haen1950 20.07.06, 14:03 Z przyjemnością odnotowuję dobre kontrposunięcie platformy i powrót do dyskusji nad JOW w odpowiedzi na kombinacje wyborcze leppisowskiej hołoty. Ci faceci z Inicjatywy Obywatelskiej nieźli są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: JOW 20.07.06, 14:23 Pomysł z JOW jest bardzo dobry w wyborach do sejmu i samorządu w miastach. Mam wątpliwości co do JOW w miasteczkach i okręgach czysto wiejskich. Tu raczej zbieranina lokalnych "działaczy" raczej nigdy się nie dogada. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 I dobrze byłoby żeby koledzy z PO zrobili wreszcie 20.07.06, 14:27 coś konstruktywnego a nie tylko bili pianę na temat co dziś /znowu/ skandalicznego, przerażajacego i niewyobrazalnego zrobiły kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: I dobrze byłoby żeby koledzy z PO zrobili wre 20.07.06, 14:37 Kiedyś zebrali 800 tys podpisów pod JOW i zmarnowało się. To była duża, ale infantylna akcja. Ja myślę, że platforma wiele się nauczyła w Pisowskiej Szkole Cynizmu Politycznego. Na budowanie konstrukcji przyjdzie czas po wygranych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś