > > > > > Po paru zdaniach, potrafisz ocenić piszącego? hmmmm... > czasem tak- jesli robi w nich bardzo charakterystyczne bledy- to bardzo wielu > potrafi :)))))))) Błędy? Chodzi Ci o tę literówkę?? I na tej podstawie wyciągnęłaś swoje wnioski? I Ty siebie uważasz za osobę dowcipną? Twierdzisz, że się że mnie nabijasz? Obawiam się, że niechcący z siebie się kobieto (czy może raczej mężczyzno) nabijasz... > > > To jak z tymi moimi nickami, wymieniasz? Bo chyba nie chcesz, żebym nazwa > ł Cię > > kłamcą? ;) > > Zanim postawie te teze? He, he. Bardzo typowe zabciu. A mnie to guzik interesuj > e > kim mnie nazwiesz- wiesz? Wiem, niestety. Jak to mawiają, żadna praca nie hańbi. ;) > Znam wystarczajaco duzo ludzi z roznych srodowisk, ktorych ewentualna krytyke > cenie i ktorzy moje opinie szanuja bym sie nie musiala przejmowac szczekaczka G > W > :)))))) Jezus! :)))))))))))))))))))))))) Dobre. Wiesz, że to dowcip tygodnia? Ciekawe kim ja jeszcze jestem w Twoich oczach...? Nicki, nicki, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 13:56 oj Tomeczku,Tomeczku, nie jestesmy "piątką kolumną". Jezeli juz, to gonimy w pięte kolo u wozu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 13:58 my.uczennice.vii.liceum napisała: > oj Tomeczku,Tomeczku, nie jestesmy "piątką kolumną". > Jezeli juz, to gonimy w pięte kolo u wozu. Nie jesteście? Czyli piszecie to co na sercu? ;) A już miałem nadzieję, że jesteście jakimś cichym zwolennikiem SLD lub PO, który chce PiS ośmieszyć. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 14:04 Martw sie Tomeczku,Tomeczku moze o siebie - "cicha zwolenniczko reform i odnowy panstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 14:09 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Martw sie Tomeczku,Tomeczku moze o siebie - "cicha zwolenniczko reform i odnowy > > panstwa" Ależ czynię to na każdym kroku. Musicie sobie z biedronką ;) ustalić wspólne stanowisko (wiesz co mam na myśli?). Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Zapewne ty ze swoimi nickami nie musisz 20.07.06, 14:14 ustalac tych stanowisk? :)))))) Spadaj nudziarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Zapewne ty ze swoimi nickami nie musisz 20.07.06, 14:24 biedronka24 napisała: > ustalac tych stanowisk? :)))))) > > Spadaj nudziarzu. 1:0. Zaczęły się wycieczki osobiste. Gramy dalej? Nie bój się, wszak uważasz się za osobę inteligentną. Dasz sobie radę. Czekam na te nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: Zapewne ty ze swoimi nickami nie musisz 20.07.06, 14:27 1tomasz1 napisał: Nie bój się wszak uważasz si > ę > za osobę inteligentną. Ha, ha, ha.... Alez skad. Bywam czasem spostrzegawcza. Adieu mon CHER Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Zapewne ty ze swoimi nickami nie musisz 20.07.06, 14:33 biedronka24 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > Nie bój się wszak uważasz si > > ę > > za osobę inteligentną. > > Ha, ha, ha.... > Alez skad. Bywam czasem spostrzegawcza. > Adieu mon CHER 5 pożegnanie. Nie możesz się odczepić, co? Obsesja, uzależnienie, nie wiem. Myślę, że zadziała Twoje - lekarzu, lecz się sam. Nicki, nicki... ;) Chyba, że już się zreflektowałeś i to przyznasz? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 14:37 1tomasz1 napisał: > Ależ czynię to na każdym kroku. To dobrze. Zapewne domyslasz sie, ze "Martw sie o siebie", to bardzo delikatna sugestia zebys sie Tomasiu,Tomasiu odczepila. Igrasz z ogniem, a w takim razie, czy na pewno "czynisz to na kazdym kroku"? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Ostatnie: jestescie chlopcy zalosni 20.07.06, 14:47 my.uczennice.vii.liceum napisała: > 1tomasz1 napisał: > > Ależ czynię to na każdym kroku. > > To dobrze. > Zapewne domyslasz sie, ze "Martw sie o siebie", to bardzo delikatna sugestia > zebys sie Tomasiu,Tomasiu odczepila. > Igrasz z ogniem, a w takim razie, czy na pewno "czynisz to na kazdym kroku"? Ejże, wy mnie chyba nie straszycie, co? :))) Czyżbym aż tak na odcisk nadepnął? ;) Bardziej się przejąłeś tym "PO" czy "SLD"? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tomciu paluszku 20.07.06, 14:05 nie maja wiecej podobnych tobie inteligentow do tego sezonu urlopowego? Nudnys jak flaki z olejem. N.b. nie wiesz o tym jak waznym forum dla wyborcow i politykow PISu, nawet niektorych PO - jest to forum GW. Po prostu wszyscy drza na mysl jaki wyrok wyda naczelny dyslektyk tego forum. I co powie. Wszyscy zamieraja, przerywaja wakacje, by z uniesionymi palcami nad klawiatura wyczekiwac Jego opinii. :P Naprawde bardzo dziekuje, ze zwrociles moja uwage, na ten, tak oczywisty fakt.. Buahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: tomciu paluszku 20.07.06, 14:11 A jednak. Obawiam się, że mnie z kimś mylisz. Które to nicki są jeszcze moje? Zastanawiam się po którym poście się zreflektujesz... :)))))) Moim zdaniem to obsesja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:23 zwlaszcza takich, ktorzy jak sie przyloza potrafia pisac poprawnie.. Obsesyjnie tez nie cierpie obsesji, ktora sklania niektorych do precyzyjnego stawiania usmieszkow po kropeczce, choc nie stac ich na przypilnowanie literowek w tresci.. To taka dziwna przypadlosc- widzisz. Ale wyobraz sobie, ze nie jestem wyjatkiem. A teraz adieu skarbie. Bo widze, ze wolisz dygresje od meritum i tezy zawartej w tytule watku, ktora jak widac po niektorych wypowiedziach jest jak najbardziej sluszna. Postawa roszczeniowa jest faktem, ale najwyrazniej (rowniez w twoich tezach nie wsrod elektoratu PIS-u (przypisujesz to . co mozna wyczytac z twoich wypowiedzi mnie zapewne lub Uczennicom) a wsrod jego przeciwnikow to znaczy tych, ktorych program polityczny skupia sie generalnie na rozwalaniu tego, co da sie rozwalic. No coz- moge powtorzyc za Uczennicami. Lekarzu lecz sie sam ;) Pa tomciu... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:30 biedronka24 napisała: > zwlaszcza takich, ktorzy jak sie przyloza potrafia pisac poprawnie.. Ok. Abyś nie uchodził za gołosłownego, poproszę o przykłady moich ortów (dasz sobie radę...). ;) > Obsesyjnie tez nie cierpie obsesji, ktora sklania niektorych do precyzyjnego > stawiania usmieszkow po kropeczce, choc nie stac ich na przypilnowanie literowe > k > w tresci.. Czekam na konkrety. A co się stało z Twoimi polskimi znakami? > To taka dziwna przypadlosc- widzisz. Ale wyobraz sobie, ze nie jestem wyjatkiem > . > A teraz adieu skarbie. Żegna sie już któryś raz. Symptomatyczne. :)))))) > Bo widze, ze wolisz dygresje od meritum i tezy zawartej > w > tytule watku, ktora jak widac po niektorych wypowiedziach jest jak najbardziej > sluszna. Postawa roszczeniowa jest faktem, ale najwyrazniej (rowniez w twoich > tezach A gdzie ja stawiam jakieś tezy. > nie wsrod elektoratu PIS-u (przypisujesz to . co mozna wyczytac z twoich > wypowiedzi mnie zapewne lub Uczennicom) a wsrod jego przeciwnikow to znaczy > tych, ktorych program polityczny skupia sie generalnie na rozwalaniu tego, co d > a > sie rozwalic. > > No coz- moge powtorzyc za Uczennicami. Lekarzu lecz sie sam ;) > Pa tomciu... Czwarte pożegnanie. :))))) Wiesz, że "Long goodbyes", to mój ulubiony utwór Camel? Jak szybko piszesz, to trochę chaotycznie wyrażasz myśli? Czyżbyś się zaczął już reflektować? Jak się czuje człowiek, kóry walnął taką głupotę (nicki mam na myśli)? I to publicznie... Uczennice wymiękły? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:45 1tomasz1 napisał: > Uczennice wymiękły? ;) Bez przesady, dyskutujesz tu o dupie maryni. Odpowiadamy z grzecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:46 > Bez przesady, dyskutujesz tu o dupie maryni. No to akurat na waszym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 babcia wrocila, wziela miotle i .... 20.07.06, 14:52 prez wratata.... Jesli ktos zna bulgarski- a nie podejrzewam cie o to kotku- kuczence to sporo by wyciagnal madrosci z tej ludowej bajeczki... Bajeczka jest skarbus o kotkach (alternatywnie kuczence to piesek) ktore byly slodkie, a poza tym rwaly firanki i niszczyly welne... Wiec przyszla babcia, chwycila miotle i kotki polecialy... He, he... No to milego... filip nie filip, jeszcze dlugo bedziecie sie uczyc slodkie malenstwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Zauważ że nie odpowiadam na jej posty 20.07.06, 15:20 Zmądrzałem nieco i nie mam ochoty robić za pożywkę dla czyichś urojeń. Tobie też się znudzi, to tylko w pierwszej chwili jest fajne. Psychiatria to na dłuższą metę ciężki kawałek chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: babcia wrocila, wziela miotle i .... 20.07.06, 14:57 biedronka24 napisała: > No to milego... > Ty chyba nic innego nie robisz na tym forum, tylko się żegnasz i wracasz, co? Nicki, nicki... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ´z biedrona´ hi, hi, hi 20.07.06, 14:59 ty chyba nic innego nie robisz na forum tylko sie ´wykladasz´. A juz i przyboczni wrocili? Wy tak sobie na kolanach? Trojkami? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ´z biedrona´ hi, hi, hi 20.07.06, 15:12 biedronka24 napisała: > ty chyba nic innego nie robisz na forum tylko sie ´wykladasz´. A juz i > przyboczni wrocili? > Wy tak sobie na kolanach? Trojkami? > > Nicki, nicki... Chyba nie rzucasz słów na wiatr? Uprzedzę Twój kolejny post - "cześć, papa, żegnam". ;) A'propos zdanie zaczyna się z dużej litery. Żeby tak dać ciała... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:51 my.uczennice.vii.liceum napisała: > 1tomasz1 napisał: > > Uczennice wymiękły? ;) > > Bez przesady, dyskutujesz tu o dupie maryni. > Odpowiadamy z grzecznosci. Widzę, że Ty tak z Biedroną (pozdrów ją ode mnie, jak dojdzie do siebie - tak się walnąć...) zamiennie, co? ;) Grzeczność, to poszukiwana cecha w dzisiejszych czasach. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:53 > Grzeczność, to poszukiwana cecha w dzisiejszych czasach. Gratuluję! Musisz im wybaczyć. Zamiast lekcji kultury osobistej odebrały potrójną dawkę wychowania patriotycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: obsesyjnie nie lubie dyslektykow, 20.07.06, 14:56 kotek.filemon napisał: > > Grzeczność, to poszukiwana cecha w dzisiejszych czasach. Gratuluję! > > Musisz im wybaczyć. Zamiast lekcji kultury osobistej odebrały potrójną dawkę > wychowania patriotycznego... > Dawka patriotyzmu też by się Polakom przydała. Nie lubię jedynie jak ktoś przedkłada interesy partyjne nad dobro kraju. I nie ma dla mnie znaczenia czy jest z PO, SLD lub PiS. Dlatego też... nie wybaczam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 frech - du bist einfach frech mein teuer 20.07.06, 15:01 ale tylko na tyle bezczelny na ile glupi :)))))))) Zegnam sie slicznie z 4 glowkami (peer, eboshi, kotek, tomasia) ktorych suma intelektu niestety nie starcza najwyrazniej na intelekt chocby jednej przecietnej glowki..... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: frech - du bist einfach frech mein teuer 20.07.06, 15:03 Chyba jest troszkę inaczej, bo mam więcej intelektu w główce niż Ty w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: frech - du bist einfach frech mein teuer 20.07.06, 15:10 biedronka24 napisała: > ale tylko na tyle bezczelny na ile glupi :)))))))) > > Zegnam sie slicznie z 4 glowkami (...) Niemożliwe. Żegnasz się? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dzięki za zbijającą z nóg dawkę humoru - hit tygodnia. Nie pomyliłeś się w stosunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ale za to nie maja amnezji 20.07.06, 14:57 ´tak sie walnac´. Taki wyjatkowy bywalec- Tomaszpierwszy ktory nigdy nie pisal na forum. I nagle wystrzelil ´z Biedrona´ ha, ha, ha.... Piszac najpierw usmieszki po kropce, a potem obsesyjnie z duzej litery zwracajac sie do kogos i robiac niewyszukane aluzje. Co za traby tam na tym portalu pracuja. Babci nie bylo? Nie zamiotla? No to jak jedna babcia nie dala rady, znajda sie inne. Nie zapominajcie skarbeczki o trosce o meritum... Kotku- skarbie- a jak tam kariera naukowa? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ale za to nie maja amnezji 20.07.06, 15:08 biedronka24 napisała: > ´tak sie walnac´. > Taki wyjatkowy bywalec- Tomaszpierwszy ktory nigdy nie pisal na forum. I nagle > wystrzelil ´z Biedrona´ ha, ha, ha.... > Piszac najpierw usmieszki po kropce, a potem obsesyjnie z duzej litery zwracaja > c > sie do kogos i robiac niewyszukane aluzje. No wyduśże wreszcie to z siebie. Z kim nie mylisz...? > > Co za traby tam na tym portalu pracuja. > Babci nie bylo? Nie zamiotla? No to jak jedna babcia nie dala rady, znajda sie > inne. > > Nie zapominajcie skarbeczki o trosce o meritum... > > Kotku- skarbie- a jak tam kariera naukowa? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie myle 20.07.06, 15:18 z takim proznym polglowkiem, ktory znalazl ukojenie dla swoich problemow z dowartosciowywaniem sie na tym poczytnym forum. Niestety owa slabosc (zle skrywany kompleks) trudno najwyrazniej ukryc i nawet niespecjalnie prowokowana zawsze wylezie i zdemaskuje.. Ach coz za zdrada. Biedactwo- szczerze wspolczuje. Wlasnie ´was´ wylaczam. To musi byc smutne, gdy czyjes zycie toczy sie tak burzliwie, ze niezmiennie od 4 chyba lat? Bo jak tu jakies 4 lata temu mialam okazje przez przypadek zajrzec i powiedziec pare slow to utkwilo gleboko w przyplytkawym, biednym i ubogim w zwykle, ludzkie doswiadczenia mozdzku.... Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: nie myle 20.07.06, 15:22 biedronka24 napisała: > z takim proznym polglowkiem, Wkrztuśże. > ktory znalazl ukojenie dla swoich problemow z > dowartosciowywaniem sie na tym poczytnym forum. Niestety owa slabosc (zle > skrywany kompleks) trudno najwyrazniej ukryc i nawet niespecjalnie prowokowana > zawsze wylezie i zdemaskuje.. Cóż za diagnoza. Jestem pod wrażeniem. :) > Ach coz za zdrada. > Biedactwo- szczerze wspolczuje. > Wlasnie ´was´ wylaczam. 10 pożegnanie. :)))))))))))))))))))))))))) > To musi byc smutne, gdy czyjes zycie toczy sie tak > burzliwie, ze niezmiennie od 4 chyba lat? Bo jak tu jakies 4 lata temu mialam > okazje przez przypadek zajrzec i powiedziec pare slow to utkwilo gleboko w > przyplytkawym, biednym i ubogim w zwykle, ludzkie doswiadczenia mozdzku.... Łomatko! To już trwa 4 lata? A myślałeś w wdrożeniu recepty - lekarzu lecz się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Juz ci powiedzialam, ze ja nie twoja mamusia 20.07.06, 15:39 ale ta mamusia musi tryskac radoscia ze tak dzielnie pracujesz na forum. I taki dramat. Wyborcy olali naganiacza do Unii i jego gardlowki w ´srodkowoeuropejskiej´ a interesuja ich wlasne problemy i priorytety.. Hi, hi. Lata pracy - i zadnego efektu z gardlowki. Alez to musi doskwierac... :P Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 ´z biedrona´ 20.07.06, 14:54 1tomasz1 napisał: > my.uczennice.vii.liceum napisała: > > > 1tomasz1 napisał: > Widzę, że Ty tak z Biedroną (pozdrów ją ode mnie, jak dojdzie do siebie - tak > się walnąć...) zamiennie, co? ;) Znamienne - hi, hi, hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ´z biedrona´ 20.07.06, 15:17 biedronka24 napisała: > 1tomasz1 napisał: > > > my.uczennice.vii.liceum napisała: > > > > > 1tomasz1 napisał: > > > Widzę, że Ty tak z Biedroną (pozdrów ją ode mnie, jak dojdzie do siebie - > tak > > się walnąć...) zamiennie, co? ;) > > > > Znamienne - hi, hi, hi.. > Powiem więcej - hyhyhyhy. Rozumiem, że ktoś w przeszłości, kto nazwał Cię "Biedroną", strasznie zaszedł Ci za skórę. To by tłumaczyło obsesję. Nic nie tłumaczy lenistwa. Wystarczyło poczytać moje posty... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Szalenie nudne te twoje posty 20.07.06, 15:25 od ´genetycznego antysemityzmu´, po Irlandie, na ´Czerwonych makach´ konczac.. Jeszcze non stop bylo cos o nazi... Serdecznie dziekuje. Gdzie obsesji szukac- zgadnie kadzy kto przez przypadek na te wypociny by trafil.... Acha bylo jeszcze ´pomagalem naukowcom z Polski w UK´ hi, hi, hi.... Marna blazenada.... A zdolnosci do uczenia sie zerowe.. Uff. Moje dziecko w ciagu zaledwie jednej czwartej tego czasu plynnie mowi w obcym jezyku- hi, hi. No coz. Odetchnelam. Gdyby tylko z takimi glupkami polski rzad musial sie zmagac. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 kariera tego forum uczennice 20.07.06, 15:31 jest mocno zagrozona. Jakbyscie tak glupio jak ja wpadly tu przez przypadek wczesniej mialybyscie okazje poznac niejakiego kropcia, kropcie, generalnie cos co to niby UK albo Irlandia. Cos bardzo dziwnego bo wychowujacego dzieci na klawiaturze, nianczacego naukowcow i interesujacego sie genetyka... To cos zyje zyciem tego forum i chyba juz z grubsza nim jest. Poza tym jest wybitnie smieszne bo ma stado kompleksow. Ale za to zawsze gwardie przyboczna :)))))). I to byloby chyba na tyle. Komentarze tego czegos trudno uznac wiec chyba za jakakolwiek wykladnie tego co moglby myslec zupelnie przecietny czlowiek. Ba- jezeli jakis elektorat to chyba (jesli sie dobrze orientuje) niejakiej p. Bochniarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi O dyskusji nie masz bladego pojęcia 20.07.06, 13:52 jak i o większości rzeczy na jakich sie wypowiadasz. To samo dotyczy "robienia sobie jaj". To ze 3 mln mieszkań to PiS na wodę fotomontaż wiadomo od początku. Ale fajnie jest pośmiac się z PiSiactwa które łyka kłamstwa swojego guru jak kaczki kluski. Będziesz miec jeszcze sporo okazji żeby sie obrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 13:47 9111951u napisała: > tylko funkcjonalny analfabeta sądzi , że to rząd buduje mieszkania. Zgadzam się w 100%!!! Może gdyby tam w rżadzie paru murarzy było, cieśli, elektryków, hudraulików, jakis architekt itp itd to można by było powiedzieć, że rząd buduje mieszkania. Tylko wtedy byłby deweloperem i nie maiłby czasu na rządzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 15:06 no proszę, nie funkcjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor06 PIS sam to obiecal 20.07.06, 13:15 polski tepy palancie. nic debilniejszego niiz polski pisuarrowy debil. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: PIS sam to obiecal 20.07.06, 14:40 Pis nie obiecal ,rzad ,premier nie mowil o 3 mln mieszkan :o to po co tyle o tym pierd.... przy kazdej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: PIS sam to obiecal 20.07.06, 15:39 > to po co tyle o tym pierd.... przy kazdej okazji Robią to na czym się najlepiej znają. Ludzie dobrej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Lumpenliberałowie żądają aby rząd wybudował i 20.07.06, 14:10 Gdzieś Ty to przeczytał? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Nie karmić trolla !!!!!!! 20.07.06, 15:45 Sprawdżcie posty tego osobnika,monosylaby i obelgi.Nie widziałem żadnego sensownego jego postu,same prowokacje i głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś